Het inreisverbod van Trump en de passieve Jodenhaat van de KNVB

screenshot_58

(Door: Jacques Brisant)

De mondiale linkse elite valt over de Amerikaanse president Trump heen, sinds zijn regering inreisbeperkingen heeft opgelegd aan reizigers uit landen met een hoofdzakelijk islamitische bevolking.

In Nederland was premier Rutte er snel bij deze maatregel af te wijzen. Ook PvdA-leider en vicepremier Asscher heeft de maatregel veroordeeld. Hij noemde mensen weigeren op basis van geloof of geboorteplek discriminatie en sprak van een klap in het gezicht van de vrije wereld. Maar in eigen land worden de gevolgen van het islamitisch antisemitisme verzwegen en wordt Jodenhaat in de sport zonder weerwoord toegestaan.

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)
nieuwe-site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het inreisverbod van Trump en de passieve Jodenhaat van de KNVB

 1. Flo zegt:

  Gaat ze veel stemmen kosten ,allemaal angsthazen die liever de Islam omarmen en het land om zeep helpen .Brussel staat op wankelen ,en de Euro is nog een kwestie van tijd .De koek is op .
  De populisten gaan winnen ,we zijn het zat om voor Marokkanen te werken met d’r grote smoelen en die denken overal recht op te hebben zonder er ooit een poot voor uit te steken .Vrouwen voor hoer uitmaken ,,we kotsen van Arabieren .

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Recht voor de raap, maar haalt het ook wat uit? Wellicht niet. Maar het moet wel gezegd blijven worden. Blijf nagelen op de stuitende hypocrisie in het land van de moralisten, al is het enkel voor je eigen gemoedsrust.

  Like

 3. Wij zitten met die linkse landverraders opgescheept, je wordt het langzamerhand meer dan zat.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Wat is die Verhofstad een kwal. Om bang van te worden. Ik stel voor om hem om te euthaniseren. Nemen we gelijk ook die van Balen mee, zijn broeder in het kwaad in Ukraine.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s