FOTOSHOPPER

screenshot_1

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op FOTOSHOPPER

 1. De koran eruit en de moslims er achteraan. Opgerot staat netjes.

  Geliked door 2 people

 2. AD REM zegt:

  Deze wereld nadert zijn einde!!
  aanslag op moskee in canada was te verwachten,is dit het begin??
  De wereld staat inde fik als er enige moslims bedreigd worden,anders om is het een gewoon iets!!!!!
  Trump is niet bang voor moslims hier kruipen ze er voor!
  Bolle willem A zal snel weer gaan theedrinken in de schilders wijk! ja verbinden heet dat!!
  AAN ME TOGES!!
  de oorzaken aanpakken van al de ellende die ons overspoelt is een utopie!
  GO TRUMP
  GO GEERT

  Geliked door 1 persoon

 3. Japio zegt:

  Als de moslim getroffen wordt zoals het inreisverbod in de VS lopen ze inclusief de linkse nsb te jankmuilen. Maar als de moslim weer eens een aanslag (Canada Québec) gepleegd heeft hoor je niemand. Het wordt lastig om een moslim te veroordelen als die mede moslims over de kling jaagt. Het lijkt er verdomd veel op dat “de moslim” een beschermde status heeft gekregen. Ze spelen graag slachtoffer maar ondertussen genieten ze bijna een status van onschendbaarheid. Ze hebben precies door met wie ze te doen hebben. Een wereld zonder islam is bijna een paradijs op aarde. Nederland Zweden Duitsland België Denemarken Frankrijk overal in Europa zijn de moslims in macht aan het toenemen. Vele Europeanen zijn gehypnotiseerd door de islam en zijn bereid die doctrine over te nemen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  Waarom stelt het politiek gespuis zich nooit de vraag: “Waarom is de westerling anti islam?”
  De vraag stellen brengt ze nl. in een moeilijke situatie want de vraag beantwoorden is kleur bekennen.
  Ongeveer 20 jaar geleden waren er geen problemen met de “weinig” aanwezige moslims, ze gedroegen zich naar de normen en waarden van het gastland, dat beeld is gewijzigd, door de misdadige import van massa’s barbaren door die EU misdadigers loopt hier alles fout, aanslagen, verkrachtingen, onveiligheid, mishandelingen, kinderverkrachtingen enz. waar zo weinig mogelijk over gesproken wordt maar owee als het de westerlingen teveel wordt en ze recht in eigen handen nemen dan is er zendtijd en papier te weinig.
  Nu er eens “eindelijk” een president is die ook de buik vol heeft van die smeerlapperij lopen er dagelijks idioten rond te schreeuwen dat hij fout zit!!!!
  Die gekke wijven worden blijkbaar liever verkracht dan beschermd??? Die gekke wijven zijn te dom om te snappen dat ze beschouwd worden als gebruiksvoorwerpen door die baardapen, dat ze geen rechten hebben want de hengsten staan 10 categorieën hoger.
  Wat ik al vele malen geschreven heb wil ik bij deze nogmaals herhalen, “ik het veel respect voor vrouwen en kinderen” maar vrouwen die staan te schreeuwen om die barbarij ongestoord binnen te halen moeten niet rekenen op enig respect, integendeel.
  Ik wil een veilige leefbare seculiere westerse samenleving en in die samenleving hoort die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij niet thuis, iedereen die de strijd inzet tegen die barbarij krijgt mijn steun.
  Laten we die Duitse griezel heel snel naar die grote zandbak sturen samen met die wandelende jeneverfles, die achterlijke timmerfrans en heel dat EU zootje, ik denk dat ze geen 24u later staan te schreeuwen om hulp ….. vanuit het westen, hulp die ze uiteraard niet zullen krijgen van ons.
  Uiteraard staat de linkse pers weer te schreeuwen dat president Trump niemand binnenlaat!!!! Fout, president Trump legt aan 7 (zeven) landen inreisverbod op en die 7 landen zijn voor 100% islamitische landen, president Trump mag daar rustig 25 landen van maken en laten wij dat in Europa ook maar heel snel doen.
  Ik heb liever president Trump en Putin tot vriend dan die kwakzalver uit Rome of die idioten in dat EU gedrocht want ik denk aan de toekomst van mijn/onze kinderen en kleinkinderen.

  Geliked door 4 people

  • Edjan zegt:

   Ik krijg de laatste tijd steeds meer de indruk dat er in Europa en Amerika nogal wat vrouwen zijn die zich uit politieke correctheid seksueel ter beschikking stellen. Een dolk in de rug is het.

   Like

  • Anna zegt:

   Deze vraag wordt niet gesteld; te moeilijk….laat maar pappen Beñat houden….. … ze veranderen nog wel…… Nee, nee, nee de islam hoort hier niet: omdat alles wat de islam aanhangt verteld en beloofd diametraal staat op onze waarden en normen….. Ik verkondig dit al meer dan 20 jaar in mijn omgeving werd ik voor gek uitgemaakt en nu het onomkeerbaar is maakt men zich druk hierover….en begint het misschien door te dringen in den Haag….. maar wel telaat…..

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Het zou mooi zijn als je ook gelijk de linksmens het land uit kon trappen.
  Want kijk naar Amerika, wat een slechte verliezers het zijn, ze blijven stoken en etteren, dat zijn duidelijk de fascistische trekken van de linksmens !!

  Like

 6. Golden Girl zegt:

  Gisteren op TV een reportage over Nigerianen in Italië, ging de reporter een Smart phone voor een
  geluid zoeker uit Afrika kopen, belachelijk

  Like

  • Golden Girl zegt:

   geluid=geluks zoeker, ik zat op een tablet en die veranderd zelf de woorden, sorry, die mensen uit Afrika hadden in Genova een hele straat overgenomen, Italianen liepen er amper en de winkeliers hadden bijna geen klandizie meer

   Like

  • Zat er even naar te kijken, toen ze over het offerfeest begonnen, had ik er al meteen genoeg van. Genua is een Afrikaanse stad geworden. Er moeten veel meer mensen in opstand komen.

   Like

 7. E. van Bulck zegt:

  Mijn idee !!! Het wordt inderdaad de hhogste tijd, om te de-islamiseren wordt de hoogste tijd !!! Oppleueren. Opgeruimd staat netjes. Rotzooi maken doe je thuis maar.

  Like

 8. AD REM zegt:

  Om een lang verhaal kort te houden!!!!!!
  DE ISLAM RULES THE WORLD
  Kwestie van tijd,dit virus is door verraders ingehaald en nestelt zich terminaal in de wereld
  Waarvan akte
  helaas niet raar wel WAAR
  He virus wordt beschermd door linkse verraders en guhtmenschen ,links draaien gespuis!
  AMEN

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   AD REM 30 januari 2017 om 16:24

   Zolang de rooien de dienst uitmaken (dankzij hun domme stemvee) is de islam hier niet uit te roeien. Kun je demonstreren en protesteren wat je wilt, maar daardoor word je niet van de landverrader verlost, die de voorkeur geeft aan de mohammedaan boven de eigen bevolking.

   Like

 9. AD REM zegt:

  Om een lang verhaal kort te houden!!!!!!
  DE ISLAM RULES THE WORLD
  Kwestie van tijd,dit virus is door verraders ingehaald en nestelt zich terminaal in de wereld

  Waarvan akte
  helaas niet raar wel WAAR
  He virus wordt beschermd door linkse verraders en guhtmenschen ,links draaiend gespuis!
  AMEN

  Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s