Trump besluit onmiddellijk inreisverbod voor moslims

screenshot_90

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Het kan dus toch! Trump beslist totale opnamestop voor moslims.

De Amerikaanse president Donald Trump heeft enorme inreisbeperkingen afgekondigd om “radicale islamitische terroristen” uit het land te houden. Hiertoe worden voorlopig geen vluchtelingen uit Syrië meer opgenomen. Merkel daarentegen: “In het internet-tijdperk kunnen wij geen grenzen meer beschermen.” Meer waanzin en leugenpropaganda dan die er uit de mond van de ergste kanselier sinds Hitler rolt, is er niet eens in Noord-Korea te vinden!

michael-mannheimer-blog

Trump neemt het in ieder geval au sérieux en de linkse media winden zich op. Zij zien hoe met één enkele pennenstreek hun jarenlange lobbyarbeid ten gunste van een wereld zonder grenzen als een kaartenhuis in elkaar stort. Het zal ons benieuwen of Merkel nu de moslims die naar de VS willen als zogenaamde “humanitaire geste” uitnodigt om naar Duitsland te komen. Maar misschien heeft Trump haar ook reeds duidelijk gemaakt dat hij binnen één enkele week een miljoen  Amerikaanse soldaten op vliegbasis Ramstein Duitsland zal laten binnenvliegen. En bepaald niet om die in Berlijn het wereldberoemde museumeiland te laten bezoeken!

Trump en Alexander de Grote

Nog steeds mag men er op hopen dat het Trump zal lukken het wereldwijde kartel van de linksgezinde dictators te verbrijzelen. Dan zou hem zeker een plaats naast Alexander de Grote toekomen: Ook deze gelukte het een zogenaamd onontwarbare knoop te ontwarren: hij nam zijn zwaard en kliefde de Gordiaanse knoop met één enkele houw. Waarmee de belofte met betrekking tot de Gordiaanse knoop werd ingelost. Want, aldus de mythologie, wie deze zou ontwarren, zou heerser over heel Azië worden. En zo geschiedde het dan ook.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, Immigratie, Islam, Merkel, Moslims, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op Trump besluit onmiddellijk inreisverbod voor moslims

 1. E. van Bulck zegt:

  Een goed voorbeeld, om na te vol;gen.

  Like

 2. Kijk. dat zouden wij ook zo graag van onze premier willen horen. Sluit die grenzen eens af en laat geen parasieten meer naar binnen. Voortreffelijk die Trump.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  The only President with Brains and Balls!

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  ik ben de NEP vluchtelingen spuugzat die de halve wereld door huppelen op zoek naar welk land de hoogste uitkering heeft ben benieuwd of het Trump zal lukken

  Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Goed gezien van Trump. En nog beter is dat hij er per direct wat aan doet. Dit verkrijgt op korte termijn navolging want het is inmiddels ruimschoots bewezen dat moslims en andere primitieve beestmenschen in geen enkel opzicht passen in een Westerse samenleving.

  Like

 6. 4sjun zegt:

  De man levert al meer dan de linkse verlosser Obama in acht jaar. Die liet vooral het Amerikaanse begrotingstekort groeien terwijl zijn immigratiebeleid het land bepaald niet veiliger maakte.

  Like

 7. Geweldig. Deze man! Onze SLAPPE HAP in Den Haag, plus de ruim 750 ZAKKENVULLIERS in Brussel, kunnen hier een les uit trekken.
  SLUIT DE GRENZEN! En wat reeds hier is volledig binnenstebuiten keren voor zij een verblijfsvergunning krijgen. Wat niet deugt, onmiddellijk het land uit, met of zonder paspoort. Geen geld meegeven, dat veroorzaakt een aanzuigende werking. Besteed dat geld maar aan de vele gezinnen die door de crisis hun baan, huis en alles zijn kwijtgeraakt!

  Geliked door 1 persoon

  • Cleo zegt:

   Helemaal mee eens! Het daadkracht-gehalte van Europese en Nederlandse politici is NUL, NIKS vergeleken bij president Trump!
   Trump laat zich niet voorliegen met multiculturele excuses en politiek-correcte leuterverhalen ‘dat islam niks met terreur, geweld, moord-/slachtpartijen, toenemend antisemitisme, etc. van doen heeft’.
   Trump gebruikt gewoon zijn verstand en zijn presidentiele macht om zijn Amerikaanse bevolking te beschermen en dat is ook zijn plicht; hadden wij ook maar zulke doortastende en daadkrachtige politieke leiders!
   Lees Machteld Zee’s ‘Heilige identiteiten’ maar eens over de ideologie achter de islam; daar moet je als politiek leider wel daadkrachtig tegen optreden!

