PVV loopt weer flink uit op VVD in peilingen

pvv-rood-wit-blauw

In de nieuwste zetelpeiling van Kantar Public (voorheen TNS NIPO) loopt de PVV weer flink uit op de VVD. De partij van Geert Wilders staat nu virtueel op 35 zetels, de VVD op 22.

Volgens Kantar heeft het moment van de peiling zeker een rol gespeeld. Ten tijde van en direct na het aftreden van VVD-minister Van der Steur is er forse afname te zien in electorale steun voor de VVD en een toename in steun voor de PVV.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV, VVD. Bookmark de permalink .

24 reacties op PVV loopt weer flink uit op VVD in peilingen

 1. trol010 zegt:

  Ik zie Wilders als een soort Trump , mensen die geen blad voor hun mond nemen en gewoon zeggen waar het op staat ! Volgens mij is dit een nieuwe trend. Al dat schijnheilige liegen en er om heen draaien, en veel lullen en nix doen , dat zijn de mensen spuugzat !

  Liked by 2 people

  • abouneenee zegt:

   Trump is een soort Wilders, laatstgenoemde verkondigde de geest waarin Trump handelt al minstens 11 jaar geleden. De EU is er schuldig aan dat NL niet compatibel is met de dreigingen waar het westen mee wordt geconfronteerd en NL is één van de founding fathers van de EU. Yep, NL heeft zich in de loop der jaren steeds verder teruggetrokken van het nemen van verantwoordelijkheid, wijst steevast met het vingertje naar de EU wanneer de politieke wil er is om niets te veranderen ten gunste van het volk en gooit zelfs wanhoopspogingen van het volk om de eigen situatie te veranderen dmv referenda ondubbelzinnig in de prullenbak. Nu heeft de Raad van State de toegevoegde verklaring, zonder veranderingen aan het oorspronkelijke verdrag met Oekraïne, te vaag bevonden. Het zou heel goed kunnen dat de RvS de publieke opinie probeert te kapen door afwijzend tegenover het Oekraineverdrag te staan, hetzij om redenen die Rutte goed uitkomen en hij op kan lossen om zo de gevolgen van manipulatie van de VVD electoraal enigszins te compenseren.

   Dan zou de RvS politiek bedrijven.

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Voor minder dan 40 zetels doen we het niet. Het is dat ik PVV stem vanaf het eerste uur was echter de PVV niet dan ging mijn keuze uit naar SGP. Ik weet het wel te klein en te onbeduidend maar omwille van het statement. Na de PVV is de SGP de enig partij die iets wil doen aan de aanwezigheid van teveel islam. Alle anderen laten het nagenoeg afweten of laten het in het midden. Onbegrijpelijk.

  Liked by 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  Wanneer je de VVD vraagt is het natuurlijk omgekeert !
  De meeste opinie omvragen zijn links gestrickt !

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik zie Trump als een soort Wilders, Wilders verkondigd al tien jaar de waarheid en heeft ook al die tijd een geweldig partijprogramma om vele zaken die hier knap scheef zijn gegroeid snel te herstellen, dat hij door de pro EU/pro Islam gevestigde partijen van Rutte en Co en hun wapen de leugenpers al even lang gedemoniseerd wordt betekend niet dat de totale bevolking de weg kwijt is en dat zal heel duidelijk blijken ook de aankomende verkiezingen dat blijft echt niet steken op 35 zetels maar worden er veel meer.

  Like

 5. hslot4 zegt:

  Op de site an Dutchturks lopen ze ook aardig in zal even doorklikken dan staat de pvv zo bovenaan hahahahahahahaha.
  Weten hoe even mn instructies lezen staan bij de comments have funn 🙂 :https://fenixx.org/2017/02/01/kotsemmer-bij-de-hand-en-vooral-niet-agressief-worden-lees-en-huiver-bij-dit-vod-afkomstig-van-dutchturks/

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Het is me niet helemaal duidelijk maar ik meende te hebben gelezen dat het 2 mannen waren die arabische namen hadden en allahackbar riepen.
   Het motief heb ik nog niet gezien.

