Na telefoontje met een arrogant belerende Merkel: Trump wil de VS ook voor Duitsland sluiten

screenshot_44

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Uitgerekend Merkel kapittelde Trump als een schooljongen over het begrip ‘rechtsstaat.’ Heeft U het gemerkt? De Koude Oorlog is weer begonnen. Nu ja, strikt genomen is de Koude Oorlog nooit weggeweest. Hij heeft zich, na de val van de Muur, alleen maar opnieuw geformeerd. De communistische kaders, die het gelukte om in het Westen te geraken, gebruikten de laatste 20 jaar om zich hier te her-formeren en de westerse linksen over te nemen. Het succesvolst waren zij in Duitsland en in de VS. In Duitsland lukte het ze alle gevestigde partijen de extreem-linkse kant uit te trekken. In de VS hebben ze de VS-Democraten feitelijk tot een socialistische partij omgevormd. Wie, zoals ik, een halve eeuw van de politieke wereldhistorie persoonlijk heeft meegemaakt, zal dat met mij eens zijn.

De grens loopt dit keer niet tussen Oost- en West-Duitsland, maar midden door de westerse wereld. Een veeg teken dat de linksen zich in het Westen hebben uitgebreid, waar zij voordien grotendeels aan de andere kant van het IJzeren gordijn waren geconcentreerd.

Wanneer, zoals recentelijk, de gezamenlijke linkse pers Trump verwijt tweedracht in de wereld te zaaien, is dat weer eens een handige leugen van de socialisten. Trump heeft géén tweedracht in de wereld gezaaid, maar heeft de tweedracht, die van de kant van links was gepland, die zij echter lange tijd úiterst vèrgaand kon verheimelijken, alleen maar zichtbaar gemaakt.

Het SED-Politbureau van de DDR bevindt zich wel degelijk nog altijd in Berlijn

Maar dit heerst niet over de uitgeputte DDR-staat, maar over een der economisch machtigste landen op deze wereld: Het herenigde Duitsland. Voor het overige is er veel bij het oude gebleven: Aan de top van Duitsland staan, net zoals toen, DDR’ers. De nieuwe SED onderscheidt zich slechts in geringe mate van de oude SED: Zoals de sociaaldemocraten in de DDR samen gegaan waren met de aldaar aanwezige KPD, zo zijn ze thans samen met een tot linkse partij verworden CDU. En de rest is blokpartij, zoals aan de overzijde van de Oceaan.

Na het einde van de linkse Obama is de vijandige propaganda tegen de VS vrijwel identiek aan die van toen. Met als enig, maar belangrijk verschil: De VS hebben in theorie de mogelijkheid om de naargeestige regering van Merkel met één – zowaar legale – snelle actie op te heffen. Want de ware heersers in Duitsland, Merkel zal het spoedig merken, zijn niet CDU en SPD. Het zijn de Amerikanen. Hier hebben de STASI-medewerkers van Merkel even zitten slapen – of hun boog overspannen. Want Merkel is Breznjew niet. Wij gaan spannende tijden tegemoet.

Het Trump-effect: Verzameld Links slaat wild om zich heen

Wat hebben onze schurken-media niet allemaal voor fabels verteld over Merkel´s gesprek met Trump. Zij, de grootste wetten-breekster uit de Duitse geschiedenis, zou Trump op de principes van de rechtsstaat gewezen hebben! Zij, die de asielwet heeft geperverteerd en verbogen, zou Trump een lesje gegeven hebben aangaande de vluchtelingenstatus van de Conventie van Genève! Zij, die na Hitler de ergste kanselier is, zou Trump “het hoofd geboden hebben!”

