FOTOSHOPPER Donald Trump

screenshot_106

Wat . . . je dacht dat ik een grapje maakte?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER Donald Trump

 1. Theresa Geissler zegt:

  Tot nu toe hebben we U in ieder geval op geen enkel grapje kunnen betrappen, Mr. President!
  Ga zo door!

  Like

 2. Nee, dat dachten we zeker niet.

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ga door op de ingeslagen weg om vreemd volk, met name moslims buiten de deur te houden. Goed voorbeeld doet goed volgen want uw gedachtegoed begint ook in Europa steeds meer aanhang te krijgen en dat is erg positief.
  Ik verwacht dan ook dat u binnen afzienbare tijd de Nobelprijs voor de wereldvrede krijgt uitgereikt.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Zouden aanhand deze maatregelen, aanslagen van moslims komen,
  heeft hij een goeie grond de vloer met de tapijtvreters aan te vegen !
  Met de kleine onderscheid dat daar eerst geschoten word en dan gevraagt !
  En omdat de verkiezingen zo uit gegaan zijn, zijn er Meer als genoeg vrijwilligers
  die erop wachten de moslim naar hun 72 maagden te bevorderen !
  9/!! zit als een tatoeage in hun gedachtenis ! Ze krijgen alles terug betaald !

  Like

  • Nemesis zegt:

   Niet alleen 9/11, maar ook dat akkefietje in Libie zit heel veel Amerikanen erg dwars, daar is het laatste woord nog niet over gesproken.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Amerikanen onderscheiden zich door heel veel zaken.
    Twee eigenschappen die voor mij het bewijs zijn van echte onverzettelijkheid:
    Een: Amerikanen zullen ALTIJD wraak nemen.
    Twee: Gewonde soldaten zullen NOOIT worden achtergelaten.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Kijk, en dat was iets wat Killary niet heeft. Ze heeft door de ondersteuning te weigeren de moord van de ambassadeur plus nog de bewaking op haar geweten. Nu ik het opschrijf zie ik weer dat filmpje met daarop de moord en de verschrikkelijk smerige mishandelingen op die ambassadeur. die ze naakt door de straten hebben gesleept. Ik denk niet dat die video nog online staat ergens.
    Buiten dat ze stokken of zelfs messen in zijn anus hebben gestoken, was het verdere gedrag als van een meute rivaliserende, hondsdolle hyena’s die vechten om de prooi en die daarbij in stukken scheurden. Hondsdol, die ogen van die kerels en het kwijl droop uit hun beken het bloed van hun armen en kleren. Afschuwelijk.
    Daarbij heb ik in Afrika wel eens vaker bloedige, smerige schermutselingen gezien. Maar als ze hun tegenstander met hun kapmessen in stukken hadden geslagen, gingen ze naar de volgende of waren zelf de klos.
    Dat wat er met die Amerikaanse ambassadeur in Libie gebeurde, deed me denken aan jaren terug, in Somalie, toen die helikopter van de Amerikanen neerstortte en ze de bemanning doodden en een van hen ook als trofee aan een been door de straten sleurden. Dat was de eerste keer dat ik zoiets had gezien.
    En nu komen die Somaliers en masse hier en overal binnen wandelen. Nou, als die los gaan, dan berg je maar werkelijk. In principe alle negerstammen weten wat dat aan betreft van wanten. De Maumau opstanden in Kenia waren ook aan gruwelijkheden niet te overbieden. Maar een stammenstrijd om een geit of een vrouw, dan gebeurt precies hetzelfde, de darmen en hersenen vliegen je om de oren. Weg wezen en heel, heel snel. Veilige positie innemen en alles wat te dichtbij komt zonder pardon afschieten, niks vragen, niks zeggen, gewoon de trekker overhalen.

