De PvdA gaat weer theedrinken

screenshot_115

(Door: Maaike van Houten)

Het theedrinken is weer terug in de politiek. De kandidaat-Kamerleden voor de PvdA kregen bij de aftrap van de campagne, zaterdag, een mok met daarop #ikbentheedrinker.

“We gaan door met waar we goed in zijn. We willen ervoor zorgen dat iedereen meedoet”, verklaarde PvdA-Kamerlid Loes Ypma de tekst. Ze kondigde politiek leider Lodewijk Asscher aan als ‘allerbeste lijsttrekker, allerbeste speecher en allerbeste theedrinker.’

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)
dagblad-trouw

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA. Bookmark de permalink .

20 reacties op De PvdA gaat weer theedrinken

 1. Je snapt niet dat Denk bij ze is weggegaan.Maar die krijgt er ook een primeur bij Badr Hari naar alle waarschijnlijkheid.

  Geliked door 2 people

 2. Johan zegt:

  Het decreet van president Donald Trump om uit een aantal moslimlanden geen personen meer toe te laten tot de VS zorgt nu al voor reacties in …. ja hoor, hoe kan het ook anders , in Nederland.
  De PVDA-ratten komen uit hun holen gekropen en beginnen, met voorop Wouter Booy, PVDA Den Haag, heel hard te schreeuwen : Diskriemienaaaasie ! Nu gaan ze alweer een demonstratie op touw zetten. Het is echt om te huilen met die lui.
  Ook Asscher liet zich niet onbetuigd en riep holle frases in dezelfde termen.

  Laten we hopen dat die hele kutpartij dadelijk met nul zetels eindigt in de verkiezingen.
  Hebben deze lieden van de PVDA, die ons land met hun immigratiepolitiek de afgelopen 40 jaar naar de afgrond hebben gebracht, een beter alternatief tegenover het terrorisme van moslims ?

  Like

 3. Harry zegt:

  Krijg ik weer flashbacks van die idioot Cohen !
  Had het net een beetje verdrongen .

  Wat een verdomde niksnut was dat toch .
  Nu hebben ze alweer zo’n mislukkeling op de bok gehesen .
  Hij heeft alles verkloot waar ie mee bezig was .
  Maar lullen kan ie als de beste .

  Waar gaat het nou om bij de pvda ?
  Is het het belang van linkse klojo’s op zoveel mogelijk posten , ongeacht of ze er iets van bakken of niet .
  In het belang van het land is het in ieder geval niet , wat ze doen .

  Heel jammer dat het allebei Joden zijn , twee van de grootste minkukels uit de Nederlandse politiek . Zelf zullen ze daar wel niet mee zitten , ze rekenen zich tot de moslims , schat ik .
  Bij de pvda vinden ze ze allebei prima bestuurders .
  De moslims zullen hen ook wel dankbaar zijn , maar ze zullen ze heus niet sparen als het er op aan komt , op het grote offerfeest .

  Thee drinken !
  Heel lang was dat iets voor Engelsen en ouwe wijven .
  Nu voor de gefeminiseerde “bestuurders” van ons land .
  Oftewel : kuttekoppen .
  Erg snel leren doen ze in ieder geval niet bij de pvda .

  Daarom : afschaffen !

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Heel jammer dat het allebei Joden zijn.”

   Joden zijn net mensen. Er zitten grote geesten tussen (Einstein, Menuhin, Ben Goerion) maar ook enorme minkukels, zoals Job Cohen en Lodewijk Asscher.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Harry zegt:

    Ja jammer hoor , hr Köhler .
    Ik heb kennelijk de neiging om ze allemaal een beetje op een voetstuk te hijsen .
    Als ze dan tegenvallen is teleurstelling des te groter .
    Aan de ene kant twee honderd Nobelprijswinnaars , aan de andere kant de Job’s en de Lodewijk’s , de mislukte theeploeg , zeg maar .
    Kan er maar niet aan wennen .

    Like

  • topsporter zegt:

   Het zijn bestuurders die vrijwel bewegingsloos in de koplampen van de islam staren.

   Like

 4. jroam zegt:

  De PvdA als toch wel na het thee drinken “de vorm” van respect tonen. In een hoekje liggen met het hol naar boven.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Waarschijnlijk wordt de P.v.d.A. gesponsord door de thee lobby. ik vraag me af hoe zo’n theedrink gesprek zal gaan. Zo van als jullie je rustig houden krijgen jullie de vergunning voor de moskee en worden 100 jaar vrijgesteld van betalen erfpacht. Dat buurthuis vergeten we natuurlijk ook niet. Maak je niet druk om de energie rekening stuur die maar op. Hebben we nog een potje integratie geld voor.

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Hahaha, theedrinken, ik kom niet meer bij.

  Like

 7. sammy zegt:

  vergeet niet dat de naam cohen en ascher ook al opduiken tijdens ww2 in de joodse raad en raad eens wat. ook theedrinken en de boel verraden toen met de Duitsers nu met de Nederlanders tot op de dag van vandaag. dezelfde familie.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Er had beter op kunnen staan: ikbeneenlinkseranddebiel.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Mijn vader zaliger zei altijd; “thee…, thee is voor zieke mensen. De beste man had gelijk.

