Zo zal Donald Trump Europa veranderen

screenshot_125

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Wat als Donald Trump voorzitter van de Europese Commissie zou zijn? Zouden we de EU dan meer accepteren, ja, zelfs meer EU wensen? Europa eerst! Hoe klinkt dat? Laten we dus naar Amerika kijken en naar wat Trump zijn mensen belooft. Willen wij dat ook?

blick

Ongedwongen en politiek incorrect

De beëdiging van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump werd op tv gevolgd door 31 miljoen mensen – 11 miljoen meer dan vier jaar geleden bij Obama. De anti-Trump-liga is verbijsterd. Want vanaf nu heet het: America First! De Brusselse hete lucht diplomaten bijten radeloos op hun nagels. De oude netwerken zijn nutteloos.

De “nieuwen” in Trump´s team doen Juncker & Co er oud uitzien. Want het ongedwongen team in het Witte Huis heeft lak aan politieke correctheid. In plaats van via persconferenties stuurt Trump zijn toespraken via Twitter rechtstreeks naar de burgers – wat kunnen hem de media schelen. Er waait een frisse wind over de Atlantische Oceaan. Hij zou ons weer nieuwe lucht kunnen geven om te ademen.

Frisse wind

Want de nieuwe Amerikaanse president beloofde wat in Amerika – maar ook bij ons – veel burgers graag willen: hij wil de macht weer aan hen teruggeven, die het establishment in Washington zich steeds brutaler toe-eigende.

“Want een land is er om zijn burgers te dienen”, benadrukte Trump. Het is niet belangrijk welke partij de regering controleert, maar dat de regering door het volk gecontroleerd wordt.”

Trump bouwt op, EU ruïneert

Trump houdt ons bezig. Zullen we van onze minister-president ooit zulke woorden horen? Want terwijl bij Trump de Amerikanen “eerst” komen, zijn hier de burgers steeds meer de laatste.

En terwijl Trump Amerika weer sterk wil maken, ruïneert de Brusselse politieke waanzin zijn leden – en daarmee ons continent – steeds meer.

Volk in plaats van establishment

Trump spreekt ook aan wat velen hier denken: het establishment zou zichzelf beschermen en verrijken – niet de mensen in dit land. Politici bejubelden zichzelf en hun successen – maar arbeidsplaatsen verdwenen en ondernemingen gingen dicht. Daarom wil Trump de ondernemingen en de banen in het land hebben. Ford, Fiat Chrysler en Toyota kon hij al overtuigen. Zij investeren miljarden in de VS in plaats van in Mexico en creëren 2000 banen. Protectionisme, zegt Trump, is niet slecht, maar beschermt.

Dat brengt welvaart en kracht. Daarom moet het land met Amerikaanse handen en Amerikaanse arbeid vooruit gebracht worden. “Koop Amerikaans – geef werk aan Amerikanen” zal men in de toekomst nog vaker horen. Ook dat de scholen in Amerika gefaald hebben. En hoewel “het onderwijssysteem zwemt in het geld” werd er geen kennis aan de jeugd doorgegeven.

Trump: Voorbeeld voor Europa!

En – de Amerikanen hebben een recht op veiligheid. Daarom wil hij opruimen met criminaliteit, bendes en drugs – want die hebben het land verzwakt.

Trump is niet tegen Europa als hij voor Amerika is. Veelmeer rukt hij de EU-bureaucraten uit hun arrogante diepe slaap. Hij maakt duidelijk dat ieder land het recht heeft om zijn eigen belangen bovenaan te plaatsen – en men moet hem gelijk geven. Trump zegt dat niemand de Amerikaanse manier van leven zou hoeven overnemen – ze zou echter als goed voorbeeld kunnen dienen.

En Trump beloofde de Amerikanen: “Ik zal met iedere ademtocht voor jullie vechten – en ik zal jullie nooit, nooit in de steek laten.” Daarom: Trump voor Europa!

