INTERN DOCUMENT: EU GAAT 60 MILJOEN IMMIGRANTEN HIERHEEN VERSCHEPEN!

screenshot_20

(Door: Joost Niemöller)

Journalisten in de media nemen zelden of nooit  de moeite om de interne documenten van de EU te bestuderen. Ik kreeg vandaag dit EU document uit 2009 van onderzoeker Peter Siebelt. Daarin staat open en bloot hoe de EU de migratiestroom op gang heeft gebracht om daarmee de oorspronkelijke bevolking te vervangen door een nieuwe bevolking, die afkomstig zal zijn uit Afrika en het Midden Oosten.

screenshot_21

Wat ons nu overkomt met de massamigratie van zogenaamde vluchtelingen, is niet zomaar een toevallig proces, veroorzaakt door de burgeroorlog in Syrië, zoals het ons wordt voorgespiegeld. Het is een gevolg van bewuste bevolkingspolitiek.

De redenering gaat volgens een bekend patroon:

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

61 reacties op INTERN DOCUMENT: EU GAAT 60 MILJOEN IMMIGRANTEN HIERHEEN VERSCHEPEN!

 1. Jan zegt:

  Weer meer Nederlanders, vooral groei door instroom migranten

  Het aantal inwoners in Nederland is vorig jaar weer toegenomen, en dat komt vooral door de instroom van migranten. De bevolking groeide vorig jaar met 110.000 inwoners naar bijna 17,1 miljoen. Ruim een kwart van de nieuwkomers zijn Syriërs die in thuisland zijn geboren en naar Nederland zijn gekomen

  http://www.ad.nl/nieuws/weer-meer-nederlanders-vooral-groei-door-instroom-migranten~af1fdbb6/

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Nepasielzoekers
   Berichten over nepasielzoekers die vakantie houden in het land van herkomst, nemen toe. Merkwaardig is dat de Zwitserse autoriteiten niet (kunnen) beschikken over de passagierslijsten van vliegtuigen naar Eritrea of buurlanden, anders valt niet te verklaren waarom ‘betrappen’ moeilijk zou zijn. Controle van reizigers op mogelijke terroristen lijkt dan eveneens gebrekkig doordat de reiziger plotseling over een paspoort beschikt, waarvan niet duidelijk is of die identiteit klopt. Onbegrijpelijk!
   Ook in Venezuela en andere voorkeurslanden doen zich dergelijke toestanden voor, met name onder rijke Syriërs. Men is het eigen land ontvlucht om – naar verluidt – de zaken elders voort te zetten, maar stuurt eigen kinderen naar Duitsland om daar als onbemiddelde asielzoeker te gaan studeren.
   We worden helemaal leeggevreten door deze asielratten en Merkel pishoer helpt eraan mee!!!

   Like

  • Sjaak zegt:

   Hun dank die ze achterlaten !

   Like

 2. exmarineman zegt:

  Tja wat zei Brussel ook al weer toen deTurkije/Balkanroute niet eer beschikbaar was???We moeten de zuidgrens gaan “afsuiten/beveiigen” en gaan daar FRONTEX voor inzetten..Het resultaat is ruim bekend:gratis en veilig transport over zee naar Griekenland en Itaië per luxe “cruiseschepen”…

  Geliked door 1 persoon

 3. exmarineman zegt:

  Aanvulling: vindt u het ook niet verdacht stil mbt de berichten uit het zuiden hoeveel mensen er sedert de verkiezing vanTrump zijn “gered”? De aandacht wordt er aardig vanaf geleid door al die Trump-haatprotesten en demonstraties! En de msm doen er hard aan mee aan dit stilzwijgen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Nou..dan hebben we nog 18 miljoen haatkoppen, verkrachters en straatrovers te gaan…en het is NU al een zooitje!
  En wat bedoelen ze met “20 miljoen migrerende werknemers”?
  Werken doen ze zo en zo al niet, daar had je alleen eerste klas lagere school voor nodig gehad om dat te kunnen weten.
  Dat zijn dan ook weer 19 miljoen uitkeringen, toeslagen en factortje +4 aan nakomelingen.
  De welvaart staat na 2 miljoen haatkoppen al op rand van instorten met burgeroorlog….hahhaha
  HOEZO NODIG?!!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Hang dat smerige fasciste EU zooitje aan de hoogste bomen !

  Like

 6. elisah zegt:

  Wat een waanzin, het gaat trouwens om kwaliteit en niet om kwantiteit in Europa.

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Gelukkig heb ik geen (klein)kinderen, en in 2015 ben ik al uitgezwaaid.

  ‘We’re all heading for DISASTER!!’

  Like

 8. Dit kan je ook wel de genocide van Europa noemen. Alles wat nog aan ons doet denken zal dan vernietigd worden,

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Af en toe las ik zweleens zoiets, maar zo duidelijk had ik het nog nooit gezien.
  Gelukkig gaat de boel in elkaar storten voordat het zover is.

