DEPORTATIE! LINKSE DEUGMENSEN WINDEN ZICHZELF OP

screenshot_6

Beeld uit het bewuste debat.

(Door: Bernadette de Wit)

Waarom haten ze ons eigenlijk? Aldus de pakkende titel van een  bijeenkomst in De Balie naar aanleiding van het verschijnen van de gelijknamige bundel. Geerten Waling was moderator. Ook dat trok me aan, ik vind hem een interessante historicus. Hij is gepromoveerd op democratische experimenten waar we veel van kunnen leren (Forum voor Democratie, GeenPeil). Dus kocht ik een kaartje.

Zouden meer mensen moeten doen, een kaartje kopen voor debatcentrum De Balie! Yoeri Albrecht is ondanks zijn knieval voor jeukwoorden als ‘inclusiviteit’ toch maar de enige die ruimte biedt aan vrije en dus ook politiek incorrecte ideeënuitwisseling. Vooral leden van de Amsterdamse gemeenteraad zou ik dit van harte willen aanraden, af een toe een kaartje kopen bij De Balie, dan kunnen ze zich onder het volk mengen en Yoeri’s drankomzet de goede kant op helpen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op DEPORTATIE! LINKSE DEUGMENSEN WINDEN ZICHZELF OP

 1. hslot4 zegt:

  We kunnen altijd ee keer een kaartje kopen met een paar man en als moslim terrorist met een speelgoed ak47 op de tribune plaatsnemen en af en toe allah uakbar roepen.
  Als ze dan vragen wat we aan het doen zijn wij zijn de religie van de vrede aan het verspreiden .
  Heeft jouw vrouw dr clitoris nog ? infidel .
  Biertjuh mee en daar plakken we een sticker overheen met de txt Camel piss brewery Egypt .
  Wordt beslist de start van een gezellige discussie

  Geliked door 1 persoon

 2. Thoth zegt:

  Uitstekende discussie, zie hier :

  En Bernadette gooide wat olie op het vuur. Zij wilde teruggaan naar 2%, waar in dit geval de autochtonen met rust laten, de beginnen met de criminelen en beroepsmoslims c.q. imams.

  Like

 3. Jan zegt:

  Linksmens in Amerika, Tim Kaine, running mate voor Hillary (zijn rennen hielp Killary geen meter vooruit) noemt de regering Trump Holocaust-ontkenners.
  Hoe verzin je dergelijke onzin?

  Like

 4. Johan zegt:

  Een heel goed verhaal van Bernadette de Wit. Het zou een schandaal zijn als ze hiervoor aangeklaagd wordt. Ik ben er ook voor dat we zo weinig mogelijk moslims in ons land hebben.
  Mijn wenspercentage is nul. Dan is twee procent nog heel veel.Dat zijn er nog altijd 340.000

  Like

  • exmarineman zegt:

   En dan met 10% jihadisten of extremisten dan heb je toch nog 34.000 potentiële moordenaars binnen. Dus 0% is het beste. En dan moet je ook nog eens schrappen/verbieden dat ze 4 vrouwen mogen hebben want dan heb je binnen 5 jaar weer 1 miljoen in het land…plus dat de kinderen dan gaan trouwen met eentje uit…….

   Like

 5. Republikein zegt:

  0%

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Het was een fout deze mensen(moslims) hierheen te halen. Net als in een slecht huwelijk moeten wij scheiden, dat is gezond, niet doormodderen daar wordt iedereen ongelukkig van.
  Geef de islamiet een enkele reis cadeau met schop onder de kont.
  Retour Zandbakistan.

