“Er is geen sprake van islamisering”: Bij het Oostenrijkse gardebataljon is één op de vier soldaten een moslim

screenshot_26

(Vertaling: E.J. Bron)

In Oostenrijk maakt de islamisering, die er officieel helemaal niet, zelfs geen halt meer voor centrale instellingen van de staat. Nu zorgen berichten uit het gardebataljon van het Oostenrijkse leger voor krantenkoppen, volgens welke steeds meer van de dienstdoende soldaten moslims zijn. De “Kronen-Zeitung” bericht nu onder verwijzing naar een bron in het leger van 400 moslims bij de 1600 man omvattende garde. Het aantal zou daarmee sinds 2011 verdubbeld zijn.

contra-magazine

De “Kronen-Zeitung” bericht ook van een bezorgde moeder van een bij de garde dienstdoende rekruut: “De moslims vormen groepen, ze praten nauwelijks met christelijke Oostenrijkers, en in de eerste week van de opleiding was de politie er zelfs vanwege een moslim met een lange baard”, citeert de “Kronen-Zeitung” de vrouw met haar zogen: “Per slot van rekening leren die allemaal hoe ze met wapens moeten omgaan. Moet dat per se, dat zoveel moslims hun dienstplicht vervullen bij een elite-eenheid?”

Het Oostenrijkse ministerie van Defensie bevestigt inmiddels de sluipende verandering bij de garde: “Inderdaad is het aantal moslims bij de garde sterk toegenomen”, wordt een niet nader genoemde bron geciteerd. Ondertussen zou al één op de vier gardesoldaten geen christen zijn, enkele jaren geleden bedroeg dat aantal nog ongeveer 10%.”

De belangrijkste oorzaak voor de toename zou de omstandigheid zijn dat “er nu alleen nog maar uit Wenen en omgeving voor de garde gerekruteerd.” In Wenen wonen gewoon “steeds meer moslims”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Er is geen sprake van islamisering”: Bij het Oostenrijkse gardebataljon is één op de vier soldaten een moslim

 1. Golden Girl zegt:

  dat is je a.s vijand opleiden, die tzt zich tegen je keren, hoeven ze niet naar Syrie te reizen is wel zo makkelijk als je in het land dat je wilt overnemen al een opleiding krijgt

  Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Dit is toch slechts de zo fel gewenste integratie van de moslims?

  Like

 3. joga zegt:

  Europa heeft dus al verloren. Gelukkig ben ik 73

  Geliked door 1 persoon

 4. BertG. zegt:

  Zal het hier veel anders zijn?
  In het leger, of bij welk bataljon ook.
  En kennis is macht.

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  Tja, zodra er één, “Allahu-Akbar” blèrend, als een bezetene in het rond gaat schieten, aldus het halve bataljon neermaaiend, is Leiden natuurlijk inderdaad in last.
  Is dat een tijdje geleden al eens niet ergens in Amerika gebeurd? Meen, me iets te herinneren……
  Nou ja, aangezien geen enkele westerse autoriteit er aan wil, (niet alleen in Oostenrijk) staat ons weinig anders te doen, dan maar weer af te wachten, tot er zoiets plaatsvindt. Wie niet horen wil…..

  Geliked door 2 people

 6. Anna zegt:

  Paard van Troje !!!!!! De vijfde colonne.!

  Geliked door 1 persoon

 7. Pietersen zegt:

  Schrale troost: het zijn ‘nog maar’ dienstplichtigen. Gevaarlijk blijft het wel in tijden van crisis, want je kunt niet op betrouwbare moslims in je gelederen rekenen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Helemaal geen schrale troost…
   Oostenrijk ken geen “dienstplichtigen” in zijn leger

   Dit zijn allemaal beroepssoldaten
   Ik heb bovendien héél sterk mijn twijfels over die 25 %… !
   Dat kan volgens mijn privé-bronnen, en mijn eigen ervaringen, nooit en zal ook nimmer gebeuren.
   Anders had bijvoorbeeld ook ’n Strache allang en héél erg aan de bel getrokken, en had ik het zeker gehoord.

   Geliked door 1 persoon

  • kruisridder zegt:

   Keer een gewapende moslim nooit de rug toe. Bij patrouilles moet je die lieden ALTIJD voor je uit laten lopen. Het is al zo vaak gebeurd in uitzendgebieden dat moslimmilitairen hun eigen ´´maten´´met voorbedachten rade doodschoten of in hinderlagen lieten lopen. Ook in Nederlands Indie gebeurde dat regelmatig dat moslims NL-militairen in de rug schoten na hen vriendelijk lachend te hebben gepasseerd. 100% onbetrouwbaar.

   Geliked door 1 persoon

 8. koddebeier zegt:

  400 man van de 5e colonne, is het Oostenrijkse gardebataljon een zelfmoord bataljon geworden ??