    Geloof maar dat de wraak op Hillary er nog wel aan zit te komen. En de seals zijn ook de zogenaamde ongevallen van hun kameraden niet vergeten.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ben het totaal helemaal met je eens Nemesis.
    Hun wraak zal komen…

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Zou mooi zijn als ze die amoebe met zijn amoebin en de heks eucalypta met ronde gaatjes zouden versieren. Evenals dat nog levende, geld uitdelende lijk. Was er al direct wat meer rust in de tent.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Prachtig verwoord…!
    Ik zie het allemaal voorbijtrekken. Heksen, Amoeben, kan ook Amoebiën zijn, en totale negerstammen tot en met de Bosjesmannen, (mag ook.)
    Als kind was ik al gefascineerd door de strijd van de blanken in Zuid Afrika tegen de Zoeloes. (In die tijd waren we er nog trots op als Nederlander geboren te zijn, en daarvoor je leven geven was iets wat vanzelfsprekend was…)
    Golf na golf bleven ze komen, de geweerlopen roodgloeiend en de stapels doden in rijen die zich maar bleven ophopen.
    Vooral de film: “Zoeloe” geeft een tamelijk waarheidsgetrouw beeld.
    Wat een tijden….
    In die tijd was ik graag ter plaatse geweest om een en ander mee te schieten.
    ’n Oom in Oostenrijk die nog aan het Oostfront had gevochten kon daar indrukwekkende verhalen over vertellen. Oorspronkelijk was hun FLAK-geschut alleen gebruikt als luchtafweerwapen, maar toen de Russen echt massaal begonnen aan te vallen werd de FLAK als horizontaal geschut ingezet. Kaliber 88…
    “Hele rijen sloegen we weg…”
    Maar ook daar weer die rijen die zich ophoogden en “er geen eind aan leek te komen…”

    Ach ja,… wellicht in een volgend leven…

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Chaka Zulu 😀 En dan te bedenken, dat er geen andere negers in Zuid Afrika woonden. Die zijn pas aan komen waaien net als hier, toen de vetpotten in Z.A. stonden en ze er van mee wilden vreten.
    Heel veel mensen zouden de echte geschiedenis eens moeten lezen en leren. Maar wie leest en leert er tegenwoordig nog iets over geschiedenis. Men kent de geschiedenis van z*n eigen land niet eens en dat geldt niet alleen voor de Nederlanders maar ook heel zeker voor de Duitsers, die nog altijd niet weten of begrijpen dat ze alleen maar werknemers van een Naamloze Vennootschap zijn. Ze een gronwet hebben die de geallieerden opgesteld hebben en echt hele maal geen Verfassung oftewel Constitutie. Hebben wij overigens ook niet, daar wij een koninkrijk zijn en de gronwet er niet voor het Nederlandse volk is, maar om de koning te beschermen.

    De broer van mijn oma is, zoals dat vroeger wel gebruikelijk was door diverse landen getrokken om te werken en te leren, zodat hij uiteindelijk zich meester in zijn vak mocht noemen. Hier heet dat nu de MeisterprÜfung en meng aat niet door alle landen. Goed hij is als Nederlander in Duitsland blijven hangen vanwege een jonge dame met blonde krulle Sybilla geheten en is er ook mee getrouwd. Het echtpaar kreeg een zoon, die net als zijn vader de Nederlandse nationaliteit kreeg, die zowel vader als zoon niet wensten op te geven voor een Duitse.
    Toen kwam ome Adolf om de hoek kijken en had mannetjes nodig voor z’n vele veldsöagen. Alles wat een andere nationaliteit had en in Duitsland verbleef of woonde, werd statenloos verklaard en moest onder dienst. Oom’s zoonlief werd dus naar het Ostfront gestuurd en zoals het kwam aldaar door de Russen gevangen genomen en naar de gulags gestuurd. In zijn geval naar de mijnen.
    Doordat Adenhauer begon met de Russen te spreken en ook over de gevangen te onderhandelen, zijn de nog levenden vrij gelaten. Daarvan kwamen echter niet allemaaö weer terug naar huis. Veel zijn er ook gebleven, omdat ze ondertussen daar ook familie hadden. Het was in de fijftiger jaren. Als je de ellende ervan af laat, had hij ook van dit soort verhalen. Maar het heeft ze allemaal niks geholpen, de Russen bleven komen ondanks het enorme doden aantal.

    Bij ons in Arnhem, we woonden daar op een hele brede laan, met bomen in het midden, hadden we ook een flak voor de deur. We woonden wel heel luxe, maar ook heel dicht bij het station. Vandaar.
    Ja, soms zou je willen, dat een tijdmachine echt bestond en je hier en daar eens een kijkje kon gaan nemen. Lijkt me best heel super interessant. 😀

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Heel goed Nemesis.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dank je 😀

    Like

 5. Cathja zegt:

  Goed werk meneer de President! “Geen woorden, maar daden”. Dat is u op het lijf geschreven.
  Veel succes!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s