   Like

 8. Mary zegt:

  Merkel heeft tot nu toe in alles het Duitse volk voorgelogen, het ergste is nog dat ieder Europees land onder haar dictatuur hetzelfde lot ondergaat op Hongarije na die ook een sterke man aan het roer heeft staan die de dictator doorziet. Er komt een moment dat Putin en Trump zich “even” met Europa gaan bemoeien, poef weg Merkel, EU, elite clubjes en vooral de smerige Islam want ze hebben die concentraties van dat, wat was het ook al weer ras, soort?, liever niet, wie wel?, maar eerst orde op zaken stellen in eigen land, draait Trump zijn hand niet voor om.

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Nu al 1 van de beste presidenten ooit. En dat na iets meer dan een week!? We gaan nog leuke dingen beleven met deze super president. Overigens is Trump niet de eerste Amerikaanse president die de ware aard van de islam zag en begreep. John Adams was zijn tijd wat dat betreft ver vooruit.

  Like

 10. Trump doet tenminste wat hij beloofde (copyright Pim Fortuyn) “Linkse” mensen streven echter naar leugenachtige beloften van hun leiders en willen zelf zo volgzaam dom mogelijk blijven.
  US “Democrates” bewezen dat weer voor en tijdens de verkiezingen.

  Obama is indertijd uitsluitend op zijn “kleur” en niet op zijn beloften gekozen: Eindelijk een zwarte President! (Hoe dom kun je als kiezer zijn!)
  Hij is de veroorzaker van het Islam geweld overal in de wereld!

  Door zijn “Islam Roots” (eenmaal moslim ALTIJD een moslim) was zijn eerste Staatsbezoek aan Egypte, waarbij hij voor het oog van de wereld op zijn knieën de Grootmoefti onderdanig de hand kuste!
  De Islamleiders zagen daarin een bewijs, dat met Obama Amerika pro-Islam was geworden!
  Obama bewees dat ook door de traditionele vriendschapsband met Israel te verbreken door zijn openlijke “onmin” te tonen met Israëls President.

  (NB: De Koran stelt al 1400 jaar openlijk o.a. Joden te willen uitroeien! “Links Nederland” doet gewoon daaraan mee via het openlijk Haagse “pro-Islam beleid”, dat stamt vanaf 1975 met het “Europees mede ondertekenen” van de Resolutie van Straatsburg: “Olie voor Islam” !

  Een puur “Chantageverdrag” door de M.O. Olielanden aan ons opgedrongen na hun olieboycot in 1973! Deze OPEC landen waren boos op Europa, omdat die toen nog “pro Israel” waren in hun defensieve strijd tegen alle aanvallende Arabische landen om hen heen!

  De laffe Europese Staten hebben NOOIT aangedurfd het hun door pure chantage opgedrongen “Olie voor Islam” verdrag te ontkrachten (ongeldig te verklaren)!

  Vanaf toen is het wereldwijd Islam terrorisme losgebarsten. “Linkse wereld leiders zijn met hun kortzichtige volgelingen de vele aanslagen al weer “vergeten” .. “Het zijn maar een paar eigen burgers!” (Waxinelichtjes en een bosje zelf betaalde bloemen ter plaatse houdt het volk zoet!)
  Onze z.g. “Overheden” doen nog steeds openlijk hun best om via wettig gemaakte “vernietiging van onze grondrechten van bv eigen mening en opheffen van onze “Trias Politica” … onze Islam kritiek strafbaar te stellen!
  Hierin is bewezen, dat deze Overheden de Islamisering van Europa steunen!

  Hierdoor (en met instemming van het ons opgedrongen EU-beleid!) staat Europa nog steeds open voor de vrije instroom van vooral moslims vanuit hun (doelbewust!) overbevolkte IS(taten)!
  De z.g. (door “Brussel”) aangewezen terroristische groep IS rebellen is “cosmetisch”! IS voert gewoon wereldwijd de Koran wetten naar de letter uit op allen die “anders gelovig” zijn.
  (Lees Koran hfst. 9 vers 5: “Het is de heilige plicht van alle moslims om anders gelovigen te DODEN!)
  Welke nadenkende westerse burger WIL DEZE ISLAM HIER NU TOELATEN?
  Welke politiek partij was zo achterlijk om de Islam als een “vredelievende- en cultuur verrijkende godsdienst” onder ons toe te laten?

  DAT WAREN DE LINKSE PARTIJEN IN NEDERLAND EN HUN NAIEF EN DWAAS VOLGZAME KIEZERS, DIE TOEN ALLEEN MAAR UIT WAREN OP EXTRA ELECTORAAT (op onze kosten!)
  ( Linkse promotors van hun politiek/maatschappelijk kortzichtige- en Wereldvreemde Multiculturele Samenleving, die naar hun beperkte inzicht voor ons zo “verrijkend” moesten zijn! Bewezen daarmee nooit verder dan hun “gemeentegrens” te hebben gekeken!)

