Er zijn in Duitsland geen No-Go-Area’s? Leest U dit boek eens!

screenshot_30

Zo ziet de islamitische elite er uit. Het criminaliteitsgehalte van deze familieclans is exorbitant. De gerechtelijke uitspraken tegen leden van deze familieclans zijn belachelijk. Het is zaak Duitsland op te schonen. Met een ijzeren bezem!

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Arabisch-islamitische familieclans: De ware heersers over de grote steden in Duitsland. Hoe lang willen we dit nog toelaten?

michael-mannheimer-blog

Concentratiekamp Duitsland: Een volk wordt langzaam omgebracht

Alleen al vanwege de massale criminaliteit waarmee het politieke establishment – zeker niet alleen de wetten-breekster Merkel -ons Duitsers door het binnenhalen van de islam heeft opgezadeld moeten tig-duizenden, zo niet honderdduizenden, linksen en islam-knuffelaars voor – van linkse rechters verschoonde – Duitse rechtbanken worden gesleept en veroordeeld worden tot de zwaarste straffen.

Mochten mijn lezers vaststellen dat mijn toon scherper geworden is, dan hebben zij het bij het rechte eind. Maar hoe moet men anders de misdaden van onze politieke elite bekritiseren? Hoffelijkheid, hebben wij inmiddels geleerd, wordt door hen op zijn best lacherig begroet en in het ergste geval veracht. Ze mogen blij zijn dat de Duitse burgers zich niet al lang hebben bewapend en teruggeslagen. Daarmee vergeleken is mijn harde toon voor deze volksverraders zoiets als balsem.

De 68’ers zijn, wat betreft hun misdaden tegen de Duitsers erger dan Hitler

Wat deze 68’ers en de generatie daarna ons hebben aangedaan, is vermoedelijk de ernstigste misdaad die Duitsers ooit hebben begaan tegen Duitsers. Hitler´s misdaad betrof slechts bepaalde politieke Duitse kringen, zoals vakbondsleden, sociaaldemocraten, intellectuelen. Die heeft hij overgebracht naar Dachau. De huidige linksen hebben echter heel Duitsland omgevormd tot een concentratiekamp voor Duitsers. Weliswaar (nog) bij lange na nog niet zo erg als het leven in Dachau. Maar op de langere duur wezenlijk dodelijker. In dit concentratiekamp Duitsland wordt thans een heel volk omgebracht. Sluipend, langzaam, perfide. Met actieve steun van de media, wier hoofdopdracht het is dit alles te verontschuldigen, te vergoelijken, en mensen met een heldere blik, die de ware toestanden hebben herkend, tot zwijgen te brengen.

Allemaal leugenberichtgeving: De aanklacht geldt voor de hele pers

Wanneer men de berichten in de dpa of in de overige media leest, dan hebben – toen ik dit las, geloofde ik mijn ogen niet – de miljoenen Merkel-immigranten Duitsland veiliger gemaakt. Het criminaliteitsgehalte, hoort toe en verbijstert U, is gedááld, Duitsland daarmee verrijkt! Allemaal gelogen! Men kan er intussen zeker van zijn dat ook alle overige onderzoeken naar de populariteit van Merkel, die wederom dramatisch toegenomen zou zijn, door omgekochte journalisten (boek van Ulfkotte) zijn geschreven en door corrupte instituten voor opinie-onderzoek de wereld in geholpen zijn.

screenshot_31Bijna alles, wat wij momenteel over Trump lezen is net zozeer gelogen als de jubelberichten over Merkel (“Heeft Trump het hoofd geboden” heette het gisteren). Zowat alles wat wij vernamen over Obama, de zwarte en islamitische held van de linksen over de hele wereld, waren leugens. Geen woord werd er over geschreven dat Obama, de onverdiende drager van de Nobelprijs voor de Vrede, meer en langer oorlog gevoerd heeft dan welke ander Amerikaanse president in de geschiedenis van de VS dan ook. Dat hij al zijn beloftes gebroken heeft: Noch liet hij Guantanamo sluiten (een peulenschil voor een president van de VS), noch beëindigde hij de oorlog van de VS in de islamitische landen. Er werd volkomen onder het tapijt geveegd dat Obama het Syrië-conflict opstookte, wapens leverde aan de IS – met het duidelijke doel een volksverhuizing naar Europa op gang te brengen. Daarvoor bestaan zulke duidelijke bewijzen, dat ik die er hier niet nogmaals bij wil halen. Iedereen die wil, kan dat zelf nagaan.

