No Fake: de lijst m.b.t inreisverbod is afkomstig van Obama!

screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

“USA ongecensureerd!” Zo luist de nieuwe serie, waarmee wij hier op www.wochenblick.at regelmatig over gebeurtenissen in de VS zullen berichten. En wel vanuit een andere gezichtshoek. Want de meeste media schrijven over van de “New York Times” of de “Washington Post”, war saai is – wij zullen een alternatieve blik op de daadwerkelijke feiten werpen. Om te beginnen: Waarom verzwijgen de meeste mediaberichten dat de lijst met islamitische landen eigenlijk van Barack Obama afkomstig is?

blick

Donald Trump aarzelt niet lang en doet datgene wat Europese regeringen niet durven: hij vaardigt nooddecreten uit die orde moeten scheppen in de immigratiechaos. De eerste klap: voor een periode van 90 dagen mogen burgers uit Iran, Irak, Jemen, Libië, Somalië, Soedan en Syrië de VS niet binnenreizen. Deze regel geldt eveneens voor de bezitters van visa of permanente verblijfsvergunningen (Green Cards).

Obama stelde de lijst met “gevaarlijke landen” op

Hebben Trump en zijn adviseurs de lijst zomaar uit hun mouw geschud? Gaat het zelfs om kwaadaardige willekeur? Dat zou je wel moeten geloven als je de meeste mediaberichten vertrouwt. De lijst van gesanctioneerde landen werd echte ronder de vorige president samengesteld. De regering-Obama stelde dus de lijst op, die nu gebruikt wordt! In februari 2016 gaf het ministerie van Homeland Security opdracht tot opheffing van de visumvrijheid voor mensen die na 1 maart 2011 “Irak, Syrië, Iran, Soedan, Libië, Somalië of Jemen” bezocht hadden. Daarmee definieerde ook de Obama-regering deze landen als gevaar en mogelijke uitgangspunten voor terroristische aanslagen.

Obama stopte in 2011 asielaanvragen uit Irak

Onder ex-president Obama heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in 2011 de verwerking van asielaanvragen uit Irak voor een periode van zes maanden stilgelegd. Een half jaar lang werd er geen enkele aanvraag verwerkt! De media kwamen stilzwijgen overeen en twee jaar later, in 2013, “sijpelde” heel gedoseerd de waarheid door. Een mediaal of publiek debat bleef uit, de tijd heelt alle wonden.

Media jammeren, Merkel en Kurz protesteren

Terwijl in 2011 de schreeuw van verontwaardiging uitbleef, omdat Obama alle asielaanvragen uit Irak gewoon stopte, ziet dit er nu heel anders uit. De media vuren uit alle kanonnen. Volgens de “Kronen-Zeitung” was er sprake van “wereldwijde schokgolven”.

De Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, protesteerde verontwaardigd: “Ik veroordeel dit algemene inreisverbod van de VS.” Religiegemeenschappen en hele staten zouden nooit onder algemene verdenking gesteld mogen worden. Daarom zou hij al contact hebben opgenomen met de Amerikaanse ambassade. De Duitse bondskanselier reageerde dienovereenkomstig en protesteerde net zo vastberaden tegen het “algemene inreisverbod”. Of Trump en zijn adviseur Stephen Bannon daarom al knikkende knieën hebben, was bij het sluiten van de redactieburelen nog niet bekend.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Obama, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op No Fake: de lijst m.b.t inreisverbod is afkomstig van Obama!

 1. Flo zegt:

  Heerlijk dat gejammer ,eindelijk eens iemand met verstand aan de macht.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  De wereld staat op zijn kop. Maar wacht even, het broeit en het vuur van de islam is smeulende, het zal niet lang duren eer er een zeer grote aanslag gepleegd zal worden of in Europa of in Amerika. Dat deze aanslag of zelfs meerdere er komt is wel zeker.
  En wat zullen de leiders dan weer clichématig treuren en kranzen leggen uit zelfbedrog en minachting voor de Europese burgers.
  Van Nice en Berlijn is niets maar ook niets geleerd dan alleen: “wij zullen doorgaan tot we bij het gaatje zijn”. Een uitspraak in komische setting van André van Duin, maar hier in werkelijkheid bedoeld tot het uiterste, tot Europa helemaal in chaos ligt en alles volgens het krankzinnige plan van de maffia in Brussel.

  Like

 3. trol010 zegt:

  Goed bezig , kan die domme Merkel nog wat van leren, die maakt van haar land een vuilnisbak, iedereen en alles met of zonder paspoort is welkom voor gratis huisvesting , zakgeld en medische zorg, zie ze er maar weer eens uit te krijgen !!! Die gaan nooit meer terug !
  Als ik geen paspoort heb kan ik niet eens op vakantie met een vliegtuig, ik kom er simpelweg niet eens in, Een Arabier zonder paspoort krijgt hier alles !

  Geliked door 1 persoon

  • Marcel zegt:

   Ja die Arabier uit bijvoorbeeld Syrie met z’n vluchtelingenverhaal waar of niet waar krijgt hier meer voor elkaar dan een ontslagen V&D-medewerker of een ontslagen IHC-Merwede medewerker of een ontslagen ING- kantoormedewerker. Die krijgt een asielopvang en daarna een statushoudersstatus en een sociale huurwoning en een budget voor inrichting en een uitkering enzovoorts. Voor vele vluchtelingen is het hier werkelijk Joepieland. Voor velen die hier al woonden niet wanneer ze werkeloos worden.

   DIT IS ECHT VALS !!

   Like

 4. Jan zegt:

  Trump travel ban not anti-Islam, UAE minister says

  ABU DHABI: US President Donald Trump’s travel ban on citizens of seven Muslim-majority nations is not anti-Islam, the United Arab Emirates foreign minister said on Wednesday.

  Sheikh Abdullah bin Zayed al-Nahyan, whose country like neighbouring Saudi Arabia is a close ally of Washington, said it was “wrong to say” that the decision by the new US administration was “directed against a particular religion”.

  http://timesofindia.indiatimes.com/world/middle-east/uae-minister-says-trump-travel-ban-not-anti-islam/articleshow/56916363.cms

  Like

 5. Jan zegt:

  An Islamic extremist group that wants Sharia law says Donald Trump’s migration ban will spark terrorist attacks.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4175076/Islamic-extremists-say-Trump-bans-fuel-terrorism.html

  Wat aangeeft dat de ban terecht is

  Like

 6. Jan zegt:

  Father Whose Son Was Killed By an Illegal Immigrant Isn’t Buying Chuck Schumer’s Tears

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s