Alleen Geert Wilders kan Albert Heijn en Jumbo verlossen

screenshot_66

(Door: “Weethetwel”)

Onze grootwinkelbedrijven zitten in de verstikkende wurggreep van de islamisering. Zij dragen daardoor in grote mate bij aan diezelfde islamisering. Hun handelwijze is helemaal gebaseerd op de verwachting die er van de toekomst bestaat: een islamitisch Europa. Dat is de trend. En geen van allen durft die trend ter discussie te stellen op straffe van dat ze de boot denken te missen. Wie te snel islamiseert, krijgt nog kritiek van de oorspronkelijke bevolking, wie te laat is, mist de moslimtoekomst. Alleen een klinkende overwinning van Geert Wilders kan die toekomstverwachting in de war schoppen. Want dan kan de trend ineens grondig veranderen.

De trend is : Europa wordt islamitisch

Er bestaat bij de directies van de grootwinkelbedrijven geen enkele twijfel aan de islamisering van Europa. Dat is de trend. Ze kennen het beleid van de EU en hun eigen nationale regeringen, voor wie de islamisering niet snel genoeg kan gaan. En niets lijkt die trend nog te kunnen stoppen.

Daar komt bij dat de mensen die deze bedrijven leiden van dezelfde links-geïndoctrineerde generaties zijn als waar onze politici uit zijn voortgekomen. Ze zien geen enkel gevaar in deze wereld die van goedheid aan elkaar hangt. Al vroeg moesten ze hun keuze maken voor de cijfertjes en dat is nu het belangrijkste in het leven. Daar verdienen ze de kost mee. In de Volkskrant en de NRC lezen ze wat hun vriendjes schrijven wat goed en slecht is (en de islamisering hoort daar bij het goede). Op de televisie zien ze nog wel eens slechte rechtse mensen voorbij komen (wat dat dan ook zijn mag), maar die worden stevig aangepakt en krijgen zo geen kans.

Voor dit soort bedrijven is het een gegeven dat over pakweg 10 jaar meer dan de helft van de jeugd uit moslims bestaat en het eind is nog niet in zicht. Dat is de groep waar je je spullen aan kunt verkopen, want opgroeiende jeugd heeft veel meer nodig dan de groep zure ouden van dagen die bijna niets eet en verder ook  niet veel nodig heeft. Bovendien zijn de moslims vooral een bevolkingsgroep die nog niets bezit. Met behulp van de asielindustrie en op kosten van de oorspronkelijke bevolking vertegenwoordigen ze een enorme koopkracht.

Voor de jongens en meisjes van Albert Heijn en Jumbo is het dus geen enkele vraag of een morele belemmering hoe ons land er over een beperkt aantal jaren uit gaat zien. De stelling is gerechtvaardigd dat ze net zo kwaadaardig naïef zijn als hun collega’s uit de politiek en van de pers en televisie. Ze komen ook allemaal uit dezelfde post 1968 koker, dus een ander geluid dringt in hun goedmenschelijke wereldje niet door.

Voor argumenten zijn deze mensen dus niet meer bevattelijk. In hun naïeve domheid denken ze voorts dat (op een paar slechteriken na) alle andere mensen ook dezelfde denkwijze en overtuiging hebben als zijzelf.

Sinterklaas, Kerstfeest en Pasen eruit, Suikerfeest erin

Zo dachten de frisse jonge managers van Jumbo: als over tien jaar Nederland zo ver geïslamiseerd is, dan kunnen wij het beter nu al invoeren  en dan zijn wij de eersten. Dan hebben wij de boeren uit het dorp nog als klant en de moslims erbij, dan laten we de concurrentie een poepie ruiken. Dus werd alvast Kerstmis afgeschaft, Pasen afgeschaft en het Suikerfeest ingevoerd. Iedereen werd met extra suikerfeestcadeautjes alvast in de gelegenheid gesteld kennis te maken met die prachtige toekomst.

Maar de boeren dachten daar anders over. Die lui van Jumbo hadden echt helemaal niet in de gaten wat het effect was op mensen die nog wel moraal  hebben, de geschiedenis kennen en dank zij internet ook weten welk een enorme ellende de islamisering voor een land betekent. Maar ook welk een verdriet het oplevert voor de oorspronkelijke bevolking dat de tradities en de daarbij  behorende gevoelens waarmee ze zijn opgegroeid en die generaties lang doorgegeven zijn door een clubje betweterige snuiters van Jumbo overboord worden gegooid. Ongegeneerd durven ze de bestaande bevolking te schofferen, maar als je ze er mee confronteert, zullen ze zeggen: “Waar heb je het over?”

