INTERVIEW DICK SCHOOF: NEDERLAND IS UITVALSBASIS ISLAMTERREUR

screenshot_118

(Door: “Blondemevrouw”)

“Zo’n bericht over een IS-sympathisant met een doorgeladen wapen in Rotterdam: dat zou vijf jaar geleden voor veel meer onrust hebben gezorgd. Nu is het na een dag uit het nieuws, en dat is goed. Er ontstaat een soort normaliteit”. Dick Schoof, nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid.

Als Syrië-slachters terugkomen, weten ze waar ze aan spullen en diensten moeten komen. Wapens, explosieven, maar ook voor onderdak en ongezien het land uitkomen, hebben zij de contacten. Zelfs Syrië-slachters uit andere landen verschuilen zich in Nederland en worden door de ummah (de moslimgemeenschap) beschermd. Niet voor niets concludeerde wetenschapper Ruud Koopmans dat 11% van de moslims in Nederland bereid is de islamitische strijd te faciliteren en moord uit naam van islam acceptabel vindt.

Waar alle landen om ons heen zijn getroffen door islamitische aanslagen, en regelmatig melding maken van islamitische aanslagen die op het nippertje voorkomen zijn, bleef Nederland steeds buiten schot. Terwijl we hier ook te maken hebben met terugkerende Islamitische Staat-strijders en met moslims die in Nederland zijn gebleven, maar wier intenties zomaar kunnen omslaan in een islamitische aanslag.

Lees verder>>>
dutch-free-press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op INTERVIEW DICK SCHOOF: NEDERLAND IS UITVALSBASIS ISLAMTERREUR

 1. jroam zegt:

  Als zo’n PvdA idioot dan gezellig op de thee komt en ze beginnen leuk te vertellen over hun reis vol avonturen. Zullen ze dan dergelijke souvenirs in hun enthousiasme laten zien.
  Zal zou PvdA idioot zich verslikken in de thee en met een glimlach zeggen, dat mag in Nederland eigelijk niet hoor.
  Zet maar gauw weer weg; jij mondje dicht, ik mondtje dicht, want we zijn toch vriendjes.

  Geliked door 1 persoon

 2. Theresa Geissler zegt:

  Zie je, daar heb je nou net, wat wij de hele tijd al vermoedden! De schande!
  Nou, dan is het zaak om als de dónder een manier te vinden om dat hele jihadistische bolwerk binnen hun eigen ‘uitvalsbasis’ op te sporen en in te rekenen, GVD!!!

  Helaas is alleen Geert weer daartoe bereid; alle anderen doen liever, of hun neus bloedt!

  Like

 3. kruisridder zegt:

  Ik denk dat die PvdA-volidioot dan wel heel erg gauw het raam uit mag springen want dan is die volidioot ineens geen moslimvriendje meer maar een vijandje. Ik denk dat wij ook maar eens héél erg gauw zaken moeten gaan doen met de onderwereld om aan wapens te komen.

  Like

 4. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “Zou Nederland niet langer als uitvalsbasis gebruikt kunnen worden, zouden islamterroristen geen reden meer hebben om Nederland buiten schot te houden.”
  .
  mwah, erg suggestief, verklaar dan eens waarom juist duitsland wel getroffen wordt met islamterrorisme terwijl mutti merkelzwijn toch wel heul lievvvv voor de geiteneukers is en geen strobreed in de weg legt ??
  .
  nee, die theorie gaat er bij mij niet in blonde mevrouw.

  Geliked door 1 persoon

 5. BertG. zegt:

  Goh, daar waren wij, als niet deskundige, allang achter.
  Maar goed, wat weten wij er nou van.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  11% van de moslims vindt het acceptabel en verleent hand en spandiensten. De andere 89% ziet het gebeuren en houden hun mond.
  Het werkelijke aantal zal waarschijnlijk vele malen hoger zijn dan 11%.
  En ze zullen nooit en te never “goede vaderlanders” worden, het is gewoon de 5e colonne, als de tijd daar is zijn het allemaal koppensnellers !!
  Dus dat hele zooitje kunnen we missen als kiespijn

  Like

 7. ildiko zegt:

  Als u deze pagina opent en daarna gaat u naar de volgende pagina dan leest u ook over de intenties van de VVD die een EU leger wilt tegen populisten en nationalisten. Waar gaan we hier in godsnaam toe, Hoe debielen zijn deze politieke partijen?

  Like

 8. BertG. zegt:

  Hier loop je alleen maar tegen de lamp als je fiets verlichting niet goed werkt, of je moet 5Km te hard rijden.
  En verder kan iedere crimineel hier doen en laten wat maar in ‘m opkomt.
  Criminelen van uit de hele wereld komen hier schuilen, en soms, heel soms, komen ze er eens eentje tegen omdat ze net even vergeten waren om hun fiets lampje aan te zetten.
  Die ze vervolgens weer vrij laten wegens gebrek aan bewijs.

  Like

 9. Erik zegt:

  Nederland is ook de gedoger voor belastingontwijkers, mocro wiet maffia, de Italiaanse maffia, linkse dictaten en natuurlijk terroristen. Slechts een kloek persoon met de wet in de hand kan hier een eind maken aan het gedogen zonder dat hiervoor in de wet iets hoeft te worden aangepast.
  En dat is voor mij Geert Wilders.

  Like

 10. carthago zegt:

  Schitterend artikel!!!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Allicht. Iedere moslim kan hier ongestoord een vermogen verdienen in de drugshandel. En dat geld gebruiken voor de jihad of andere waanzin.
  Van jongs af aan in de drugshandel, de overheid staat dat toe.
  Dan de asielindustrie, die geheel uit de klauwen is gelopen, omdat iedereen valse papieren heeft.
  De open grenzen.
  De mosketen als pakhuizen en vrijhandelsplaatsen.
  We hebben niks geleerd van Troje.

  Like

 12. Thoth zegt:

  “Zo’n bericht over een IS-sympathisant met een doorgeladen wapen in Rotterdam: dat zou vijf jaar geleden voor veel meer onrust hebben gezorgd. Nu is het na een dag uit het nieuws, en dat is goed. Er ontstaat een soort normaliteit”. Dick Schoof, nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid.(..)

  Bij mij absoluut NIET. Het is niet normaliter. De toename van angst is méér. Ook dat de voorman van de PVV constant bewaakt moet worden. Schoof moet maar eens naar de mensen luisteren. Klootzak.

  Like

 13. likoednederland zegt:

  Er is een aanslag op een synagoge in Amsterdam-Zuid voorkomen, meldde de Telegraaf.

  Like

 14. Anna zegt:

  En deze Moslim extremisten maken gemene zaak met de onderwereld om aan wapens te komen…..” BROEDERS IN HET KWAAD ”
  Het wordt gezellig in Nederland…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s