Het verschil tussen 8% en 1% islam . . .

screenshot_86

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het verschil tussen 8% en 1% islam . . .

 1. Steven zegt:

  ..En straks is héél Europa een tweede Aleppo….met dank aan het SLINKSE volk die dacht het BETER te weten!

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het spijt mij, ik dien alle donkere(der) mensen en islamieten mijn oprecht gemeende excuses aan. De televisie heeft mij bekeerd, zoals onderwijzers gelukkig mijn kinderen behoeden voor mijn misstap door hen met goedmens gedachten op te voeden.

  Ik ben slecht, dat weet ik nu dankzij De Mol en aanhang, zijn trouwe meute volgers die hun geld in veelheid dankzij hem en ons binnenharken. En natuurlijk de filantroop George Soros die met zijn speculaties bijna heel Engeland failliet heeft gemaakt en dus tientallen miljoenen mensen op de rand van de afgrond bracht wat hem als goed, vredelievend mens natuurlijk niet kan worden aangerekend.

  Zo ben ik een nazi, ik deug niet, ik stel mij vrijwillig beschikbaar voor de Endlösung voor alle fouten die ik heb begaan tegen lieve, goede mensen die hier de afgelopen decennia mijn leven kwamen opfleuren met verrijking.

  Ik ben door en door slecht omdat ik bleef zeggen dat zij zich moesten aanpassen aan normen en waarden die wij hier gewend waren. Nu begrijp ik dat dit het schenden van hun mensenrechten is. Ik als smerige blanke die eeuwenlang de wereld heb uitgezogen dien te knielen voor hun manier van leven, hun cultuur, hun vele malen hogere normen en waarden, hun zuiver humane godsdienst.

  Ik dien in de tijd dat ik nog niet in aanmerking kom voor mijn verdiende Endlösung vrolijk en dankbaar donkere(der) mensen en islamieten te dienen. Onder geen beding mag ik nog langer stellen dat mensen die in mijn huis willen komen wonen zich aan mijn wetten en voorwaarden moeten houden en indien zij dat niet wensen te doen, dienen op te zouten, op te lazeren, op te sodemieteren.

  Ik begrijp nu dat zoiets niet mag, dit is discriminatie waar enkel ik als smerige blanke baat van heb en dat is dus de reden dat dit dus absoluut niet mag. Ik dien mij te laten discrimineren zoals het hoort. Precies zoals de progressieve kleuters en adolescenten die spelen links te zijn het van ons allen eisen.

  Nu begrijp ik, dat wat ik mode linkse yuppen en hipsters heb verweten, dat ik dit ten onrechte heb gedaan, ik zat fout. Ik dien mij aan te passen, ik dien te worden gediscrimineerd, ik dien een andere godsdienst aan te nemen, ik dien andere normen en waarden mij eigen te maken. Maar voorlopig dien ik eerst al die lieve, zachtaardige, vredige, goedbedoelende humanisten die ons land binnenstromen gedienstig te dienen, precies zoals tv presentatoren op alle Nederlandstalige netten stellen dat ik verplicht ben te doen.

  Halleluja! Ik hen het licht gezien!
  (Maar had de foto’s vermoedelijk nog niet gezien.)

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Er zijn er gewoon teveel !!!!!!!!! Veel teveel !!!!!

  Like

 5. Troubadour zegt:

  Ik kan niet anders zeggen dan zo is het heb het zelf de laatste jaren meegemaakt door deze landen te reizen wat een verschil

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s