Nu waren Albert Heijn en de HEMA al eens door de Nederlandse bevolking teruggefloten, dus die hielden zich de laatste jaren tamelijk rustig. Zij zijn overgeschakeld op een stiekeme manier van islamisering. Ze hebben ontdekt dat er tot hun domme verbazing protest uit de maatschappij kan komen, dus slaan ze zich niet meer op de borst, maar schaffen in het geniep christelijke en traditionele symbolen af. ”Kerstbrood”  wordt “feestbrood”,  “Kerstmis” wordt “lichtjesfeest”, “Paasfeest” wordt “lentefeest” en nergens is meer een Zwarte Piet te koop. Volgend jaar de volgende stap. Die domme Nederlanders hebben dat toch niet door en als ze het door hebben, kunnen ze er toch niets aan doen. De overige winkelbedrijven, waaronder ALDI en LIDL, gaan geen confrontatie aan met de Nederlandse bevolking en hebben zich bij de stiekemerds aangesloten.

De actie van Jumbo om maar meteen volledig te islamiseren, viel volledig in het water. Er kwam onverwacht veel protest. Daar hadden ze niet op gerekend. Carel van Eerd (de medeoprichter en voorzitter van Jumbo) moest er op zijn oude dag aan te pas komen om zijn jonge wilde honden tot de orde te roepen. In aller haast werd er een speciale sinterklaasactie op poten gezet met grote cadeaus om te laten zien dat Jumbo helemaal geen hekel heeft aan dat feest. Met Kerstmis werd vervolgens een speciale folder bij de Telegraaf gevoegd met daarin zelfs een paar keer het woord “kerst” en met overdreven veel varkensvlees. Kijk, voorlopig is varkensvlees nog bij Jumbo te koop. Je moet ook rekening houden met de Brabantse boeren waar je bedrijf ooit is begonnen, toch. Zo lang als het duurt……

Alleen een trendbreuk kan die lui uit hun winterslaap halen

Totdat er een verschrikkelijke verkiezingsuitslag komt die hun gezapige wereldje volkomen overhoop haalt. Die hun vriendjes van de zoete politiek en de leugen-pers volledig in hun hemd zet. Een uitslag die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden en ook door geen van de leugenachtige opiniepeilers was voorspeld. Het Nederlandse volk pakt zijn macht terug en laat Geert Wilders met de PVV een knallende overwinning behalen. Dat is het moment van de definitieve trendbreuk.

Dan is er ineens het keerpunt dat het afglijden naar de donkere middeleeuwen geblokkeerd wordt. Dat er plaats blijft voor de verlichte joods-christelijke traditie en het land niet afglijdt naar een verachtelijke moslimstaat zoals Libanon, dat van een prachtig vrij en christelijk oosters land in een paar decennia afzakte tot een dom islamitisch derdewereldland.

Groot zal de paniek zijn, net als bij de plotselinge overwinning van Trump in de Verenigde Staten. Ook daar tekent zich nu een snelle trendbreuk af die de gezapige elite in volledige paniek brengt. Ook Albert Heijn met grote bezittingen  in de VS heeft nu al een groot probleem, omdat het concern in zijn arrogante domheid vol de kant van Clinton heeft gekozen en nu al gedwongen wordt anders te gaan denken. De toekomst wordt niet zo groen en lieflijk als de jongetjes van Albert Heijn daar gedacht hebben. The Climate Change is niet datgene waar je de mensen in de toekomst mee zoet kunt houden. De aanlokkelijke wereldburger die geen tradities en verleden heeft en daarom lid wil worden van de multiculti-Albert Heijn community (inclusief eigen TV Kanaal) komt er niet.

Nee, er komen weer community’s van mensen die een eigen cultuur hebben, een eigen taal spreken, hun eigen tradities hebben. Gewoon landen dus. Ze zijn bereid nieuwe mensen op te nemen, maar slechts op hún voorwaarden, en passen ervoor door verraderlijke bestuurders en mee heulende winkelbedrijven uitgeruild te worden voor armlastige veroveraars.

De trendbreuk zal een zegen zijn

Er gaan beslist extra mensen nadenken bij zo’n trendbreuk. De kans is groot dat de islamisering gestopt wordt en zelfs teruggedraaid. Dan moeten de grootwinkelbedrijven uit overlevingsdrang wel handelen, anders zitten ze dik naast de trend. Ze moeten er rekening mee gaan houden dat de Nederlandse cultuur blijft bestaan en dat ze op het verkeerde paard gewed hebben. Dan durft de Partij van de Dieren misschien uit z’n linkse schulp te kruipen, omdat ze dan niet meer tegelijk vóór islamisering en tégen halal slacht hoeft te zijn. Kans dat korte metten gemaakt wordt met de  halal afdeling. Geen goede sier meer maken met feestbroden en lichtjesfeest, met suikerbeestjes en ramadancadeautjes. Als de oude Carel van Eerd dan nog leeft, zullen als de wiedeweerga de Zwarte Pieten terug zijn in de Jumbo en zal het Paasfeest weer Paasfeest heten. De trend is your friend.

