Linkse naïviteit . . .

screenshot_65

Deze vrouw trok liftend door het Midden-Oosten om te bewijzen dat moslims vreedzaam zijn. Ze werd verkracht en vermoord. 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islamappeasement, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Pacifisme, political correctness, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

34 reacties op Linkse naïviteit . . .

 1. Flo zegt:

  Mensen die zo denken hebben alleen een hoofd om er haar op te laten groeien,erin zit er niets.

  Like

 2. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  missen we niks aan, als ik dat linkse zelfvoldane smoelwerk bekijk.
  .
  hopelijk gaan er nog veel meer linksen haar standpunt proberen te bewijzen 🙂

  Geliked door 1 persoon

  • Tijd voor reisburo ‘Treintje’ dat gratis en voor niks reizen organiseert naar het (zuidzuid)oosten(tenzuiden) ten behoeve van mensen die hier door geen hond bij de poesie worden gegrabt omdat ze er als een linxe smurf uitzien danwel zich als zodanig gedragen. (Positieve discriminatie, dus dan mag ‘t).

   Like

 3. Golden Girl zegt:

  sneu voor deze dame, ze heeft bewezen dat ze wreedzaam (expres letter w geschreven) zijn, heeft ze haar laatste uur terwijl ze verkracht werd nog steeds gedacht ze zijn vreedzaam, domme gans, ze had net zo goed een t shirt aan kunnen trekken met de eerste de beste die me wil verkrachten mag zijn gang gaan

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als dit echt is gebeurd, dat een westerse vrouw in haar naïviteit dit wilde bewijzen. Het zou zomaar kunnen. Een vrouw alleen laten liften in het Midden Oosten is als een lam loslaten in wolven gebied, Dan wil ik graag haar naam weten en levensloop. Anders denk ik eerder dat het een willekeurige foto is met een onderschrift dat in werkelijkheid natuurlijk kan gebeuren en ook gebeurd zou zijn had een meisje dat gedaan.

  Like

 5. Pingback: Linkse naïviteit . . . – Rechtsaf doorzee

 6. A.J. de Koning zegt:

  Het is treurig maar wel eigen schuld als je zo onnozel bent, ze had nu in ieder geval bewijs dat ze helemaal niet zo vreedzaam zijn al kan ze het niet navertellen en heeft ze er dus niets meer aan.

  Like

 7. Daniel zegt:

  Dom en naïef

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Die wás al verloren. Ze heeft alleen zelf even het beslissende zetje gegeven.
  Rust in ónvrede, Goedmensch!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Eigen schuld, dikke bult.
  Ik heb totaal geen medelijden met zo’n domme muts.
  Je moet nooit de ku … eh … kat op het spek binden.

  Like

 10. Japio zegt:

  Die dacht, ik ben toch oerlelijk daar gaan zelfs die woestijnratten zich niet aan vergrijpen. Helaas, nu kan ze niet meer denken……

  Like

 11. abouneenee zegt:

  Zij heeft de vrijheid genomen om haar bucket list af te werken, daarin verschilt links draaiend volk niet veel van terminale patiënten. Rest in peace, evengoed. Toch raar dat ze ervoor heeft gekozen om aan deze actie herinnerd te worden. Wat zullen eventuele kinderen later te horen krijgen: “mama heeft zich voor de leeuwen geworpen omdat ze dacht daarmee de wereld een betere plek te maken”? Sorry hoor, maar haar onbezonnen en puberale actie heeft geen enkel element in zich van bezinning, pure zelfmoord dus. Alsof je helemaal zonder enige bescherming met je gouden rolex om de buitenwijken van Rio de Janeiro gaat bezoeken. Kamikaze.

  Toch zie ik hier de hand van het dogma van gelijkheid. Dat beginsel kan werken in een rechtsstaat, maar daarbuiten is het recht van de sterkste van toepassing. Vast weer iemand met een universitaire graad die de wereld wel even in al haar onbegrensde arrogantie, zoals dat daar onderwezen wordt, zou laten zien dat iedereen gek is en zij het is die de wijsheid in pacht had. Links zet dit soort mensen aan tot zelfmoord of moord van andersdenkenden!

  Like

 12. Theoden zegt:

  De ideale kandidaat voor de Darwin Awards

  Like

 13. Kun je zo naief zijn. Ongelooflijk.

  Like

 14. elisah zegt:

  Ja hoor, het is waar en dom, dom, dom…
  Ze was een Italiaanse kunstenares en de trip was een performance.
  Ze werd in Turkije naakt in de bosjes gevonden, ze was verkracht en vermoord.

  Like

 15. Geronimo zegt:

  Of gek gemaakt door ouders of… progressieve professors. De ware schuldigen.

  Like

 16. jackvanderveen zegt:

  Jammer dat E.J. Bron haar naam niet vermeld heeft: PIPPA BACCA!

  Like

 17. Mirjam zegt:

  Wat het ook is dat deze vrouw heeft beweegt om zo’n beslissing te maken. Het is gewoon erg dat ze haar leven heeft weggegooid vanwege een mening die niet op de werkelijkheid berust.
  Links heeft nooit oog voor de realiteit, vroeger niet, nu niet en in de toekomst niet.
  Het ergste is nog wel dat de hele wereld zulke mensen op verantwoordelijke plaatsen heeft zitten.Plaatsen waar beslissingen worden gemaakt over het welzijn van alle mensen. En dat dit zo is, is ook de reden dat zovele dingen in de wereld fout gaan en blijven gaan.
  Want dat ze foute beslissingen maken is één ding, maar dat ze, ook tegen beter weten in, ermee door blijven gaan, is een ander. Dát is een overduidelijk teken van waanzin. En dat laatste moet gestopt worden. Het roer moet om. Links moet in de minderheid en terug naar de werkelijkheid worden gebracht. En rechts moet de waarheid eindelijk kunnen laten zien en horen.