  Ik stop nu met het advies aan alle Nederlanders om (eindelijk!) de Koran te gaan lezen!
  Ik verwijt al jaren onze (laffe- en leugenachtige) Overheden, die alle media (met politiek druk) hebben “VERBODEN” om elke vorm van kennis en/of informatie over de puur fascistische Islam-organisatie; Haar (moslim dwangboek) “Koran” en (Islamitische Strafrecht bepalingen) “Sharia rechtspraak” te publiceren!

  Het is nu voor mij al “11 mei 1940” geworden met een aan ons opgedrongen aantal van meer dan twee miljoen moslims, die elke dag om ons heen bewijzen NOOIT TE MOGEN/WILLEN ASSIMILEREN (laat staan Integreren!) in onze Nederlands westerse samenleving!
  Het aan hun vrouwen en meisjes VERPLICHT stellen van het demonstratieve dragen van en hoofddoek (ze krijgen daarvoor nb sinds 9/11 via hun Moskee 200 euro/mnd extra!)
  Dit verplichte kledingstuk openbaar noem ik “Het dragen van een Davidsster”!
  ( De Duitse bezetter van ons land dwong alle Joden daartoe! Was verplichte controle op hun openbare bewegingen! Moslima’s hebben volgens hun mannen OOK geen gelijke rechten! ONZE WET NOEMT DAT “DISCRIMINATIE”! Maar voor laf- en ONS discriminerend politiek Den Haag mogen moslims hier WEL DISCRIMINEREN! )

  Nederland is door hun eenzijdig dictatoriaal politieke leiding en hun opzettelijk dom en naïef gehouden “linkse” (tegenwoordig ook bijna alle andere partijen!) volgelingen verworden tot een land van “tweedracht” door een juichend door “Links” Den Haag binnengehaald “Paard van Troje” gevuld met miljoenen moslims, die volgens hun “Geloof” hier en in heel de wereld maar een opdracht hebben: “DOOD ALLE ONGELOVIGEN!
  (En dat doen ze al 1400 jaar lang overal in de wereld .. en staan nu onder ons klaar om dat hier te doen! ER IS VOOR ONS LAND NOG EEN KANS … STEM OP DE PVV VAN WILDERS.

  Hij is van begin af aan tegen invoer van de Islam geweest (ook tegen de EU!) Hij moest direct (TEKENEND VOOR DE ISLAM TERREUR EN … VOOR ONZE REGERINGEN!) tegen de wereldwijde Islam-moordenaars beschermd worden! “Links politiek Nederland” hoopt nog steeds op “een tweede Volkert v.d. G.”, die net zoals met Pim Fortuyn hen van een populistische succesvolle tegenstander gaat “verlossen” … opdat zij als “Harlekijnen van Brussel” straks (DENKEN!) mede leiding kunnen geven aan een “Eurabie” met een economisch/maatschappelijk Sovjet Unie model uit de “Koude Oorlog” periode!

  Linkse politici zijn (na het mislukken van het Communistisch Staats model!) nog altijd blijven dromen van een nieuwe “Ambtenaren Staat” waarin naar “Kremlin model” ZIJ zich weer “alles mogen/kunnen permitteren” onraakbaar zijn en het onder “Staatsdwang” geplaatste proletariaat zich met “Links gelijkgeschakeld Staats hongerloon” moest behelpen in door de Staat gedwongen arbeidsplaats! ( Een halve eeuw stonden de Sovjet burgers in lange rijen wachtend voor een “Staatsbrood en goedkoop gehouden Wodka”!

  ALLEEN WESTERSE “GEKKEN” EN LINKSE POLITICI STREVEN DIT NA!
  U ook?
  Dan hoop ik nog (een beetje) op 15 maart 2017!

  Geliked door 2 people

  • Bob Fleumer zegt:

   Soms denk ik wel eens; ben ik nou gek? Maar het doet mij goed dat ik in deze merk dat er veel meer mensen zijn die de islam verafschuwen als de pest! Ik hoop zo dat ik het nog mee mag maken dat de islam door de rest van de wereld in de ban wordt gedaan!

   Geliked door 1 persoon

 11. Johan zegt:

  Dit moeten we ook in Nederland onmiddellijk doorvoeren. Het is iets dat Pim Fortuyn vroeger ook al eens gezegd heeft : “Als het aan mij ligt, komt er geen islamiet meer het land in.”

