40 jaar multiculti in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen!

screenshot_117

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden is sinds 40 jaar een multiculti-land. Sindsdien is het aantal misdaden exorbitant toegenomen. Het Gatestone Institute geeft aan: “40 jaar nadat het Zweedse parlement unaniem besloot om het voormalige Zweden te veranderen in een multicultureel land, zijn de geweldsmisdrijven met 300% en de verkrachtingen met 1472% toegenomen”.

epoch-times

Vorig weekend werd in Uppsala een Zweedse vrouw urenlang door drie mannen met een migratieachtergrond verkracht. De daders zonden de daad via webcam live uit op een besloten Facebook-groep. De misdaad was urenlang live op internet te zien. Geschokte gebruikers alarmeerden de politie. Pas toen die op de plaats delict aankwam, eindigde de verschrikking voor de vrouw en de live uitzending van de misdaad. De mannen werden gearresteerd.

“Zweden – De verkrachtingsmetropool van het Westen”

Deze brute gebeurtenis was echter slechts het topje van de ijsberg: Zweden heeft in werkelijkheid al tamelijk lang een enorm en steeds meer toenemend verkrachtingsprobleem. Waarnemers brengen het in verband met de dramatische immigratie uit niet-westerse landen.

In 1975 besloot het parlement in Stockholm dat Zweden geopend diende te worden voor multiculturele immigratie. In datzelfde jaar werd er aangifte gedaan van 421 verkrachtingen. In 2014 waren dit er volgens de Zweedse Nationale Raad voor Misdaadpreventie 6620, berichtte de “Bayern Kurier”. Deze trend veranderde de jaren daarna ook niet.

Volgens informatie van de conservatieve denktank “Gatestone Institute” in New York zijn “40 jaar nadat het Zweedse parlement unaniem besloot om het voormalige homogene Zweden te veranderen in een multicultureel land de geweldsmisdrijven met 300% en de verkrachtingen met 1472% toegenomen.” Dit berekende het instituut in een studie met de titel: “Zweden – De verkrachtingsmetropool van het Westen”.

De Amerikaanse columnist David Goldman schrijft daarover in de internetkrant “Asia Times” dat, ondanks de wijdverbreide gelijkheid en gelijkberechtiging van de sekses, Zweden “voor vrouwen het gevaarlijkste land buiten Afrika is geworden, met een hoeveelheid verkrachtingen die tienmaal zo hoog is als bij zijn Europese buurlanden.”

Gemeenteraadslid spreekt over de ontwikkeling in Zweden

Na de groepsverkrachting in Uppsala sprak het gemeenteraadslid uit Linz, Mia Åkerblom, over de toestanden in Zweden. Zij is in het land geboren en kent de situatie precies. In het gesprek met de Oostenrijkse krant “Wochenblick” vertelt Åkerblom over de Zweedse ontwikkeling in de afgelopen decennia en over haar eigen ervaringen (video):

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op 40 jaar multiculti in Zweden: 300% meer geweldsmisdrijven en 1472% meer verkrachtingen!

 1. sammy zegt:

  tja nog niet erg genoeg er zitten vieze zieke linkse lesbische wijven in het parlement die zo griezelig zijn met zulke zieke denkbeelden er is natuurlijk al veel mis met je dan krijg je ook nog met je zieke walgelijk zieke mening macht over de NORMALE hard werkende mensen ik hoop dat jullie in je zieke verrotte wereldje wegkwijnen zieke linkse uitwerpsels. oplossing een tijdelijk streng fascistisch meedogenloos regime om het hele zooitje op te ruimen.

  Like

 2. Een goed voorbeeld land, zoals het niet moet.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Zijn er eigenlijk nog vrouwen in Zweden die nog niet verkracht zijn…?
  Herkennen jullie dan dat typische gevoel dat je er niet meer bij hoort…?

  Like

 4. Pingback: Zweden: van Abba tot Allah – alleen festivals voor vrouwen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s