Bron:
www.wochenblick.at
Auteur: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, establishment, Eurofielen, Europa, EUSSR, gezond realisme, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

28 reacties op Zo zal Donald Trump Europa veranderen

 1. Helemaal voor 100 % mee eens. Hij zorgt voor zijn burger zoals het behoort.

  Geliked door 1 persoon

 2. BertG. zegt:

  Ik zou Trump als leider van de EU ook niet accepteren.
  Nederland voor de Nederlanders, en niet voor 1 groot EU rijk met Trump als baas.
  Ik zou net ze hard NEE gestemd hebben als in 2005.

  Geliked door 1 persoon

  • BertG. zegt:

   Nog even, en ze gaan die man een god status geven.
   Laat hij ze best maar doen voor de VS, en daarna zien we wel verder.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het opperen van die hele mogelijkheid is dan ook al een aanfluiting: Weer eens veel te ver doorgeslagen.
    Ik wed, dat Trump-zelf niet eens op het idee gekomen zou zijn!

    Like

   • louis-portugal zegt:

    Rustig aan Bert G.
    Hij heeft genoeg weerstand in de V.S en zeker over de hele wereld.
    Ik denk dat we met de E,E,G, op de goede weg waren.
    Helaas konden politici er niet met hun poten vanaf blijven en werd en wordt er steeds meer eigen belang van gemaakt.

    Geliked door 2 people

   • BertG. zegt:

    Misschien, maar mensen kunnen het ook overdrijven.
    Nu is het al de held die de wereld nodig had om ons te redden, maar dat lijkt me niet zo moeilijk als je bedenkt dat er daar eerst een mossel zat.
    Dan is iedereen een verbetering.
    Een god status geven is maar 1 stapje verder, mensen hebben blijkbaar iemand nodig om te aanbidden en tegenop te kijken.

    Like

   • Edjan zegt:

    Ik hoop anders van harte dat de man zal toetreden tot een illuster lijstje van mensen die Europa beschermd hebben tegen de mohammedanen:

    Karel Martel (732 bij Poitiers),
    Isabella van Aragon (13de eeuw),
    Vlad Dracula (15de eeuw in Roemenië),
    de Serviërs op het Merelveld,
    de Poolse koning Jan Sobiesky (1638 Wenen) die de Turken met een ruiterdivisie verjoeg.

    We zullen moeten afwachten hoe het loopt. Dat de hele Linkse Kerk nu op zijn achterste poten aan het steigeren is, biedt hoop. Ik voor mij ben heel erg blij met een resultaat wat er meteen al was: de Europese tak van de linkse kerk, onder leiding van ANGELA de WAANZINNIGE, heeft een geweldige klap gekregen door de verkiezing van Trump en leeft sindsdien in angst: zou zoiets hier ook kunnen gebeuren?

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Waartoe zijn wij op aarde…?
    Wij zijn op aarde om Trump te dienen en daardoor in de Hemel te komen…

    Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 12.29u: Nou, hou op! En op dat verschijnsel stuit je telkens weer, op elk niveau!
    En het vervelende daarbij is, dat hierdoor de neiging ontstaat, om ánderen onevenredig scherp aan te vallen/ te veroordelen, die het, om welke reden dan ook, ánders zien.
    Zó wordt het nou iets sektarisch!

    Like

 3. stef zegt:

  Wij hebben enkele gezamenlijke vijanden. En daarom zou een soort Trump persoon ook geheel Europa mogen besturen. Het is hard nodig dat het slappe gemier aan zijn einde komt.
  Streng maar rechtvaardig en zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Of is iedereen dat inmiddels vergeten ?
  Islam,drugs,corrupie,profiteurs eerst etc.
  Daar moet de beuk eens in.