Alles wordt ontkend: Islamisering, No-Go-Area’s

Berichten over No-Go-Area’s in Duitsland worden afgedaan als “regelrechte complottheorieën.” De seks-pogrom in Keulen, uitsluitend door islamitische immigranten begaan, wordt door Groenen voorgesteld als “algemeen mannenprobleem.” Alsof niet-islamitische mannen ergens op deze wereld – buiten oorlogstijd, het moet worden opgemerkt – ooit ook maar één zo’n groots opgezette aanval op meisjes en jonge vrouwen hebben gepleegd.

Het socialisme is de primaire aandoening van de westerse wereld

Ik herhaal het zowel beroemde als volkomen toepasselijke grondbeginsel van een der meest wijze en scherpzinnige Europese islamcritici, de Noor “Fjordman”, die ik hier eensgezind citeer:

“Het socialisme is de primaire infectie van het Westen. De islam is, hoewel niet minder dodelijk, niets anders dan de secundaire infectie die door de primaire werd geïmporteerd.”

Wij moeten het linkse establishment verbrijzelen. Of Duitsland en Europa zullen niet langer bestaan.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Er zijn in Duitsland geen No-Go-Area’s? Leest U dit boek eens!

 1. bigljohn zegt:

  …..Wij moeten het linkse establishment verbrijzelen. Of Duitsland en Europa zullen niet langer bestaan…..Een nobel streven, maar tot nog toe kwam er nog geen Europees volk in aktie. Hooguit enkele Oostblok landen die hun grenzen gesloten houden. En waar zullen de Duitsers, Nederlanders ook, de wapens vandaan halen om zich te verdedigen ? Bovendien vinden we dan de justitie op ons pad als derde tegenstander naast de E.U. en vriend van de moslims. Al deze negatieve ontwikkelingen hebben zich al veel te ver ge-evalueerd om nog effectief bestreden te kunnen worden. Onze enige hoop is de PVV, maar eer die in staat zal zijn om spijkers met koppen te gaan slaan, is Nederland al lang en breed geislamiseerd. Helaas, het is niet anders !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bigljohn.
   De noodzaak is ook nog niet aanwezig om de straat op te gaan….
   Eerst zal het nog véél erger moeten worden…

   Geduld!
   Jouw huis staat er toch nog altijd!?
   Duiven vliegen toch nog in het park en de honden en katten lopen toch nog vrijelijk rond…? Je kan toch nog steeds geld uit de muur halen…!

   Nou dan!

   Like

 2. terex zegt:

  Ze staan er mooi bij zo om er met de mitrailleur over te knallen. Zou lekker opruimen zeg!!

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Sgian Dubh zegt:

  Deze bendes dicteren de politie en de rechters de wet in Duitsland, iets wat keihard word ontkend door zowel regering als pers, maar iets wat agenten zelf wel zeggen.
  Ikweet niet hoein Nederland de verhoudingen liggen, maar wel dat er in plaatsen zoals Bergen op Zoom en Roosendaal een Marrokaanse mafia is met wie de politie in stilte overlegd over wat wel en wat niet. Ophet moment dat de politiede wet bij deze groep zou handhaven zijn de gevolgen zowel prive als op juridisch vlak. Door jaren van wanbeleid zijn deze groepen rijk geworden, beschikken over advocaten om iedere handeling van de politie in de rechtbank aan te pakken en te traineren, en prive zijn de meeste adressen van agenten en personeel van de politie bekend. Represailles zijn o.a. het in brand steken van auto’s, het bedreigen van famillie en indien niet afdoende is geweld geen probleem.

  Voor geweld is er een netwerk dat zich uitstrekt door heel Europa en binnen enkel uren kan er een “wrecking team” uit Parijs of Brussel bij bijvoorbeeld een agent of een rechter uit Bergen op Zoom naast zijn/haar bed staan. Dit soort gevallen word niet in de pers gemeld maar het gebeurd, en het is uitermate effectief. De enige barriere tussen lui zoals op de foto en ons als burgers is de politie, zelf een kwetsbare groep. Voor burgers rest er slechts een optie, en dat is heel stil en gewee ja knikken tegenover allochtone bendes en krom gaan liggen, want als deze lieden kwaad willen is er niets dat ze stopt. Enkel een burger die zelf een wapen vasthoud, iets wat de politici tot ene doodzonde hebben gemaakt. Slachtvee….

  In de toekomst zal enkel een soort doodseskader van politie nog iets kunnen tegen deze bendes, maar de kans is groot dat deze bendes zelf de agenten gaan leveren die dan een verlengstuk zijn van de clans.