Links bevindt zich in de eindstrijd om haar politieke overleving. Voor Links wordt het hachelijk. Dat voelt het aan, daarom slaan het om zich heen als een vis aan de haak. Men berichtte dat tig-duizenden mensen wereldwijd de straat opgingen tegen Trump, luchthavens zouden blokkeren of protestmarsen zouden houden. Wat ze verzwijgen is dit: Het zijn niet zomaar willekeurige mensen die dat doen. Het zijn de linksen van deze wereld die, gefinancierd door de oorlogskas der vakbonden en linkse partijen, maar ook ondersteund door de miljardair Soros, de indruk moeten wekken dat een groot deel van de mensen tegen Trump zou zijn.

Lariekoek. Het is hun oude truc, die ze ook in Duitsland succesvol uit de kast halen: Daartoe worden bij politiek ongewenste manifestaties (Pegida) duizenden beroeps-demonstranten met bussen door de republiek gereden, slechts met het doel ter plekke hun numerieke superioriteit te simuleren – die ze evenwel reëel gezien niet hebben. Hier worden deze linkse beroeps-demonstranten en lawaaimakers door de schurken-media voorgesteld als “tegen-demonstranten”, wat ze beslist niet zijn: Het zijn de heimelijke legers der linkse staatsvijanden, die zich hebben voorgenomen de westerse beschaving te verbrijzelen.

In ieder geval scheen Trump van het beleren van Merkel zó onder de indruk te zijn dat hij de inreisbeperking in de toekomst ook tot de Duitsers wil uitbreiden. Naar wat deze linkse fasciste en ex-Stasi-agente tegen Trump heeft gezegd, kan men alleen maar raden. Trump, dat zal ze uiterlijk nú weten, is niet één van haar overige vazallen in de gedaante van Europese staatshoofden. Trump alleen is 10 keer machtiger dan heel Europa bij elkaar!

Ook de abominabele SPD-kandidaat voor het kanselierschap en Trump-hater Schulz, vijand van een nationalistisch Duitsland, antisemiet en gesjeesde scholier á la Joschka Fischer, zal nog snel merken, waar Abraham de mosterd haalt!

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Duitsland, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

46 reacties op Na telefoontje met een arrogant belerende Merkel: Trump wil de VS ook voor Duitsland sluiten

 1. Charles Martel zegt:

  Ze heeft de bunker van idool Adolf terug laten opengraven: met haar zal heel het Duitse volk en Europa tenonder gaan.

  Like

  • Dat hoop ik niet, laat Duitsland maar ten onder gaan , missen we niks.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    Zo vindt U dat. Duitsland een van de grootste cultuurdragers van Europa. Niet alleen op gebied van kunst algemeen en muziek en literatuur in bijzonder maar ook op het gebied van wetenschap met uitschieters in de exacte wetenschappen natuurkunde, biologie, scheikunde en techniek. Als Duitsland tenonder gaat stopt het hart van Europa met kloppen. De stelling die U hier neerzet dat we bij de ondergang van Duitsland niets zullen missen slaat werkelijk nergens op.

    Geliked door 2 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Aan de reactie van @guusvelraeds heb ik niets toe te voegen. Of misschien nog ter onderstreping: U, @Ekaterini Stathi, weet duidelijk niet, waarover U het heeft!
    Maar ík wel en ik kan U verzekeren: Iedereen, die aan Duitsland komt, vindt mij tegenover zich!

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    @ guusvelraeds,
    .
    het zijn toch echt die gesjeesde moffen die europa voor een 2e keer in verderf stort.
    eerst hitler en nu de eu.
    .
    of dacht u nou werkelijk dat de eu geen 1 tweetje tussen frankrijk en duitsland is ?
    kijk eens naar de hoeveelheid macht dat merkelzwijn heeft in europa….
    alleen ZIJ heeft het voor elkaar gekregen om de hele massa immigratie in gang te zetten naar europa, en de lidstaten hebben haar maar te volgen om maar een voorbeeldje te noemen…
    .
    nee, doe duitsland maar afzinken…

    Like

   • Nemesis zegt:

    @ Theresa en Guusvelraeds. Ben het in zoverre zeer zeker met jullie eens. Maar nu, in het heden komt er niets meer betreffende de uitschieters in de exacte wetenschappen natuurkunde, biologie, scheikunde en techniek. Nog minder voor wat de betreft de schone kunsten waar Duitsland om beroemd was/is.
    Al jaren zijn de universiteiten al zo links, dat het al meer dan extreem is, Merkel wilde werken van o.a. Kant zelfs verbieden. Men doet in deze BRD werkelijk hun uiterste best Duitsland werkelijk onder te laten gaan. Volg de slogan: Deutschland verrecke maar. En de rest, die zwijgt, zegt niks, protesteert niet en stemt dus toe (mijn mening).