  Geliked door 2 people

 10. abouneenee zegt:

  Alleen een goedkopere samenleving gericht op ouderschap is nodig om de bevolking te doen toenemen. De verouderde Bilderbergjes, die in Trump het kwaad zien, willen koste wat het kost de wereldpopulatie niet verder laten groeien en zien in de Afrikaanse inwoners de oplossing voor de vergrijzing. Zonder opgaaf van reden wensen dergelijke types, die het als hun door god gegeven taak zien de wereld te leiden, dus vele miljoenen geestelijk minder ontwikkelde en ongeorganiseerde mensen naar Europa halen ter vervanging van de blanken, die sowieso op de haat van moslims kunnen rekenen, voorlopig via natuurlijk verloop, maar een EU-leger zou daar natuurlijk verandering in kunnen brengen.

  De media doet alsof ze vinden dat Trump veranderingen snel genoeg doorvoert, maar het kan niet snel genoeg allemaal. Mazzel is wel dat we nu Trump hebben in het witte huis, want Obama was deze politiek enkel aan het versnellen.

  Door het verschepen van materieel naar Oost-Europa zullen oorlogzuchtige EU mafkezen zoals Verhofstad denken dat het vormen een EU-leger geen prioriteit meer heeft en dat klopt, maar tegelijkertijd kunnen de Amerikaanse troepen ook werken als buffer tussen de EU en Rusland. Nu Poetin en Trump grootste vriendjes zijn, op de zachte eis van kernwapenontmanteling na dan, is de gewenste dreiging richting Rusland ook niet meer zoals het volgens de EU wezen moet en moeten de Amerikanen juist in Oost-Europa zijn om Poetin te beschermen tegen nog verdergaande West-Europese inmenging in Rusland.

  Kunnen de Verhofstadjes van Europa niet gewoon een baan zoeken in de bouw? Alhoewel… voor je het weet stort de hele bouwsector in met zulke intriganten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Abouneeja, dat heb ik zèlf ook al gedacht.
   Die kwaadaardige Amerikaanse troepenmacht komt aardig van pas.
   Als Trump kwaad wil, en ik hoop dat hij het wil… dan kannie gewoon tegen de EU zeggen: “Afzetten dat gespuis aan de top en ’n totaal nieuwe programmering! Dit maal rekening gebaseerd op de wil van de Europese volkeren…
   Anders gaat je kop er af…!”
   En tegelijkertijd doorstoten naar Brussel vanzelf.

   En wij met Amerikaanse vlaggetjes zwaaien natuurlijk, en zij gooien ons sigaretten en chocolade toegooien, en de meisjes mogen ’n heel end meerijden.
   Die zien we dus nooit meer.
   Maar goed, ze waren toch allemaal al zwanger, dus dat geeft niks.

   Geliked door 1 persoon

 11. Pete zegt:

  Ach.. In 2050 bestaat Europa zoals wij dat nu kennen niet meer !
  Socialistische ‘pussies’ met hun ‘pussie- partijen’ kunnen nog geen dag voorruitkijken.. Laat staan voorruit kijken naar 2050 !
  Alle mensen die dan (in 2050) niet in allaah geloven (als ze er dan nog zijn) zijn slaven, en voetstoof voor ‘de heer der schepping’ ..de mosselman !!
  Met vrij verkeer voor alleen moslims uiteraard. Op de ezelkar en schepen, voortgedreven door galeislaven.

  Geliked door 1 persoon

 12. Japio zegt:

  Wie gaat dat betalen? Zoete lieve Gerritje?

  Like

 13. Gert Jan Reitsma zegt:

  Laat dit artikel eens goed tot je door dringen!! 60 MILJOEN MENSEN, DIE ONZE CULTUUR NIET KENNEN, DIE ALLEEN UIT ZIJN OP ONS GELD EN DIE ONS OM RELIGIEUZE REDENEN GAAN VERMOORDEN. Wie begrijpt het nog? Zijn er in Brussel alleen maar mensen die ons haten of zijn ze zo dom?

