Bijeenkomst ’haatpredikers’ onterecht verboden

screenshot_17

DEN BOSCH – De gemeente Eindhoven heeft ruim een jaar geleden onterecht de komst van zeven buitenlandse ’haatpredikers’ verboden. De sprekers waren uitgenodigd voor een islamitische conferentie, maar hun komst werd door toenmalig burgemeester Rob van Gijzel verboden omdat de mannen zich negatief hadden uitgelaten over Joden, homo’s, ongelovigen en vrouwenrechten. Ook zouden ze de gewelddadige jihad hebben verheerlijkt.

De islamitische stichting Waqf verloor destijds een kort geding over de kwestie maar in de bodemzaak kreeg de stichting maandag gelijk. De rechtbank in Den Bosch oordeelt dat de conferentie moet worden gezien als het recht op vergadering en betoging. De burgemeester heeft op ontoelaatbare wijze inbreuk gemaakt op dit grondrecht, aldus de uitspraak.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Bijeenkomst ’haatpredikers’ onterecht verboden

 1. Japio zegt:

  Of topic, nu.nl; De voormalige Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag zijn steun uitgesproken voor de demonstraties in de Verenigde Staten. Om nog maar ff de verdeeldheid en de onlusten verder aan te wakkeren. Wat een lulhannes is die moslim toch.

  Geliked door 1 persoon

 2. abouneenee zegt:

  Is haat-zaaien niet precies datgene waarvoor de Nederlandse shariarechtbank Wilders trachtte op te sluiten? De vrijheid van meningsuiting houdt op waar het de aanzet vormt voor haat of geweld. Politiek correcte stromannen en -vrouwen van links spoeden zich zelfs in de Tweede Kamer naar de interruptiemicrofoon om de verbale druk op Wilders constant te houden. Links vond het recht op vergadering en betoging ook op de Minder-Mnder-Minder-uitspraak van Wilders niet van toepassing. Wilders moet de staat der Nederlanden aanklagen wegens het faciliteren van smaad en laster. Volgens links was het goed dat de rechter zich erover uitsprak, dat vonden zij omdat zij het goed vonden dat Wilders zich als een crimineel behandeld voelde, puur omdat zij Wilders zich net zo onmachtig wilde doen voelen als dat zij zelf zijn omdat Wilders niet kan worden bestreden op zijn inhoud. D66, VVD, CDA, PvdA en GL hebben geen inhoud en dat probeert men te verbloemen met hysterie waardoor daarvoor vatbare mensen niet meer zelfstandig kunnen nadenken en bij gebrek aan overzicht volgende uit de verbale variant van waterboarding hun opponent maar gelijk geven. Een overeenkomst aangegaan onder druk is niet rechtsgeldig en het uitbrengen van een stem is een mandaat voor de partij die jij opdracht geeft de periode tot de volgende verkiezingen jou te vertegenwoordigen in het parlement.

  Links is voortdurend bezig om de islam te beschermen. Ambtenaren lijken alleen rekening te houden met de gevoelens die in de islamitische gemeenschap leven, terwijl zij geen boodschap hebben voor mensen die niet beschermd worden door de politiek correcte doctrine.

  Like

 3. D.G.M.Holland zegt:

  Deze rechtbank toont de verloedering van ons rechtssysteem aan.
  Burg. van Gijzel wil zijn stad te beschermen tegen islamitische haatpredikers, die de gewelddadige jihad verheerlijken en de rechten van Joden, homo’s, ongelovigen en vrouwen verwerpen.
  De burgemeester volgt het advies op van de Alg. Inlichtingen en veiligheidsdienst (AIVD) om de komst van deze haatpredikers te verbieden voor een islamitische conferentie.
  Maar de rechters vonden dat de burgemeester op ontoelaatbare wijze inbreuk heeft gemaakt op het grondrecht van vergadering.
  Dit is de toekomst… dit is een sharia rechtbank !

