HYPOCRIETEN!!!

screenshot_146

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie. Bookmark de permalink .

22 reacties op HYPOCRIETEN!!!

 1. Thoth zegt:

  Dit past meer bij Rutte…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zie je nou hoe ontzettend mild en wijs “ouderen” zijn…?
   Ik bedoel, neem nou zo’n snotneus die nog helemaal niks in z’n leven heeft meegemaakt, die “Klaver”.
   Hij heet trouwens anders, want het is ’n mocro.
   Die doet net alsof hij alles al zo lang weet, en maar smadelijk kijken…
   Die wil alléén maar met de PVV praten om ze uit te maken voor oud vuil.

   Terwijl de Partij voor de ouderen wèl met Wilders wil regeren.
   Prachtig.
   Ja alleen is het zo natuurlijk dat je als “Partij voor de Ouderen” elke vier jaren opnieuw je hele ledenbestand moet vernieuwen…

   Alle ouwe leden zijn inmiddels overleden….

   Dat is zó tragisch…
   Op die manier kan je nooit MP worden.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Voor wie hij werkt is inmiddels wel duideijk: niet voor Neder land maar voor de Marokkanen/moslims. Anders kom je niet met zo’n “vraag” äan de MP. VatnogeedatDENK ernietsvanheeftgezegd. Die zijn vast bezig om deTurkse “inval” van Griekenland te verdoezelen.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Jesse Klaver schaamt zich voor zijn eigen afkomst, want waarom anders zou hij zijn naam veranderd hebben in een Nederlandse? Hij denkt dat als hij Nederlander is, hij zijn doel, totale islamisering van Nederland, beter kan uitvoeren. Als hij zijn eigen naam gebruikt had, was hij nooit partijleider geworden van GroenLinks.

    Like

 2. D.G.M.Holland zegt:

  P.V.V., Forum voor Democratie en Voor Nederland moeten een lijstverbinding aangaan, zodat eventuele reststemmen van deze partijen eerst bij een van hen komen..

  Like

 3. peter zegt:

  treffender dan zo kan je het niet zeggen .

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Rutte is zichzelf aan het opblazen binnen de VVD. Als hij de verkiezingen verliest ligt hij eruit, dus hij ligt eruit. Geert wordt je opvolger, wen er maar vast aan. Trump en Wilders zijn er voor de toekomst, voor onze banen, voor onze vrijheid.
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/01/29/populist-leaders-praise-trumps-refugee-ban-model-europe/

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  best leerzaam ook…

  .

  Like

 6. Sjaak zegt:

  En hier ook nog twee klootzakken vandaag in de Televaag !

  Nederland en Duitsland vragen samen VS om uitleg inreisverbod

  DEN HAAG – Nederland en Duitsland laten hun ambassades in Washington onderzoeken wat de gevolgen zijn voor hun burgers met een dubbele nationaliteit van het besluit van president Donald Trump om inwoners van zeven islamitische landen voorlopig te weren.
  Ze hebben daartoe bij hun Amerikaanse gesprekspartners aangedrongen op uitleg en verduidelijking. Dat laten de minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, Bert Koenders en zijn Duitse ambtgenoot Sigmar Gabriel, in een gezamenlijke verklaring weten.
  „Wij zijn vastbesloten om de rechten van onze burgers te beschermen en zullen hiertoe ook binnen de Europese Unie overleggen over de noodzakelijke stappen.”
  ’Niet het beleid in Europa’
  In de verklaring zeggen de ministers dat beide landen zich met veel inzet inzetten in de strijd tegen het terrorisme. „In Europa is het niet ons beleid om mensen vanwege hun afkomst of religie te stigmatiseren. Bovendien is de bescherming van vluchtelingen, zoals vastgelegd in het Vluchtelingenverdrag, een internationaalrechtelijke plicht die niet in twijfel getrokken mag worden. We geloven absoluut niet dat inreisverboden tegen miljoenen mensen op grond van hun nationaliteit, afkomst of religie, het juiste middel kunnen zijn in de strijd tegen het terrorisme.”

  Like

  • exmarineman zegt:

   Dan moeten ze eerst maar eens het Vluchtelingenverdrag gaan lezen en in art1 staat omschreven wie en wat er onder een vluchteling is en wordt verstaan in dit verdrag. Endat is en zijn geen oorlogsvluchtelingen!.En al helemaal niet al die alleenstaande mannen en die “bootvuchtelingen” die alleen maar economische bedoelingen/redenen hebben! En oorlogsvluchtelingen moeten worden opgevangen in en door het eerstvolgende voor hun veilige land totdat ze terug kunnen. En niet 5 tot 20 andere landen verderop waar ze in hun ogen een mooie en betere uitkering kunnen verkrijgen. Die landen zoals dus Duitsland en Nederand zijn NIET verplicht hen op te vangen noch asiel te verlenen.Dit geldt dus ook voor de USA, want hoe komen die vluchtelingen uit Irak, Syrië overdie Oceaan? Per vliegtuig ja maar zij kunnen en mogen niet kiezen welk land hun MOET binnen laten en opvangen. Het enige recht dat ze hebben is naar het dichtsbijzijnde veilige land te gaan voor een veilig heenkomen!

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @ Sjaak

   Inderdaad.

   En naar aanleiding van de opmerking van Koenders (Rutte II) “Wij zijn vastbesloten om de rechten van onze burgers te beschermen” zou ik wel eens willen weten op welke gronden in Nederland een dubbele nationaliteit wordt toegestaan, en door wie?

   En naar aanleiding van de opmerking van Koenders (Rutte II) “Wij zijn vastbesloten om de rechten van onze burgers te beschermen” zou ik wel eens willen weten: hoe dan?

   Like

 7. Laten we hopen dat we tegen deze koppen binnenkort niet meer tegenaan hoeven te kijken.

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Sabeltant zegt:

  Rutte heeft ervoor gezorgd dat ik als ras liberaal genoodzaakt ben om op de PVV te stemmen.
  De PVV is de ENIGE partij in ons land die tegen het meest verschrikkelijke gezwel in de wereld is,
  Als we weer een land willen waar je ’s avonds rustig je hond uit kunt laten als vrouw moeten we de islam eruit trappen.

  De mensen op de foto zijn onze landverneukers!

  Like

 10. E. van Bulck zegt:

  Een mooi trio, die zogenaamd politiek correcte ondemocratische landverraders. Ze plegen schaterlachend hoogverraad jegens het Nederlandse volk en behoren dus in het gevang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s