Na kritiek op ‘moslim-ban’ ontslaat Trump minister van Justitie

screenshot_23

(Door: Bauke Schram)

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de interim-minister van Justitie Sally Yates (foto) ontslagen. Yates had ambtenaren en advocaten op het ministerie gezegd de omstreden ‘moslim-ban’ van Trump niet te verdedigen.

Het tijdelijke inreisverbod voor reizigers en migranten uit zeven moslimlanden heeft voor veel onrust gezorgd, ook binnen het Witte Huis. Volgens Trump is er maar één conclusie te trekken: Yates ‘heeft het Justitie-departement verraden’. Nadat de brief van Yates was gelekt aan Amerikaanse media, werd de minister ontslagen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

24 reacties op Na kritiek op ‘moslim-ban’ ontslaat Trump minister van Justitie

 1. E. van Bulck zegt:

  Zo, dat noem ik nog eens kordaat optreden van Trump. Hij laat niet met zich spelen. You are fired! Het voorbeeld is gesteld. Anderen, die niet willen leveren, weten nu, wat hen te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Daar heeft hij groot gelijk in, Het verraad dient gestraft te worden.

  Like

 3. Japio zegt:

  Of topic, nu.nl; Voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk ziet de Amerikaanse president Donald Trump als een bedreiging voor Europa, net als Rusland, China en de radicale islam. De grootste gedreiging voor Europa is Brussel Kl…zak!!!!

  Like

 4. hslot4 zegt:

  Lol mogen ze hier ook wel eens flink de bezem door halen politie en justitie plus top

  Like

 5. Jan zegt:

  Werkweigering wordt altijd beloond met ontslag, maar dit linksvolk heeft 8 jaar lang kunnen doen en laten wat zij wilden en er een interne puinhoop van gemaakt. Nu de roden met regels en wetten geconfronteerd worden menen zij dat dit een dictatuur is. Dat regels er zijn om te handhaven en niet om te breken ontgaat de linksen want zij hebben het immers steeds over ‘living constitution’.
  Nu wordt de trut met neus op feiten gedrukt en kan zij alleen nog bij het deplorable socialistische restant terecht.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Nee, verrassend was deze actie zeker niet, want Yates is er één van de Democraten, had allang vertrokken moeten zijn, en op de koop toe weten we inmiddels, hoe ver die intussen blijken te gaan om alles wat met Trump te maken heeft, te dwarsbomen!
  Waarom, inderdaad, duurt die goedkeuring van Sessions zo lang? Normaal gesproken had daar nu een Republikein op die post horen te zitten! Als je het mij vraagt, is dát óók weer opzet!
  Nu zul je het trouwens hebben, hoor: De vuurdoop voor Donald! Hij zal ‘m wel doorstaan, maar wat een heisa wereldwijd omdat een stelletje moslims enige maanden de VS niet binnen mogen!
  Wat willen die daar eigenlijk? Vraag je dát eens af!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Goed zo; wie niet horen wil, moet maar voelen. Trump is nu de baas en er kan maar één kapitein op een schip zijn.

  Trump heeft door zijn succes in het bedrijfsleven, bewezen dat hij in staat is om leiding te geven.
  Hij kan dus ook een land besturen. Eigenlijk is het heel simpel: ‘eigen volk eerst’ en verder de boel zakelijk leiden.
  Wat ook wij nodig hebben, is een ‘Trump’ die van aanpakken weet en die dat ook dóét i.p.v. de ‘politiek correcte’ lullo’s die hier de hele dag nutteloos zitten te bekvechten in de Tweede Kamer en die Geert Wilders alsmaar zitten te treiteren en tegen te werken. Op die manier komen we er niet. Sterker nog: op die manier gaan we naar de klöten.

  Geliked door 1 persoon

 8. De links liberale democraten zijn nog steeds heel erg zuur over het verlies van hun Presidentskandidaat Killary Clinton en ze doen er alles maar dan ook alles aan om de republikeinen dwars te zitten. Dit proces om de Trump administration te traineren zal ongetwijfeld nog een poos doorgaan voor dat ze gaan inzien dat het geen biet helpt, maar helemaal opgeven dat doen de rooie rotzakken nooit, net zoals hier in Nederland wat overwegend rood is.

  Geliked door 2 people

  • Edjan zegt:

   Ja Adriaan, Trump is slecht en heel Europa is goed en half Amerika is goed en samen met elkaar krijgen we Trump er wel onder!!! En Nederland is supergoed!!!

   De troepen van de goeien worden aangevoerd door Tusk en Juncker en Schulz en Timmermans en kapstertje Koenders en o zoveel! Er zijn alleen al 10.000 legeraanvoerders. En Angela de Waanzinnige was ik nog vergeten. Samen met elkaar tegen de slechte Trump en zijn slechte aanhangers. Hel en verdoemenis 5x daags een eetlepel. Nou ja, maak er maar 7x daags een soepkom van.