  Geliked door 1 persoon

 4. Cathja zegt:

  Wilders heeft gelijk als hij de rechtspraak in Nederland ‘nep’ noemt! Het is een schandaal dat de rechter nu heeft geoordeeld dat burgemeester Van Gijzel onterecht haatpredikers heeft geweerd!
  Welja, faciliteer die hatelijke lui maar. Er is blijdschap in de moslimgemeenschap dat de rechter aan ‘hun kant staat’. Dat gaat nieuwe kansen geven voor de toekomst. Nóg meer haatpredikers, en niemand kan ze iets verbieden, want: ‘recht op vergadering en betoging’ (volgens de ‘rechter’). Ja ja….., behalve als de persoon Wilders heet. Dan heet elke uitspraak ‘haat zaaien’.

  De rechtspraak in Nederland is zeer zeker niet onafhankelijk. Moslims worden gepamperd en mogen bijna ongestraft hun hatelijke leer verspreiden.
  We kunnen daarom gerust zeggen dat rechtspraak in Nederland niet meer bestaat.

  Geliked door 3 people

 5. Elena zegt:

  Wat een smerige uitspraak van dat corrupte zooitje linkse kudt “rechters”.
  Haatzaaien MAG dus, zolang het maar door moslims gebeurt.
  De zaal waar Wilders vergaderde, scandeerde de zaal massaal minder, minder, minder…..dat was WEL haat, volgens “rechters”.
  Het bewijs dat die tyfus mongolen met 2 maten meten…is hierbij geleverd !!!
  We moeten deze uitspraak aan Wilders sturen….immers zou hij hier iets mee kunnen doen.
  ik ga er vanuit dat Wilders niet ALLE NIEUWS leest.
  Was ziedend toen ik deze uitspraak las en begrijp niets, maar ook niets meer van onze “rechtspraak”.
  Hoogste tijd dat de bevolking het recht in eigen hand neemt?

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Met zulke rechters heb je ging vijanden nodig. Dit soort rechters zijn staatsgevaarlijk en horen thuis in de gevangenis !!

  Like

 7. Anna zegt:

  Dit noemt men in ” gewoon Hollands” je eigen nest bevuilen…..

  Like

 8. Thoth zegt:

  Zij beschermen ALLE burgers, niet de Nederlandse. Dus ook de haatzaaiende, religieuze buitenlanders. Dat is de Nederlandse rechtspraak. Oftewel, de Nederlander kan oprotten. Ik hoop dat de PVV. WNL, FvD, etc. deze rechtsorde om gaat gooien. Geen D66, PvdA, CDA, etc. rechters. Zij moeten niet tot deze groeperingen behoren, zij moeten onafhankelijk zijn voor de rechten van Nederlanders en NIET voor de buitenlanders. Klojo’s…. Amen.

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Hopelijk gaat Eindhoven naar de raad van State.
  Helemaal eens met alle reacties die aangeven dat de rechtspraak volkomen selectief en corrupt is.

  Like

 10. Ja, dat krijg je met die landverraderlijke D66-rechters.

  Like

 11. Mirjam zegt:

  Ze moeten gewoon meteen in beroep tegen deze uitspraak. Het had een reden dat de burgermeester deze haatpredikers heeft geweerd. Het was niet ‘losse pols werk’, maar gold de nationale veiligheid die met de onnodige komst van deze ‘bewust’ haat predikende moslims in het geding was. Gezien de gebeurtenissen de laatste tijd rond moslims en hun fanatieke ‘geloof’, zoals aanslagen en radicale jihadisten die uit Nederland en de rest van de wereld vertrekken om te gaan vechten en aanslagen te plegen voor IS, was dit het juist besluit.
  Ze moeten niet loslaten en accepteren dat de rechtbank dit oordeelt, maar in beroep gaan en ervoor vechten.

  Geliked door 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Angst is een slechte raadgever.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s