Dagje haatreactor…

screenshot_60

(Door: “Boiling Points”)

Landgenoten,

Kinderen hebben de toekomst! Dus kan je ze beter nu alvast leren dat de islam best wel heel erg “leuk en leerzaam is” en dat een homo van een hoog gebouw afwerpen eigenlijk helemaal niet zo erg is… Een openbare basisschool in Heerenveen vindt het kennelijk heel normaal om weerloze kind’ren uit groep 8 kennis te laten maken met een imperialistische, vijandige doodscultus die niet in Nederland thuishoort. Dit gaat helemaal de verkeerde kant op, mensen.

Toen ik op de basisschool zat, gingen we gezellig een dagje naar Julianatoren in Apeldoorn en we mochten onze schoenen gewoon aanhouden… Je wist niet beter.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse joden, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Dagje haatreactor…

 1. hslot4 zegt:

  Volgende schooluitje gaat vast ook weer naar de juliana toren dan hoor je van boven allah uahkbar gevolgd door een kebab geluid leraar weg .

  Like

  • Sjaak zegt:

   Of de ouders hierover informeert zijn ?
   Ik geloof het niet ! Ik in ieder geval zou
   deze kudtkreng die zich leerkracht noemt
   op de pot hebben gezet !

   Like

 2. Golden Girl zegt:

  ze moeten en zullen de islam in je kop stampen, laat kinderen vrij en blij zijn en spelen in plaats van ze te hersenspoelen

  Like

 3. Mary zegt:

  Dit zegt wel alles over de ouders, nooit ging mijn kind daar in mee!!!!

  Like

 4. indoctrinatie van staatswege

  Like

 5. Pingback: Rechtsaf doorzee

 6. leefbarbaar zegt:

  In Roosendaal moesten de koters ook naar de moskeet tijdens de vakantie. Van ons belastinggeld.
  Het is natuurlijk goed als de kinders kennis maken met de islam; de uitleg van de haatprediker en de filmpjes op het internet van mensen verbranden, verzuipen, onthoofden, kapot schieten en dieren mishandelen, zullen de kinderen op vroege leeftijd doen inzien dat we best zonder olie kunnen. Zonder islam, zonder moslims. En zonder de motie Halsema.

  Geliked door 1 persoon

 7. Zou er ooit nog wel een tijd aanbreken zonder islam?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s