  Geliked door 1 persoon

 14. Dicksy zegt:

  Ben ook volledig tegen deze instroom van vluchtelingen maar het punt 13 verdiend het wel in zijn juiste context geplaatst te worden mijns inziens.
  Punt 13:
  ” . roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken ”

  Ik kan natuurlijk ook meehuilen met de wolven in het bos en heb daarom het bewuste document eens opgezocht op de website van de EU en volledig gelezen. Zij stellen echter in punt 14 ook het volgende:
  ” onderstreept de noodzaak van een uitgebreide evaluatie van de markt- en vaardighedenbehoeften van de EU; is echter van mening dat elke lidstaat controle moet houden over het aantal personen dat nodig is op zijn arbeidsmarkt en rekening moet houden met het beginsel van communautaire preferentie zolang de overgangsmaatregelen van toepassing zijn. ”

  Met andere woorden:
  Elk land van de EU kan autonoom beslissen hoeveel en welke arbeiders in welke sector nodig zijn indien deze werknemers niet op de plaatselijke arbeidsmarkt te vinden zijn.
  Het is een tekst van 2009, dus nog voor deze vluchtelingencrisis en nog voor de ‘ Wir shaffen das ‘ -politiek van Merkel, opgesteld met oog op de vergrijzing van de autochtone bevolking. Jammer genoeg worden hier appelen met citroenen vergeleken.
  Alhoewel ik een trouwe lezer ben van Uw blog, en zeker niet EU minded ben, mag een bepaald artikel ook wel eens in zijn juiste context geplaatst worden.
  U moet van mij deze reactie niet plaatsen maar het moest mij wel even van het hart en het spitsroeden lopen neem ik er dan wel bij.

  Like

  • GT zegt:

   @Dicksy
   Of het nu in zijn context staat of niet, het is gewoon een vervanging van de autochtone burger in Europa, en monster pakt, U zegt het was nog voor de vluchtelingen crisis …juist maar die vluchtelingen Crisis is ook allemaal georkestreerd, je moet wel ziende blind zijn let wel de Europeanen worden straks uitgemoord, kijk naar Keulen je moest eens weten wat er allemaal onder de pet verdwijnt!
   Nogmaals niks met appels en citroenen vergelijken kijk in Gods naam om je heen wat er gebeurd!

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   0%

   Like

  • Joshua zegt:

   @Dicksy zegt:
   31 januari 2017 om 10:22
   Dicksy, u heeft het over arbeidsplaatsen, 90% van deze arbeidzoekers lopen in de uitkering omdat zij niet willen werken.
   Huil maar mee met de zieligerts zoekers.

   Geliked door 1 persoon

  • Gert Jan Reitsma zegt:

   Ja Dicksy je hebt volkomen gelijk. Als iedere regering DAT OOK ZOU DOEN. Daar komt nu de aap uit de mouw. Er worden mensen toegelaten van wie je zelfs WEET dat ze onze cultuur haten. Dit gaat tegen je eigen bevolking werken. Verdienen onze oudere nederlanders dit? Ik vind van NIET.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Dicksie.
    Met andere woorden:
    Geen enkel land van de EU zal arbeiders nodig hebben die:
    Onze cultuur afwijzen, niet geschoold zijn, ons als minderwaardige mensen beschouwen en als ongelovigen die allemaal dood moeten….
    Last but not Least!: Bovendien te lui zijn om één klap uit te voeren…

    En dat weet die hele klote vervloekte EU-organisatie héél goed!
    Die weten héél goed dat dit grootste gespuis van de héle wereld alléén maar en voor de volle 100 % naar ons komen voor gratis geld, vrouwen en diefstal.
    Oftewel Roof, Moord en Brandstichting!
    En om ons via chantage op het leven te dwingen hun walgelijk geloof te aanvaarden.
    Zijnde het grootste gevaar wat de gehele wereldwijde mensheid ten ondergang zal voeren…!!!

    Die vervloekte EU barst uit zijn voegen van fraude en bedrog.
    Zij werd opgericht om héél Europa te verwoesten. Alle burgers in het totale ongeluk te storten en zichzèlf mateloos te verrijken!!!
    Hoe kunt u zo onvoorstelbaar naïef zijn om aan te nemen dat die EU het goed zou bedoelen….?
    Realiseert u zich dan niet dat de Europese landen alléén maar vrijheid van handelen dus hun eigen Soevereiniteit benodigden om hun burgers welvaart en geluk te bezorgen en dat die gedwongen immigratie “WAAR GEEN ENKEL LAND OM GEVRAAGD HEEFT”,
    Héél Europa zal vernietigen!!!

    Teksten voor 2009 gepubliceerd zijn geheel volgens geheime afspraken in opdracht van figuren als SOROS, met 100% instemming en hulp van de Amerikaanse moslimneger Obama.