  Het meest absurde van onze regering is eigenlijk wel dat men militairen met een buitenlandse partner ontslaat om het risico op spionage te vermijden, maar dat men bij wijze van spreken iedere allochtoon die lacht in een politie uniform wil hijsen, vervolgens toegang geeft tot machtsmiddelen, zeer uitgbreide informtie en de macht om anderen de wil op te leggen.

  Wie is er nu eigenlijk gek?

  Like

 5. bedonderde burger zegt:

  Wat ik hier ga schrijven is eigenlijk te gek voor woorden maar ik denk dat velen het zullen herkennen. We leven in een democratie maar wel een die onder strikte bewaking staat van extreem links fascisme dat terreur niet schuwt.

  Wie in het openbaar bekend maakt een andere mening te hebben over bijvoorbeeld veiligheid en dus vraagtekens plaatst bij het onbelemmerd binnenhalen van vreemdelingen, kan stenen tegen de ruiten verwachten, hakenkruizen op deuren en ramen, de auto in de fik, een pak rammel op straat en zelfs ook brandbommen in huis.

  Zo zorgt dit zogenaamd links dat zij in alles hun zin krijgt, precies als de SA dit eens in Nazi Duitsland deed wat leidde tot de afgrijselijke Kristalnacht en het begin van de Endlösung. Het echte links van vandaag is te dom om in te zien dat zij opgezweept die terreur van eens aan het herhalen zijn.

  Dit is de wereld die PvdA dictatuur heet, kan ook SP en GroenLinks zijn met hun credo ‘Laat ze niet lopen’, want vrijheid van meningsuiting staat hoog in hun vaandel, te weten hun mening. De rest moet zwijgen in hun DDR maatschappij.

  Maar dat laatste hebben wij ook aan ons zelf te danken, omdat er bij ons geen organisatie is. Wij zijn allen ‘eenzame wolven’ en ‘boze witte mannen’ die in hun eentje tegen de grote boze goed georganiseerde linkse fascisten staan.

  Zij weten heel goed waar de kracht ligt, in hun zogenoemde solidariteit. Zij gaan voor hun mening de straat op en laten luid en duidelijk weten wat zij ergens van vinden. Wij, de zwijgende meerderheid blijft thuis achter de pc en denkt heel wat te bereiken met weer een bericht als dit.

  Zonder organisatie zijn wij gedoemd het onderspit te delven van hetgeen erop ons afgestuurd is door de DDR EU vanaf de jaren zeventig.

  Gezinshereniging is waar alles mee begonnen is, maar wie nam de EEG in die tijd serieus, dat clubje mafketels die over de hoogte van de ladders van glazenwassers zat te vergaderen.

  Precies dat was dus hun bedoeling ook om zo de macht in handen te krijgen. Zonder dat wie dan ook op hen lette zaten zij in Brussel de fundamenten van onze democratieën door te zagen.

  Door de idioot Obama en zijn blanke slavin Merkel zijn veel mensen wakker geworden, maar dit dreigt op niets uit te lopen zolang die zwijgende meerderheid blijft denken dat verkiezingen de uitkomst bieden, nee dus.

  Om onze normen en waarden te beschermen tegen aanvallen vanuit een ons vijandig geloof en de domme meute linksen, die zich door valse profeten en demonische ‘filantropen’ als Soros en de Clintons laten misleiden, is meer nodig dan boze berichten op het net.

  De tegenpartij is goed georganiseerd en heeft de volledige media in handen en kan op die manier de grote meute blijven bestoken met leugens en halve waarheden waardoor zij kunnen doorgaan met hun vernietigingsdrang.

  Het verzet is klein, niet georganiseerd en zal voorlopig geen cavalerie zien komen om hen te ontzetten. Anders dan in de periode voor WO2 is er nu ternauwernood een coalitie die het fascisme bestrijdt. Als wij onze vrijheden willen behouden moeten wij van onze stoeltjes afkomen en op z’n minst luid en duidelijk gaan demonstreren, zoals links dat doet voor alles en nog wat.

  Met tienduizenden zoniet honderdduizenden maken we duidelijk dat men beter eens naar ons moet luisteren. Enkel via demonstreren maak je duidelijk dat je macht hebt door te laten zien met hoeveel je bent.

  Dit is wat links heel goed weet, daarom ook ‘Laat ze niet lopen’. Een massale opkomst van Pegida had duidelijk gemaakt dat inderdaad een meerderheid van de bevolking tegen de krankzinnigheid van Den Haag en Brussel is. Daarom dus kwamen bij voorbaat de bedreigingen van dit links om een massale opkomst tegen te gaan.

