Turkse tv mag geen verslag meer doen van aanslagen

screenshot_63

De persvrijheid in Turkije wordt verder beperkt. De Turkse regering verbiedt tv-zenders om verslag te doen van terroristische aanslagen.  Zo mogen tv-zenders de lopende programma’s bij een terreuraanslag niet meer onderbreken voor een nieuwsuitzending.  Ook is het niet toegestaan om beelden van de aanslag of de hulpverlening die erop volgt uit te zenden. Verder zijn ooggetuigenverslagen, analyses en commentaren vanaf nu verboden.

De zenders mogen van president Erdoğan (foto) nog wel onder in beeld met een tekst de officiële mededelingen van de autoriteiten laten zien. Volgens correspondent Lucas Waagmeester betekent dit dat de regering nu iedere vorm van onafhankelijke informatievoorziening bij een aanslag onmogelijk heeft gemaakt.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
nos

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", dictatuur, Islam, islamofascisme, meningsdictatuur, Persvrijheid, Rotzakken, Terrorisme, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Turkse tv mag geen verslag meer doen van aanslagen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Elena zegt:

  Mooi toch?
  Geen gezeik meer met een Turksevlag aan gevels en op daken van overheidsgebouwen in ONS land.

  Like

 3. Troubadour zegt:

  Nog geen demonstratie op het maliveld,olv van de linkse politieke korrekte kliek tesamen met denk……

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Binnen kort natuurlijk ook in het theater der lage landen. Elke connotatie met de islam en het mislukt zijn van het nieuwe Ottomaanse kalifaat moet vermden worden.

  Like

 5. tippelaar zegt:

  Het is wel eerlijk. Een decreet van Erdogan dat er geen nieuws meer verspreid mag worden over aanslagen of i.d. Dat is dus duidelijk een inperking van de persvrijheid c.q. de vrije nieuwsgaring. Iedereen spreekt er schande van. Maar nu de situatie in nederland. Wij hebben zogenaamd een vrije pers. Maar niet heus. De media lopen volledig aan de leiband van links. Links bepaalt wat wij nederlanders mogen horen of lezen. Om dat verdoezelen bedienen zij zich van halve waarheden of leugens. Zo ook het centraal planbureau en het C.B.S of de buiksprekende directeur van de nederlandse bank Klaas Knot. In verkiezingstijd duiken er plotseling positieve cijfers op over de groei van de economie en het terug dringen van de werkloosheid. Wij nederlanders worden elke dag meerdere malen voorgelogen door de NPO. (nederlandse propaganda omroep). Ook de kranten (voor zover zij nog bestaansrecht hebben) , doen daar aan mee, vanwege de oplagecijfers of vanwege het feit dat alle redactiebureaus zijn verkankerd met het linkse journaille.
  Dan kun je beter een verbod hebben van Erdogan dan de zogenaamde persvrijheid van nederland.
  Bij Erdogan weet je tenminste waar je aan toen bent.

  Like

 6. Johan zegt:

  Toch wel ´verstandig´ van die Turkse regering, zo een maatregel. Allereerst zijn ze er op deze manier zeker van, dat die domme journalisten geen nep/nieuws meer verspreiden.
  Ten tweede houdt het de bevolking rustig. Er zou zich toch zomaar plots ineens een nieuwe coup kunnen voordoen. Dat moet je als regering natuurlijk niet willen.

  Hiermee heeft de Turkse regering echter op termijn zijn eigen graf gegraven. Er is geen enkel volk, waar ook ter wereld, dat zich op zo´n manier de mond laat snoeren. Trouwens, met al die satellietcommunicatie en buitenlandse radiozenders wordt men toch wel snel geïnformeerd. