Hypocriete kritiek op de immigratiestop uit islamitische landen door Trump!

screenshot_110

Landen (groen) die Israëlische paspoorten weigeren (blauw). Landen die niet alleen Israëlische paspoorten weigeren, maar ook elk paspoort waarin zich Israëlische stempels of visa bevinden (donkergroen):

Algerije, Bangladesh, Brunei, Iran, Irak, Jemen, Koeweit, Libanon, Libië, Maleisië, Oman, Pakistan, Saoedi-Arabië, Soedan, Syrië, Verenigde Arabische Emiraten 

Bron:
https://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_passport

Door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabische wereld, Barbarisme, establishment, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Links fascisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Hypocriete kritiek op de immigratiestop uit islamitische landen door Trump!

 1. Cathja zegt:

  Als ik het goed gezien heb, zijn het allemaal islamitische schreeuwers. Ja, ik snap het wel, want moslims hebben ‘recht’ op de hele wereld (denken ze), en gaan er niet vanuit dat zij wel eens geweigerd kunnen worden om een land binnen te gaan.

  Mijn respect voor Trump groeit met de dag. Hij laat zien wat het betekent als je je beloften waarmaakt. Dan kun je dus wel eens mensen de toegang tot je land weigeren, in verband met de veiligheid. Zijn gedrag zal vroeg of laat veel waardering opleveren bij het Amerikaanse volk.

  Geliked door 2 people

 2. Flo zegt:

  Wordt tijd dat dit eens bekend gemaakt wordt.,media verzwijgt dit soort zaken .

  Geliked door 1 persoon

  • Anna zegt:

   Wist ik al lang hoor is al heel lang bekend….. maar Israël hoor je hier niet over…. ik was zelfs ” verplicht ” een tweede paspoort te kopen!!!! Tegenwoordig krijg je bij binnen komst in Israël,een ” inlegvelletje” om je paspoort niet te “”””””vervuilen””””

   Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Deze weigeren volgens mij al sinds begin jaren 80 mensen met stempels uit Israel maar daar hoor je in deze verdorven wereld niemand over
  Trump is eindelijk heel goed bezig door deze landen een broodje van eigen deeg te geven
  Nu moet de EU dit goede voorbeeld volgen maar dat zal niet gebeuren het zwarte goud is veel belangrijker
  Wacht maar totdat het te laat is en de EU een islamitische kalifaat is geworden
  Ik ben pro Trump en Israel
  Stop islamiseren van de EU nu

  Geliked door 2 people

 4. Alex Delarge zegt:

  Eigenlijk gaat Trump nog niet ver genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 5. fons zegt:

  ik krijg steeds meer respect voor Trump, hij is de verlosser voor de VS, ik hoop dat dit overslaat naar de europese landen, hij kan ons nog redden voor een totale islamitische overheersing.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  De groene en donkergroene landen daar wil je ook echt niet heen! Naar Israel wel!

  Geliked door 2 people

 7. peterdm zegt:

  Moet Koenders eens horen gillen en de telegraaf geeft deze linkse anarchist een podium., hij heeft zijn eigen partij naar de klote geholpen en nu loopt hij te kwijlen op Trump. Koenders u bent bijna uitgeteld je snapt met je verrotte links-hersencellen 6 weken voor de verkiezingen dat jou PVDA als afval naar allah wordt teruggestuurd.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27518709/__Zorg_over_inreisverbod_VS__.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Perfide Albion zegt:

  De (leugen)media in Nederland zeggen ook nooit iets over het feit dat de ongelovigen Mekka niet binnen mogen. Dat verzwijgen ze collectief voor de domme kiezertjes van de partijtjes van het landverraad.

  Geliked door 1 persoon

  • elisah zegt:

   Ik vraag me eigenlijk af hoe ze kunnen controleren of iedereen echt moslim is die naar mekka gaat.

   Like

   • Anna zegt:

    Je zult het wel laten om er heen te gaan ; als ze er achter komen word je gelyncht….

    Like

   • Henry zegt:

    Is niet zo moeilijk, laten je gewoon dat hondengejank van uit hun haatpaleizen te laten zingen. Als je dat niet kunt, hoor je niet tot de IS-LAM* broeders. (* luie broeders )

    Like

  • Edjan zegt:

   Ik heb anders al een jaar of 20 geleden een documentaire gezien, gemaakt door westerlingen in Saoedi-Arabië. Ze reden met de auto en ruim 20 km van Mekka hingen al verkeersborden die ongelovigen wezen af te slaan: zij mogen niet naar Mekka.
   In dezelfde tijd bleek mij dat je als werknemer uit het westen (waaronder ingenieurs) goed verdiende, erg goed zelfs soms, maar je mocht niet in de stad wonen, maar in een soort buitenwijken. Het werd afgeraden de stad te bezoeken behalve als je ej 100% aanpaste.

   Zou Trum p eens moeten zeggen!

   Like

 9. Dit was te verwachten, maar daar zal Trump toch maling aan hebben. En dat is maar goed ook.

  Like

 10. fransdewit zegt:

  Ik gaat steeds meer genieten van die man

  Like

 11. Butterfly zegt:

  Trump gaat er met een gestrekt been in, eindelijk een wereldleider die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
  Ik hoop dat de EU-leiders hier eens goed over nadenken en er een voorbeeld aan nemen, want ze zullen inmiddels toch wel in de gaten hebben dat de Europese burger het ook meer dan zat is.
  En het roer totaal om willen hebben.

  Geliked door 2 people

 12. Nemesis zegt:

  Eigenlijk is dat gebrul en geschreeuw heel raar, want er was al eens een Amerikaanse president die moslims uit al die landen niet binnen wilde laten. Toen kraaide er geen haan naar.

  En dat de greencard houders nu even moeten wachten op een extra en wel scherpe kontrole, vind ik ook niet meer als terecht.

  Als je zelf naar de VS wilt reizen, moet je stapels papieren invullen en eenmaal daar wordt je gecheckt en nog eens dubbel gecheckt. Bovendien als je pech hebt pikken ze er uit en vragen je de hemd van je lijf. Wat kom je doen, waar ga je heen, waar heb je overnachtingen geboekt en hoeveel geld heb je bij je om je verblijf te kunnen betalen. Ondertussen wordt je bagage binnenstebuiten gekeerd, en vergeet aub niet een koekkruimeltje als etenswaar aan te kruisen op je formuliertje.

  Ook moet je nu van te voren bij de ambassade of het konsulaat je visum en je ESTA aanvragen. Voordien hoefde je voor de visa alleen een papiertje in het vliegtuig in te vullen. Die tijden zijn voorbij.

  Maar aan de andere kant is het ook een onwaarschijnlijk mooi land om te bereizen.

  Like

 13. Troubadour zegt:

  In de Westerse Media hoor je hier niets over wat een hypocrieten

  Like

 14. Suzy zegt:

  Jullie moeten niet alle moslims over 1 kam scheren. Ik ben zelf moslim, en ben het helemaal eens met trump. Hij probeert VS te beschermen. Zouden ze hier in eu ook moeten doen. Niet zomaar iedereen de eu in laten. In dubai bijvoorbeeld(islamitische land) willen ze ook veiligheid behouden en niet iedereen het land binnen laten. Hier in eu maken ze Poetin zwart, terwijl hij veel slimmer heeft gereageerd met zulke situaties. Ze noemen hem dictator maar hij beschermde zijn land alleen. Zijn regel is duidelijk, ben je moslim, is prima dan bid je thuis. Wil je perse moskee bouwen en vrijheid van meningsuiting? Ga dan in een moslim land wonen, heb je hier niets te zoeken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Maar verder ben jij het wel eens met wat er in de koran als staat, als thuis biddende moslim.
   Of heb je daar ook nog een gedachte gang over.
   We hebben ’t over een boek waar nooit 1 letter in veranderd mag worden, en anders ben je een afvallige.
   Andere interpretaties zijn niet mogelijk.
   Daar zorgt de onderlinge sociale controle wel voor.
   Ontsnappen is niet mogelijk.

