Rotterdams vervoersbedrijf weigert PVV-tram

screenshot_59

(Door: Bas Paternotte)

RET had eerder geen probleem met Nederland is vol-deugtram

Persbericht van de PVV donderdagochtend:

“De PVV heeft de onderstaande reclamebedrukking aan het Rotterdamse gemeentelijke vervoersbedrijf RET aangeboden. Geert Wilders: “Het zou geweldig zijn als deze tram binnenkort in Rotterdam rijdt!”

Dat gaat dus om deze ‘reclamebedrukking’ (foto boven).

pvv-nieuw

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, political correctness, PVV, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rotterdams vervoersbedrijf weigert PVV-tram

 1. guusvelraeds zegt:

  Rotterdam de stad (dankzij PvdA) van een moslim Burgemeester die zijn dochter niet graag met een christen of jood ziet thuiskomen. Maar ja wat zeg ik. Ik zou ook niet willen dat mijn kleindochter zou aanpappen met een moslim. Aboutaleb zei het niet zo recht voor de raap maar het kwam er wel op neer. Veronderstel de RET had wel gezegd kom maar op met je wereld reddende slogan “STOP ISLAM”. Hoe lang denken we dat het zou duren alvorens de molotov cocktails tegen de tram gesmeten zouden worden in de bijna islamitische stad Rotterdam. Ik ken Rotterdam nog uit de tijd van burgermeester Thomassen. In Rotterdam Zuid krijg je vandaag het idee aan gekomen te zijn in het Midden Ooosten. Ik denk niet dat de tram met het opschrift “stop islam” ongeschonden over de Bijerlandse laan en de Groenehillendijk zou geraken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Frans Brassens zegt:

  Ik begrijp de RET wel.
  Het kan zomaar gaan om de veiligheid van de passagiers, gezien de massale aanwezigheid van geloofsgestoorde allochtonen in Rotterdam.

  Geliked door 1 persoon

 3. Frans Brassens zegt:

  Ik las ergens, en daar had ik zelf nog niet aan gedacht, dat het misschien kon gaan om een ‘stunt’ van de PVV die ermee wil aantonen dát zo’n ‘reclame’ onmogelijk toegepast kan worden vanwege de veiligheid van de passagiers. Dat kon wel eens waarheid zijn en daarmee een geslaagde poging om het islam-gevaar nog eens extra te benadrukken.

  Like

 4. Rapunzel zegt:

  Geweldig initiatief van de PVV.
  Er wordt natuurlijk omheen geluld met policor praat maar de waarheid is dat zoiets allang niet meer kan in het door mossels vergeven Rotterdam, waar ik vroeger weleens kwam, toen het er nog niet zwart zag van de mensen.

  De passagiers en trambestuurders zouden hun leven niet zeker zijn in zo’n tram.
  Net als Sam van Rooy vaak op twitter zegt zeg ik:

  “Wat is dat dan, die islamisering?”
  Nou, dit.

  Well done PVV.

  Geliked door 1 persoon

 5. Japio zegt:

  Dat zou absoluut fout gaan met die tram. De tram zou binnen de kortste keren belaagd worden door die kanspareltjes.

  Like

 6. De angst voor de islam heerst in Nederland. Maar de moskee moet wel beschermd worden.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  Ga eens met een t.shirt met de opdruk: “I like the PVV”, voor een ieder zichtbaar, door de stad lopen. Het wordt u door de moslims van het lijf gerukt, zo niet erger. En de politie doet niets want u vraagt erom en had het kunnen weten. Zo gaat dat, in Rotterdam. En in de rest van nederland zou ik zeggen, hang eens een pamflet van de PVV voor uw raam aan de straatkant. Kijken hoelang uw ruiten heel blijven. Dat is nou de vrijheid in nederland. We stemmen natuurlijk op de PVV maar dan wel stiekum natuurlijk. Wij zijn een volk van schijtlijsters en willen/kunnen ons niet verdedigen tegen de islamitische agressie. De staat die het geweldsmonopolitie heeft verdedigd ons niet maar sturen liever hun gewapende macht naar een geitenneukersland met de opdracht om niet te schieten. Want dan slijten de wapens en munitie is ook erg duur.

  Geliked door 1 persoon

 8. Guardiacivil zegt:

  Hoezo worden wij en de partij waar wij van houden gediscrimineerd?
  Welk recht heeft een maatschappij om reklame te verbieden terwijl iedereen reklame bij de maatschappij kan indienen, zelfs de pooierclubs?

  Geliked door 1 persoon

 9. Mary zegt:

  Het benadrukt nog eens voortreffelijk wat een ellende die Islam veroorzaakt (in die zogenaamde democratie), prima!!!, er zijn zo verkiezingen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s