Irakezen geweigerd voor vlucht naar New York

screenshot_96

CAÏRO – Vijf Irakezen en een man uit Jemen zijn zaterdag door EgyptAir geweigerd voor een vlucht van Caïro naar New York. Daarmee geeft de vliegmaatschappij gehoor aan Trump´s reisverbod naar de Verenigde Staten uit zes islamitische landen. Dat melden bronnen op de luchthaven van Caïro.

de-telegraaf

De passagiers kwam in Caïro aan via een transitvlucht en zouden doorreizen naar New York, maar werden teruggestuurd naar het land waar ze vandaan kwamen. Volgens de bronnen hadden de passagiers wel geldige visa voor de Verenigde Staten.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Witte raaf”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Egypte, gezond realisme, Immigratie, Islam, Moslims, VS. Bookmark de permalink .

20 reacties op Irakezen geweigerd voor vlucht naar New York

  1. Zo’n goeie hebben wij nog niet gehad Tra la la . Nou daar zal wel op gereageerd gaan worden Trump. Maar gewoon niets van aantrekken.

    Geliked door 1 persoon

  2. Jan zegt:

    Voormalig president van Mexico vergelijkt Trump met Hitler

    Like

  3. E. van Bulck zegt:

    Een goed begin.

    Like

  4. Wachteres zegt:

    http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/zo-ziet-trumps-tijdelijke-moslimban-eruit-442818/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2017-01-28|Zo_wil_Trumps_radicale_moslims_weren_uit_Verenigde_Staten&utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_28jan17&cmpid=NLC|els_28jan17|2017-01-28

    Zo ziet Trumps tijdelijke moslimban eruit

    Bezoekers uit zeven islamitische landen zijn de komende drie maanden niet welkom in de Verenigde Staten. Het gaat om mensen uit Irak, Iran, Jemen, Libië, Somalië, Soedan en Syrië. Op die manier wil de Amerikaanse president Donald Trump radicale moslims voorlopig uit de Verenigde Staten houden.

    De maatregel moet de Amerikanen beschermen tegen terreuraanvallen, zegt Trump over zijn voorstel.

    De nieuwe president bepaalde per decreet dat bezoekers uit die zeven landen voorlopig niet welkom zijn. Daarnaast laat hij de komende vier maanden ook geen vluchtelingen toe in zijn land.

    Een uitzondering maakt hij voor christenen uit Syrië. Straks zijn bovendien alleen vluchtelingen welkom uit landen ‘die de Verenigde Staten steunen en van Amerikanen houden’.

    Geliked door 1 persoon

  5. Marlies zegt:

    Op het eerste gezicht een positief bericht, alhoewel de Irakezen een visum hadden. Zaken? Maar…die tienduizenden niet-visumhouders, die weg willen, komen nu linea recta naar de EU, want “met internet kun je je grenzen niet sluiten” – vlgs psychopaat Merkel. Het wordt allemaal dus nog een tandje erger.

    Like

  6. Sjaak zegt:

    Tjakka !
    Kijk linkse klootzakken, zo eenvoudig is het !
    De diaree zullen jullie krijgen !

    Geliked door 2 people

  7. een heel goed begin van Trump. Hadden wij maar zo’n persoon……………..de protesten van die islamietjes zullen niet van de lucht zijn………

    Geliked door 1 persoon

  8. Pietersen zegt:

    Zo mag ik het graag zien. Hopelijk komen ze er ondanks hun ‘visa’ helemaal niet meer in.

    Like

  9. Fred zegt:

    En dit is nog maar het begin.
    Hier zijn beloftes voor de eerste 100 dagen.

    Dus nog 92 te gaan.

    Like

  10. Thom zegt:

    Nou nog een aanslag in de Verenigde staten en ze kunnen allemaal terug naar hun zandbak.

    Geliked door 1 persoon

  11. kruisridder zegt:

    Wat bij Trump kan, kan hier ook, maar hier vallen ze over allerlei verdragen…..

    Geliked door 1 persoon

  12. Wil zegt:

    Klasse van Trump. Nu wij nog.

    Geliked door 1 persoon

  13. joga zegt:

    @ Pietersen. Ik weet wel zeker, dat dat ook niet gaat gebeuren. En die VOORMALIGE Mexicaanse
    president durft wel zeg, nu hij niets meer te vertellen heeft.

    Like

  14. C.A.Barstow zegt:

    Die islamieten die door Trump geweigerd worden zullen hier wel met open armen onthaald worden. Voor de verkiezingen beginnen zullen die rooie ratten nog zoveel mogelijk willen binnen halen.

    Like

  15. Jan zegt:

    Pim ging Trump voor qua opvattingen

    Geliked door 1 persoon

  16. tippelaar zegt:

    Ik zie weer jankende lui op tv die geweigerd zijn. Ik vind het geweldig van Trump. Ik kan niet beoordelen of een amerikaanse rechter bevoegd is om over dit soort zaken te oordelen. Maar zo niet, direct ontslag en achter de tralies. Al die irakezen horen niet inde VS. En als ze willen gezinsherenigen dat stelltje koppensnellers, , doen ze maar in iran, enz maar niet in de VS. Houdt vol president Trump. U bent op de meer dan goede weg. dood aan de moslims en leve Israël.

    Like

Plaats een reactie