   Want ja, die EU dictatuur moet er toch echt komen! Voor onze bestwil (ook al snappen sommigen dat niet). En die islamisering (waar al lang geleden voor getekend en betaald is) moet toch echt voortgang vinden. Het is toch al een schandaal van de eerste orde, zeg, dat, net als de islamisering een beetje begint op te schieten, de slechte partijen van de slechte Wilders en Le Pen en Frauke Petry beginnen te groeien. Nu moet onze elite de import verminderen om de PVV tegen te werken! Schandalig. Ik kom niet meer uit m’n woorden, Adriaan! 🙂

   Geliked door 3 people

   • Ja beste Edjan volgens mij zit je op het goede spoor (dat deed je altijd al) wat ‘k hieraan nog wil toevoegen is dat Juncker, Merkel het nazi-Bilderberg project koste wat het kost door willen zetten, en Donald Trump dreigt roet in het eten van de EU-elite te gooien, door de moslims uit de genoemde 7 landen TIJDELIJK te weigeren. Zie het hele verhaal van de Trump administration als symbool politiek m.a.w. Trump lost zijn verkiezingsbeloftes in aan Joe Sixpack en Plain Jane. Alleen een hogere macht weet hoe het verder gaat met Trump en dat geldt ook voor de ongekozen EU-leiders, het volk komt er meestal achter in de vorm van belastingverhogingen, versoberingen van het sociale stelsel, pensioenen enz.

    Like

  • Trumps minister: Moslimban is niet zonder meer tijdelijk

   Hoewl de moslimban van president Donald Trump van de Verenigde Staten vooralsnog van tijdelijke aard is, kunnen sommige landen voor onbepaalde tijd op de lijst blijven staan. Ook kunnen er nog andere landen aan worden toegevoegd.

   Het geldt vooralsnog voor een periode van drie maanden, maar dat kan dus verlengd worden voor onbepaalde tijd, zegt de Amerikaanse minister van Binnenlandse Veiligheid John Kelly.

   Screening op orde krijgen

   Op dit moment geldt het inreisverbod alleen voor reizigers, migranten en immigranten uit Iran, Irak, Libië, Jemen, Somalië, Soedan, en Syrië. In die tijd bepalen Kelly en zijn departement of er genoeg informatie is om een goed screeningproces op te zetten. >>>> http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/02/inreisverbod-is-geen-moslimban-maar-kwestie-van-veiligheid-444939/

   Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Rudy Giuliani en Judge Jeanine en de handhaving van de wet

  Like

 10. aquarius4422 zegt:

  Als je in het bedrijfsleven het beleid van de leiding gaat saboteren vlieg je er ook uit.
  Daar is niets mis mee.

  Geliked door 2 people

 11. Sabeltant zegt:

  Doe normaal of pleur op!

  Like

 12. Jan zegt:

  Net werd Steve Bannon uitgemaakt op de NL-Staats-tv voor antisemiet, hater van zwarten, leugenaar en Rasputin en deze ‘feiten’ werden bevestigd door o.a. een krijser als Elizabeth Warren te tonen, Fauxahontas, onlangs terecht beschuldigd van belastingontduiking over een bedrag van $1,3 miljoen

  Like

 13. Jan zegt:

  Beth over de hypocrisie van links

  Dom links weet niets (zoals traditie is) en schreeuwt omdat het kan

  Like

 14. Jan zegt:

  Trump over jankertje Schumer

  Like

 15. Steven zegt:

  YOU ARE FIRED YOU FUCKING SL….. !!! HAHA

  Like

 16. kruisridder zegt:

  Bij de inhuldiging van President Trump hadden de dag erna meteen al zuiveringen op alle ministeries plaatsvinden zoals op Justitie om Obama-getrouwen te ontslaan.

  Like

 17. Jan zegt:

  Fauxahontas, Elizabeth Warren, betrokken bij gigantische corruptie. Organisatie bedoeld om armen tegen financiële oplichting te beschermen stal honderden miljoenen en betaalde deze als exhibitionistische salarissen aan de bureaucraten van deze organisatie

  The agency that was set up is the Consumer Financial Protection Bureau (CFPB) and the report highlights the outrageous salaries that are being paid out to the bureaucrats that are working there.

  201 CFPB Employees earn more than Senate Majority and Minority Leaders Mitch McConnell and Chuck Schumer, who Earn $193,000.
  54 CFPB Employees earn more Speaker of the House Paul Ryan, who makes $223,000.
  170 CFPB Employees earn more than the secretaries of defense, state, the attorney general and the director of national intelligence who earn $199,700.
  39 CFPB Employees earn more than Vice President Mike Pence, who makes $230,000.
  198 CFPB Employees earn more than Federal Reserve Chairwoman Janet Yellin, who makes $201,700.
  240 CFPB Employees earn more than all 50 Governors in the United States.
  449 CFPB Employees earn more than $100,000 per year.
  228 CFPB Employees earn more than $200,000 per year.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/corruption-elizabeth-warren-set-one-unaccountable-agencies-u-s-government/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s