  Geliked door 1 persoon

 9. troubadour zegt:

  Ik heb geleerd dat de moslimhorden voor Wenen zijn verslagen.Nu zijn ze mede dank zij Merkel en de EU binnengehaald.De eerste overwinning om Europa te Islamiseren is binnen.En wij staan erbij en kijken ernaar.
  Weg met Europa NEXIT stem voor de PVV

  Geliked door 3 people

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Dat klinkt zeer verontrustend. Echter in Duitsland is het niet anders. Er heeft enkele maanden geleden hier op Bron een artikel over gestaan. 25% van het Duitse leger zou uit moslims bestaan. Hier in Nederland weet ik de percentages niet. Moslims binnen onze Krijgsmacht zou echter wel eens de hoofdoorzaak kunnen zijn dat veel echte Nederlanders ervan weerhoud om er te solliciteren. En dat is wel begrijpelijk, je bent dan genoodzaakt om naast je reguliere wachtlopen, buiten het formele circuit om, informele wachtdiensten in te stellen zodat de rest van je maten veilig kunnen slapen.
  Een uitermate slechte ontwikkeling wat betreft het moreel. Onbetrouwbare baksmaten is de ondergang van elk leger.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ik heb m’n vorige zondag eens verbracht, door een kijkje te gaan nemen (op internet) bij de diverse krijgsmacht onderdelen en hoe ze gerecrutreerd en opgeleid worden. Voornamelijk het corps mariniers, de marine en een klein deel van de landmacht en wel de rode baretten.
   Ik heb veel verschillende jaargangen gezien en ook reunies. Daar zaten toch echt weinig tot geen licht of donker getinten bij. En als, was het hoogstens een Suri of een Indo.
   Voor die elite corpsen denk ik niet dat die moslims die training zouden doorstaan. Veel te lui.
   Misschien bij de normale krijgsmacht, dat is mogelijk. En schieten kunnen ze toch al wel, hoeven ze bij het leger niet te leren.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kijk. Ik sluit me hierbij helemaal aan .
    Het is héél goed om bijzonder alert te blijven t.a.v. dit heikele punt.
    Mijn standpunt is géén ènkele moslim in het leger of bij de politie!
    Als we ze tegenkomen tijdens ’n operatie… dan voor je uit laten lopen en “gestruikeld” in je rapport zetten.

    Geliked door 1 persoon

 11. Hans zegt:

  Kunnen die moslim infiltranten niet naar Syrie gestuurd worden? Als ze door Russen gebombardeerd worden ben je er mooi van af. Ook een manier van de islamiseren.

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 13. “Er is geen sprake van islamisering”: Bij het Oostenrijkse gardebataljon is één op de vier soldaten een moslim, tja volgens mij is er nog nooit wat goeds voort gekomen uit Oostenrijk, het begon allemaal met die meneer met het tandenborstel snorretje.

  Wat aan Hitler vooraf gegaan was, is dat het keizerrijk ontstond in 1804 toen keizer Frans II van het Heilige Roomse Rijk zichzelf tot erfelijk keizer uitriep. Ook de onlangs gehouden verkiezingen die gelardeerd werden door verkiezingsfraude en dientengevolge het oude en vertrouwde Eurofiele macht weer voor 4 jaar de dienst kan uitmaken.

  Wil alleen maar hierop wijzen dat men in Nederland óók last heeft van verkiezingsfraude, de kiesraad heeft net zoals alle andere overheidsinstellingen tonnen boter op het hooft, enfin het belooft een spannende verkiezingsstrijd te worden op 15 maart a.s.

  Niet de mensen die stemmen bepalen een verkiezing. Maar de mensen die de stemmen tellen

  -Joseph Stalin

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan.
   Hitler is door de Oostenrijkse autoriteit tot “ongewenst persoon” verklaard.
   Juist door zijn pogingen de staat omver te werpen.
   Hij is de grens met Duitsland overgezet en heeft juist in Duitsland gehoor gekregen voor zijn gevaarlijke theorieën.

   Het typische geval doet zich nu voor dat als met aan ’n Duitser vraagt waar Mozart werd geboren?
   Hij/zij zal antwoorden: “Maar dat weet toch ’n kind? in Duitsland!”…
   Niets is minder waar… Mozart werd in Salzburg geboren….
   Als men echter aan een Duitser vraagt waar Hitler werd geboren zal hij/zij met afkeer antwoorden dat iedereen weet dat dit grote kwaad uit Oostenrijk kwam.
   Met volledig voorbijgaan aan de werkelijkheid die gebied te zeggen dat het Oostenrijkse volk Hitler heeft afgewezen en het Duitse volk Hitler heeft omarmd!.
   De latere militaire annexatie van Oostenrijk door Duistland is direct voortgekomen uit de in-stabilisatie van het land door Duitse politieke ondergrondse activiteiten die o.a. uitmonden in de moord op de Oostenrijke Kanselier en talloze parlementsleden van zijn socialistische regering.
   Revolutie in Wenen…. etc.

   ’n Duitser zou zeggen: “ieder kind weet dat…!”

   Geliked door 1 persoon

 14. Jan zegt:

  Woestijn-nazi’s in Oostenrijk willen als mummi’s door de straten kunnen lopen

  Thousands of Muslim women have marched in Vienna against controversial government plans to ban full-face veils in public.

  An estimated 3,000 took part in the rally calling for the law change to be abandoned, accusing the government of Islamophobia.

  Placards declared that wearing a veil is a personal choice, and protesters claimed that the measure is both sexist and anti-Muslim.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/3000-angry-muslim-women-protest-full-face-veil-ban-not-islamic-terrorism-vienna-video/

  Like

 15. Sandjay zegt:

  Dit is een ramp.
  Waarom zijn ze/we zo naief?
  Het is een kwestie guys. Als ze in de meerderheid zijn of komen dan gaat de wet der grote aantallen gelden. God behoede mijn kinderen.
  Zelf ben ik vrije Hindoe. Nederland is het beste wat me overkomen is. Hier heb je vrijheid.
  De Islam wil geen vrijheid.
  Ze passen hier gewoon niet.

  Groet Sandjay

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s