    Trump is inderdaad machtiger dan dat zooitje ongeregeld dat ons de afgrond probeert in te duwen. En Merkel, die beste DDR stasiroela evenals de boekenverkoper zonder een enkel diploma (ja misschien de Führerschein) Schulz, Trump is niet alleen machtig, maar ook jullie BAAS!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis: Uiteraard! Maar wat Duitsland betreft: Dan is het immers zonneklaar, dat neit Dúitsland weg moet, maar MERKEL.
    Frappant overigens: Uitgerekend een paar personen met de grootste monden hier, die zich niet altijd van hun meest genuanceerde kant laten zien, blijken bepaalde fantasieën te hebben over het opdelen/liquideren van Duitsland…
    Kun je meteen zien, in hoeverre díe een boodschap hebben aan aan zoiets als een rijke kunst- en cultuurgeschiedenis. (LOL!)

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    “dat neit Dúitsland weg moet, maar MERKEL.”
    .
    ohhh, het is alleen merkel die het probleem is toch volgens geisslert ? niet die tig miljoen pc-moffen die haar in het zadel hebben geholpen, en in het zadel houden, nee hoor, die hebben er he-le-maal niets mee te maken, zijn blijkbaar geen duitsers die op haar gestemd hebben.
    .
    tjee, had ik toch weer verkeerd begrepen……..

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @tjonge:Dat is dus de algemene “Europese” kwaal, waaraan vooral veel Wèst-Europese landen lijden. Ook Nederland, bijvoorbeeld.
    Moet Nederland soms óók opgesplitst worden, dan? Ze zijn vooralsnog geen haar beter, over het geheel genomen, qua in grote getale blijven stemmen op de “fatsoenlijken.”
    Toch zal ik Nederland nooit vervloeken, omdat het m i j n land is. Maar wat mij betreft, geldt dat óók voor Duitsland, althans gevoelsmatig en door eigen ervaring.
    Dus wie in mijn bijzijn met zulke praatjes als van Harry en jou komt aanzetten, hoeft er niet op te rekenen, dat ik het daarbij laat; dat weet je dan bij deze.

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    “Dus wie in mijn bijzijn met zulke praatjes als van Harry en jou komt aanzetten, hoeft er niet op te rekenen, dat ik het daarbij laat; dat weet je dan bij deze.”
    .
    das mooi mevr geisslert, dan ga ik nog ff door met reageren, ik zeg, afzinken dat mofrika met zijn hele volk er bij….

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @tjonge: Moet je doen: Ik, en ik denk eigenlijk niemand hier, verwacht langzamerhand iets anders van jou.
    En de aard van je reactie verraadt, trouwens, dat je in wezen bent úitgeluld en daarom maar, naar jij denkt, “grof geschut” laat aanrukken. Word ik niet heet of koud van: “Mofrika” vergaat echt niet, omdat een jochie…..eh…ene tjonge in zijn hoofd heeft gehaald, dat HIJ dat graag wil. Je zult nog geruime tijd met ons buurland moeten leven, of je dat nu leuk vindt of niet. (IK vind het leuk, maar dat is dus iets anders.)

    Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ik uitgeluld ? nee joh, nog lang niet……..

    Like

 2. duinsnip zegt:

  Trump moet gewoon de hele EU de werkelijke rekening laten betalen voor het overeind houden van de NATO. EU gelijk failliet.