Albert Heijn heeft dan in de VS al de nodige ervaring opgedaan hoe zonder veel kleerscheuren de trendbreuk van Trump te overleven. Want het zijn de centjes die tellen en als in de VS de toekomst aan het volk is en niet meer aan de elite, dan geldt dat ook voor Albert Heijn. Zo opportunistisch zijn ze wel en anders zullen de aandeelhouders ze dat wel laten weten. Twee winkelbedrijven zullen in eerste instantie net doen alsof er niets aan de hand is. Dat zijn de ALDI en de LIDL. Beide bedrijven zijn in Duitsland gevestigd en worden van daaruit bestuurd. De minachting voor de eigen bevolking en de eigen cultuur is in Duitsland bij de elite zo mogelijk nog erger dan in Nederland, dus beide bedrijven gaan vol voor de islamisering. Met die twee bedrijven kan de Duitse bevolking het beste zelf afrekenen. Dat kan door een oerknal van de AfD. Het worden spannende tijden.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Geert Wilders, Graaien, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, Patriottisme, political correctness, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Alleen Geert Wilders kan Albert Heijn en Jumbo verlossen

 1. Mary zegt:

  Uit principe koop ik al die feestbroden, lenteartikelen niet net zo min als ik afreken bij een hoofddoek die achter de kassa zit.

  Geliked door 2 people

 2. tippelaar zegt:

  Inderdaad, de voorbeelden zoals Albert Heijn en de Hema. Groot winkelbedrijven zonder geweten, alleen de winst. Toen AH met zijn vlees volledig halal ging (makkelijk voor iedereen), heb ik AH een email gestuurd, dat ik nog liever zand at dan hun halalproducten. Duizenden nederlanders deden hetzelfde. Resultaat was dat AH schielijk dat halal-idee terug draaide. Nu mijn toekomstvisie over de islamisering van NL (laten we het daarbij houden). Als de islamisering doorgaat moge het volgende tot voorbeeld dienen. Er was eens een engelse kolonie in Afrika. Die deed het economisch zo goed dat de blanke boeren tegen hun afdracht aan Engeland in opstand kwamen. Zij stichten een eigen staat, Rhodesie, onder leiding van Ian Smith. Zowel de zwarte, als de blanke mensen leefden daar met elkaar in welvaart. Totdat een communistische agitator/dictator opstond, Mugabe, die het land met geweld hervormde en de naam veranderde in Zimbabwe. Blanke boeren werden gedood en van hun land verdreven. De agrarischre infrastructuur werd vernietigd omdat de zwarten te stom waren om de hoog ontwikkelde agricultuur voort te zetten. Nu is Zimbabwe een van de armste landen van Afrika en heerst er hongersnood. Mugabe heeft het land terug geworpen in de middeleeuwen, ten eigen faveur en van zijn handlangers. De bevolking is alles kwijt en komt er nooit meer bovenop. Eigen schuld, dikke bult. Zij liepen achter de foute leider aan. Zo zal het ook in nederland gaan. Uit angst voor de agressie en de terreur van de islam vinden de nederlanders alles goed. Zij kijken handenwringend toe hoe zij naar het islamitische schavot worden geleid. Ook voor de Pechtolds, de Asschers en de Klavers, zal het te laat zijn. Ook zij zijn slachtoffers van de islamitische slagers. Als de islamieten hier volledig de baas zijn, (en dat zullen ze als het zo doorgaat) zullen zij de nederlandse welvaartsstaat vernietigen omdat ze te stom zijn om onze hoogontwikkelde industriele maatschappij voort te zetten. Dan lijden ook zij honger en vreten ze elkaar op en vechten om de kruimels. Vanwege het moslim geweld worden zij door hun eigen geloofsgenoten omgebracht. Nederland zal dan terug geworpen worden in de duistere middeleeuwen. (niet in de tijd van dekruistochten want daarbij werd het christelijke westen bevrijd van de islam.

  Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Maar voordat het zover komt, zal deze ‘shit’ afgelopen zijn. Dit gebeurt niet, omdat de burgers het niet laten gebeuren. Geert zal minister president worden, de AFD komt in Nederland aan de macht en Marine Le Pen in Frankrijk. De EU kan proberen wat ze wil, ze kan de wil van het volk niet tegenhouden, want zonder het volk hebben ze niemand meer. Zijn ze, zoals je het zo goed omschrijft, zelf Zimbabwe en kunnen ze wel inpakken. En als ze, de regeringen en de linksen, het ooit zullen proberen om een rechtmatige electie te negeren, dán komen er burgerrellen en zullen ze eens zien waar de burgers van Europa toe in staat zijn. God is met ons!