  Like

 12. Cornelis van den Berg zegt:

  Hopelijk ontdekken ze in Den Haag, Brussel, Berlijn enz. op tijd hoezeer wij “ze” verafschuwen. Er kunnen immers in de nabije toekomst marsen komen naar deze plaatsen die angstaanjagend zijn, zodat “ze” onder hun bureaus kruipen, het in hun broek doen en via achterdeurtjes weg proberen te komen. Ik ben tegen geweld, maar zal niet proberen dit “geweld” te keren. Ik zie “ze” in hun kraag gevat van angst voor de camera’s bibberen, niet de camera’s van de huidige leugenachtige “correcte” media, maar van nieuwe media die eerlijk in beeld brengen wat er gaande is. Er hangt revolutie in de lucht.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  En nu stelselmatig moslimenclaves zoals de stad Dearborn leegpompen van het tuig daar en al die fundis elders in de US, je ziet het aan de kledij, het land uit pompen terug naar hun geliefde zandbakken.
  Amerikanen zullen het namelijk NOOIT worden, maar blijven wel een gevaar in de achtertuin waar constant op gelet moet worden.

  Like

 14. Hans zegt:

  Trump sluit de grenzen voor moslims. Mooie maatregel. Maar de kleine lettertjes zijn: voor 3 maanden. Dit is een halve maatregel. Een beetje kerel had dat voor eeuwig gedaan, plus een remigratie in fases van moslims in de US. Het kraantje gaat 3 maanden dicht, en daarna gewoon weer open. Dus in zekere zin is hij niet beterder dan Obama. Ook een slap janus dus.

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Hans, heb geduld. Na een week regeren kan hij niet met maatregelen komen om moslims voor eeuwig buiten de V.S. te houden. Dan krijgt hij de halve wereld over zich heen. Matig beginnen, de rest volgt op termijn wel. Ook de remigratie zal plaats gaan vinden. Een immigratiebeleid zoals dat was tot 1967 lijkt me voor Trump wel voor de hand liggen.
   Hopelijk gaat dat in Europa ook gebeuren.

   Like

 15. Jan zegt:

  In 2011 deed Obama hetzelfde omdat men er achter kwam dat terroristen zich vrij bewogen in Kentucky, maar Dems zeiden toen niets. Nu staat linksvolk te krijsen op het vliegveld

  MORE HYPOCRISY: Obama Banned all Iraqi Refugees for 6 Months in 2011 – Liberals SAID NOTHING!


  linksvolk ofwel landverraders die terroristen als vrienden zien

  Protests erupted at JFK’s terminal 4 on Saturday after incoming refugees were detained by customs and border patrol agents following Trump’s executive order temporarily banning refugees from 7 Muslim countries.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/hypocrisy-obama-banned-iraqi-refugees-6-months-2011-liberals-said-nothing/

  Like

 16. Jan zegt:

  Islamitische ‘kapper’ in Gaza: de vlammenwerper

  Why You Should Not Try the Hair Burning Trend
  http://www.harpersbazaar.com/beauty/hair/a11437/hair-burning-trend/

  Overigens bestaat deze stompzin al sinds de jaren 60 in Brazilië maar ook in India wat genoeg zegt over de ‘ontwikkeling’ van de landen.

  Like

 17. Jan zegt:

  FAKE HATE: Muslim Arab Osama Nazzal Arrested for Painting “F*ck Arabs” on Garage Door

  A local family finds their home used as a canvas for hateful graffiti, watch the story coming up on @NBC24WNWO news at 5&6 pic.twitter.com/4GnXnipQXZ
  — Marcus Espinoza (@MarcusNBC24) January 11, 2017

  Osama Nazzal charged with anti-Arab related vandalism….

  Osama Nazzal…https://t.co/0JzcIOUtmu
  — Mike Cernovich 🇺🇸 (@Cernovich) February 15, 2017
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/fake-hate-muslim-osama-nazzal-arrested-painting-fck-arabs-garage-door/

  Like

 18. Jan zegt:

  Kläger gegen Trumps Einreiseverbot betreibt Moschee der Moslembrüder

  Kläger gegen Trumps Einreiseverbot betreibt Moschee der Moslembrüder
  ..
  Die Ironie ist schwer zu übersehen: Trump sprach davon, die Moslembruderschaft als Terrororganisation einzustufen und nun ist es ein Imam von genau dieser Organisation, der die Schlüsselrolle beim Blockieren der Exekutivanordnung zur Einwanderung spielt.

  http://1nselpresse.blogspot.nl/2017/03/klager-gegen-trumps-einreiseverbot.html#more

  Dit werd bekokstoofd door Hussein Obama:
  Obama Paid Surprise Visit to Hawaii 48 Hours Before Hawaii Judge Rules Against Trump Temporary Refugee Ban

  Barack Obama visits Hawaii, hits the links and enjoys fine dining https://t.co/yeX8N1vIEV pic.twitter.com/ujeR2679Td

  — ABC News (@ABC) March 16, 2017


  http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/obama-paid-surprise-visit-honolulu-48-hours-honolulu-judge-rules-trump-temporary-refugee-ban/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s