  Like

 3. Thom zegt:

  Trump zal de V.S. niet voor Duitsers zelf sluiten. Hij heeft Duits bloed en weet dat er volop Duitsers achter hem staan.. Dat Duitsland het zal voelen is wel zeker. Hij zal Duitsland raken waar het zeer doet nl. in hun economie en in hun politiek. Het zal Duitsland financieel enorm schaden en ze zullen als politieke amateurs te kijk worden gezet. Als Merkel weer bondskanselier wordt dan toch als aangeschoten levensgevaarlijk gewond wild.
  Voor Schulz geldt hetzelfde.

  Like

 4. Manna zegt:

  Geweldig 🙂

  Like

 5. Butterfly zegt:

  Wie wind zaait, zal storm oogsten.
  Merkel heeft in deze haar hand flink overspeeld, denkt dat zij wereldleidster numero 1 is.
  Maar binnenkort krijgt zij flink de wind om de oren en zal er weinig tot niets van haar overblijven.
  Merkel en velen met haar onderschatten Trump en dat zal ze duur komen te staan, Trump is geen man die met zich laat spotten, nog de les laat lezen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Mannheimer wil ik eerst en vooral feliciteren met zijn politieke visie op de situatie in de VS en Europa.
   Ik ben het helemaal met hem eens.
   De VS zullen het niet laten gebeuren dat Merkel.. die zèlf Europa naar de afgrond heeft geleid, nu ook nog Amerika.,.., dat per slot Duitsland heeft bevrijd en decennia lang ten koste van enorme financiële offers heeft beschermd voor een Russische overheersing,
   denkt te moeten bestraffen voor haar democratische keuze, die het Amerikaanse volk uit eigen vrije wil heeft gedaan…

   En dit alles omdat Merkel haar WAANZINSPOLITIEK, ongehinderd door enige vorm van kritiek, zou moeten kunnen realiseren…
   Nooit! NEVER zouden de Amerikanen zeggen.
   NUTS! Zoals die generaal tijdens het Ardennenoffensief antwoordde aan de Duitse onderhandelaars. Merkel, je laatste uren zijn geslagen. als Trump z’n pink oplicht ratelen duizenden tanks richting Berlijn.
   Misschien dat je nog zou willen vluchten…? Naar je schuilplek in Zuid Amerika…?
   Forget It ….!!!!!

   Geliked door 2 people

 6. Jan zegt:

  Aan de overkant van het Kanaal gaat de antisemiet met zijn fascistische kliek de straat op omdat hij Trump niet in GB wil hebben

  MPs will debate whether US President Trump should be granted a UK state visit on Feb 20, according to the BBC.

  The internet petition quickly smashed the 100,000 signatures needed to be considered for a debate in Parliament, with at one point more than a thousand people signing each minute.

  Senior Conservatives joined Jeremy Corbyn, the Labour leader, in calling for the visit to be suspended while Mr Trump’s controversial immigration ban is in place.
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/29/petition-calling-donald-trumps-state-visit-uk-cancelled-gets/

  Geliked door 1 persoon

 7. Drs.P. zegt:

  Muttie pishoer merkel is compleet geschift, maarrrr dat zijn er veel meer hoor, zij is niet alleen, t sterft in NL ook van de naive rasdebielen die het nooit zullen leren:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27543917/__Duizenden_bij_Trump-protest__.html

  Like

 8. Bob Fleumer zegt:

  Vrouwtje Merkel hoort in een vest zonder mouwen, zoals de Chinese filosoof Lao Tze zei “Wu wei” zonder actie, deze vrouw past niet meer in de maatschappij, punt uit!

  Like

 9. Fred zegt:

  Als Trump, (lees de USA), uit de NATO stapt is het meteen gedaan met de Neo-DDR.
  En Poetin zal echt niet Europa komen binnenvallen.
  Die heeft het meeste voordeel bij een stabiele gaslevering.
  Net als wij trouwens.

