Maak kennis met Linda Sarsour . . .

image001-1

Zij is lid van CAIR, ondersteunt de sharia, ontmoet leiders van Hamas en is covoorzitter van de “Women´s March” om te protesteren tegen “de onderdrukking van vrouwen”. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Donald Trump, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Salafisten, Sharia, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op Maak kennis met Linda Sarsour . . .

 1. Marlies zegt:

  Wolverine: I’m the best there is at what I do, but what I do best isn’t very nice. Dat is Linda Sarsour.

  Like

 2. Harry zegt:

  Ze ondersteunt de sharia en protesteert tegen vrouwenonderdrukking .
  Heb ik iets gemist ?
  Of is ze dan gewoon geschift ?

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:


  En als je dan uiteindelijk onder de sharia-Wet zult leven…………….
  DAN hoef je geen rente meer te betalen over o.a, je hypotheek en Credit Card……..!
  IS DAT NIET FANTASTISCH…………..
  [ is het dan niet erg “sour”/zuur te weten dat je dat wel moest onder die verderfelijke Westerse Wetten. ?

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  weet je ook meteen definitief, hoe die “Women’s March er kon komen: Mossels nemen het initiatief wb stomme, goedmenschelijke wijven trappen er in.
  Meer hoeven we er niet achter te zoeken.

  Geliked door 3 people

 5. Hendrik M. zegt:

  Met de beentjes wijd is het een concurrent van de geit…

  Geliked door 1 persoon

 6. A.J. de Koning zegt:

  Ze kan dan protesteren tegen de onderdrukking van vrouwen maar het feit dat ze de sharia wetten ondersteunt is voor mij al voldoende om geen goed woord voor haar over te hebben, bovendien zijn die twee punten toch tegenstrijdig. Met moslims is het kwaad kersen eten wat ze ook zeggen.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Hate-filled anti-American Islamic supremacist Linda Sarsour receives $164,050 in taxpayer money
  Good “bevrindt” met de Obambas en met Michelle uiteraard

  en niet te vergeten met de Burg van NYC, de Blasio
  [ een vijand van Trump ]……

  NEW YORK CITY GIVING $10 MILLION TO LINDA SARSOUR, HATE-FILLED

  Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Interneren is toch wel het minste voor dergelijke idiote trut.

  Like

 9. Mary zegt:

  Dat moeten ze vooral in die zandbak gaan doen, ik zou als ik hun was eisen dat ze die Koran veranderen want daar komt al die onderdrukking van de vrouw vandaan. Dus waar willen ze in het westen tegen protesteren bij ons en in de VS hebben alle vrouwen gelijke rechten aan de man. Ik zou beginnen met die hoofddoek af te doen. Oh daar gaat het helemaal niet om het is anti Trump dus pro Islam dus pro onderdrukking, zo dus.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Wat zal Trump onder de indruk zijn.

  Like

 11. E. van Bulck zegt:

  Sorry. Ik heb geen behoefte in een ontmoeting.

  Like

 12. Fred zegt:

  En zo dom als een deur.
  (sorry deur)

  Like

 13. boorzalf zegt:

  Wat een hypocriet wijf, zeker ook geknipt aan de onderkant.

  Like

 14. Jan zegt:

  Dearborn Muslim Who Claimed Mother Died In Iraq Due to Trump’s ‘Ban’ Lied (Video)
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/fake-news-man-claimed-mom-died-iraq-due-trumps-ban-lied/

  Like

 15. Flo zegt:

  Tegen onderdrukking,maar wel met een hoofddoek blijven lopen ,zeer zwakke start ,en weer een die de publiciteit zoekt ,maar niks toevoegd ,en al die lui waarmee ze op de foto staat zijn publiciteitsgeil ,zo van ,kijk mij eens moslimvriendelijk zijn .

  Like

  • elisah zegt:

   Als ze werkelijk tegen vrouwenonderdrukking zou zijn, dan gooide ze die hoofddoek af en zou ze in moslim landen moeten demonstreren voor vrouwenrechten.
   Dat ze dit in de VS doet, laat zien dat ze heel andere bedoelingen heeft met deze oproer, het is bijna niet te geloven dat mensen zich zo laten manipuleren en daar in trappen.

   Like

 16. Wachteres zegt:

  https://nl.gatestoneinstitute.org/7227/amerikaanse-moslims-cair

  Wie vertegenwoordigt de Amerikaanse moslims eigenlijk?
  door Samuel Westrop
  14 Januari 2016

  Onder de activisten die meededen aan de CAIR lobby-dag was Abdullah Faaruuq, een moslimgeestelijke die, in reactie op de arrestatie van Al Kaida-lid Aafia Siddiqui, tegen moslims zei dat ze “hun pistool en zwaard” moesten pakken om “naar buiten te gaan en hun werk te doen.”

  “[CAIR] is een voorpost van de Moslimbroederschap. Ze lobbyen in de Verenigde Staten tegen radio-, televisie- en krantenjournalisten die het wagen om verhalen over de islam te maken die afwijken van hun fundamentalistische agenda. CAIR is een tegenstander van diversiteit in de islam.” — Sheikh Abdul Hadi Palazzi, een moslimgeestelijke en secretaris-generaal van de Organisatie voor Italiaanse Moslims.

