WE WORDEN OPNIEUW GEMANIPULEERD!

screenshot_99

(Door: Martha N.)

Rutte moet eens zijn mond houden en eerlijk spel spelen en de kiezers moeten niet altijd de woorden van deze man geloven! De VVD en andere partijen hebben opnieuw een zeer valse en achterbakse zet gedaan door in de kranten te laten schrijven dat niemand met Geert Wilders, de PVV dus (en de miljoenen volgelingen) in zee wil gaan! Daarna volgt de beschimmelde gortdroge oude koek, omdat ze niets anders weten te verzinnen dan: ja hij is weggelopen!  Het lijkt wel een kleuterklas… en jij hebt dit gedaan hè hè, volwassen mannen die met het vingertje wijzen, bah! Weet de straks kiezende burger nog waarom Geert werkelijk is weggelopen? De politici die erbij waren, hopen van niet!

Geert Wilders liep weg uit het Catshuis indertijd, omdat ze een vuile truc probeerden uit te halen. In de berichtgeving over zijn weglopen werden in zekere zin zijn woorden zo verdraaid, dat hij vanaf DIE tijd als DE boeman ofwel een lafaard wordt weggezet. Dit terwijl ieder die daarbij betrokken was in die tijd boter op zijn/haar hoofd heeft (net zoals bij het opruien tegen Pim Fortuyn) en vals spel speelde en het nog steeds doet. Wie van ons Nederlanders eet die beschimmelde oude koek informatie nog op?

Wilders wilde indertijd niet dat er nog meer bezuinigingen kwamen voor ons, de Nederlanders. Was het dus niet eens met de valse plannen van de regeerders en om deze reden heeft hij de knuppel in het politieke hoenderhok gegooid. Het Nederlandse volk werd door het sterk aangepaste verhaal over het gebeurde, met vlijt geholpen door de linkse media, op een verkeerd been gezet, tot op de dag van vandaag, en dit is totaal onterecht!

Wie zegt trouwens dat Geert Wilders met deze valse partijen wil regeren? Na de eerste keer is het wel genoeg geweest, hij was toch nog net iets te goedgelovig en dat wil zeggen: hij dacht niet het aller kwaadste over hen. Dit geeft een goed hart aan. Helaas: Deze politieke partijen zijn en blijven valsspelers, het woord van de leugen is hen aangeboren. Zij willen niet het beste voor ons, de burgers van dit landje, zij willen zegevieren in hun kwade opzet en schuwen niet om mensen “het recht van het woord te ontnemen”. Dit wil zeggen, dat miljoenen mensen die het NIET eens zijn met de huidige politieke gang van zaken door hen weggezet worden als mensen van nul en generlei waarde! Naar hun mening, zouden de mensen die achter de PVV staan, ofwel ieder die het niet met de gevestigde linkse kliek eens is, eigenlijk in een strafkamp moeten en onderdanig gemaakt moeten worden aan het betere weten van de linkse politici.

Er is GEEN andere mening dan een LINKSE mening, welke naam ze ook aan hun partij geven!  WIJ weten! WIJ regeren! WIJ dulden geen andere mening!

Mensen die anders denken (meer realistisch zijn), en ja, miljoenen en miljoenen mensen zijn dit, hoe zullen de politieke betweters ze eens noemen ? Dwazen, verloren zielen die niets weten, of verwarde mensen is misschien een beter woord. Onze politici schuiven al deze mensen aan de kant en dit terwijl ze weten dat het in rap tempo bergafwaarts gaat met alles en zeker met de EU. Ieder zinnig mens weet dat het een sprookjesballon is, nog even en het opgeblazen ding verteert aan eigenbelang en regelzucht.

Deze mensen (die ons willen overheersen) willen met alle geweld aan de macht blijven. Het gaat toch lekker zo. We lokken een oorlogje uit met Rusland (gesteund door de wapenindustrie), passen lekker sancties toe op landen die niet willen buigen voor de tanende EU-macht. Vraagt de bevolking (laten we zeggen een groot deel ervan) zich niet eens af:  WAAROM deze hetze? Het woord WAAROM is namelijk een zeer belangrijk woord. WAAROM DIE HAAT tegen Wilders? TEGEN Trump of een Marine le Pen? TEGEN uittreden van Engeland.