    Dicksie.
    Als trouwe lezer van dit blog zult u merken dat het met het spitsroeden lopen wel meevalt, zolang als je maar niet verdacht wordt van zuigerij en het zaaien van tweespalt.
    Graag daarom je reactie op onze reacties.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dat dacht ik al…

    Like

   • Dicksy zegt:

    Beste paulzwueste,
    Ik reageer via Gert Jan daar U bij Uw post geen link hebt met beantwoorden !
    Het is helemaal mijn bedoeling niet om tweedracht te zaaien of zuigerij te doen maar ik las de link die aangehaald werd in het artikel en dacht dus dat er in het artikel van de eu wel ergens eens verwijzing zou staan over dat vervangen van de Europese bevolking. Als ik dan het document lees dan lees ik alleen maar dat door de vergrijzing er op termijn werkkrachten tekort gaan zijn in europa tegen 2060.
    Het document vermeld ook dat alle lidstaten het aantal immigranten zelf moeten kunnen bepalen afhankelijk van het aantal arbeidskrachten dat ze nodig hebben en dat ze zelf hiervoor hun grenzen moeten kunnen blijven controleren.
    En dat vind ik dan persoonlijk wel een goede maatregel in die zin als je 1 dokter nodig hebt dan laat je 1 dokter toe, heb je 1 bouwvakker nodig dan laat je 1 bouwvakker toe, enz……… …..met dien verstande dat ze niet in europa te vinden zijn.
    Dat wij overspoeld worden door hele hordes ‘ vluchtelingen ‘ heeft volgens mij dan ook niets te maken met het document waaruit die bepaalde passage werd uitgehaald maar alles met de ” Wir shaffen das ” -politiek van Merkel die op haar eigen houtje dacht om moeder Theresa te moeten spelen en een eu die zonder nadenken haar hierin gevolgd is. Ik weet dat je het niet graag zult lezen maar het document werd in 2009 opgesteld terwijl de opstand in Syrië begon in 2011. Nu veronderstellen dat de eu al 2 jaar op voorhand wist dat dit allemaal ging gebeuren in syrie zal mijn petje wel te boven gaan en zeker voor een eu dat niet verder denkt dan morgen.
    Mijn excuses nog voor de late reactie.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Dcksie.
    Hartelijk dank voor je uitvoerige reactie, maar ik kan het helaas niet met je eens zijn wat betreft de import van 1 bouwvakker en 1 dokter en 1 tandarts en 1 verpleegkundige.
    Natuurlijk, in principe goed verhaal. Maar dat aanbod is er praktisch niet.
    Laten we wel zijn wat komt hier binnen…?

    Wees nou eens eerlijk. Nou, zie je wel…..!
    Er uit met dat gespuis.
    En als het zo zou zijn dat wij 1 tandarts en/of een loodgieter nodig hebben dan moeten WIJ zorgen dat die er…in ons eigen land opgeleid… komen.
    1 Blanke echte Nederlander opleiden voor tandarts en loodgieter en ingenieur en niet 100.000 zwarten hier binnenhalen met een totaal onderontwikkelde kennis met een totaal andere cultuur en met totaal geen respect voor ons…onder de criminele leugen dat dat goed zouden zijn voor de vergrijzing…!
    Waar we het wel over kunnen hebben is (zonder dat dat ons geld kost) praktische hulp bij de ontwikkeling van ingenieurs en verpleegkundigen enz, in hun eigen land.
    Dat zou mooi zijn.
    Als wij dan toevallig in dat land zijn en we met spoed naar de tandarts moeten, dat we dan niet het eerste beste vliegtuig moeten nemen naar ’n blank ontwikkeld land voor een zenuw-behandeling…

    Zo eenvoudig is het.
    Waar hebben we het hier eigenlijk over

    Like

 15. Mary zegt:

  Dat dit te maken heeft met de (door de EU financieel georganiseerde) oorlogen en alles met het vervangen van de Europese bevolking door deze duistere club is en was duidelijk voor velen, het Europese volk doet er niet toe, moet verdwijnen, met grote inzet van de EU fanaten Rutte en Co, Bilderberg clubje waar hij regelmatig bij te vinden is etc. en vooral met het geld van de Nederlandse bevolking die mag betalen voor eigen ondergang gaan ze er van uit dat dit wel zal lukken. De grootse ramp die ze kan overkomen is een Trump, Poetin, Wilders, le Pen enz. die dit smerige clubje wel eens ten gronde kunnen richten en het tij kunnen keren. Dus zeker Wilders stemmen!!!!!!.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  En voor het verzinnen van die kwaadaardige, levensgevaarlijke, verwoestende kolder worden de dames en heren in Brussel ook nog eens vorstelijk betaald! Het is gewoon misdadig!
  Gisteren sprak ik opnieuw iemand die Trump en Wilders haatte; wat een domme praat kwam er uit die vent. Ik stond met mijn mond vol tanden door zo veel dwaasheid; je kunt er gewoon niet tegenop omdat je je in je hoofd ‘verslikt’ in de woorden die je had willen uitspreken.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Om díe reden, zo verklaarde hij destijds zelf, zag Martien Pennings altijd al bij voorbaat af van ‘live’ debatten met mensen van dat slag: Die kon je niet winnen; niet door onkunde, maar precies vanwege dát.
   Kun je misschien nog een paar voorbeelden geven van die domme praat?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 31 januari 2017 om 13:29

