Bij linkse verontwaardiging over Trump is Hitler nooit ver weg

screenshot_67

(Door: Syp Wynia)

Wie niet beter zou weten, zou waarlijk kunnen denken dat Nederlandse kiezers op 15 maart de Amerikaanse president kunnen wegsturen. De linkse partijen hebben niks geleerd van de periode-Pim Fortuyn, vindt Syp Wynia.

Daags na de inauguratie van Donald Trump tot president van de Verenigde Staten zette D66-lijsttrekker Alexander Pechtold een paginagrote advertentie in Nederlandse kranten. ‘Hij beledigt vrouwen, kijkt neer op homo’s en wil moslims apart registreren. Dat laat ik in Nederland niet gebeuren.’

Zou Pechtold denken dat Trump ook de baas gaat worden in Nederland? Natuurlijk niet. In het frame dat Pechtold neerzet, gebruikt hij de verse afkeer van Trump in Nederland om voor D66 zetels te verwerven in de Tweede Kamer.

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", demoniseren, Hypocrisie, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

31 reacties op Bij linkse verontwaardiging over Trump is Hitler nooit ver weg

 1. Tistochwat zegt:

  (…) Dat laat ik in Nederland niet gebeuren. (…)

  Hoor toch eens, wat een praatjes!
  Ga thuis wat lekkers voor je vrouw koken joh, miezerig, klein ettertje.

  Hieronder zien jullie een foto van die zeikerd nadat ik hem een schop onder z’n hol heb gegeven:

  http://static0.persgroep.net/volkskrant/image/f3661e50-8690-4152-b0cc-c4041e8072fc?width=664&height=374

  Like

 2. Japio zegt:

  Het is zo een gluiperig volk die linkse hap. Ze verraden schaamteloos hun eigen volk en land. Ik hoop zo dat ze 15 maart flink op hun kloten krijgen. En als Geert met z’n PVV wint dan moet je zien wat er gaat gebeuren. Dan krijg je hoogstwaarschijnlijk dezelfde shit als in de VS.

  Like

 3. Mary zegt:

  Eh Trump beledigd geen vrouwen, Pechtold wil de Islam die beledigd en onderdrukt vrouwen als geen ander, juist Trump wil de homo gemeenschap beschermen tegen diezelfde Islam die Pechtold zo prima vind, de aartsleugenaar, Trump wil de fundamentalistische Islam vernietigen, Pechtold wil diezelfde fundamentalistische Islam als stemvolk. Ik denk dat dit mannetje naar de zandbak moet verhuizen samen met zijn stemvolk want voor Nederland is hij niets waard.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Als ik de reactie van Pechtold zo bekijk lijkt het wel alsof hinjde lessen in propaganda van Gubbels heeft gevolgd. (blijft ie toch in de buurt van Hitler)

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Daarop een pilsje !

  Geliked door 2 people

 6. Pechmannetje laat het niet gebeuren. Wie denkt hij wel wat hij niet is de imbeciel.

  Like

 7. erik zegt:

  Tistochwat zegt:
  2 februari 2017 om 21:10
  (…) Dat laat ik in Nederland niet gebeuren. (…)

  Hoor toch eens, wat een praatjes!
  Ga thuis wat lekkers voor je vrouw koken joh, miezerig, klein ettertje.

  Hieronder zien jullie een foto van die zeikerd nadat ik hem een schop onder z’n hol heb gegeven:
  ———————————————————————————————————————————

  Volgens mij heeft ie hier darmkrampen en moet ie snel naar een zekere plaats…………………

  Like

 8. Fred zegt:

  Dit soort domme dhimmies storten ons allen nog eens in de grootste ellende.
  Verhofstadt gezien in het EP over Trump?
  Erger dan kereltje maar veel en veel gevaarlijker.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ron zegt:

  Linkse tijdschriften zoals Psychologie Magazine gaan ook voluit op het orgel van vergelijken met de meest boosaardigen uit de geschiedenis, Hitler, Stalin en Mao-Zedong.