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  De politiek in Europa is volkomen losgezongen van de werkelijkheid en men leeft in een zeepbel waar op de randen alleen hun verwrongen wereldbeeld op is geprojecteerd,
  Deze machtsdronken psychopaten denken de wereld naar hun ideeën om te buigen en zelfs Grote Broer Amerika de les te kunnen lezen.
  Maar hoogmoed komt voor de val zoals het spreekwoord zegt. Jammer genoeg geven mensen hun macht niet makkelijk op, dus we kunnen nog wat verrassingen verwachten. Trump is een kei, gehard in onderhandelingen waar miljoenen, zo niet miljarden mee gemoeid zijn. Daarbovenop is Washington in Europa de baas. Als Trump zegt “spring” dan kunnen ze in Brussel en Berlijn alleen maar vragen: “hoe hoog moet ik springen”
  Merkel gaat haar trekken thuis krijgen!

  Like

 11. D. G. Neree zegt:

  @Bert, mijn reacties blijven verdwijnen 😦

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ze verdwijnen om de een of andere onverklaarbare reden rechtstreeks in de prullenbak!

   Like

   • Ron zegt:

    Dat is het spamfilter van wordpress. Het is heel lastig om daar doorheen te komen als je niet weet welk woord het is dat hem af laat gaan.
    Je komt er alleen achter door ieder niet politiek correct woord een voor een te posten, alleen wordt het een zooitje als het erg veel woorden zijn.
    Ik ben er zelf al achter gekomen dat het filter niet op gebruikersnamen en e-mail adressen filtert, ook niet als je eerder iets gepost hebt dat door het filter de spambak in verdween.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wel als ik die gebruikersnamen en/of mailadressen in mijn “zwarte lijst” heb gezet.

    Like

   • Ron zegt:

    Fonetisch gespeld zijn bijvoorbeeld de 2 Engelse woorden Aaiiies Naaaayn woorden die door het filter worden tegengehouden.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Zou het niet zijn: Door een of andere onverklaarbare oorzaak?

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 12. E. van Bulck zegt:

  Dat kon je gewoon op wachten. Angela Merkel is hart en ziel een echte duivelse moffin en beslist geen engel. Haar machtspositie is haar naar de kop gestegen. Ze denkt nu dat ze alles mag en overal mee wegkomt. Die moet gewoon even goed terug naar haar plaats worden gewezen.

  Als Trump een halve hint zou geven, dat hij misschien mogelijk wellicht weleens eraan zou kunnen denken om te overwegen de Amerikaanse troepen uit Europa terug te trekken, of idem dito een extra zware belasting op de invoer van Duitse sjoemelauto’s op te leggen, dan weet Frau Merkel niet hoe snel ze op haar blote knieën naar Trump moet kruipen, om vergiffenis te vragen.

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Altijd dat zelfde suprematie gevoel van de ‘moffen’ Het zit hen blijkbaar in de genen.

  In het artikel worden spijkers met koppen geslagen. Overal in de hoofdzakelijk linkse media van het westen wordt volop getracht om TRUMP af te schilderen als een dwaze gek, een gevaar voor de wereldvrede, een geesteszieke…alles wordt aangegrepen, uit zijn context gehaald en fel uitvergroot om dit doel te dienen. Ook zijn medewerkers, b.v. de afgevaardigde, die nu in Europa kwam spreken over het klimaat als scepticus, zijn naam ben ik vergeten, liet men een halve minuut aan het woord op tv. Men kon ook moeilijk zijn aanwezigheid verdoezelen. Niet om argumenten te aanhoren, neen, enkel een paar, niets ter zake doende zinnen kregen we te horen, die overigens met de kern van de zaak, nl. dat menselijke activiteit niet aan de basis ligt van de klimaatswijziging, helemaal geen uitstaans hebben. Dat is de veel toegepaste slinkse truc van de media om het volk een rad voor ogen te draaien, door hen af te sluiten van andere meningen, zodat ze zelf zouden kunnen oordelen. Er is maar één waarheid, en dat is de hunne..