    Het was zó krom, dat ik het niet eens heb kunnen onthouden. Het kwam erop neer dat Trump en Wilders gevaarlijk waren en niet deugden en dat het in de VS helemaal de verkeerde kant op zou gaan en dat hij niet bij de aanhangers van Trump en Wilders wilde horen. De hoge zorgkosten werden alleen maar veroorzaakt door de bobo’s aan de top en NIET door het aan de vreet houden van “vluchtelingen”. Iets dergelijks was het en nog veel meer van dat soort onzin dat die linksen altijd uitkramen. Ik realiseer me dat ik me mentaal meteen afsluit voor dat gezwam, hoewel ik me er aan de andere kant vreselijk aan erger. Eigenlijk wil ik er helemaal niet meer naar luisteren want es is wirklich zum Kotzen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tis, een zinnig gesprek proberen aan te gaan met dat soort mensen, zie ik dan ook als totaal nutteloos.
    Ik begin er niet eens meer aan.
    Ze worden alleen maar feller, tegen het agressieve aan, als je door gaat.
    Ze worden boos omdat ze geen argumenten meer hebben, anders lullen ze zichzelf vast.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tistochwat 31 januari 2017 om 18:02

    es is = es ist

    Like

  • elisah zegt:

   Gewoon laten raaskallen en negeren.

   Like

 17. Bas zegt:


  Toekomstbeeld Europese Unie

  Geliked door 1 persoon

 18. Golden Girl zegt:

  gelijk doorvaren naar Canada

  Like

 19. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Als we willen weten wat we moeten doen, moeten we eerst toegeven dat we allang door EU en de islam zijn overgenomen. We realiseren ons dit nog niet dagelijks omdat we nog geen islamitische soldaten met geweren door de straten zien marcheren, maar dat zal wellicht niet lang meer duren. Dat we nog een democratie hebben en straks daarvoor mogen stemmen zegt niets, iets vergelijkbaars hadden we in de oorlogsjaren ook. Er waren ook toen gemeenteraden et cetera om maar iets te noemen.
  Alles is heel erg vergelijkbaar aan vandaag. Toen was de NSB de toonaangevende partij en de rest schurkten daar als brave lieden tegen aan. Nu zie je PvdA en VVD de toon zetten en de rest schurkt daartegenaan. Van oppositie is vrijwel geen sprake meer. Er is een grote brij aan partijen waar ter verschil nog niet eens een vloeipapiertje tussen past.
  Ondertussen is ‘onze’ gerechtelijke macht uitgehold en geïnfiltreerd door islamieten of knechten daarvan zoals de beruchte PvdA theedrinkers en aanhang. We zijn bezet gebied, zoals we dat ook in WO2 waren. Dit geldt helaas niet enkel ons maar meerdere Europese landen sinds wij onze belangen hebben overgedragen aan de DDR/nazi bureaucratie van technocraten en ambtenaren in Brussel. Wereldwijd is tevens de islam wederom in opmars en is dat de partij die baat heeft bij wat er gebeurd en wereldwijd worden gewone mensen in slaap gehouden met een veelheid aan festivals en pulptelevisie. De pers doet de rest door consequent leugens te verspreiden of in ieder geval waarheden verborgen te houden.
  Precies als ten tijden van WO2 toen kort samengevat onnadenkende pacifisten onder de naam Gebroken Geweertje probeerden oorlog tegen te houden, door de verdedigers van vrijheid aan te vallen, te demoniseren en in alles tegen te werken. Hierdoor was een situatie ontstaan waarmee aan de ene kant de verdediging van het vrije Westen niet goed op orde was toen WO2 startte en had het Duitsland van Hitler ruimschoots de tijd gekregen om zich op superieure wijze te bewapenen, waardoor de wereld juist in oorlog kwam en bijna volledig onder de voet werd gelopen door Hitler en zijn dictatoriale vrienden. Het heeft niet veel gescheeld of nazi Duitsland had de oorlog gewonnen, dit mede dus door onnadenkend toedoen van leeghoofdige pacifisten van Gebroken Geweertje.
  Net als toen zijn het nu weer de hersenloze schreeuwers die de maatschappij gijzelen. Weer zijn het de gekken die dromen van een wereld zonder oorlog die in hun ogen heel simpel te bereiken valt, als een deel van de wereld (wij) zich vrijwillig overgeeft aan het andere, agressieve deel van die wereld. Hun kinderlijke redenatie is even zo stupide als gevaarlijk: als wij nu maar als eerst onze goede wil laten zien dan zal de andere partij dat belonen. Dat tirannie en onbeperkte moordlust hier eerder op zullen volgen doet wat hen betreft niets af aan hun betweterig weten gelijk te hebben.
  Zij zijn hiermee degenen die niets hebben geleerd en nooit zullen leren van de geschiedenis. Zij zijn de idioten die op een gestoorde wijze vrede najagen en hierdoor de gekken die keer op keer voor het starten van oorlogen op z’n minst medeverantwoordelijk zijn. Welkom in het gekkenhuis dat EU heet. Narren regeren, idioten en gestoorde geesten vieren feest terwijl ze net als Nero de hele boel in de fik steken.