  Like

 18. Taljaard zegt:

  Wanneer ik haar gezicht zo bekijk was dit een lieve meid en ook niet dom.
  Maar wel gruwelijk misleid door het linkse hippie-dom, dat in niets en niemand het kwaad wil erkennen en totaal is doorgeslagen in idealisme en positief denken.
  Daar is zij eigenlijk het slachtoffer van geworden.
  Met idealisme en positief denken is op zich niets mis.
  Ook ik leef al meer dan 40 jaar volgens het credo ”commit random acts of kindness” en ben zo vriendelijk en beleefd mogelijk tegen iedereen, ja ook jegens moslims.
  Wie mij geen kwaad wil doen hoeft dat van mijn kant zeker ook niet te verwachten.
  Maar tegelijkertijd realistisch en waakzaam.

  Deze invalide oudere man is gewapend, wanneer hij de stad bezoekt.
  Het stuk Mocro-tuig dat de vergissing begaat het met met deze oud Marinier en ex jager aan te willen leggen zal de rest van zijn leven kreupel lopen wegens een kapotte knieschijf.
  Laten ze mij die lol maar eens doen!
  Binnen 3 seconden ligt hij krijsend van de pijn en met de broek vol stront en pis voor mijn scoot.
  Iemands leven wil ik liever niet op mijn geweten hebben, maar hij doet dit gegarandeerd NOOIT weer. Die boete heb ik er wel voor over en wanneer ze me willen laten brommen lach ik me helemaal een kriek.

  Like

 19. Zouden al die pastic k.tt.n daar niet heen kunnen gaan om te zeggen, ja maar het is een incident?

  Like

 20. Edjan zegt:

  Gisteren een documentaire op Canvas gezien (Belgische TV zender) Checkpoint. Het ging over 2 Deense journalisten die undercover opnames maakten in een aantal moskeeën, waaronder zgn “gematigde”. Van tevoren verklaarden alle imams dat ze vóór integratie waren en de Deens wet zouden respecteren. Ze zetten hierbij hun trouwste en eerlijkste hondenogen op.

  Maar op de geheime opname’s hadden ze een heel ander verhaal. Mohammedanen werd afgeraden te integreren, het werd hen zelfs afgeraden met kufars om te gaan. Van de Deense wet moesten ze zich niets aantrekken en zeker niet naar de politie gaan. Kinderen moesten vooral de koran van buiten leren en vrouwen werden als oud vuil behandeld. De journaliste kwam met een (verzonnen) verhaal dat ze geslagen werd en daarom niet meer met haar man wilde slapen en dat hij daarop een tweede vrouw erbij wilde nemen. Guess what: ze moest zich maar laten slaan, en tóch met meneer naar bed gaan, en zijn tweede vrouw was helemaal volgens de koran. Toen ze dan zogenaamd wilde scheiden, bleken er in elke moskee sharia-raden te functioneren die uitspraak deden in gevallen van huwelijkstwisten (en die uitspraak was uiteraard TEGEN de vrouw.

  Ook Machteld Zee rapporteerde dat er in Engeland zeer veel shariaraden operationeel zijn en dat de vrouw aan het kortste eind trekt. dan was er nog de afstudeerfilm van een Belgische kunstacademie-studente die verborgen opnames maakte in een mohammedanenwijk. Dus inmiddels kan IEDEREEN weten hoe de vlag erbij hangt, ook bij de zgn gematigde mohammedanen.

  De uitzending gisteren van Checkpoint was op een normale tijd en kon door iedereen bekeken worden. Wat eruit sprak was een groeiende moslimgemeenschap die geen enkele intentie had om te integreren of zich iets van onze wetten aan te trekken. De bedoeling om de ongelovigen er uiteindelijk uit te werken, lag er dik boven op.

  Niet de aanslagen zijn het grootste gevaar: de “gematigde” islam is het grootste gevaar. Het is een voortwoekerend gezwel. Mensen die het nog steeds niet willen zien (voor wie dat wil, is het overal te zien) lijden mi. aan een ernstige geestesziekte. Als ze op grond van hun eigen keuzes in onmogelijke en schadelijke situaties terecht komen, ligt dat toch echt voor de volle 100% aan henzelf.

  Overigens zou de islam verboden moeten worden en haar aanhangers het land uit gestuurd.

  Like

 21. Harry zegt:

  Die truttebol hoeft niet eens een vagina-pak aan te trekken , het is sowieso een k*t cum laude .

  Lang heb ik gedacht dat vrouwen wat voorzichtiger , bedachtzamer en slimmer waren dan de gemiddelde vent .
  Ik begin er steeds meer aan te twijfelen !

  Als je soms dat getrut in die kleine dames-autootjes in het verkeer gadeslaat , waar ik me dan kapot aan zit te ergeren , niet kijken , klakkeloos van baan wisselen , richtingaanwijzer naar rechts uitzetten en dan links afslaan , dan slaat de balans wel steeds meer door .

  Ze kunnen niet vóóruit denken en hebben ook geen benul wat er achter hen gebeurt .

  In het dagelijks leven is het bij het linkse koor niet anders .

  Like

 22. Flo zegt:

  Een Linkse gekkie minder🖐🏼, verneukd en vermoord……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s