  Maar hoe dan ook, TRUMP is absoluut niet diegene die zij voorstellen. Ze zullen nog raar opkijken.

  Like

 14. FerdinandK zegt:

  Er is maar 1 manier, om de Duitsers in te tomen.
  Opdelen in 4 of 5 delen en deze toewijzen aan andere landen.
  En NOOIT weer samenvoegen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En waarom zou dat volgens U dan wel moeten? Verklaar U even nader!

   Like

  • Harry zegt:

   Mijn idee ook !
   Anders vervallen ze toch steeds weer in rottigheid .
   Mijn familie heeft veel geleden gedurende de oorlog , ze noemden ze sadisten .
   Mijn vader was Joods , maar dat hadden ze gelukkig niet door , mijn ouders hadden lange tijd twee Duitse militairen ingekwartierd , maar zijn moeder heeft haast de hele oorlog onder een vloertje moeten leven , In het huis er naast !

   Hitler was een smerige socialist . Zijn geest waart nog steeds rond .
   Zoiets moet je niet willen koesteren , maar moet je kort hakken !

   Ze zijn ook zo hardleers , Volkswagen was een socialistisch idee van hitler en nu 75 jaar later sjoemelen ze er nóg mee .

   Like

  • Ferdinant Dat opdelen is al gebeurd er zijn veel deelstaten zelfs een koning is er aanwezig

   Like

 15. toetssteen zegt:

  Dit artikel doet me denken aan iets dat ik onlas onder ogen kreeg:

  http://www.ad.nl/nieuws/poetin-en-assad-hebben-mijn-leven-gered~add21ab7/

  Het verhaal van deze geestelijke die verteld over een massa ‘rebellen’ die protesteerden, echter, hij, noch mensen om hem heen, kenden deze lui.
  Zelfde verhaal deed de ronde toen met die protesten tegen de bankiers in de US. De protesterende studenten hebben uiteindelijk de boel ingepakt en zijn vertrokken omdat ze bemerkten dat er infiltranten tussen zaten. Idem dat studentenprotest in Hongkong van een paar jaar terug.
  Maidan zal ook wel foute soep zijn geweest…… Rare tijden.

  Like

 16. Flo zegt:

  Merkel is lekker bezig,ze maakt opnieuw een muur ,en geen duitser die het door heeft ,Honecker zou trots op haar zijn .Propaganda draait op volle toeren ,en ze geloven allemaal het staatskanaal ,waar hebben we dit meer meegemaakt .We mogen blij zijn dat dit wijf geen leger heeft .

  Like

 17. U.G. Kempenaer zegt:

  De Duitsers kunnen moeilijk maat houden, ze slaan altijd door, de laatste jaren weer in politeiek correctheid en de weg met ons mentaliteit. Duitsland is geen geschikt land om de EU te leiden. De EU moet desintegreren en de afzonderlijke landen moeten zichzelf weer gaan besturen, veel beter.

  Like

 18. Ron zegt:

  Ik heb mij ooit eens door hoogbejaarde kennissen laten vertellen dat in Duitsland iedereen die journalist is en voor een krant werkt een verklaring moest ondertekenen waarin stond dat het verboden was ook maar iets negatiefs over de USA te schrijven.
  Die regel zou vlak na de tweede wereldoorlog ingesteld zijn toen de Amerikanen west-Duitsland de nodige jaren bezet hadden en ze niet op negatieve berichten over zichzelf zaten te wachten.
  Ik ben benieuwd of die regel ooit nog eens ingetrokken was.
  Als de USA het werkelijk nog voor het zeggen zou hebben in Duitsland dan zou die regel nog moeten gelden en zou wat nu gebeurt in Duitsland door Trump negatief af te schilderen verboden zijn.
  Is er toevallig iemand anders die iets afweet van die regel voor journalisten?