  Geliked door 1 persoon

  • E. van Bulck zegt:

   Heel goed verwoord. Het verhaal van iemand, die het begrijpt. Ik zou hier een paar opmerkingen aan toe willen voegen.

   De politici van het gebroken geweertje hadden destijds wel in het leger geïnvesteerd. Nederland had immers een peloton soldaten op de fiets, bewapend met een karabijn en 5 kogels de man. Die jongens van Jan de Witt zouden de Duitse tanks wel tegenhouden. Wat hebben die moffen gelachen !!! Onze jongens waren op 10 mei 1940 om 04:05 uur al uitgeschakeld.

   De geschiedenis herhaalt zich. Zo’n 80 jaar geleden stuurde Hitler de vijfde colonne vooruit. De moslims doen nu hetzelfde. De politici beweren voortdurend, dat zij uit de fouten van het verleden lessen willen trekken voor de toekomst. Wat jammer, dat ze deze les niet hebben geleerd.

   De lieve jeugd van de tegenwoordige goeie nieuwe tijd, zijn de schoolverlaters, die zonder diploma van de MAVO kwamen, goed waren in sport en een beetje leuk konden spelen op de computer, maar helaas geen geschiedenis in hun pretpakket hadden. Het ontbreekt hen aan parate kennis, inzicht en levenswijsheid. Op deze jongeren, richt de politiek zich dus zo graag, want zij zijn de toekomst. Het zegt heel veel over het niveau van onze overheid.

   Het is mij opgevallen, dat de meeste van onze politici geen vervulling van militaire dienstplicht in hun CV hebben staan. Ik heb enkelen, Rutte, Assher en anderen, om opheldering gevraagd, maar elk antwoord blijft uit. Ik merk hierbij op, dat de dienstplicht voor de meeste van hen destijds, toen zij de leeftijd hadden, nog niet was opgeschort. Hoe hebben zij zich aan hun dienstplicht onttrokken ??? Aklgekeurd ??? Aan ons, de dienstplichtigen, werd destijds wel officiëel voorgehouden dat als je het lef had, om dienstplicht te weigeren of je liet afkeuren, je nooit meer een overheidsfunktie mocht bekleden. Hoe zit dat met onze politici ??? Ik herinner me, dat we zelfs eens een minister van defensie, Relus ter Beek, hebben gehad, waarvan bekend was, dat hij een dienstweigeraar was. Ik en vele anderen hebben anderhalf jaar van ons leven moeten opofferen voor het vaderland. Wij konden dus pas anderhalf jaar later aan onze carrière beginnen. En nu zijn wij ook nog eens gestraft met een latere pensionering. Dat voelt bepaaldelijk niet lekker !!!

   In WO1 moest Amerika Europa te hulp schieten. In WO2 was het het idem dito hetzelfde verhaal. Tijdens de koude oorlog stonden er grote Amerikaanse legers in Europa, om ons bescherming te bieden en de dreiging af te wenden. Nu de dreiging van WO3 voorwaar eminent begint te worden, heeft Amerika weer veel manschappen en materiëel naar Europa gebracht. Die staan nu aan de Russische grens. Dat is wel 800 km oostelijker dan destijds tijdens de koude oorlog. En nu wagen onze politici het, om Trump, de Amerikaanse president, de les te gaan lezen, omdat hij veligheidsmaatregelen heeft getroffen. Hoe naïef kun je als politicus zijn ??? Trump is er de man niet naar, om met zich te laten spelen. Als je hem gaat tarten, zou hij weleens kunnen besluiten zijn manschappen en materieel terug te roepen. Misschien toch maar beter, om een beetje te dimmen ???

   Regeren is vooruitzien. Althans dat heb ik destijds op school moeten leren. Ik moet nu helaas vaststellen, dat onze politici niet veel verder kunnen kijken, dan hun neus kort is. Ze zijn o zo bang dat ze niet aardig zijn tegen de moslims. Als die beginnen te blaffen, loopt het ze met knikkende knieën dun door de broek. Daarom gaan de grenzen open en moeten we de moslims met open armen ontvangen. En eer we het beseffen, is onze cultuur naar de maan en worden we blootgesteld aan de sharia.

