VIDEO: Nigel Farage roept op tot moslim-ban in GB en noemt media hypocrieten

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Donald Trump, gezond realisme, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Moslims, Nigel Farage, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: Nigel Farage roept op tot moslim-ban in GB en noemt media hypocrieten

 1. delamontagne zegt:

  Hoor je hier weleens protesten tegen:
  “STARBUCKS” verbiedt vrouwen tot hun lokaliteiten.
  WAAR…………? In het “heilige land” van de muslims zelve.!

  https://eurocalifat.files.wordpress.com/2017/01/c3cdhhdumaelwke.jpg?w=2735&h=730

  Like

 2. Annette/Gerald zegt:

  Super weer die man! Ik heb het genoegen gehad om vorig jaar begin april in Volendam erbij te zijn met mijn man vanwege het Oekraine referendum. Hij was daar om ons een hart onder de riem te steken. Hij vond het geweldig dat er zoveel mensen waren die op pad gingen om mensen te overtuigen tegen te stemmen en sowieso te gaan stemmen. Deze man is in staat om in een paar zinnen precies uit te leggen waar het om gaat. Dat heeft hij al bewezen in het Europese Parlement. Hij laat zich door niemand de mond snoeren, zeker niet al die nitwits die niet eens weten waar ze het over hebben.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  Hoe meer tegenstand tegen de islam hoe beter het is. Als we nu onze mond niet open doen is het te laat. Om moslims te helpen onder het juk van deze fascistische ideologie uit te komen zou een westerse ban op de islam met onmiddellijke ingang een prima alternatief zijn.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Zo ! Die met Israel heeft gezeten !

  Like

 5. Doen, doen, doen. De maatschappij zal er beslist beter op worden. UITZETTEN !!!!!!!!!

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Nigel is, zoals altijd weer, spot-on. Dus helemaal waar.

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Hierbij nodig ik alle Farrage-critici uit die in het verleden Farrage “een natte dweil” en
  “een typische politicus, die meedraait en te laf is om tegen de islam te strijden” noemden, uit zich te realiseren dat men zich weer eens proportioneel buitensporig vergist heeft, en nimmer heeft nagedacht over de werkelijke situatie in ’n land zoals Engeland, welke zo totaal verschillend is aan die in NL…..

  Zij allen geloofden oprecht aan en in een oude grijze man die als borstbeeld was omgebouwd en van een bandrecordertje was voorzien.
  Als je op het ON-knopje drukte vertelde de oude grijze man steeds weer hetzelfde verhaaltje.
  “Moslims waren heel erg slecht en nu maar braaf oogjes toe want opa waakte over je….” Toegegeven, e.e.a. was dermate lachwekkend dat ’n paar honderd moslims zich dood hebben gelachen.

  Farrage daarentegen, wacht zijn tijd af en die tijd gaat langzaam maar zeker komen…

  Like

 8. Japio zegt:

  Waar is het mis gegaan met de msm? Waarom berichten zij niet naar waarheid? Waarom regeert de linkse leugen? Het internet staat vol met filmpjes en verhalen over hoe het er werkelijk aan toe gaat in heel Europa. Het ene ooggetuige verslag na de andere. Het echte nieuws is angstaanjagend en MOET gebracht worden. Veel Europese burgers zijn onwetend omdat zij de msm serieus nemen. Spreek met familie, vrienden of met collega’s ze staan je allemaal vol ongeloof en schaapachtig aan te staren. Vertel op je werk dat je Trump een geweldenaar vind of dat je gaat stemmen op de PVV. Nou ik kan je in vertrouwen mededelen dan kom je van de kouwe kermis thuis. Het linkse gedrocht neemt hand over hand de regie in handen en zorgt er eigenhandig voor dat je land en z’n bewoners naar de bliksem gaan. De frustratie en het minderwaardigheidscomplex bij de linkse nsb is dermate groot dat ze bereid zijn hun cultuur, waarden en normen door de plee te spoelen en het barbarisme te omarmen. Maar waar komt die boosheid zo vandaan? Hebben ze zo een hekel aan hun eigen landgenoten of land? Met de beste wil van de wereld, ik kan me niet bedenken waarom deze maatschappij zo vol is van zelf destructie. Ik denk dat er een collectieve verstandsverbijstering heeft toe geslagen. Men denkt niet meer individueel maar laten zich massaal een mening aanmeten door de linkse maffia.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Zal wel meevallen Japio.
   Geen angst. Laat die linksen zich maar uitputten…
   Het aantal “linkse” mensen dat over ’n tijdje zal inzien dat ze belogen en misleid werden zal alléén maar toenemen, omdat ze zèlf zullen kunnen ervaren dat Trump het enige juiste aan het doen is, wat tot vrede en welvaart zal leiden.

   Geliked door 1 persoon

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. Jan zegt:

  Blackburn, een voorbeeld voor Duitsland

  Like

  • Jan zegt:

   Van de andere kant van de oceaan, droevig nieuws

   Moskee brandt af

   Like

   • paulzwueste zegt:

    In ieder geval branden ze goed.
    Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ze juist door links werden aangestoken om de acties van Trump in een verkeerd daglicht te stellen.
    Dubbel voordeel… want A het zal niet helpen, en B weer zoveel moskeeën minder, moet je maar denken.
    Kom op jongens door blijven gaan, niet verslappen! De brand er in!

    Like

 11. Jean zegt:

  Hadden we er meer van dergelijk kaliber en veel minder van die lapzwanzen a la verrotstal, murkel, jancker, timmerfrans enz. enz.
  Ik heb vertrouwen in de burgers want die gaan die EU troep afstraffen in maart snel gevolgd door Frankrijk, Duitsland, Vlaanderen enz.
  Kon dat al maar gebeuren ‘deze week’ want hoe sneller die lafaards verdreven en opgesloten worden hoe beter voor ons Europeanen.
  Samenwerking “op vrije basis” onderling en met G.B., USA, Rusland is de toekomst voor ons Europeanen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Krijsers in GB, Labour maakt Trump uit voor Hitler

  De eerste liegt al direct, want men kwam alleen LEGAAL via Ellis Island het land binnen en niet illegaal zoals men nu meent te mogen doen. Iedereen werd medisch onderzocht. Nu worden de gekste zieken geïmporteerd. Maar linksen houden niet van wetten, dus zijn zij nu ‘geschokt’.

  Ellis Island History

  Wachten om toegelaten te worden

  http://www.libertyellisfoundation.org/ellis-island-history

  Like

 13. Jan zegt:

  Farage ontmaskerd Sadiq Khan, en Trump heeft gelijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s