  Like

 19. Jan zegt:

  Kamer eist van Rutte meer kritiek op Trumps omstreden inreisverbod

  ..
  Premier Mark Rutte zal vandaag in de Kamer meer afstand moeten nemen van de Amerikaanse president Donald Trump en diens inreisverbod voor moslims. De premier zei het verbod af te wijzen en te betreuren, maar meerdere partijen vinden dat Rutte zich in veel hardere bewoordingen uit moet spreken tegen het inreisverbod voor burgers van zeven moslimlanden.

  http://www.ad.nl/binnenland/kamer-eist-van-rutte-meer-kritiek-op-trumps-omstreden-inreisverbod~ae5901af/

  Doen, Mark, zet jezelf als beroepsidioot verder voor schut:

  Immigrant From Afghanistan Arrested In Plot to Blow Up NYC Subway System (Video)

  The Justice Department announced that Najibullah Zazi pleaded guilty today in the Eastern District of New York to a three-count superseding information charging him with conspiracy to use weapons of mass destruction (explosive bombs) against persons or property in the United States, conspiracy to commit murder in a foreign country and providing material support to al-Qaeda. Among other things, Zazi admitted that he brought TATP [Triacetone Triperoxide] explosives to New York on Sept. 10, 2009, as part of plan to attack the New York subway system.
  ….

  ….
  https://www.justice.gov/opa/pr/najibullah-zazi-pleads-guilty-conspiracy-use-explosives-against-persons-or-property-us

  Like

 20. Wie niet horen wil , moet maar voelen. Wie denkt zij wel wie zij is.

  Like

 21. Henk.V zegt:

  Ik heb grote waardering voor het scherpe inzicht van Michael Mannheimer, een man die altijd weet waarover hij praat.
  Het is hier al gezegd: Merkel en haar linkse volgelingen in de EU zijn bezig hun hand zwaar te overspelen.Ze zullen van een koude kermis thuiskomen.
  President Trump is een schatrijke, ”selfmade man” die alleen maar in de politiek is gegaan, omdat het welzijn van zijn land hem oprecht boven alles gaat…
  Ik zou wensen dat dit in het Westen ook overal het geval was.geweest….

  De huidige president van de U.S.A loopt niet aan de leiband van een politieke partij en men kan zich geen beter scenario wensen voor een land dat naar vrijheid streeft naar het behoud van de eigen Amerikaanse cultuur, waarin iedereen van werkelijk goede wil en vrijheidszin een plaats kan verwerven.

  Zoals gezegd, loopt een openlijke krachtmeting met Trump’s Amerika voor de steeds arroganter wordende Merkel inderdaad slecht af. Voor iedere linkse malloot die multiculturele ballonnen verkoopt, trouwens ook.
  Over de onvermijdbare val van Merkel kan ik mij zeer verheugen, omdat- ,zoals Mannheimer al aangeeft- zij net zo schadelijk blijkt te zijn geworden voor haar land en Europa als Hitler dat was.

  Ik vind dat jammer voor een land met -wetenschappelijk en cultureel bezien- een grote staat van dienst.Bovendien zijn de doorsnee Duitsers in het algemeen zeker vriendelijk en van zeer goede wil te noemen. Over het geheel genomen zijn zij echter nog niet volledig verlost van een groot mentaal manco: de bijna kritiekloze drang tot navolging van degenen die aan de macht zijn.

  Deze neiging tot verregaande gehoorzaamheid heeft in het verleden de mogelijkheid tot grote ontsporingen mogelijk gemaakt : het land bracht tot twee maal toe een wereldoorlog op gang.

  Dat onder een psychisch aftakelende Bundeskanzlerin de kans op een derde wereldoorlog erg is toegenomen is werkelijk treurig!
  Ik hoop dan ook dat Trump een nuttige inval krijgt en openlijke blijken van sympathie uitspreekt voor de enige partij die Duitsland kan normaliseren.,de AfD..
  Volgens mij zou dat wel eens een heel nuttige Amerikaanse strategische tegenzet kunnen zijn ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s