   Like

 6. Harry zegt:

  Hopelijk zet deze trend zich voort .
  Het zouden er minstens 45 moeten worden .

  Wég met de volksverraders !
  Wég met de leugenaars en volksverlakkers .
  Wég met de baantjescaroussel .
  Wég met de zakkenvullers .
  Wég met het rooie geteisem .
  En naar de donder met de zg. gutmensen , die zó rot zijn dat ze hun eigen volk verraden !

  Zét hem op Geert en hopelijk nu geen uitspraken waar weer een groot gedeelte van de kiezers op afknappen !

  Like

 7. Fred zegt:

  Trump heeft de trend gezet.
  Het zal jaren duren, zo niet generaties, voordat dat besef bij links zal doordringen.

  Like

 8. Onschuldige Bijstander zegt:

  50 zetels PVV niet onmogelijk let maar op tenzij de boel gewoon rigged is gelet op absurde berichtgeving omtrent uitgestelde datum definitieve uitslag door potloodstemfraudepreventie laat me niet lachen clownacteur Pislap

  Like

 9. Ivanhoe zegt:

  Wat er helaas nodig is, is een aanslag.
  Eerder wordt en blijft het Nederlandse volk niet wakker.
  Verschrikkelijk voor de mensen die gaan vallen. Dat worden dan onze martelaren.

  Like

  • Japio zegt:

   Aanslagen komen pas na de verkiezingen Ivanhoe. Dan zullen de mensen wederom geschokt zijn en Geert de schuld in de schoenen schuiven. Want vele landgenoten zijn vergiftigd met het linkse gedachtengoed.

   Like

 10. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 11. Mr D. Umass zegt:

  OT maar deze is geweldig, als links het zegt geen protesten maar nu rechts hetzelfde zegt staat de wereld op zijn kop.

  Like

 12. Flo zegt:

  Rutte heeft het drukker momenteel met de ukraine dan met Nederland, Erdogan die iemand die het vrije woord verkondigd ,gewoon opsluit,heeft Rutte ook geen moeite mee,,en moslims die homo’s van het dak afgooien zal hem ook een worst zijn.
  ,nee daar moet je mee praten .De heersende politiek in Den Haag leeft onder een steen ,en is er iemand die dit veroordeeld ,wordt weggezet als populist ,nou ik ben er een , en ik weet er nog veel meer ,ze zouden er wel eens van kunnen gaan schrikken straks .

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Peilingen zijn altijd vals en frauduleus.
  Ga stemmen. En ga helpen met het tellen van de stemmen of ga kijken als waarnemer op een stembureau. Anders blijft het stemmen een PvdA-feestje en PvdA is een ander woord voor fraude.

  Liked by 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  Bij de jongeren in Frankrijk is Marine le Pen verreweg de populairste candidaat……………

  Like

 15. Dit klinkt heel goed, lekker doorgaan zo.

  Like

 16. Thoth zegt:

  NIPO? Dan zullen het er wel meer zijn… ik schat ca. 38 zetels.

  Like

 17. Japio zegt:

  Nu.nl; [Alle stemmen voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen worden uit voorzorg met de hand geteld. Het systeem waarmee de stemmen werden geteld, wordt niet meer gebruikt vanwege veiligheidsproblemen die ertoe kunnen leiden dat de uitslag gehackt kan worden.] Dan kunnen ze tenminste handmatig de boel flessen. Ze gaan zich nu al op één of andere manier hun eigen indekken. Alsof handmatig tellen zo betrouwbaar is. Het is toch ongelofelijk dat met die technologie van tegenwoordig niet een normaal fraudebestendig systeem gerealiseerd kan worden. Of wel, maar dan kunnen ze er niet onderuit dat de PVV met een overweldigende meerderheid heeft gewonnen.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Ook b.v. deze : “Van de Britse moslims vindt 31 procent dat de doodstraf moet staan op geloofsafvalligheid(..)”

  http://www.ad.nl/dossier-nieuws/ik-waarschuw-niet-voor-niets~a30d58c2/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s