Buitenlandse media “ontdekken” Geert Wilders: “De Nederlandse Donald Trump”

screenshot_89

(Door: Michael van der Galien)

Steeds meer buitenlandse media raken geïnteresseerd in de verkiezingscampagne in ons land. De reden is niet dat Mark Rutte zo bekend en invloedrijk is — dat is hij niet — maar de opkomst van de PVV.

Het Britse The Sun gaat er meteen vol in. Wilders wordt beschreven als een man die de grenzen wil sluiten voor moslims die zich gepassioneerd achter een Nexit gegooid heeft. Daarom wordt hij “de Nederlandse Donald Trump genoemd.”

Wilders vindt dat natuurlijk geen verkeerde vergelijking. Deels hebben ze inderdaad dezelfde opvattingen, en Wilders zou maar wat graag de verkiezingen winnen — een scenario dat ik meer dan mogelijk acht.

pvv-nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
dds

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

10 reacties op Buitenlandse media “ontdekken” Geert Wilders: “De Nederlandse Donald Trump”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…Wilders zou maar wat graag de verkiezingen winnen — een scenario dat ik meer dan mogelijk acht.”

  Het zou me wat waard zijn als Wilders niet alleen de verkiezingen won, maar ook de formatie.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Ik zou héél graag willen dat u gelijk krijgt Heer Köhler.
   Ik kom dan direct uit mijn vrijwillige ballingschap hier, naar NL, om mee te helpen de laatste restanten van het islam-gedrocht op te ruimen….
   Daarna ga ik weer terug hoor. Geen zorgen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Rechtsaf doorzee

 3. Ja, dat zou prachtig zijn. Ik vind wel dat Geert ook de charme van Trump heeft. Hij moet ze allemaal de loef af steken.

  Geliked door 1 persoon

  • Giny zegt:

   Daar heeft hij onze steun hard bij nodig!
   Jammer dat hij geen congres kan geven,
   dat kost teveel geld i.v.b. met de beveiliging.
   De PVV krijgt geen geld van de overheid omdat het een partij zonder leden is!
   Misschien moeten wij maar met de
   pet rond gaan!!!

   Geliked door 1 persoon

 4. peterdm zegt:

  Zet m op Geert, Volgens de NOS zeggen 70% van de Kiezers nog niet te weten op welke partij zij zullen stemmen. PVDA SP D66 GL willen allemaal meer ISLAM. VVD en CDA een beetje meer islam. Pak deze partijen hard aan PVV niemand wil meer Islam, maak de straten hoofddoek vrij. De EU is een door olie-dollars betaalde corrupte bende dus laat Brexit en Donald Trump de voorlopers zijn van onze Nexit. Op naar 75 plus zetels.

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Dát is nou eens een mooi compliment, van der Galiën, en nog de waarheid bovendien!
  Wij kunnen trots zijn op Geert, misschien wel de meest baanbrekende, spraakmakende politicus ter wereld! Ik, tenminste, ben al jaren apetrots op hem!
  Zijn redes in Berlijn, Lyon en New York, de in ontvangstneming van de Hiltrud-Schröter-Preis in Bonn….. Het ene glorieze moment na het andere! Geert zal geschiedenis schrijven!

  Like

 6. Mary zegt:

  Precies dat is wat ik al eerder schreef Wilders is al ruim 10 jaar bezig met het hoofdonderwerp de Islam en nog vele andere zaken waar Trump nu volop mee bezig is, het verschil is dat Amerikanen goed naar Trump hebben geluisterd en gekozen voor die “Wilders wijsheid” en Nederlanders eh zullen we zeggen vooral jarenlang achter de leugenpers/media/politiek correct gelul aanhobbelde om Wilders vooral te zien als “verkeerd”. Waar de gevestigde politieke partijen zich dood schrokken toen Wilders zijn politieke standpunten begon uit te dragen want ze wisten dat dit hun ondergang zou gaan worden, dus alles op alles zetten om deze man in diskrediet te brengen, en nog zeer recent stond hij notabene voor een soort sharia rechtbank. Maar hij is zeker diegene die de kar getrokken heeft en Trump en ga zo maar door hebben goed geluisterd en gekeken naar Wilders en hun voordeel daar uitermate mee gedaan. Daar word Trump wereldwijd nu voor geprezen maar het was en is Wilders die de enorme kracht, lef, wijsheid had en heeft om op deze manier voor het Nederlandse volk te staan en het tevens wereldwijd uit te dragen.

  Geliked door 1 persoon

 7. mensen stem a.u.blijf niet thuis, ik kan ongelukkig genoeg mensen die Wilders zeggen en niet naar het stembureau gaan. Ik stem al jaren per post woon in Griekenland en laat mij de kans niet ontlopen om mijn stemrecht uit te voeren.
  Ik doe mijn best om zoveel mogelijk mensen naar de stembureaus te laten gaan, ik ben al
  de laatste maanden met 5 a 10 telefoontjes per dag naar Nederland en ben er geloof ik goed in geslaagd tenminste de helft van mijn familie ongever 100 mensen gaan stemmen voor Wilders in Rotterdam, hoop dat er nog mensen zijn die mijn voorbeeld volgen het helpt echt.
  Een ding weet ik zeker 15 maart ben ik in Nederland om feest te vieren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s