   Like

   • Suzy zegt:

    Mooie vraag.
    Ik bid 5 keer per dag, maar draag geen hoofddoek. Je zal nu zeker zeggen dat staat in de Koran. Maar dat is niet waar, dat maken de extremisten van. Ik daag iedere moslim uit om 2 verzen uit de koran op te noemen waarin staat dat je hoofddoek moet dragen. Er staat WEL in dat je je moet bedekken voor een vreemde man. (Natuurlijk doen we dat, we dragen nu kleding, in die tijd waren er geen kleding maar doeken die je om je heen moest wikkelen).
    Nu zal je zeker zeggen wat heeft dit met mijn vraag te maken. Dit is een kleine voorbeeld over hoe je het boek moet lezen en begrijpen en niet letterlijk moet volgen. Het boek was meer dan duizend jaar geleden geschreven en nu leven we in een moderne tijd. In het kort gezegd ik pik al het goede uit het boek, zoals niet liegen, stelen etc en de rest kijk ik overheen. En geloof me, mijn familie bestaat uit 7 ooms en 4 tantes en nog mijn kennissen en vrienden, iedereen volgt het geloof op deze manier op. Er zijn maar een kleine groep mensen die het bederven voor de rest van de moslims. We hebben Saudise kennissen, ze zijn in de leeftijd van mijn ouders, ze wonen in saudie Arabië. Zodra ze naar Europa komen drinken ze alcohol (gezamenlijk) en gaan ze uit terwijl ze 50+ zijn. Ik bedoel niet alle moslims zijn extreem. De extremisten vooral in Europa, bijv van Turkse afkomst, begrijpen geen woord van de Arabische taal. Of Algerijnen(driekwart van hun taal is Frans, ze begrijpen Arabisch niet) en dan nog zoveel andere afkomsten. Ze volgen als blinden wat hun verteld en uitgelegd wordt.

    Like

  • erik zegt:

   volgens mij staat de grootste moskee in moskou hoor……..

   Like

  • elisah zegt:

   Waren alle moslims maar zo modern Suzy.
   Jouw naam is Frans en komt van Susette of Suzanne het betekend lelie en is afgeleid van het Hebreeuws (taal van het Jodendom) susan, sosan of sossanna.

   Like

 15. Jackholland zegt:

  Woest kan ik er om worden.Op grote verkeersborden in mekka wordt aangegeven dat er een verbod is voor niet moslims . Waarom maakt Jesse klaver daar geen probleem van? Ik vind Trump een vreemde man maar hij pakt de zaak goed op ,moslims confronteren met hun eigen achterlijkheid.

  Like

 16. Cathja zegt:

  Dan nog even dit:

  ik las in De Telegraaf dat prins Constantijn zich ook heeft uitgesproken over de kwestie ‘inreisverbod’. Hij maakt zich daar zorgen over……

  Beste prins, de dreiging van de kant van moslim-terroristen, én de daadwerkelijke aanslagen van de laatste tijd zijn er de oorzaak van zijn dat President Trump deze maatregel heeft ingesteld. Helaas vernemen we na een aanslag geen scherpe veroordeling door de ‘koninklijke familie’, alleen misschien een blijk van medeleven, die wat mij betreft alleen maar woorden zijn!
  Waar is jullie hoorbare bezorgdheid op dit moment richting de (moslim-)landen die hun inwoners niet terug willen nemen als zij hier onterecht asiel aanvragen, wetend dat ze dit niet krijgen, en zich daarom buitensporig misdadig gedragen? Geen ‘koninklijk’ commentaar. Geen uiting van bezorgdheid richting ons volk, wat lijdt onder gewelddadige asielzoekers. En waarom spreekt u zich niet uit over al die illegalen, die zogenaamd niet uitgezet kunnen worden? De ‘koninklijke familie’ is er toch voor Nederland en de Nederlanders? Of….., vergis ik me hierin?
  Als u commentaar levert, denk dan in de eerste plaats eens aan óns, in plaats van aan de President van de VS!

  Onze overheid kan een voorbeeld nemen aan President Trump, die wil proberen de wereld wat veiliger te maken. Als het aan de EU ligt, met zijn misselijke ‘leiders’, dan wordt de puinhoop alleen maar groter, en zijn de burgers straks (en nu al) het kind van de rekening!

  Ik ben blij met Donald Trump! Ik wens hem veel succes in zijn ambt als President.

  Like

 17. Pingback: Het eind van de hypocratie | E.J. Bron

 18. Jan zegt:

  After Trump, Now Kuwait Bans 5 Muslim-Majority Countries, Including Pakistan
  http://www.ndtv.com/world-news/kuwait-bans-5-muslim-majority-countries-including-pakistan-1655311

  Ziedend linksvolk voor de consulaten. Nee, want moslims

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s