  Like

 7. Pete zegt:

  Tis weer die oude nazi-truuk van die ‘deugmenschen’ .. Boodschappers aanvallen, hoef je het niet over de inhoud te hebben…

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  ‘Deportatie’ is natuurlijk een te moeilijk woord voor de linkse kerk.
  ‘Uitzetten’ is ook al wat beladen.
  Dus van een serieus debat kan geen sprake zijn want het woordenboek van de linkse kerk mist vele begrippen.
  Jammer, want het verwijderen van moslims uit de samenleving is al jaren het beleid van de regering, alleen doen ze dat met premies en uitkeringen, maar ze vergeten de kraan te sluiten, zodat inspanningen en geld zonder gevolgen blijft.
  Laten we daarom spreken van ‘moslims de kans geven zich in eigen land te ontplooien’ en ze allemaal, die kans te geven.
  Met grenzen, zonder uitkeringen. Win / win.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Ach en waar waren die deugmensen in 1995 toen “hun” democratische president Bill Clinton een ban deed op import uit moslimlanden en waar waren ze toen hun o zo heilige democratische president Obama voor 6 maanden de grenzen sloot voor Irakezen in 2011???? Stelletje hypocriezen met hun selectieve verontwaardiging!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar het punt: Ze weten in hun achterhoofd, dat Trump openlijk méér kan doen en meer zál doen, omdat hij er geen behoefte aan heeft, de façade van goedmenschelijkheid hoog te houden.
   En dat is, waar het ze eigenlijk o gaat: Dat de dingen onbenoemd blijven. Vandaar die selectieve verontwaardiging.

   Like

 10. Jan zegt:

  Moslims zijn niet de zondebok, ze profiteren alleen van de zondebok-status

  Maar moslims zíjn toch de zondebokken van deze tijd? Deze vraag kreeg ik onlangs van iemand. Nee, zei ik, dat zijn ze niet. Dat ‘de volgende massavervolging en uitroeiing, van moslims, niet meer ver weg kan zijn als we niets doen’, lijkt iedereen te geloven en als moreel anker uit te gooien als het gaat over fascisme, rechts-populisme of simpelweg ‘het gevaar van rechts’, zelfs als dat rechts zich democratischer en liberaler gedraagt dan links. Arabist Jan Jaap de Ruiter, die mede voor de idiote ophef over het Baliedebat vorige week zorgde, aarzelde niet om de term ‘Endlösung’ van stal te halen en ook Asscher waarschuwde op Facebook voor Wilders – ‘gezien Trump’. Fascisme noemen is daarbij niet eens meer nodig, de retoriek van de waarschuwers is niet te missen: het fascisme staat voor de deur, want ‘de haat’ tegen moslims toont ons nu de ware vijand: rechtspopulisten en iedereen die ze (mogelijk) steunt. ‘Wees geen fascist!
  …..
  Geen zondebok, maar een comfortabele slachtofferrol

  Haat tegen joden, homo’s, politieagenten, en iedereen die niet meedoet met de waarschuwers, telt blijkbaar niet als verwerpelijke haat, maar als een soort noodzakelijk kwaad in de hogere bestrijding van ‘echte intolerantie en onverdraagzaamheid’ jegens minderheden, moslims dus, die echter alleen op papier – vooral in linkse kranten en tv-programma’s – voortdurend gediscrimineerd en uitgesloten worden.

  http://politiek.tpo.nl/column/moslims-zijn-niet-de-zondebok-ze-profiteren-alleen-van-de-zondebok-status/

  Like

  • Jan zegt:

   Maar Sietske Bergsma begrijpt duidelijk ook niet waarom de 30 dagen ban uit moslimlanden is ingesteld

   Bergsma: “Links en Trump zijn in feite twee kanten van dezelfde medaille geworden. Complementaire verschijnselen, tot elkaar veroordeeld, de yin en de yang van onze politieke werkelijkheid. Trump neemt de zondebokretoriek in zijn (ingebeelde) strijd tegen de ‘liberal left’ letterlijk over, en stelt moslims met zijn ‘Muslim Ban’ inderdaad bloot aan willekeur, onethisch beleid en uitsluiting.”

   Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Ik zit toch te denken over een soort van biologische impotentie en uitroeiïng van dit Saharavolk middels onschuldige agrarische producten die daar veel genuttigd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s