Gearresteerde moslim in Hessen zou aanslag gepleegd hebben

screenshot_47

(Vertaling: E.J. Bron)

De belangrijkste verdachte i.v.m. de grote razzia van de politie in de Duitse deelstaat Hessen zou o.a. betrokken zijn geweest bij een zware terreuraanslag in zijn vaderland Tunesië. Nu wilde hij blijkbaar de jihad naar Duitsland brengen.

De bij de grote razzia in de Duitse deelstaat Hessen gearresteerde Tunesiër wordt door de autoriteiten van zijn land gezocht wegens deelname aan de aanslag op het Bardo-museum in maart 2015, waarbij 21 doden vielen. Tegen de 36-jarige zou in Tunesië een onderzoek lopen “wegens de vermeende deelname aan de planning en de uitvoering” van de aanval, verklaarde het kantoor van de procureur-generaal in Frankfurt am Main. De “Islamitische Staat” (ISIS) had de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist.

De gearresteerde verdachte zou bovendien gezocht worden in verband met een aanval op de stad Ben Guerdane aan de Tunesisch-Libische grens in maart 2016, waarbij 13 politieagenten en 7 burgers gedood werden.

Hij werd ´s nachts tijdens een grote razzia in Hessen gearresteerd en wordt ervan verdacht o.a. als werver en mensensmokkelaar voor ISIS actief geweest te zijn. Bovendien zou hij een netwerk met ondersteuners hebben opgebouwd om een aanslag in Duitsland te plegen.

Bij de grote razzia tegen de radicaalislamitische scene in Hessen, die ´s ochtends nog doorging, doorzicht de politie met meer dan duizend man wegens verdenking van ondersteuning van een buitenlandse terroristische vereniging en de voorbereiding van een zwaar staatsgevaarlijk geweldsmisdrijf meer dan 50 gebouwen. Het onderzoek richtte zich op in totaal 16 personen in de leeftijd van 16 tot 46 jaar. De 36-jarige hoofdverdachte liet zich in Frankfurt zonder verzet arresteren.

Bron:
www.n-tv.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Gearresteerde moslim in Hessen zou aanslag gepleegd hebben

 1. Thom zegt:

  Duizend man politie, hahaha: “Die Polizei schafft es”.
  Ze hadden het stuk vuilnis te pakken en wisten, dat hij bij een aanslag 20 mensen vermoord had. Omdat Tunesië niet met de juiste papieren over de brug kwam hebben ze hem losgelaten.
  Als hij nou toevallig met handboeien aan over de balustrade van de hoogste etage in de gevangenis met zijn kop naar beneden was gevallen, waarbij uiteraard geprobeerd werd om hem tegen te houden, dan was het probleem al eerder opgelost. Nou moeten ze hem nog te vreten geven, advocaat betalen. Waarom? Wat heeft Duitsland met dat figuur te maken?

  Like

 2. ieznogoedh zegt:

  Nergens staat vermeld hoe die terrorist Europa is binnengekomen. Het feit dat het niet wordt vermeld, geeft te denken.

  Like

 3. Het probleem is niet het binnenkomen, maar hoe krijg je ze er weer uit. Wat betreft Marokkanen, zouden ze eens moeten gaan praten met Spanje. Die zet er zo’n 1000 per jaar uit naar Marokko.

  Like

 4. Het probleem zit hem niet alleen in het binnenkomen, maar hoe krijg je ze er weer uit. Zouden ze eens moeten gaan praten met Spanje. Die zet er wel zo’n meer dan 1000 Marokkanen per jaar uit naar Marokko.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s