  Enkel door het zwijgen te doorbreken zullen wij onze landen terug weten te winnen die door corrupte politici van links tot rechts vanaf de jaren zeventig zijn verkwanseld voor oliebelangen en oliecenten.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U slaat grotendeels de spijker op de kop, al zijn er voor het niet-massaal worden van Pegida NL ook nog wel een paar andere oorzaken aan te wijzen. Maar enfin….
   De pest is echter eveneens, dat het tot toe, door de terroristische “uitvalshoek-strategie”, in Nederland zo bedrieglijk rustig blijft. dat schudt de mensen onvoldoende wakker: Zo kunnen ze zich té zeer blijven inprenten, dat “het allemaal wel meevalt….”

   Like

 6. Lee zegt:

  Volgens alle politiek correcten gaat het maar om een heel klein percentage dus we hoeven ons geen enkele zorgen te maken hoor! Eind dertiger jaren was er ook maar een heel klein percentage, en we weten wat dat heeft opgeleverd.

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Ga er maar van uit dat dat hele Zooitje aan het UitkeringsInfuus hangt!! Net als in NL!! 100en miljarden kost ONS dit, al sinds de jaren 70!!

  Like

 8. Stef zegt:

  Het allerbelangrijkste nu is om de linkse roeptoetende journalisten hun bek te snoeren.
  Hoe dan ook.
  Wijzelf betalen deze leugenachtige monsters. Onbegrijpelijk dat dit kan.
  Laten we een lijst maken voor een tribunaal in de toekomst.
  Sander van Hoorn,Sander van der Horst, Paul de Leeuw,Jeroen,Paul,Bert Wagendorp,Anja Meulenbelt,Arnon Grünberg,Louis Asscher,Mark Rutte, Jinec, etc,etc.
  Dit zijn de NSBers van deze tijd en zullen verantwoordelijk zijn voor de ondergang van onze Nederlandse cultuur en geluk.
  De overgave aan de Islam.

  Like

 9. saandeknikker zegt:

  Tipformulier

  U kunt de politie helpen bij onder meer het oplossen van misdrijven of het opsporen van personen. Hebt u naar aanleiding van een zaak een tip die de politie kan helpen, vul dan dit tipformulier in. Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.

  Mijn tip voor de Politie
  Betreft zaak; Misleid door de media via Nep Nieuws

  Hallo,
  Laat de nederlandse media stoppen met het brengen van Nep Nieuws .

  Ik kijk, NOS, CNN, het Belgische Duitse Engelse en Fox News,en lees bijna alle nederlandse kranten online,en van daaruit maak ik op dat het met de reguliere media zeer slecht gesteld is,neem Twan Huys van de NOS, vreselijk die Clown hij zal President Trump vast nooit interviewen, deze presentator maakt bijna elke uitzending wel een smerige en leugenachtig interview, ik hoop dat het U ook is opgevallen en dat deze misleidende nieuwslezer in de gaten gehouden wordt en zodoende wordt vervolgd voor het misleiden van het Nederlandse volk.

  George Orwell´s ‘1984’ is realiteit geworden: ‘Hoe verder een samenleving van de waarheid afwijkt, des te meer zal ze degenen die de waarheid spreken, gaan haten.’

  Lees EJ Baron, het zijn vertaalde artikelen uit verschillende landen die veel meer de werkelijkheid vertellen dan het NOS journaal …………..

  *Voor de EJ Baron Lezers, het is toch een goede tip voor de politie, dat nep nieuws is niet niks hele kuddes lopen daar achteraan maken ruzie en slaan elkaar misschien wel de kop in over wie er wel of niet gelijk heeft, nee de media moet grondig aangepakt gaan worden, koop in ieder geval geen kranten meer en bij de volgende miskleun van die Twan Huys massaal het tipformulier van de politie invullen, met de hooivork naar het gemeentehuis kan altijd op een later tijdstip nog.

  En hoor natuurlijk graag jullie mening EJ Baron lezers.

  Like

  • Onschuldige Bijstander zegt:

   Ik droomde over: Kranten distributiedepots bezetten, al het nepnieuws in de fik en duidelijke feitelijke eigen kranten/pamfletten daarvoor in de plaats (laten) bezorgen, npo, rtl, sbs etc. dagelijks hacken (ala anonymous, V for Vendetta) en eigen nieuwslezers inzetten, van Nieuwkerk Jinek, Pauw, Humberto en die HVN boerentrienen hun huis niet uit laten door barricades en dat minstens een jaar lang en toen werd ik wakkergemaakt door de shariapolitie

   Like

 10. 4sjun zegt:

  Ook openbarend:

  Laat het tot je doordringen verkondig het en weeg het mee op 15 maart 2017

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s