ER IS IETS NIET IN ORDE MET JE . . .

wrong1

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

WANNEER JE JE EIGEN CULTUUR WILT BEHOUDEN, JE GEBRUIKEN EN JE MANIER VAN LEVEN.

Er is eveneens iets niet in orde met je wanneer je de cultuur, de gebruiken en de manier van leven van de migranten niet omhelst, die je land werden binnengebracht middels door de staat afgedwongen multiculturalisme onder het vaandel van diversiteit.

#stop cultureel marxisme 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Islamofobia Terrorist”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Genocide, Multiculti. Bookmark de permalink .

8 reacties op ER IS IETS NIET IN ORDE MET JE . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Kortom: dan ben je een vuile racist, een nazi die gedeporteerd moet worden, is het niet, Van Riessen?!

  Geliked door 1 persoon

 2. rony stokart zegt:

  Te laat de put gevuld…

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Rony Stokart, dat is geen enkel probleem. Momenteel bevinden we ons midden in een politieke ommekeer. Nog even volhouden zodat we met man en macht die put kunnen dempen. Mr. Trump geeft inmiddels al het goede voorbeeld. Dat gaat helemaal goed komen.

  Like

 4. Onschuldige Bijstander zegt:

  Hear hear!

  Like

 5. jackholland zegt:

  Er zit gewoon niets anders op: moslimgedeelte in de wereld voor moslims verboden voor niet-moslims en een niet-moslimgedeelte voor niet-moslims verboden voor moslims .

  Streven naar achterlijkheid is niet te combineren met streven naar vooruitgang dat mag nu onderhand wel eens duidelijk zijn. We zitten elkaar alleen maar in de weg.
  Vind wel dat moslims wel het recht hebben om in een gebied te leven waar alen naar achterlijkheid streven.
  Grenzen 1x definitief vatsstellen op basis van de norm land 50% moslims of meer dan moslim land .Minder dan 50% moslims dan niet moslimland.
  1x grote migratie over en weer en dan is het afgelopen met het gezeik .
  Overlopen is ok maar dan verplicht: moslim wordt niet moslim en andersom.
  Heb zelf geen problemen errme dat ik niet meer in moslimlanden mag komen jammer van cultuur, schoonheid land,sommige moslimkeukens, maar het weegt niet op tegen het voordeel van dat gezuig van moslims om hun geloof en cultuur hier op te dringen met alle bijbhorende shit eerwraak,criminaliteit, moskeeen ,homohaat,vrouwenhaat, zuuraanvallen ,vetes ,opblaashobby s,waardoor wij als autochtone constant met islamitische shit bezig moeten zijn en dat alleen al door het tijd er aan besteden het ten koste gaat van onze vooruitgang en vrijheid en portemonaie.
  Doodziek wordt ik van dit achterllijk volk dat tegen pedofielen is, tegen criminaliteit,en weet ik wat nog meer maar ondertussen een rovende moordende pedofiele slavenhoudende vrouwenonderdrukker genaamd mohammed als rolmodel zien voor hun manier van leven.
  dan wil ik nog wel eens zien of mo inderdaad meer is voor een moslim dan de gratis euro.

  Geliked door 1 persoon

 6. Flo zegt:

  De hele politieke kliek heeft een basis van sesamstraat, daarmee is het merendeel groot geworden ,daarna in de politiek beland ,maar altijd ver buiten de realiteit gestaan ,nu ze er van langs krijgen door boze burgers ,jammeren en janken ze alles bijelkaar ,laat ze doodvallen .

  Like

 7. Je heb toch het recht om van je land te mogen houden, dan ben je racist. Dat zal lekker wezen.
  Familiedrama in Halfweg, was een gescheiden Turks gezin. Dochtertje van 7 jaar woonde bij haar moeder, is op zondag bij haar vader op bezoek. Hij schiet zijn dochtertje neer en zichzelf dood.
  Het verbaasd mij dat moslims haast altijd wapens op zak hebben.

  Like

 8. Rapunzel zegt:

  Mijn politiek correcte vrienden, voor zover ik die nog niet afgestoten heb (ben al een eind hoor want ik heb het helemaal met ze gehad) geven allemaal toe dat ze geen moslim buren/collega’s willen. Niemand wil dat hun kinderen met moslims thuis komen, ze willen ze niet bij hun kinderen in de klas (Femke Halsema -syndroom) ze willen ze niet aan hun bed als ze iets mankeren, ze willen ze niet als thuishulp, kassajuffrouw, dokter, werkgever. Ze willen geen moskeet in hun buurt, geen halal slacht, geen kopvodden, burka, mannenjurken of shariapolitie.

  Maar de nepvluchtelingen moeten geholpen worden, wel in Nederland maar dan niet bij hen in de buurt. De hypocrisie van de NIMBY is ten hemel schreiend.

  En als de nepvluchtelingen dan eenmaal buren/collega’s/klasgenootjes/shariapolitie van “tokkies” zijn geworden en die “tokkies” hebben daar wat van zijn het racisten, extreem rechtsen, populisten en noem maar op.

  En het zal mijn tijd wel duren, ik woon in een moslimluwe omgeving in een vrijstaand huis met een lap grond in een dorpje wat zich met hand en tand zal verzetten tegen deze gekkigheid.

  Maar de griezels die zelf niks te maken willen hebben met moslims en het wel een ander opdringen en bij het minste verzet “racisme” gaan roepen, nou ja, die hoeven hier niet om aardappelen te komen WTSHTF.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s