  Narcisme-expert Martin Appelo over Donald Trump – Psychologie MagazinePsychologie Magazine
  https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/hoort-trump-rijtje-hilter-maozedong-stalin/#

  Door een setje amateur psychologen wordt de conclusie getrokken dat Trump een narcist zou zijn. Nou ken ik Trump verder niet persoonlijk, dus net zoals vele miljardairs die zichzelf geweldig vinden zal hij ook best narcistische trekken hebben, maar dan opeens maken deze psychologen zich schuldig aan een partij demonisering zo groot als morgen de hele dag.

  Even een citaat:
  ******Stel dat Trump echt de genoemde persoonlijkheidsstoornissen heeft, wat staat ons dan nog te wachten?’
  ‘Van Hitler, Mao Zedong en Stalin staat wel min of meer vast dat ze een narcistische persoonlijkheidsstoornis hadden, zij voldeden aan de uiterlijke kenmerken én er is genoeg biografische kennis over hen verzameld om te stellen dat ze in de kern heel onzeker waren. Nou, we weten wat die drie in de wereldgeschiedenis hebben aangericht.’******** Einde citaat.

  Dus een president die toevallig een narcist zou zijn, als hij dat überhaupt al zou zijn, kun je meteen gelijkstellen aan massamoordenaars die miljoenen van hun eigen bevolking gedood hebben als Hitler, Mao-Zedong en Stalin.

  Die Trump is nog maar 12 dagen in functie en heeft nog nauwelijks iets kunnen doen. Boeken als Mein Kampf heeft hij ook niet geschreven dus waar die amateurpsychologen hun uitermate demoniserende conclusies vandaan halen mag een grote vraag zijn.

  Laster is wel het minste dat je die nep-psychologen verwijten kan.

  Like

 10. kraftavilqa zegt:

  Zo,zo laat dat sukkeltje het in Nederland niet gbeuren. Nou jammer voor jou peggold ik denk niet dat de kiezer in Nederland straks laat gebeuren dat jij iets te vertellen krijgt dus geniet er nog maar van zolang journalisten jou ten onrechte nog relevant achten, voordat ook zij doorkrijgen wat een blaartrekkende onbenul je bent.

  Like

 11. Jan zegt:

  Zou Pechtold het weten? Nee, want het wordt niet vermeld:

  De erfenis van 8 jaar staatsterreur in de VS:
  US Government Lost Track of 9,500 Migrants with Links to Terrorism

  The House Oversight Committee held a hearing about the vetting process for refugees entering the United States from terrorism hot spots.

  During the hearing, officials from the State Department and Homeland Security were asked about the location of 9,500 individuals who have been stripped of their U.S. visas because of links to terrorism. They had no idea and could not say if these individuals were still in the U.S.

  De intens verrotte mentaliteit van linksvolk dat 8 jaar lang terreur tegen de Amerikaanse bevolking kon uitoefenen. Hier Jason Chaffetz in actie tegen een linkse gek onder Obama:

  “You Gave 9,500 Visas To Terrorists” Jason Chaffetz Delivers The Best Roast Of His Life

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/us-government-lost-track-9500-migrants-links-terrorism/

  Like

 12. Jan zegt:

  Gay Trump Supporter Beaten Unconscious on Texas Street After He Pulls Out Trump Lighter=Pechtoldaanhager slaat homoseksueel die voor Wilders stemt in elkaar
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/gay-trump-supporter-beaten/

  Like

 13. Jan zegt:

  Hé, kijk eens Pechvogel (je wordt echt geen mp): KUWAIT FOLLOWS TRUMP’S LEAD; IMPOSES VISA BAN ON MUSLIM COUNTRIES

  Following the Muslim ban in the United States, Kuwait has now suspended the issuance of visas for travellers from Syria, Iraq, Pakistan, Afghanistan and Iran.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/02/kuwait-follows-trumps-lead-imposes-visa-ban-muslim-countries/

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Als je het over de NSB hebt, is Pechtold ook niet ver weg.
  NSB66.
  Kent er iemand trouwens een belofte of standpunt van D66, waar ze echt iets mee gedaan hebben?

