Brits magazine heeft het door: “Geert Wilders bedreigt het Nederlandse liberalisme niet, hij verdedigt het”

screenshot_109

(Door: Michael van der Galien)

“Als de PVV momentum genereert in Nederland, bereid je dan maar voor op een populistische revolutie in heel Europa.”

Zoals wij eerder vandaag berichtten hebben de internationale media Geert Wilders (her-) ontdekt. De ene na de andere buitenlandse krant publiceert een artikel of een reportage over hem. Dat is natuurlijk niet zo gek. Nederland kon weleens de toon zetten voor de rest van Europa.

Het Britse The Spectator begrijpt dat ook. Anders dan The Sun, dat hem wegzet als “een extremist”  wat je reinste onzin is, begrijpt dat magazine echter dat Wilders geen gevaar vormt voor het Nederlandse liberalisme en onze verworvenheden, maar dat hij die typische Nederlandse waarden juist verdedigt.

pvv-nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Patriottisme, PVV. Bookmark de permalink .

11 reacties op Brits magazine heeft het door: “Geert Wilders bedreigt het Nederlandse liberalisme niet, hij verdedigt het”

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tja, als je het ook over Douglas Murray hebt…….Díe heeft dat al jaren en jaren in de gaten.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Internationaal gaan de ogen open, en ziet men eindelijk wie Geert Wilders is, en welke strijd hij voert. Men had dit al veel eerder moeten zien, ook in ons land. Er is veel tijd verloren gegaan, in welke tijd miljoenen moslims Europa zijn binnen gedrongen.

  Ik ben trots op Geert! Hij voert tot nu toe een eenzame strijd, maar na alle internationale aandacht hoop ik dat de tijd snel aanbreekt waarop men in Den Haag openlijk toegeeft dat hij al meer dan 10 jaar de waarheid spreekt. En dat men stopt met hem te demoniseren.

  Veel succes, meneer Wilders! Ik hoop op een goede campagne voor de PVV!

  Like

 3. Wie weet wat er nog meer wakker geschud gaat worden, ik hoop Duitsland. Dat daar ook eens iets gaat gebeuren. In Frankrijk maakt Marine Le Pen een goede kans.

  Like

 4. Butterfly zegt:

  Ik hoop echt dat we in Maart een politieke lente mogen krijgen en dat het niet onopgemerkt blijft voor de rest van de Europese burgers en het hen de moed zal geven ook een andere richting te kiezen in het stemhokje.
  Maar er is een ding dat zeker is…Geert Wilders gaat zo ongekend veel stemmen halen dat hij daar geschiedenis mee gaat schrijven.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Hopen wij ook en onze registratie is al een tijdje in Den Haag. Helaas moeten wij het dit keer stemmen per brief doen. Anders reden wij even over de grens en gingen in het dichtsbijzijnde dorp persoonlijk stemmen.

   Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ook al zijn er Bronlezers die het bestaan van de God van de Bijbel in twijfel trekken, toch hoop ik dat je vingers gekruist houdt, want GW mag geen tweede Pim Fortuyn worden. En die kale moordenaar van Pim loopt gewoon rond!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Van vingers gekruist houden op zichzelf is nog geen wandaad verijdeld. Wèl -soms- door praktijk-gerichte daden vooraf.
   Veroordeel de agnostici onder ons niet om wat zij al dan niet geloven, dan zullen zij het Ú niet doen.-Maar zulks dient wèl van twee kanten te komen.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Of men God of de bijbel in twijfel trekt of er zelfs helemaal niets van gelooft betekent nog niet dat wij Nederlanders voor een heel groot deel ons wel de zogenaamde christelijke normen en waarden aangemeten hebben en daarnaar leven en handelen. Om dat te doen hoef je niet persein een kerk van de diverse soorten te geloven.

   Like

 6. Jan zegt:

  Hypocriete Gerard Spong over Wilders, de kledingindustrie en slavernij: Het klimaat in Nederland is vergiftigd

  …..
  „Dit is kogelvrij. Ik heb overal kogelvrij glas. Als het niet strikt noodzakelijk is, verwissel ik liever niet vroegtijdig het tijdelijke met het eeuwige.”

  „De meest gore verwensingen komen hier binnen. Men probeert mij te intimideren.”

  Spong hield zijn rede vrijdagavond. En nee, hij hield zich niet in. Hij opende de aanval op de kledingindustrie, die hij schuldig verklaart aan slavenhandel.
  ..
  De kledingbedrijven kunnen strafrechtelijk worden aangepakt via een artikel dat slavernij strafbaar stelt, zegt u. Is dat werkelijk een begaanbare weg?
  „Natuurlijk. Anders zou ik dat niet zeggen. Er staat twaalf jaar celstraf op, we hebben het over een heel ernstig misdrijf. Overal in de wereld is slavernij strafbaar, ook in India. Elk bedrijf dat in Nederland is gevestigd en dat Indiase kleding koopt die gemaakt is door kinderen, pleegt een misdrijf.

  Ik was een paar maanden geleden in Bombay. Ik wilde een das kopen die daar is gefabriceerd. Ik vroeg aan de verkoper: weet u hoe dit is gemaakt? Die man viel van zijn stoel van verbazing. Hij wilde die spullen natuurlijk aan mij kwijt en hij bezwoer me bij Boeddha en andere grootheden dat er geen kinderhand aan te pas gekomen was.”

  Een heleboel mensen kunnen dat niet en zijn aangewezen op de Primark en de Hema. Wat moeten zij doen?
  “Dan lopen ze maar in iets anders rond.
  ….
  http://www.ad.nl/binnenland/onze-fantastische-normen-en-waarden-stellen-niet-zoveel-voor~afb9ff0c/

  Bombay en Boeddha, o help. Spong weet niet dat het een hindoeïstisch land is en dat de belangrijkste god Shiva is

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Als iemand een Christen is dan is hij dat, en als iemand niet gelooft dan doet hij dat niet. Het mag niet zo zijn dat mensen die wel geloven, angst moeten hebben om hun mening en gevoel te uiten, omdat ze anders kritiek kunnen verwachten van niet-gelover. Ieder zijn meug en keuze. Respect voor elkaar is hierin het motto. Dus laat elkaar in vrij in de keuze hierin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s