Debat rondom nieuwe verkiezingen: Oostenrijkse regering slaat op de vlucht

screenshot_93

De Oostenrijkse kanselier Kern (SPÖ, links) en vicekanselier Mitterlehner (ÖVP).

(Door: Nicole di Bernardo – Vertaling: E.J. Bron)

De discussie rondom nieuwe verkiezingen door de grote systeempartijen SPÖ (sociaaldemocraten) en ÖVP (christendemocraten) is te vergelijken met het beeld van de Titanic. Terwijl het schip zinkt, proberen de regeringspolitici zichzelf met de laatste reddingssloep in veiligheid te brengen.

blick

Aan Oostenrijk denken ze niet

Daarbij lijken ze niet te denken aan de rest van de passagiers, die in een zee van angst en terreur dreigen te verdrinken. Hun werkelijke taak schijnen de volksvertegenwoordigers namelijk al lang vergeten te zijn.

In plaats van te werken voor de Oostenrijkers en hun toekomst, denken ze alleen maar aan hun eigen welstand en proberen deze koste wat het kost te behouden. Met eventuele vervroegde verkiezingen dienen de voorspelde verliezen ingedamd te worden, voordat de tijden nog slechter en de woede van de kiezers nog groter worden.

Wie beschermt ons tegen terreur en misdaad?

De terreurbedreiging komt iedere dag dichterbij en de angst behoort inmiddels tot het leven van alledag. Vrouwen worden openlijk op straat door migranten seksueel geïntimideerd en het ene “incident” volgt op het andere.

Maar in plaats van dat de politiek eindelijk handelt en onze bescherming garandeert, spiegelt men ons voor dat wanneer de regering zichzelf herpakt alles ten positieve zou veranderen. De poppetjes binnen de partijen SPÖ en ÖVP blijven echter dezelfde en daarmee ook hun passiviteit en onvermogen die ons in de eerste plaats in deze situatie gebracht hebben!

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Nicole di Bernardo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christendemocraten, Hypocrisie, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Debat rondom nieuwe verkiezingen: Oostenrijkse regering slaat op de vlucht

 1. ieznogoedh zegt:

  De enige goede linkse partij, is een linkse partij die is opgeheven.

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Is het hier soms anders? Afgezien van de PVV laten alle partijen hun kiezers al jarenlang bársten!
  En dan is het maar net, of ze dat pikken of niet: De potentiële /PVV-stemmer pikt het in geen geval!

  Geliked door 2 people

 3. Je hoort eigenlijk nooit eens, dat een paar mannen het niet meer pikken en die parasieten in elkaar trappen. Dat zou eens wat vaker moeten gebeuren. maar dit zeikt maar door. Wat zullen ze ons softy’s vinden.

  Geliked door 2 people

 4. cefas zegt:

  Het wordt tijd voor een eigen Burgerwacht, die de eigen bevolking beschermt. De slappe overheid doet dat niet!

  Like

 5. Mijn gevoel zegt dat we die hard nodig zullen hebben de komende tijd.

  Like

 6. Hans zegt:

  Op autoriteiten vertrouwen is niks anders dan grote luiheid. Je hoeft zelf niet over het leven na te denken, dit doen anderen voor je. DIt is de prijs die de mens betaald door de vrijheid te verlaten. En als het dan fout gaat heeft altijd een ander het gedaan, terwijl de mensen zelf elke dag accepteren dat de regering er mee door gaat. En zombies dat ze zijn geloven ze populistische verkiezings uitspraken.

  Like

 7. C.A.Barstow zegt:

  Het lijkt erop dat de Europeaan is door alle leugens en bedrog volkomen murw gebeukt is, het is daarom hoogste tijd dat op politiek gebied de pleuris uitbreekt, weg met die elitaire land en volksverraders.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Oostenrijkers stonden altijd al bekend om het feit dat zij grotere antisemieten en moslimhaters waren dan de Duitsers. Nou vraag ik me alleen af of de zwervende molenaarsknecht Johann Georg Hiedler (1792-1856), de mogelijk grootvader van Adolf Hitler, ook niet met erg veel Oostenrijkse meisjes seks had al was hij in 1824 kort getrouwd geweest met een vrouw van wie de identiteit niet bekend was en daar een kind van kreeg maar beiden stierven datzelfde jaar nog. Hij zou trouwens toch niet geschikt zijn geweest als politicus maar zijn mogelijke zoon Alois Hitler/Schicklgruber, Hitlers vader, vast wel daar deze douanebeambte was geweest. De strenge Alois zou in deze tijd beslist geen moslimextremisten en “asielzoekers en vluchtelingen” hebben doorgelaten en hen allemaal op de vlucht hebben gejaagd!
  En al de opgenoemde groeperingen een tegenstander zouden hebben gehad als Quasimodo, de klokkenluider van de Notre Dame in Parijs, dan had deze mooie vrouwen zoals de zigeunerin Esmeralda absoluut uit hun handen gehouden. De Oostenrijkse regering doet me zelfs denken aan Claude Frollo, de onrechtvaardige magistraat van Parijs die trouwens een dodelijke haat koesterde tegen zigeuners, en als het aan mij lag dan duiken in heel Oostenrijk en de rest van Europa allerlei Quasimodo’s op die dat uitschot geheel Europa uitsmijten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s