  Geliked door 1 persoon

 15. dees zegt:

  Als ik de berichten mag geloven heeft Trump alleen een grote mond en verder veel gebakken lucht, vandaag zegt hij het Islam-tuig van de Aussies tóch binnen te laten.
  Bij de VN heeft Trumpie laten zeggen dat éérst de Krim moet worden terug gegeven aan de Nazis van Oekraine en dat hij de Russen beschuldigd van het opnieuw starten van geweld in Donesk.
  De Israëlisch moeten stoppen met verder uitbreiden van de woning bouw in eigen land !!
  Is het dan toch de draaikloot zoals hij zich vanaf het begin van de verkiezingen heeft getoond?

  Geliked door 1 persoon

  • Zou Trumpnews straks toch Fakenews blijken te zijn? Ik geef ‘m het voordeel van de twijfel en omdat er niemand anders is.

   Like

  • Nemesis zegt:

   Die berichten staan allemaal in de MSM, je vergeet er nog een paar. O.a. Trump wilede helemaal geen president worden, het was een spelletje, hij gaat het stokje overgeven aan Hillary. First Lady blijft in New York en verhuist nooit naar Washington.
   Australie had neen deal met de US over een stuk of 1000 vluchtelingen. Australie wil ze nu kwijt. Ik persoonlijk denk dat Trump eerst wil weten wat voor vlees hij in de kuip krijgt, maar zal zich aan die afspraak houden.
   <<<<<<bij de v<n gzegd hebben dat Rusland eerst de Krim terug moet geven?? Hoe krijgen ze het verzonnen. En zo gaat het maar door. Er zijn in Europa nog mensen die zich informeren bij de bron.

   Like

 16. Mirjam zegt:

  Ik vind dat Amerika haar eigen beleid mag opzetten, zonder dat de hele wereld over het land heen valt. Het zou me iets zijn als Amerika op haar beurt, ieder land in de wereld haar wil wil opleggen door alles te controleren en te proberen te beheersen met wat zij vinden dat iedereen zou moeten doen. Het is toch helemaal van het pad gerukt dat iedere idioot in de regeringen in Europa, maar ook buiten deze regeringen, die absolute leugens verkondigd, zich opwerpt als Amerika controleur en expert en met de meest achterlijke verkondigingen zijn zin probeert te krijgen.
  Maar wat ik nog erger vind is dat de leugen overal overheerst en regeert. Niemand van die hele kliek krijgt meer een waar woord over de lippen. Iedereen is doorgeslagen in ‘madness’. Wat een wereld! Bahh. Net zoals de opportunist Pechtold hier weer laat zien.

  Hetzelfde geleuter iedere dag op het nieuws, het achterlijke programma DWDD met zijn ADHD presentator inclusief Speedy Conzales-stem over de grootste quatsch, Jinek, RTL late night, Nieuwsuur en ga zo maar door. De hele tijd twintigduizendkeer luidde reclameonderbrekingen van 10 minuten en dan ook nog de flupprogramma’s over dagelijkse gadgets, YouTube bloggers, die sneller dan snel er doorheen worden geleid. Altijd dezelfde koek met dezelfde ingrediënten en achterlijke commentatoren met achterlijke gasten, die zoveel betaald krijgen dat ze alles ervoor doen om hun gastheren/omroepen, maar naar de mond te praten met hun ‘thema’s’.

  Ik moet denken aan al die mensen die er ook zijn. No-nonsens praters, personen, mensen…
  Ik snak soms naar lucht, rust en vrijheid en als ik dat voel dan heb ik behoefte aan dit soort geluid. Aan iemand die wel normaal kan praten, zonder poespas en de waarheid zegt. En nogmaals hier, het misschien al eeuwig vertoonde filmpje van Pat Condel. Maar oh zo waar. Gelukkig dat die mensen er ook zijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s