Make Het Malieveld Great Again

screenshot_54

(Door: “Boiling Points”)

De wereld staat in brand, want The Donald staat aan het roer. Wereldwijde protesten. Vrouwen marcheren door de Amerikaanse straten, want hallo, ik heb een vagina dus ik besta en ben belangrijk. Zoiets. Ook in Nederland was er een haatbijeenkomst tegen Trump. Op het Malieveld demonstreerden extreemlinxen onder toeziend oog van Pechtold, Klaver en de grootste huichelaar van deze tijd; Asscher. Zo’n 2000 mensen hadden kennelijk allemaal een snippermiddag genomen om af te geven op het beleid van de democratisch gekozen President Trump. Dat mag, maar waar ik wel moeite mee heb, is het arme ventje op de foto: “Trump is een sukkel”, valt er te lezen op het bord. Je eigen kinderen gebruiken om Trump te demoniseren… Wat een opvoeding. Dit ventje had veel liever met zijn vriendjes buiten gespeeld. Zeker weten. Maar ja, het is allemaal voor de goede zaak, dachten deze fatsoenlijke ouders. Hele enge tiepjes. Van die drammerige aksiefascisten die amper weten waarover het gaat. O ja, hesjtek muslimban, da’s waar. De onwetenden op het Malieveld doen net of er geen enkele moslim de VS in mag. Trump heeft slechts de maatregelen verscherpt, ze bestonden al, dankzij Obomba, maar dat laat men gemakshalve achterwege.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Make Het Malieveld Great Again

 1. ReaGluurder zegt:

  Arm kind, kan nog veel ellende beleven door toedoen van zijn Groen-sLinkspapa/mama!

  Like

 2. topsporter zegt:

  Misbruik van het zgn. Heintje effect.

  Like

 3. Boilingpoints zegt:

  Bedankt weer. 🙂

  Like

 4. En dan zet je je kind voor lul.

  Like

 5. elisah zegt:

  Jong geleerd is oud gedaan.
  Links begint heel vroeg met de hersenspoeling van onschuldige kinderen.
  Trump is van alles, maar totaal geen sukkel.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Alles op foto vast houden met de ouders !
  Aansluitend met een berichtje erbij, naar
  de kinderbescherming sturen !
  En een aangifte bij de politie om een eventueel
  proces aan te gaan !
  Niks doen, heet niks bereiken !

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Het linksfacisme sleepte altijd al hun kinderen en zelfs in kinderwagens mee naar dat soort demonstraties.
  Het lijkt veel op hamas en consorten die hun kinderen al van jongsafaan indoctrineren tegen Israel.

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  “Trump is een sukkel”, valt er te lezen op het bord. Je eigen kinderen gebruiken om Trump te demoniseren… Wat een opvoeding. Dit ventje had veel liever met zijn vriendjes buiten gespeeld. Zeker weten. Maar ja, het is allemaal voor de goede zaak, dachten deze fatsoenlijke ouders

  Tja, linkxse opvoeding. Moet heel vroeg beginnen anders werkt het op latere leeftijd niet meer en gaan zoonlief of dochter alsnog zelfstandig denken. De kuddegeest is groot onder de echte linkxsen. Wie geloofd nog dat al die anti Trump demonstraties spontaan zijn? Dat snap je wel heeft te maken met collectief en inclusief ofzo…… Het is eigenlijk als met de Koran vroeg beginnen en de matra’s in je hoofd stampen. Zelf nadenken mag niet of kritisch woord en wederwoord uitwisselen. Als dat gebeurd in de kritische internalisatie fase 3 jaar tot 8 jaar en in gelijkvormige sociale omgeving dan gaan de mantra’s nooit meer uit je hoofd. Bij tegenspraak of confrontatie volgt altijd agressie (zie de vrouw op de video) omdat dit het enige middel is om de wereld buiten te houden.

  De menselijke geest voegt zich naar de vroegst belopen paden. Radicalisering begint niet plotseling of spontaan. Er is altijd een vruchtbaar bed aanwezig voor ontkieming en 100% déradicalisering gebeurd pas op het sterfbed.

  Like

 9. Danny zegt:

  Mooi gezegd en geschreven, hoor.

  Ook hier in Vlaanderen loopt er zulks tuig rond, die met onzachte hand de normaal denkers aanpakt. Hun hersencel (elks 1 maar) draait dezer dagen op volle toeren.

  Succes aan Geert gewenst vanuit het ‘slimme’ Vlaanderen.

  Like

 10. E. van Bulck zegt:

  Alweer een klein kind, dat misbruikt wordt voor een politieke haatcampagne. Het kind begrijpt niet eens, waar het over gaat. Dit zou verboden moeten zijn.

  Like

 11. John zegt:

  indoctrinatie van de linkse kinderen, exact hetzelfde wat de moslims doen, haat leren van jongs af aan, diue hele kliek is goed bezig ik denk dat ze zouden moeten overwegen om naar Iran of Noord Korea te verhuizen daar zouden ze zich tenminste op hun plaats voelen

  Like

 12. kraftavilqa zegt:

  Dat noem ik nou kindermisbruik. Tja die rooien nooit vies geweest van moreel twijfelachtige daden het doel heiligt de middelen toch? Dezer dagen vlijkt toch maar weer hoezeer het linksisme door en door verrot is, komt echt nooit goed -gelooft U mij- dat is ook geen wonder met een ideologie die gefundeerd is op waanideeën. Ter verlichting even dit: kind zegt “bekritiseer mij niet omdat ik nog in de Kerstman geloof er zijn volwassenen die nog in socialisme geloven”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s