  Geliked door 1 persoon

  • Pilgrim zegt:

   Ik zou er misschien ook geen probleem mee hebben, maar dan zou je echt een totaal ander verenigd Europa krijgen. Een soort nieuwe Karel de Grote die de hele Europese cultuur verdedigt, zowel in haar eenheid als verscheidenheid, onder het motto eendracht maakt macht. Dat is nu beslist niet het geval! De huidige Europese elite minacht de Westerse cultuur en wil die o.a. met de islamisering zo veel mogelijk schade toebrengen. Zo verloochenden ze bijvoorbeeld ook de christelijke roots van de Europese/Westerse cutuur door in agenda’s en kalenders, bestemd voor scholieren en die door de EU werden uitgegeven, alle christelijke feestdagen te verwijderen, maar alle andere (Chinese, islamitische enz.) te laten staan. Multicul min één dus. De huidige EU doet dus precies het tegenovergestelde dan waarvoor het destijds is opgericht. Een goed verenigd Europa is volgens mij op dit moment helemaal niet mogelijk omdat de cultuurmarxistische zelfhaat de hele maatschappij doordrongen heeft en ze iedere keer weer zullen proberen om macht te krijgen. Dat zal eerst moeten verdwijnen. Soms is verdeeldheid beter.

   Like

 4. fleckie zegt:

  Op de Duitstalige zender ARTE wordt op maandag 31.1.2017,uitgezonden uit de DDR-tijd( STASI) ” ERICH MIELKE,…MEISTER der ANGST “…20.15 u. …..aansluitend: ‘die spezialkommission ..geheime Mordermittlung in der DDR…….>>>>>>>>>>……….FRANSTALIG …t.t…400,… vandaag…,401,…….morgen…501,……. Deze week…560.<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  De eerste stap naar een beter land voor je inwoners is het eruit gooien van mensen die geen echte vluchteling zijn en enkel komen om te parasiteren op onze samenleving.
  63% is na vijf jaar nog werkeloos. Moeten we dat willen?
  Terroristische aanslagen, miljarden uit Arabische landen om onze politieke stabiliteit te ondermijnen, gezanik en gezeur bij voorstellingen, halalkantines, stilteplekken, gescheiden zwemmen voor mannen en vrouwen.

  Nederland heeft de kots van al die mensen die zich niet willen aanpassen.
  We hebben hier ook een Trump nodig die Europa zuivert van lieden die zich niet willen aanpassen.

  Trump’s eerste stap is een daalder waard, het zijn precies die landen die Israëlische burgers tegenhouden bij de grens.
  En nu Amerika die landen tegenhoudt mag dat niet van de socialistische gutmensch?

  Ik zal die idiote sociaal democraten die zich zo op de borst kloppen met hun medemenselijkheid nooit begrijpen.
  Het zijn LANDVERRADERS! ze degraderen ONS ter faveure van kansloze migranten.
  Die mensen horen terechtgesteld te worden. Ze horen thuis op het schavot!

  Burger verenig U, laat de socialisten het niet voor het zeggen krijgen.
  Stem op 15 maart op een partij die er voor ONS is!

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Lees ook: “Trump ontmaskert de hypocrisie van het establishment”
  Donald Trump is de eerste Amerikaanse president die de hypocrisie van progressieve moraalridders doorprikt. Hij heeft hun verbale trucs en machtsspelletjes door en weet ze onschadelijk te maken.
  https://opiniez.com/2017/01/29/trump-ontmaskert-de-hypocrisie/

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Een videootje van lerares, Mevr. Payal Modi, die de moord op
  trump nabootst in haar klas, heeft voor opschudding op internet gezorgd.
  De video van de lerares die met, weliswaar, een waterpistooltje op de afbeelding van President Trump tijdens zijn inauguratie schiet, werd door haar op Instagram verspreid.
  Op de achtergrond hoort men lachen, maar het is niet bekend of er op dat moment kinderen in de
  klas aanwezig waren in de school te Dallas, Texas.

  http://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2017/01/Teacher-suspended-over-bizarre-video-of-her-shooting-Presi.mp4?_=1

  Nadat de video 1000-den keren op You Tube en Twitter was verspreid, hebben de onderwijs-bestuurderen een onderzoek gelast naar het gebeurde.
  De clip heeft ondertussen de woede op de sociale media opgewekt en er zijn mensen die om haar ontslag roepen.
  Maar weer anderen hebben haar verdedigd met het argument:”ach het is maar een waterpistooltje”. Gewoon en geintje.\
  ( This is the teacher, she teaches in dallas. Absolutely not a joke to indoctrinate kids like this. Report her and RT )

