Internationale petitie: de beëindiging van het illegale EU-instituut!

screenshot_12

(Door: Jordy Zwarts)

BESTE EUROPEANEN,

DE OPLOSSING OM ONS ALLEMAAL TE BEVRIJDEN VAN HET ONGEKOZEN, CORRUPTE, ONDEMOCRATISCHE EU-INSTITUUT…

Deze Internationale petitie zal namens de Europese burgers aangeboden worden aan de Amerikaanse president D.J. Trump met de officiële bewijslasten, die zullen aantonen dat het EU-instituut door via het plegen van een staatsgreep ten koste van soevereine Europese landen ongekozen zijn macht heeft gegrepen. Teken deze petitie, juist tijdens de huidige verkiezingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland en Italië!

Lees verder>>> (en onderteken de petitie!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, EUSSR, soevereiniteit, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Internationale petitie: de beëindiging van het illegale EU-instituut!

 1. Tistochwat zegt:

  Wat is de ‘ZIP code’ die je moet invullen?

  Like

 2. Marcel zegt:

  Als je met petities of verkiezingen iets zou kunnen veranderen dan was het allang verboden geweest. Ik zie meer in de guillotine uit het vet halen. Eerst met fakkels en hooivorken oprukken naar Den Haag, daarna neem je Brussel in.

  Geliked door 2 people

  • Driek zegt:

   Marcel zegt: Ik zie meer in de guillotine uit het vet halen. Eerst met fakkels en hooivorken oprukken naar Den Haag, daarna neem je Brussel in.

   Welnu, beste Marcel, dat ben ik helemaal met U eens. Al die petities hebben totaal geen zin. Als ik alleen al denk aan het referendum. Wat zijn wij daarmee in de maling genomen. En ik heb in het verleden hier een petitie ondertekend, en nog dagelijks krijg ik de mailtjes van die sujetten, o.a. van Miranda B., Care2 Action Alerts [actionalerts@care2.com].

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Ook al heeft het referendum niet voor mekaar gekregen dat Rutte het respecteerde (dat was zijn grote fout, want daardoor heeft hij aan de hele wereld zijn leugenachtigheid en achterbaksheid laten zien), toch heeft het wel degelijk effect gehad. De wereld heeft er kennis van genomen dat het Nederlandse volk tegen Europese beslissingen was, maar er (zelfs niet) voor gehoord en gerespecteerd werd. Het heeft de wereld laten zien wat een verkapte dictatuur de EU is en er zijn talloze ogen opengegaan over het beleid van deze groep. Veel mensen hebben hun protest, ook uit veel andere landen, laten horen over het niet volgen van de wil van het volk. En Nederland is wederom op de kaart gezet en zijn regering ook. Het was niet zo’n eerlijke zet van Rutte en consorten, want toch heeft een deel van de Tweede Kamer, waaronder D66 Rutte gesteund om toch zijn draai te geven aan hoe hij het volk het referendum zag en hoe hij, Rutte, het zag en wilde zien.

    Dat is voor Nederland zelf mede de reden geweest dat vele burgers een andere partij hebben gekozen om te steunen en aan de macht te helpen, Rutte is al zoveel keren ontmaskerd als leugenaar dat hij pathetisch genoemd kan worden en ook wordt.

    Like

  • Onno zegt:

   Het is inderdaad wel zo dat psychopaten, ook het type dat geslaagd infiltreert of geïnfiltreerd is in openbare dienst en bestuur en dit heeft omgebouwd naar (verraderlijk onder allerlei dekmantels) ABSOLUUT HEERSEN, uiteindelijk fysiek -door een overmacht, want de monsters gaan zich verzetten!!!- gestopt moeten worden. ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ dus referenda en petities en verkiezingen e.d. gaan (als ze eenmaal de sleutelposities hebben ingenomen….en dat hebben ze) per definitie ook nergens naartoe.

   Het houdt niet op, niet vanzelf. De (‘mindset’ van de) knevelende seriemoordenaar in toga en maatpak blijft anders driedimensionaal op het leven en de omgeving inhakken.

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…met de officiële bewijslasten…”

  Bewijslast is de last tot bewijzen, de plicht om iets te bewijzen. Heeft hoegenaamd niets met het voorradige bewijsmateriaal te maken.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Ik wens de initiatiefnemer van deze petitie veel succes. Maar als (ik zeg áls) deze petitie Donald Trump bereikt, dan zal het stante pede in het ronde archief verdwijnen. Een stuk zo vol van beweringen die niet onderbouwd worden, beweringen die aantoonbaar onjuist zijn en beweringen die verkeerd geformuleerd zijn, zal de Amerikaanse president niet enthousiast maken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 4. Guardiacivil zegt:

  Wij hebben toch genoeg onafhankelijke deskundigen hier die zo,n petitie wel goed kunnen opstellen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s