“Wir schaffen das” kostte vorig jaar € 21,7 miljard

screenshot_67

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Angela Merkel´s “Wir schaffen das” kostte volgens de Duitse regering minstens € 21,7 miljard. Dit jaar zouden € 21,3 miljard gepland zijn.

contra-magazine

Alleen al de uitgaven van de staat om de migratiecrisis de baas te worden bedroegen vorig jaar officieel € 21,7 miljard. Dat is echter zonder respectievelijk gedeeltelijk zonder de extra kosten voor de deelstaten, de gemeenten en de sociale kassen. Voor dit jaar heeft de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, nog eens € 21,3 miljard ingepland, die in de desbetreffende kanalen moeten stromen.

Terwijl veel mensen (waaronder merkwaardig genoeg ook economen) daarin een “enorm conjunctuurprogramma” zien, tonen de economische cijfers aan dat de gigantische sommen aan openbare financiële middelen slechts een gering effect op de Duitse economie hadden. Daarmee bleek dit “conjunctuurprogramma” net zulk “Fake News” te zijn als het sprookje van de “dringend noodzakelijke geschoolde arbeidskrachten”, die zogenaamd naar Europa zouden zijn gekomen met de migratiestromen.

Vroeger of later zal de opname van jaarlijks honderdduizenden mensen in Duitsland vermoedelijk honderden miljarden kosten, omdat de meesten van hen waarschijnlijk nauwelijks bruikbaar zijn voor de Duitse arbeidsmarkt, maar wel via de sociale kassen en de belastingen verzorgd moeten worden. als dat geen “goede vooruitzichten” zijn . . .

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, establishment, Eurabië, Graaien, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op “Wir schaffen das” kostte vorig jaar € 21,7 miljard

 1. Sjaak zegt:

  En nou hou je vast ! Ze verkopen het ook nog als sucses !
  Het heeft duizenden Jobs voor schoonmakers, cateringbedrijven
  en vertolkers en psygologen gebracht !
  Het beste bewijs dat de IQ van een baksteen bereikt is !

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Deze cijfers zijn B.S. (Bull Shit).
  Iedere asielrat kost de gemeenschap rond de pleuro 35.000,- aan vreten, huisvesting, ziektekosten, gezin over laten komen, advokaatkosten, hulpverleningskosten etc., etc., etc.
  Dus alleen die meer dan een miljoen importratten uit 2015 kosten de debiele Duitsers al 35 miljard en die kosten gaan ieder jaar gewoon door. Zijn er in 2016 ongeveer 500.000 asielratten bijgekomen, dan zij dit jaar de kosten al gestegen naar 52,5 miljard pleuro. Dan nog even 2014 vergeten, dus reken maar ergens op de 75 miljard per jaar aan kosten, die door de hardwerkende autochtonen moeten worden opgebracht.
  En als dank ben je niet meer veilig in je eigen huis door inbraken en op straat al helemaal niet.
  Men schijnt in ieder West Europees land te slapen of gigantisch gehypnotiseerd te zijn zodat men deze ellende niet ziet.
  Er is maar 1 oplossing en dat is mutti teringmuts merkel tot op haar knieen afbranden de smerige heks.

  Geliked door 3 people

 3. Bas zegt:

  Voor € 21,7 miljard kun je (aan de buitengrenzen van de EU) ook een een ondoordringbare muur bouwen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Cleo zegt:

  Die Merkel richt heel Europa moedwillig ten gronde. Zulke astronomische bedragen zuurverdiend en vervolgens afgedragen belastinggeld uitgeven aan merendeels financieel gelukzoekers is toch totaal ‘verruckt’!

  Geliked door 2 people

 5. Sabeltant zegt:

  Die 21 miljard komt nog eens bovenop de 25 miljard die die groene leugen kost.
  Voor hun moreel superieure gutmenschen gevoel betalen de Duitsers dus al zowat 50 MILJARD EURO per jaar.

  Hoe meer hoe beter want de Duitser moet massaal op de AFD gaan stemmen en tot het water aan de lippen staat qua kosten en islamitisch tuig in de steden blijven ze op die Oost Duitse feeks stemmen.

