Trump neemt uitnodiging van koningin Elisabeth II. tot bezoek aan Groot-Brittannië aan

screenshot_80

(Vertaling: E.J. Bron)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een uitnodiging van koningin Elisabeth II. aangenomen om Groot-Brittannië te bezoeken. De president zou een uitnodiging van de koningin om Londen te bezoeken, aangenomen hebben, zei de Britse premier Theresa May vrijdag na haar ontmoeting met Trump in het Witte huis. Het bezoek zou in de loop van het jaar plaatsvinden.

epoch-times

Een exacte datum voor het bezoek aan Londen werd niet genoemd, ook de nieuwe First Lady van de VS, Melania Trump, werd uitgenodigd. May en Trump prezen de goede betrekkingen tussen hun landen.

“De bijzondere relatie tussen onze beide landen is in de geschiedenis een van de grootste krachten voor gerechtigheid en voor vrede geweest”, zei Trump op de persconferentie. De Verenigde Staten zouden hun “innige band” met Groot-Brittannië vernieuwen, voegde de Amerikaanse president er aan toe.

De beslissing van de Britten om uit de Europese Unie te stappen, prees Trump als “fantastische zaak”. Als Groot-Brittannië de EU zou verlaten, “zullen jullie je eigen identiteit hebben, en zullen jullie mensen in het land hebben die jullie willen”. Bovendien zou Londen dan zelfstandig kunnen onderhandelen over handelsakkoorden.

May zei dat zij en Trump het over veel dingen eens zouden zijn. Ze zouden er o.a. over hebben gesproken hoe de jihadistische militie “Islamitische Staat” (ISIS) door een nauwere samenwerking op veiligheidsgebied en tussen de geheime diensten “overwonnen” zou kunnen worden. Over Trump´s houding over de NAVO zei May: “Meneer de president, ik denk dat u bevestigd hebt dat u voor 100% achter de NAVO staat (…)”.

Groot-Brittannië streeft naar een bilateraal handelsakkoord met de VS.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Groot-Brittannië, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Trump neemt uitnodiging van koningin Elisabeth II. tot bezoek aan Groot-Brittannië aan

 1. Theresa Geissler zegt:

  Aha! Maar in de praktijk wordt het initiatief voor een dergelijke ontvangst in feite niet genomen door de monárch in kwestie, maar door de PREMIER.
  Ik krijg steeds meer achting voor mijn naamgenote: Zij lijkt uit heel wat deugdelijker hout gesneden dan Cameron – sinds ze het stokje van hem overgenomen heeft.

  Like

 2. hslot4 zegt:

  Mag ie wel uitkijken en checken of ie geen licht geeft na het kopje thee met the royal leech voordat hij litvinnenko achterna gaat .

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  Ik zou niet te lang wachten om deze dame te bezoeken, ze is al 90 jaar

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad!
   Trump heeft dan ook alles uit z’n handen laten vallen, en toegezegd dat hij ze zelfs bijzonder graag op haar sterfbed zal bezoeken.
   “Geen enkel bezwaar,” sprak Trump, “Ik heb ook liever dat ze op haar sterfbed ligt,
   mij niet gelaten.”

   Aldus officiële Amerikaanse nieuwsbronnen.

   Like

 4. peterdm zegt:

  Bespreek dan hoe het mogelijk is dat Thersa May zo hard op haar achterhoofd is gevallen met haar islam=peaceful, globalism=good, Climate Change a Priority. Kortom May is niets meer dan een anti-brexit vrouw met tunnelvisie.
  http://www.breitbart.com/london/2017/01/26/britains-theresa-may-in-u-s-uses-daesh-instead-of-islamic-state-proclaims-belief-in-liberty-despite-expanding-uk-surveillance-state/

  Like

 5. Jade zegt:

  Trump zal wel geschokt zijn, als hij ziet dat ze van
  het één op andere moment veranderd in een reptiel…

  Like

 6. Jan zegt:

  Hoe de moslim zich destijds blameerde:

  wat een onvoorstelbare cultuurbarbaar.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Madonna mag niet mee………..

  Like

 8. Marcel zegt:

  Helaas is de regering vooralsnog hier te laf om Trump uit te nodigen (je ziet de verwijfde linkse media al stuiteren). Ook van de dictator Juncker zal het wel niet mogen en kruiper Rutte nodigt Trump dus voorlopig niet uit. In de toekomst zal er ook voor Nederlandse weg- en warerbouwingenieurs veel werk in de VS kunnen komen als men daar de verwaasloosde infrastructuur en ook waterwerken gaat opknappen. Wereldwijd weet men dat Nederlanders het best zijn in waterwerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s