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Een “Presseclub” in Duitsland heeft de [noodzakelijk] moord op President Trump besproken.
  Ik kan zelf niet verstaan wat ze bespreken.

  http://www.pi-news.net/2017/01/joffe-zeit-ruft-zum-mord-im-weissen-haus-auf/

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Mèn zit fijntjes te glimlachen. Vilein mag ook natuurlijk.
   Streelt bedachtzaam met zijn rechterhand onder de kin, terwijl eveneens bedachtzaam de tafel wordt bestudeerd.
   Knikt begrijpend van ja, maar moet voor de goede orde oproepen tot bedachtzaamheid.

   Zèlf zouden ze nooit de trekker durven overhalen.
   Gelukkig mogen zij uitsluitend begrip opbrengen mèt en vooral vóór die mensen die Trump dood zouden wensen, meer niet. Vanzelfsprekend !

   Geliked door 1 persoon

   • BM Fidel zegt:

    Zo ging het ook met Pim Fortuin:

    De grachtengordelaars,
    ze hebben hem niet vermoord,
    ze hebben hem gestorven.
    Ze plakten hem een schietschijf op
    en gingen rustig zitten wachten,
    wijnglas in de hand,
    op de onvemijdelijke gek met een pistool.

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Ziek is de opmerking op het eind: “moord in het witte huis” als oplossing om Trump weg te krijgen.

   Like

 9. Edjan zegt:

  Delamontagne, hier mijn vrije vertaling.

  Q Kunnen we de Trump catastrofe nog afwenden? Is er nog iets in de wet of de grondwet om hem weg te krijgen?
  A1) Het is denkbaar, moor een impeachment is een meerderheid in het congres voldoende maar daar is op dit moment een Republikeinse meerderheid. En dan moet er heel wat gebeuren, dus dat is nog ver weg.
  A2) iemand zegt: “moord in het witte huis, bijvoorbeeld”. Het antwoord daarop kan ik niet verstaan. De automatische vertaling in de ondertiteling lijkt me fout. Gezien de “toon” lijkt het me een beleefde berisping.

  Geliked door 1 persoon

 10. tippelaar zegt:

  Leve Trump. gooi de moslims eruit en houdt de deur van de VS gesloten voor moslims.

  Like

 11. Jan zegt:

  Dankzij Trump (gemeend) werd de prijs van de F35 ‘aanzienlijk goedkoper’ en zakte deze net onder de €100.000.000 per stuk
  http://www.ad.nl/buitenland/vs-krijgt-jsf-s-goedkoper-na-kritiek-trump~a1d5a7e6/

  Met dank aan de kut-PvdA en VVD voor het weggegooide geld want het ding vliegt nog steeds niet (echt) en vertoond enorm veel gebreken en dan te bedenken dat de Sukhoi T50 al vliegt, de helft kost en ook nog eens superieur is.


  https://sputniknews.com/military/201608131044240817-russia-defense-fighter-jet-military/

  Like

 12. Jan zegt:

  Thousands Sign New White House Petition To ARREST GEORGE SOROS

  A White House Petition has been created to Issue an International Arrest Warrant for George Soros. The Petition was created a couple of weeks ago and has already received over 5,500 signatures. While this is a lot of signatures it is still well short of the 100,000 needed to get a response from the White House.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/thousands-signed-white-house-petition-arrest-george-soros/

  Men kan hier tekenen:
  https://petitions.whitehouse.gov/petition/issue-international-arrest-warrant-george-soros

  Neem Mabel Smit dan ook even mee, zodat wij van dat Soros-wijf verlost zijn

  Bloody hands of the Dutch princes Mabel of Oranje-Nassau
  https://sites.google.com/site/nocancerfoundation/princes-mabel-of-oranje-nassau
  http://www.geennieuws.com/2011/03/de-duistere-wegen-van-mabel/

  Like

 13. Jan zegt:

  Ook veranderd:

  New Sheriff in Town=> Unlike Obama Trump Doesn’t Bow to Saudi King

  Melania Trump krijgt hand en draagt een vod

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s