Er is een wespennest opgeschrikt. Ieder mens weet dat deze steken en dat is wat de gevestigde zelfvoldane linkse kliek nu heeft gedaan, zij steekt de vijand die anders denkt. Het door haar bedachte “verdeelsysteem” wankelt aan alle kanten. En het wankelt, omdat het slecht is opgebouwd vanaf het begin (op los zand gebouwd) en het venijn spuit nu uit de monden van diegenen die zich aangevallen voelen. Weg met “hun zekere zetel, hun leuke wetjes die tot niets leiden”! Wat ons betreft: nu, dan maar weg, het zijn nu eens ONZE BURGERS die zekerheid willen en niet de EU-zemelaars op weg naar totale overheersing en een verkrachting van alles dat van waarde is voor de eigen bevolking van een EU-land.

Engeland heeft terecht gehandeld door uit de EU te gaan. Weg uit deze geldverslindende opvretende ”moloch” die op wankelen staat. WIJ hebben een EIGEN  nationaliteit en wij hebben het recht om te beslissen of er vluchtelingen opgenomen worden. Hebben wij genoeg, dan is het genoeg. WIJ beslissen of we geld wegschenken en zo is het!

Ieder die tegen het gevestigde regime is, wordt in de media afgemaakt. In opdracht van de achter de schermen, touwtjes trekkende, zichzelf niet vergetende mensen die allemaal tegen hen zijn die voor eigen vaderland opkomen, zoals Geert Wilders. Donald Trump, Marine Le Pen, Theresa May en anderen, met name voor Nederland niet te vergeten wijlen Janmaat en Pim Fortuyn. Misdadig is het dat deze mensen gehoond werden en worden. WAAROM is hier opnieuw de vraag. Nee, zij deden en doen dit zeker niet uit eigenbelang, daar mag men wel eens over nadenken. Eigenbelang is een woord dat op bijna alle politici van toepassing is, maar niet op deze mensen, die de meest vuile opmerkingen hebben moeten aanhoren en nog steeds moeten trotseren. Met name deze vaderlanders spraken, spreken en handelen vanuit overtuiging en uit liefde voor eigen land. Omdat zij WETEN wat er achter de schermen gebeurt en wat de toekomst te bieden heeft.

Komt de VVD met Rutte nu opnieuw aan de macht? Hij is al lang achterhaald, net zoals Pechtold en de andere partijen. De Euro is zo goed als failliet. Nederland is de facto failliet, de staatsschuld is zo enorm groot. Er staat niets tegenover. Alles in dit goede land van Nederland is gebakken lucht. Met de nu weer heilige Rutte (in de peilingen die de mensen geloven) bijna aan top. Wie het laatst lacht, lacht het best, en mensen, dat doet hij. Zijn tevreden lach kan men zien als: Mensen, jullie geloven weer in me, het is me weer gelukt, m.a.w. de stomme zakken trappen er weer in! Tja, en zo gaan we gewoon door en doen er nog een schepje bovenop… De misdaad wordt gekoesterd, want rechters zijn heel erg mild. Politie wordt niet naar werken betaald, ook daar vergaat de lust om de nek uit te steken en ach ja, daar is ook geen geld voor. Laat je maar afschieten, daar word je (niet) voor betaald. Geld is alleen om goed mee te doen aan buitengebeuren en zo.

GEEN GELD voor belangrijke binnenlandse zaken! WEL geld voor “vluchtelingen” die hier niet horen, velen komen uit veilige landen. GEEN geld voor gezondheidszorg. AOW-premie die is verhoogd de laatste jaren, en ga zo maar door. Vals, alles is valse schijn…

Oh ja, Draghi drukt vals geld, schijngeld! Bijdrukken is in feite vals geld, alleen met een officieel watermerk. Gebakken lucht waarop de EU is gebaseerd. Wij leven in deze luchtbel! De staatsschuld van Nederland loopt per seconde op: Op 17-01-2017 €bedroeg deze € 469,082,728,305,- Als tegenwaarde heeft Nederland in goud (ligt aan de dagkoers) 19 miljard euro. 31 % ligt nu in Nederland. 31% in de VS. 20% in Canada. 18% in Engeland.

