“EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is”

screenshot_24

George Orwell´s ‘1984’ is realiteit geworden: ‘Hoe verder een samenleving van de waarheid afwijkt, des te meer zal ze degenen die de waarheid spreken, gaan haten.’

(Door: “Xander”)

Deens parlementslid: ‘EU-taakgroep schendt grondwettelijke rechten op vrijheid van meningsuiting, en is bewijs van ondemocratisch, totalitair gedrag – Bij conflict met Rusland kan iedereen op de zwarte lijst worden opgepakt – Europese elite haat het christendom en vernietigt met ongecontroleerde massa immigratie onze cultuur’

De oorlog van de euro-elite in Brussel tegen de vrijheid van (de niet politiek correcte) meningsuiting is in volle hevigheid losgebarsten, nu blijkt dat de EU er een zwarte lijst op nahoudt van iedere blogger en website die niet tegen Rusland is. ‘Gehaat door degenen die Rusland haten,’ aldus Iben Tranholm, die door een Deens parlementslid op de hoogte werd gesteld dat zij op deze zwarte lijst is gezet, wat volgens haar het zoveelste bewijs is dat de toch al dictatoriaal opererende EU pijlsnel in een extreemlinks totalitair regime aan het veranderen is dat geen enkele kritiek meer duldt.

De in 2015 in het leven geroepen EU taakgroep ‘East Stratcom’ heeft Tranholm als een pro-Russische propagandist op de zwarte lijst gezet, en beschuldigt haar van het verspreiden van ‘Russische desinformatie’, die als doel het destabiliseren van de Europese democratie zou hebben.

(Wij vragen ons dan af welke ‘Europese democratie’ dan wordt bedoeld, want noch in Brussel, noch in Straatsburg is daar ook maar één spoortje van te vinden. De eurocraten breken al jarenlang met al hun eigen regels en verdragen, en nemen – met steun van ‘onze’ eigen regering in Den Haag – tal van dubieuze tot fel omstreden besluiten die geen enkele democratische legitimiteit van de Europese volken hebben gekregen.)

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
ksander-nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Rusland, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op “EU heeft zwarte lijst van iedereen die niet tegen Rusland is”

 1. Ron zegt:

  Dan is dit bericht van RT in elk geval goed nieuws:

  US under Trump among external threats to EU – council president Tusk — RT News
  https://www.rt.com/news/375776-us-under-trump-threat-eu/

  Like

 2. BertG. zegt:

  En daarom, denk na over het achterlaten van je hele hebben en houden bij elke zinloze petitie.
  Je zet namelijk jezelf op een lijst.
  Maar het idee dat je ergens mee bezig bent geweest, schijnt belangrijker te zijn.
  Ondanks dat helemaal niemand enig idee heeft wie er achter zit bij zo’n petitie.
  Maar verder, veel succes hiermee. Jullie komen er nog wel achter.

  Like

 3. hslot4 zegt:

  Och niets nieuws onder de zon helaas.
  Als je in de jaren 60/70/80 bijvoorbeeld bij de KLM Koningklijke Luchtvaart Maatschappij soliciteerde dan kwam je er niet in als je ooit op een communistische partij hadt gestemd .
  En jij maar denken dat stemmen anoniem was weltrusten

  Like

 4. Het wordt tijd dat wij een zwarte lijst opstellen van al die land- en volksverraders!

  Geliked door 1 persoon

 5. Er staat ons nog wel wat te gebeuren. Het wordt als maar onrustiger in het land.

  Like

 6. Mary zegt:

  Het wordt tijd dat dat clubje opgedoekt wordt wellicht kan Poetin daar wat aan doen!!!!

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Het lijkt dat in Nederland een tweede Artur Seyss Inquart ronddoolt en bepaalde zaken voor de regering orkestreert en doorspeelt aan nog grotere schurken in Brussel.

  Like

 8. Nou, dan zullen ze ons ook wel genoteerd hebben.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, en? Staan we op een lijstje van pro Rusland en een lijstje pro Trump, bovendien het lijstje pro PVV/Geert Wilders niet te vergeten. Voor mij geldt dan ook nog een nominatie voor de lijstjes pro Pegida en pro AfD
   Daarnaast ben ik ook voor Strache en Orban. Er is vast nog wel meer te bedenken.

   Stel je eens voor hoeveel lijstjes ze bij moeten houden. Die hebben dan nergens anders meer oog nog tijd voor en zien dus de enorme bom die bij ze zal inslaan niet eens aankomen.

   Feit is, dat hier, tenminste bij mij de censuur al flink aan het werk is. Video’s die iik niet kan bekijken, reacties die ik ergens plaats gewoon verdwijnen, nadat ik ze geschreven heb en een paar dagen later pas weer opduiken. Maak ik me verder niet druk om, het is zoals het is, maar ergerlijk is het toch.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s