   De les van Srebrenica is kennelijk ook niet geleerd. Er was oorlog in Joegoslavië. Nederland stuurde troepen om de partijen uit elkaar te houden. Ofschoon we wel zo’n 150 generaals in dienst hadden, werd de leiding toevertrouwd aan een overste, die zoveel problemen had, dat hij op het punt stond te worden afgekeurd. Merk op dat onze generaals helemaal geen oorlogservaring hadden. Toen puntje bij paaltje kwam, moest onze overste het varkentje alleen wassen. Met knikkende knieën stond hij tegenover een ijzervretende generaal. Hij vroeg om luchtsteun. Maar onze premier, Wim de Twijfelaar, liet hem stikken. Geen enkele Nederlandse generaal waagde zich aan het front. In hun mooie uniformen, met heel veel gouden versierselen, achter grote bureau’s in mooie kantoren hielden die helden zich heel ver van het front schuil en wachtten heel, belangrijk op hun volgende promotie.

   Sorry, maar ik begin zo langzamerhand onpasselijk te worden.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De gevraagde luchtsteun werd hem niet door Nederland onthouden maar door de NAVO…!
    Overigens was de hele militaire operatie een grote doorgestoken linkse actie om Servië te vernietigen… dat haar recht op haar eigen gebieden wilde verdedigen en de moslim-terreur ’n halt wilde toeroepen.
    Dat lukte Servié, daarom moest er ingegrepen worden.
    De barbaarsheden die aan de Serviër toegedicht worden zijn (als ze al door Servische soldaten werden gepleegd) als een reactie te beschouwen op de duizenden Serviërs die gemarteld, verkracht en op beestachtige wijze vermoord werden door de moslims.

    Ergo. Het is bewezen dat door de Navo + de VS., verregaande afspraken zijn gemaakt met de moslimpartij om de gewelddadigheden van Servië uit te lokken, zodat de Navo kon ingrijpen. Arm Servië.
    Hopelijk zal Servië nu zijn recht op Bosnië kunnen waarmaken.

    Like

 20. Jean zegt:

  Beste mensen, om die gigantische misdaad te stoppen moeten wij nu handelen voor “onze” veiligheid, of jullie nu in Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Vlaanderen of eender welk Europees land wonen, de oplossing van dat gigantisch probleem is “Die EU Nu Wegstemmen” en asap de misdadigers van die EU misdaadinstelling opsluiten zodat ze nergens nog schade kunnen berokkenen, de grenzen potdicht afsluiten voor alles wat aan islam gerelateerd is en dadelijk starten met het verwijderen van alle illegalen en criminelen van vreemde origine, dubbele nationaliteiten dadelijk intrekken en ze een document voorleggen waarin ze officieel verklaren afstand te nemen van die gewelddadige barbarij.
  In onze westerse samenleving gelden enkel onze seculiere wetten en geen gezeik dat oproept tot geweld en onderwerping, wij onderwerpen ons aan NIEMAND.
  Nederland zal in maart starten met de steun aan de PVV te geven want dat is de enige redding voor Nederland, Frankrijk en Duitsland zullen snel volgen en iets later Vlaanderen idem dito want wij hebben het allen gehad met die vernietigingsstrategie van die EU misdaadinstelling.
  Dagelijks duizenden zien (verplicht) afreizen naar homelanden zal ons gelukkig maken en zal Europa terug veilig en leefbaar maken.

  Like

 21. hslot4 zegt:

  Voor die tijd hebben we al lang oorlog gehad en dat ruimt lekker op

  Like

 22. E. van Bulck zegt:

  Dat bericht is wel even slikken. Edoch er vallen bij mij opeens een aantal puzzelstukjes op hun plaats. Het grotere plaatje begint duidelijk te worden. Laten we de stelling eens analyseren. Er wordt gesproken over prognose 2050, 60 miljoen arbeidsplaatsen en noodzaak voor migratie. Het wordt voorgesteld alsof deze zaken onlosmakelijk met elkaar verband houden. Is dat ook zo? Ik denk het niet. Het is volgens mij een valse vlag bewering. Ze geven in het hier en nu een oplossing met middelen uit het verleden voor een vermeend probleem in de toekomst. Over de consequenties van het een en ander hebben ze dus kennelijk niet eens nagedacht. Oeps, dat is dus tunnelvisie en gewoon een klein beetje dom. Als wij die arbeidsplaatsen niet met eigen mensen kunnen invullen, kunnen wij die arbeidsplaatsen immers toch ook gewoon exporteren naar landen, waar wel werknemers zijn. Maar zijn er wel 60 miljoen extra arbeidsplaatsen in 2050? Door de voortschrijdende automatisering en electronica wordt de productie alsmaar minder arbeidsintensief. Dus het aantal van 60 miljoen kunnen we met een korreltje zout nemen. Blijft over, de noodzaak voor migratie. Die noodzaak is er dus eveneens niet, als we die arbeidsplaatsen zouden exporteren. Wat is er dan wel aan de hand? Nou ja, simpel, ze willen gewoon 60 miljoen moslims een nieuw thuisland geven. Lebensraum voor de moslims !!! En daarvoor hebben ze een drogreden verzonnen. Het is dus is een valse vlag. Ze denken er mee weg te komen. Dat mag ze dus niet lukken !!!
  Als ik het goed begrijp, hebben ze ons eerst de gezinsplanning met abortus en contraceptieven door de strot (excusez le mot) geduwd om ons volk zwak te maken en om ons vervolgens met enorme aantallen aan moslim-tuig (excusez le mot) te overspoelen. Als dat zou gaan lukken, is de kans dat ons eigen volk het overleeft vrijwel nihil. Maar het hoeft nog niet te laat te zijn. We moeten ons eigen volk, ons eigen bloed, gaan redden. We hebben kennelijk nog zo’n 30 jaar de tijd. Laten we die tijd vooral productief benutten en onmiddellijk in actie komen.
  Er wordt ons voortdurend wijs gemaakt, dat wij nu moeten zorgen voor onze kinderen en kleinkinderen. Wel, laten we dat doen. Laten we als de bliksem bijsturen. Laten we in ijl tempo heel veel kindjes gaan maken. Dan hebben we over 30 jaar voldoende aanbod op de arbeidsmarkt met eigen bloed. Dan hebben wij dat moslim-tuig (excusez le mot) niet nodig. Dat kan dan lekker thuisblijven, om hun eigen land op te bouwen. Onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen zullen er ons dankbaar zijn. Almachtige God, sta ons bij. Laat ons volk overleven.
  Ik snap nu ook, waarom Trump tegen abortus en gezinsplanning is.

  Like

 23. Flo zegt:

  Uiteindelijk zal dit leiden tot het faillisement van heel europa, want er zal op een gegeven (snel al) moment gewoon geen geld meer voor zijn, voor zo ver dit geld er uberhaupt is?
  Je hoeft geen elitaire rat uit de EU maffia te zijn om dat te begrijpen.
  Kort weg, we gaan op redelijk korte termijn naar de kloten, met dank aan de voormalig stasi hoer merkel en de totaal verotte maffioso EU club.
  Nederland WORDT WAKKER!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 24. C.A.Barstow zegt:

  En die hersendoden in Brussel nemen voor het gemak maar aan dat de blanke Europeaan lijdzaam gaat zitten toekijken hoe zijn cultuur, zijn normen en waarden, alles wat mede door onze voorouders is opgebouwd door een horde barbaren zal worden vernietigd?
  Dan ben je als EU land en volksverrader pas echt hersendood, het is hoogste tijd voor een enorme EU volksopstand!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hersendood zijn.
   Wordt gewoonlijk veroorzaakt door een overmaat aan arrogantie met van daaruit het noodlottige waandenkbeeld onaantastbaar te zijn.

   Like

 25. Pietersen zegt:

  Vanwege de links/christelijke bezetting van onze EU moeten deze immigranten natuurlijk allemaal uit ontwikkelings- en moslimlanden komen. Dat geeft onze zogenaamde volksvertegenwoordigers een goed gevoel van welbehagen en sociaal weldoenersschap.

  Is er ooit een gerichte campagne geweest in de EU om bijv. dmv. financiele stimulering het kindertal per gezin omhoog te brengen ? Ik dacht van niet.
  Is er ooit nagedacht over de vraag immigranten te importeren of uit te nodigen uit Rusland ?
  Ik dacht van niet.

  Men importeert liever analfabeten en mensen zonder opleiding, MAAR met een fundamenteel ander geloof dan in Europa die hier niet kunnen slagen.
  Zulk gedrag van de EU in Brussel noemt men in gewone mensentaal : KRANKZINNIG.

  Like

 26. Tegen die tijd dan is de boel allang ontploft.

  Like

 27. boorzalf zegt:

  Vraag me wel eens af, wat gebeurd er als er weer een natuurramp zoals in 1953 plaats vind. Ik denk dat al die gelukzoekers ( zeker die met dubbele paspoorten) als de sodemieter naar hun eigen heimat vluchten. Want ik zie die Somaliërs echt niet met een schop staan om de dijken te repareren.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De “vluchtelingen” zullen direct alle mogelijke voorrang krijgen bij het vinden van nieuwe verblijven.
   Talloze Nederlands gezinnen zullen verplicht worden de getroffen vreemdelingen in huis te nemen.
   De door de ramp getroffen Nederlandse boeren en burgers zullen moeten toezien dat zij totaal géén of te verwaarlozen hulp zullen ontvangen.
   Er zal te weinig capaciteit zijn doordat vluchtelingen etc. absolute voorrang moeten krijgen.

   Like

 28. Pingback: Een volk met voldoende zelfbewustzijn bouwt ZELF aan haar toekomst | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s