   Like

 3. Mary zegt:

  Oh ja en bij la Place kom ik ook niet meer daar dat ook door familie van Eerd wordt bestierd.

  Like

 4. linda bakker zegt:

  beste Tippelaar, niet alleen Nederland maar geheel West-Europa gaat op deze manier ten gronde. Persoonlijk vind ik dit ( Rhodesia) en Zuid Afrika de beste voorbeelden hoe het ons straks zal vergaan. Als dit bewust is gedaan moeten die ( EU) lui echt knettergek zijn of het moet wezen om een hele bevolking op te ruimen en daarna de overblijvende ( Afrikanen en Islamieten) op te ruimen d.m.v oorlog of een of ander virus uit een Lab.

  Like

 5. Marcel zegt:

  Helaas heel veel cultureel marxisme bij deze grote supermarkten. Het lijkt wel of men zich min of meer heeft overgegeven om de culturele tradities van een land op te geven ter ere van dit culturele marxisme. Voorbeelden van het pogen kapot te maken van tradities zijn het Sinterklaasfeest (met zwarte piet), het Kerstfeest en ook het Nieuwjaarsfeest (met vuurwerk). Wat is het volgende wat onder vuur staat ?? Geen paasvuur meer of geen Carnaval geen bikini’s of barbecues ?? Cultureel Marxisme noemt men dat en daarvan is het streven om alles en iedereen als een soort “eenheidsworst” in een dwangbuis te dringen communistisch gelijk te worden. De “eenheidsworst” is dan echt wel gedwongen CO2-dictatoriaal veganistsich zoals het de CO2-ecofascisten betaamd. De ecodictatuur van dictatoriaal eco-Joepie regenboog tralala hosanna hoeraland van Luciferiaanse religieus Gaiajoepiestan. En zo af en toe een Wickermanachtig brandoffer of zo om de grote neopaganistische duivel Baphomet te vereren.

  Cynisme is dan overigens een illegale emotie (zoals in het boek 1984 van George Orwell).

  Like

 6. Ik kwam vaak in een groot huis voor psychiatrische ex-patiënten. Omdat ik dat ook ben. Er kwamen steeds meer asielzoekers. Je kunt er doordeweeks eten. Tegenwoordig is het Turks brood, Kebab en dat soort dingen. ?

  Like

 7. Paul zegt:

  Ik vind het een heel mooi geschreven betoog, maar nergens staan de bronnen vermeld waar u uw feitelijke informatie vandaan heeft gehaald. Dit doet af aan de betrouwbaarheid van uw betoog. Ik weet zeker dat u nog wel ergens die bronnen heeft staan en dat u die er nog bij kan voegen, dan zal u heel veel meer mensen hiervan kunnen overtuigen.

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Dat kan door een oerknal van de AfD.
  Ja, kan. Maar dan moeten die sukkels van de AfD eens ophouden met achterlijke uitspraken en eigen positie najagen. Daarmee schaden ze de goede zaak alleen maar en gaat of reichskanzler merkel verder met het islamiseren van Europa (ze heeft net weer met erdowaan besproken om elke maand 500 Fürchterlinge naar Duitsland te halen) of wordt kapo schulz de nieuwe islamiseerder.

  Like

 9. Steven zegt:

  Als Nederland dan toch eenmaal pislamitisch gaat worden..samen met Minister President Mohammed en Commissaris Hassan, en niet te vergeten Generaal Hussein, dan hoop ik maar dat héél Nederland veranderd is één groot oorlogsgebied waar iedereen elkaar afslacht als beesten…net als in die tering landen waar ze vandaan zijn gekomen.
  De linksen hebben dan wel hun zin gekregen, maar zijn dan inmiddels zelf ook vermoord. En al de nog aanwezige blondjes zijn dan omgetoverd tot neuqslaven voor al het moslimtuig!

  Like

 10. ik zegt:

  Ik koop enkel nog bij Joodse winkels. De rest is toch te links, die geven hun geld weg aan moslims, zodat die grote messen kunnen kopen om onze kleine kinderen te fileren. Joodse winkels fileren alleen Palestijnen, en die lust ik niet.

  Geliked door 1 persoon

 11. Pingback: Unilever, Philips, Albert Heijn, Shell en FrieslandCampina proberen hun wanhopige linkse vriendjes te helpen | E.J. Bron

 12. Pingback: Alleen Geert Wilders kan Albert Heijn en Jumbo verlossen | discitemoniti

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s