FOTO: De hypocrisie van het Vaticaan

screenshot_135

Het Vaticaan maakt zich zorgen dat Trump een muur wil bouwen. Geniet van bovenstaande foto van de muur rondom datzelfde Vaticaan . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Thoth”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, katholieke kerk, Paus Franciscus. Bookmark de permalink .

33 reacties op FOTO: De hypocrisie van het Vaticaan

 1. BertG. zegt:

  Nooit geweten dat ze daar ook zo’n flinke muur hadden staan.
  Die muur is zeker een metertje of 10 hoog.

  Geliked door 1 persoon

 2. In het Vaticaan zit de grootste maffia bende van Europa, dan heb je wel een muur nodig. Stelletje vieze rugge tuffers.

  Geliked door 2 people

 3. Jean zegt:

  Gelukkig zitten de grootste misdadigers aan de binnenkant.

  Like

 4. Thoth zegt:

  Daarnaast hebben ze Zwitserse bewakers die de boel in gaten houdt…

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat is de Zwitserse Garde, de Zuaven. Vergis je niet in hun clownspakje, het zijn bijna allemaal getrainde commando’s. Wil je geen heibel mee.

   Deze heren komen ook allemaal daadwerkelijk uit Zwitserland. Het is voor de Zwitserse elite/adel een grote eer om verkozen te worden om de Paus te mogen dienen. Dat pakje dat ze aan hebben, ook nog met die verschrikkelijke kleuren, kan vandaag de dag wel op je lachspieren werken, maar stamt uit tijd, dat het leger, de Zuaven dus, van de Paus werd opgericht. Zoveel ik me herinneren kan.

   Like

   • fleckie zegt:

    Vanuit de brabantse plaats OUDENBOSCH zijn ook jonge ‘ geleverd’ als zouaven,( ter bescherming van ..de..paus) wiens leven ook gevaar kon lopen( door vergiftiging,door onderlinge naijver)…..maar, hoe is het met de jonge Mannen afgelopen, die onder..GARIBALDI gedient hadden?!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat kwam omdat er niet genoeg Zwitser zich beschikbaar stelden.

    En met die mannen onder Garibaldi is het niet goed afgelopen.

    Je kunt wel stellen, dat de inwoners van het vaticaan elkaars bloed wel kunnen drinken. Dat was altijd al zo en nu nog steeds.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    De Zwitsers Garde werd gekleed door Michelangelo die de grote architect was van het Vaticaan. Maar op het vlak van uniformen voor bedienden en security was hij ’n misser. Had zich beter met de architectuur en schilderingen enz kunnen bezighouden.
    Heefttie trouwens Goddelijk gedaan!

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Enorme missers. Die verpakking werkt op m’nlachspieren, iedere keer weer. Gelukkig weet waarschijnlijk bijna niemand dat Michelangelo de ontwerper was. Doet werkelijk afbreuk aan zijn schilderingen en andere kunstvoorwerpen.

    Geliked door 1 persoon

 5. linda bakker zegt:

  dat klopt, er is een muur geheel rond om en de paar ingangen zijn dag en nacht bewaakt. Je komt er echt niet binnen als je niet uitgenodigd bent. Ook zijn er een paar geheime doorgangen, een die helemaal naar Castel Angelo loopt ( vluchtweg) en een die in de St Pieter begint, deze is om de paus bliksemsnel in veiligheid te brengen naar een veilig vertrek als er wat zou gebeuren. Dit zit op een plek die mensen niet zouden verwachten.

  Geliked door 1 persoon

  • E. van Bulck zegt:

   Tja, veiligheid voor alles.
   De paus is de opvolger van Jezus. En als zelfs Jezus zijn executie niet kon ontlopen, moet je als paus toch zeker bang zijn. Vandaar al die voorzorgsmaatregelen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ze zien die man toch niet als de opvolger van jezus, maar meer als een afgevaardigde/ vertegenwoordiger.
    Anders zou hij zichzelf een god kunnen noemen.

    Like

   • Golden Girl zegt:

    E. van B, de paus is hoofd Rooms katholieke kerk, hij wordt gezien als opvolger van PETRUS, plaatsbekleder van Jezus Christus op aarde, dus niet de opvolger van Jezus

    Like

 6. Butterfly zegt:

  Altijd makkelijk om te (ver) oordelen als je zelf veilig en beschermt achter een metershoge muur zit.
  Heel ver weg van de werkelijkheid in de wereld.

  Like

 7. anna zegt:

  en nog foeilelijk ook ….

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Zijne Zaligheid neemt het zekere voor het onzekere; je moet je duistere zaakjes afschermen voor de rest van de wereld, zeggen jullie nou zelf.

  Geliked door 1 persoon

 9. Astrid zegt:

  Toch zijn er nog steeds massa’s mensen die de extreme hypocrisie totaal niet zien. Maar gelukkig is het een stervend paard en dat weten ze. Daarom heulen ze altijd weer met vijanden van de vijand. Zo doet de Paus graag vrijwilligerswerk als voetenmasseur van islamitische mannenvoetjes…. Het is eigenlijk heel lachwekkend.

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  De brabantse plaats OUDENBOSCH is toch ook enigszins bekend om het leveren van de Paus- beschermende zouaven?………..Hoe zijn eigenlijk de jonge mannen behandeld die onder…GARIBALDI hebben ‘GEDIEND?’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s