  Like

 17. Als buurtpsychiater kan ik u melden dat deze mevrouw sterke verschijnselen vertoont van patienten die hysterisch hunkeren naar enige vulling in hun leven, om precies te zijn in hun endeldarm, dat laatste stukje tussen die 2 sluitspieren. Ik ben ook geen dokter dus ik weet niet hoe dat daar allemaal gernoemd wordt. Kortom, deze slachtoffers van het fuckholmsyndroom onderkennen dat ze door een beetje normale man danwel vrouw nooit genomen zullen worden in de gewenste contreien en hebben derhalve al hun hoop, geloof en liefde gericht op de laatste strohalm; de Homo Stationspleinum..

  Like

 18. Jean zegt:

  Gisteren op de BRT:
  In Brussel leven ± 40% kinderen in armoede en die kinderen zijn voor ± 80% allochtonen waarbij de moeder ook nog alleen is?
  Dat bewijst dus dat dat volk geen hersens heeft.
  Als je geen eten voor je kinderen hebt moet je “dadelijk” stoppen met fokken maar blijkbaar liggen die mosseldozen toch liever op hun rug met een dekhengst die ze duidelijk maakt dat hij het voor het zeggen heeft en zij toch maar een gebruiksvoorwerp is.
  Diezelfde domme dozen lopen te schreeuwen op straat tegen de besluiten die president D Trump neemt om ze te beschermen???????? Kunnen jullie nog volgen???????????
  Voor die domme dozen is de koran (lees: pervers gewelddadig boekje) belangrijker dan het welzijn van kinderen….
  Binnen de 10 jaar horen we nog van diezelfde kinderen…….maar dan in een heel andere omschrijving.

  Like

 19. Jan zegt:

  Geitenneukers zien hun hoop om Amerika over te nemen in rook opgaan en gaan nu over tot terreur in de straten:

  Thousands Of Muslims Take Over Streets Of NYC In Islamic Call To Prayer; Speaker Yells ALLAHU AKBAR!VIDEO: Thousands Of Muslims Take Over Streets Of NYC In Islamic Call To Prayer; Speaker Yells ALLAHU AKBAR!
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/video-thousands-muslims-take-streets-nyc-islamic-call-prayer-allahu-akbar/

  Like

 20. Jan zegt:

  Tijd om die stad uit te mesten van dat schorem, trouwens heel Californië

  Like

 21. Jan zegt:

  Hirshi Ali over de Kuttekoppenbeweging en Linda Sarsour

  Like

 22. Jan zegt:

  Sarsour, bevriend met terrorist Rasmea Odeh (PLO), betrokken bij moordaanslag op Israëlische Joden in 1969. Odeh loog over haar terroristisch verleden en raakte daarom haar Amerikaanse staatsburgerschap kwijt, zat 18 maanden in de cel en wacht nu op haar uitzetting. Intussen is zij samen met Sarsour betrokken bij het organiseren van een bijeenkomst met als doel de sharia in Amerika.


  http://dailycaller.com/2017/02/09/feminist-darling-will-speak-at-event-with-convicted-palestinian-terrorist-and-immigration-fraudster/

  Ook interessant: Odeh is bevriend met terroriste en antisemiet Angela Davies

  Like

 23. Jan zegt:

  Linda Sarsour gearresteerd

  We are not sure what precinct we are being taken to at the moment. But we are together, reSisters. #DayWithoutAWoman pic.twitter.com/r10WBikdl8

  — Women’s March (@womensmarch) March 8, 2017

  Many of our national organizers have been arrested in an act of civil disobedience. We will not be silent. #DayWithoutAWoman

  — Women’s March (@womensmarch) March 8, 2017

  Like

 24. Jan zegt:

  video/1

  Like

 25. Jan zegt:

  De zwakzinnige socialisten in Amerika: kopsvod symbool van verzet (kuch) van feminazi’s tegen Trump

  Like

 26. Jan zegt:

  Bloedserieus en het laat zien dat socialisten een directe lijn hebben met Adolf:

  Linda- Israël dient vernietigd te worden-Sarsour gaat discussiepanel leiden over …….antisemitisme samen met moordenaars en terroristen zoals Rasmea Odeh!

  Founded in 1919 by progressive New York intellectuals, The New School rose to prominence two decades later, when it took in a small band of Jewish intellectuals fleeing the Nazis. Eminences like Hannah Arednt, Leo Strauss, and Erich Fromm all benefited from the institution’s commitment to taking in the victims of the world’s most ancient and persistent hatred and giving them a place to pursue their ideas in peace.

  How things change: Later this month, the university will co-sponsor a panel on anti-Semitism that will feature, among others, Linda Sarsour, who opined that “nothing is creepier than Zionism,” praised Nation of Islam leader Louis Farrakhan, and believes one cannot support the right of Jews to a homeland of their own and still be a feminist.

  http://www.tabletmag.com/scroll/249390/the-new-school-invites-linda-sarsour-to-lead-panel-on-anti-semitism

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s