De Amerikanen zouden een deel v.h. Nederlandse goud (met grote waarschijnlijkheid met toestemming van de Nederlandse regering uiteraard) hebben uitgeleend (je meent het) aan Indiase juweliers?!! Nu, DAT geld kunnen we ook wel op onze buik schrijven, net zoals de rest aan Griekenland en de andere landen. Ach, we merken het niet eens, toch? Dan weer een groen geblaat. STOP DE HAAT! Ja dat is een heel goede kreet. Alleen kan dit twee kanten op wijzen. Opgeroepen tot protest door het “Groen – Front”? Nooit van gehoord en groen zijn ze inderdaad, maar dan op een andere manier!

Inderdaad: Daar zijn wij het helemaal mee eens. STOP de HAAT tegen Geert Wilders en PVV-mensen, stop de haat tegen Trump.  Stop, en ga eens nadenken in plaats van loze kreten te slaken! Om over ons eigen Nederland te spreken, er is namelijk maar één HAAT, en die komt van extreem links, de PVV-haters in Nederland, de linkse partijen, waarbij we dan nu het uiterst LINKS groene front plaatsen. Echte “denkers dus”, die weten waar een groen blaadje vandaan komt, maar verder ook niet.

JA, STOP DE HAAT! Laten we bij de werkelijke haatzaaiers beginnen! Zij zijn diegenen die angst hebben, angst dat ”HUN” vertrouwde wereld in zal storten! Zij maken zich geen zorgen over “onze wereld”, in dit landje dat zoveel bijdraagt aan “gebakken lucht”, zoveel geld uitgeeft aan de redding van de wereldarmen en deze wereldarmen in feite misbruikt om andere doelen te dienen (de eigen zakken vullen).

NEDERLAND EERST! We moeten af van goedkope arbeidskrachten, eigen mensen eerst. Geen bedrijven, die van belang zijn voor ONS land, verkopen aan buitenlanders, zoals moslimlanden. Wij moeten selfsupporting zijn. Dat waren we ooit, en dat kunnen we opnieuw, gezien onze regering zoveel miljarden aan andere landen bij kan dragen, die we beter aan ons eigen land kunnen besteden. Nederland eerst, dan de rest van de wereld! Het kan! Dat politici van Nederland nu eindelijk het roer eens omgooien en vanuit hun haathuid kruipen tegen ieder die het niet met hen eens is. Ja, ja, het liegen kan men niet zo makkelijk opgeven. Wat de media betreft: in feite zouden de media geen politieke mening mogen verkondigen, onpartijdig behoren te zijn. Maar wat wel van belang is, is het volgende bericht:

De bankentop kijkt angstvallig naar de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Italië. Zij weegt de risico’s van de opkomst van partijen als de PVV en Front National, die tegen de Europese samenwerking in de Unie in de huidige vorm zijn.

JP Morgan-topman Jamie Dimon stelde bij Bloomberg dat als Frankrijk Marie Le Pen van Front National als president krijgt, en andere landen die trend volgen, ,,de eurozone mogelijk niet zal overleven”. En daar zijn de heren/dames politici enorm bang voor, gezien het geblaat.

Mensen, volg uw eigen buikgevoel en stem niet meer op leugenachtige personen die alleen maar uit eigenbelang handelen! De gevestigde politieke partijen zijn bang voor uw stem tegen hen, zij vechten voor het behoud van hun macht! Laat zien dat het Nederlandse volk spierballen heeft en geen slappe hap is die nog langer de woorden van een bewezen leugenbok gelooft! Het is mediabedrog, manipulatie!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op WE WORDEN OPNIEUW GEMANIPULEERD!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Martha N je verhaal is mij uit het hart gegrepen, ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij met een helder inzicht over wat er mis is in ons land en dat is nogal wat!