  Hopelijk gebruiken de kiezers hun verstand en sturen ze het overgrote deel theedrinkers eens een poosje naar huis! Grote God, wat zie ik mijn land afglijden…, m.i. hebben we meer dan zat thee gedronken! Tijd voor andere maatregelen.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Ze gaan door met waar ze goed in zijn, zeggen ze. Iedereen in Nederland kijkt alleen op een andere manier naar waar ze goed in zijn en heeft hier ook een andere mening over.
  Goed zijn in het blind zijn naar wat werkelijk in de wereld, in Nederland speelt, is niet een pre voor goed leiderschap, het haalt het eerder naar beneden en wat ze zeggen wordt daardoor een uitspraak die zichzelf tegenspreekt en het tegendeel laat zien van wat ze, (en dat is ook nog maar de grote vraag) waarschijnlijk, bedoelen.

  Jezelf ophemelen brengt niet voort dat je gedaan krijgt, wat gedaan moet worden. Het geeft eerder een beeld van een totaal blinde partij, die alleen zien wat zij willen zien en niet wat het volk wil en wat noodzakelijk is. Bovendien verloochen ze hun eigen naam: de partij van de arbeid. Waar is die arbeid dan? En waar is die arbeid voor bedoeld? Wat is het doel, behalve theedrinken als motto hanteren om duidelijk te maken waar je voor staat in Nederland? Mensen die werken hebben vaak geen tijd om thee te drinken. Die moeten aan de slag voor hun loon. Het wordt tijd dat het theedrinken eens ophoudt en werkelijke arbeid uit de handen van deze politici komen. Arbeid die het volk kan gebruiken. Arbeid in waar ze meewerken mét hun doelgroep, en niet tegen hen. Dat doel is niet te bereiken met theedrinken en achteroverleunen en ook niet met holle frasen van zichzelf omhoog hemelende nieuwe leiders die daardoor denken meer kiezers te trekken voor de verkiezingen. De PVDA heeft geen verbinding meer met de werkelijkheid en misschien hebben ze het wel nooit gehad.

  Geert Wilders klopt zichzelf niet op de borst en gaat theedrinken voor meer cohesie, maar iedere keer als hij aan het woord is benoemd hij de misstanden en de dingen waaraan door de regering aan ‘gewerkt’ moet worden en dat heeft hij altijd gedaan. Hij is liever een doener en roept dan ook op tot actie. De PVDA heeft haar eigen invulling van het ‘werken’ aan ‘verbinding’ (wat een duf woord trouwens). Bij hen denk ik bij het woord ‘verbinden’ aan een pleister op een grote wond: het dekt de lading niet en de wond ettert gewoon door.
  Elk woord dat gezegd wordt door deze partij, elke daad die gesteld wordt en die kant nog wal slaat, is een verloren iets. De burgers ‘horen’ en ‘zien’ deze ‘moeite’ allemaal niet meer, omdat het ook op niets slaat, want alles is gebakken lucht. Ze zijn in feite onzichtbaar en doen alleen voor de schijn nog mee.

  Datzelfde geldt trouwens in verschillende mate voor de andere partijen. Wanneer realiseren ze zich nu eindelijk dat 100 euro per maand meer, 550 euro of dergelijke eenmalig, de AOW leeftijd verlagen en terug naar 65 jaar (iets wat Geert al eerder heeft aangegeven) en al die dergelijke ‘lokkertjes’ voor kiezers, inderdaad lokkertjes zijn en dat ze mensen proberen blij te maken met cadeautjes die ze niet eens hebben en die niet aan hun zijn om weg te geven? En de geschiedenis leert ons dat dit ook niet gebeurt. Eerlijkheid is ver te zoeken, haantjesgedrag en leegte voert de boventoon. De burgers van Nederland nemen afstand van deze ‘slogans’ en valse beloftes, want ze weten dat deze dingen helemaal niet belangrijk zijn in vergelijk met het naar de knoppen gaan van Nederland door verkeerd beleid. De periode van leugens en bedrog willen we achter ons laten en daar horen ook partijen bij die dit alles vertegenwoordigen. Op naar de waarheid en werken aan een gezond Nederland voor echte Nederlanders en mét echte Nederlanders.

  Like

 11. Hendrik zegt:

  dom, dommer, het domst…………..waanzinnig dat deze achtelijke mensen, inclusief moslims, stemrecht hebben.

  Like

 12. Fred zegt:

  Dat “theedrinken” gaat nog eens heel groot worden in negatieve uitstraling.

  Like

 13. likoednederland zegt:

  Dat is waar PvdA’ers het beste in zijn: theedrinken.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Die linkse dwazen leren het ook nooit!
  Verdorie, nou is mijn video dus nog steeds actueel.

  https://ejbron.wordpress.com/2014/04/06/video-kots/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s