  Weten ze in Duitsland wel hoeveel hekwerk je daar voor 50 MILJARD!!! kunt kopen?

  Like

 6. Jan zegt:

  De asielshopperoplichters

  Like

 7. Onschuldige Bijstander zegt:

  Dochter van Hitler

  Like

 8. Thoth zegt:

  En bij ons? Ik schat minimaal 1 miljard, c.q. 1000 miljoen Euro per jaar… en voor de rest mogen de mensen (autochtone) hun ziekengeld betalen, krijgen de ‘vluchtelingen’ eerder een huis als degene die er 15 jaar op wacht, krijgen wij nooit wat terug van Griekenland, betalen wij zo’n 4500 miljoen aan ontwikkeling, grotendeels in Afrika, betaalt Rutte geen 1000 aan de burgers terug, enz, enz, enz….

  Like

  • Drs.P. zegt:

   @Thoth,
   Helemaal fout, bij ons zijn de cijfers naar alle waarschijnlijkheid met alle ratten die binnen zijn gekomen en gratizzzzz huis en uitkeringen krijgen minimaal rond de 10-15 miljard per jaar vorlgens een onderzoek dat de PVV al jaren geleden heeft laten doen door een onafhankelijk bureau in Engeland. Het is nadien alleen maar erger geworden. Dus ff lekker tot je 75e gaan doorwerken en belasting betalen, want dat is nodig om die “grap” te betalen.

   Like

  • Bas zegt:

   Na de bevrijding zullen dit soort zaken, veroorzaakt door de aanstichters en organisatoren van de EU, vroeg of laat aan de orde komen.
   http://eutribunal.com/nederlands

   Like

 9. Jan zegt:

  Smerige propaganda liegt over de realiteit in Duitse tv film: Duitsers proberen moslimse te verkrachten

  Like

  • Edjan zegt:

   Het is toneel. Dat zie je al aan het langdurig volgen van het zgn slachtoffer voordat de reeds opgestelde Germanen haar “grijpen”. Ik zie dit in al het echt gebeuren: het hele kalifaat in opbouw zou uitlopen om het land aan gort te slaan.
   Overigens zie ik een geel-blauw-rode vlag hangen. Welk land is dat? Colombia, Equador of Noord-Holland?

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dat zal ongetwijfeld de vlag van dat linkse open riool Asterdam zijn.

    Als je in Amsterdam wilt wonen moet je wel eerst ’n paspoort aanvragen..
    Vervolgens moet je nog slagen voor de inburgeringscursus: Hoe word ik totaal Links ?
    Maar eerst wordt er operatief het rechterdeel van je hersenen weggenomen.

    Geliked door 1 persoon

 10. Hoelang kan die Merkel nog door blijven gaan met geld smijten en de burgers pikken dit allemaal.

  Like

 11. Aegolius cs zegt:

  06-06-2017, Sendung 23:05 Uhr, n-tv.de (Fokus)
  Deutschland – Soziale Brennpunkte Sendung n-tv.de

  Die Kluft in Deutschland zwischen Arm und Reich ist heute höher als noch vor 30 Jahren. In unseren Städten entstehen Viertel, die als soziale Brennpunkte gelten, es ballen sich dort Arbeitslosigkeit und Armut. Ist die daraus resultierende Perspektivlosigkeit Antrieb für Gewalt-, Raub- und Drogendelikte? Die n-tv Dokumentation zeigt, wie es in den Problemvierteln in Hamburg, Duisburg oder Köln aussieht und lässt Polizisten und Anwohner zu Wort kommen.

  ‘“Wir schaffen das”

  Like

 12. Jan zegt:

  Merkel hat’s geschafft: 860.000 mensen in Duitsland hebben geen woning. Aantal daklozen sinds 2014 verdubbeld. Oorzaken: ‘immigranten’ en miserabele woningbouwpolitiek, geen betaalbare woningen http://www.zeit.de/gesellschaft/zeitgeschehen/2017-11/wohnungslosigkeit-obdachlose-fluechtlinge-armut

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s