  Geliked door 1 persoon

 2. Fred zegt:

  De valse media willen tot elke prijs voorkomen dat minstens een kwart van de Nederlandse bevolking in het parlement vertegenwoordigd gaat worden.
  Tot elke prijs.
  En nee, VVD, CDA, PvdA, SP, GL, en D666 vertegenwoordigen NIET het Nederlandse volk.

  Like

 3. joga zegt:

  Tsja, ik kan er geen speld tussen krijgen, maar ik was dus altijd al voor Trump, heb zijn overwinning voorspeld en werd toen voor gek versleten en stem al sinds het begin op de PVV als gepensioneerd directeur van een middelgroot bedrijf.
  Oh ja , ik heb een verrekte hekel aan leugenaars en landverraders.

  Geliked door 1 persoon

 4. Perfide Albion zegt:

  Dat hele ” uit het Catshuis wegloop verhaal” moet door de PVV voor eens en voor altijd ontkracht worden.

  CDA en VVD stelde onmogelijke eisen en verscholen zich achter de EU (nee we mogen de immigratieregels niet aanpassen)

  De VVD is weggelopen uit Nederland . De VVD is opgerot naar Brussel. De VVD is opgetieft naar de marxisten.

  Geliked door 1 persoon

 5. cefas zegt:

  Er is een tijd van afbreken en dat is nu en er is een tijd van opbouwen en dat is na nu.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Links is socialisme, Socialisme is het zelfde als Nationaal Socialisme, dus fascisme, fascisme is landverraad en landverraders verdienen de doodstraf !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Goed stuk Martha. Wij laten ons niet manipuleren en er is maar een voor wie wij gaan en dat is Geert Wilders. Rutte sluit wel de Geert uit, maar niet zijn kiezers. Wat wil die Rutte toch!!!!!!!!

  Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  De WERKELIJKE reden van Wilders vertrek uit de Gedoogcoalitie (VVD en CDA hadden toen samen met de PVV een gedoogconstructie) is het smerig spelletje dat deze 2 partijen, zoals altijd, spelen en daar wilde de PVV niet aan meedoen! Lees dit maar:
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9824/De-zoektocht-naar-miljarden/article/detail/3244453/2012/04/21/Wilders-wij-gaan-niet-mee-met-dictaat-Brussel.dhtml

  Like

 9. ja ik blijf toch PVV stemmen ondanks al dat geheibel van links. heb 40 jaar in een kapitalistisch land gewoond en toen ik terug kwam in Nederland viel het me op hoe links nederland is. maar de meesten hebben er geen erg meer in. ze zijn zo gebrainwasht.

  Like

 10. Neen
  wij worden niet alleen gemanipuleert, maar wij LATEN ons manipuleren !!Dus laten wij ophouden met ons te LATEN MANIPULEREN.

  Like

  • Martha N zegt:

   Juist Johanna ! Wij dus niet, ik ook niet en miljoenen anderen niet, we strijden verder.
   Kranten weigeren berichten, onze stem wordt als dwaas neergezet, wij vechten tegen een betonnen blok met de blote vuist, maar het beton heeft last van betonrot, het brokkelt af. We laten ons niet van onze moeizaam verworven vrijheid beroven door kakelende politici.

   Like

 11. Martha N zegt:

  Wij weten in feite niets van wat de politici het volkje verzwijgt, ja het volkje en ja dat zijn? WIJ?

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/geert-wilders-deelt-aangrijpende-brief-van-azc-medewerker-al-die-klote-westerlingen-moeten-dood/

  Like

 12. tippelaar zegt:

  Ik stem PVV. Kan niet wachten. (missschien zijn de stemmentellers ook corrupt, zodat de VVD en PVDA alsnog,winnen. Misschien is het raadzaam om VN.waarnemers in te schakelen en een VN.macht blauwhelmen, alles te laten controleren. Het VVD/PVDA.gespuis is tot alles in staat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s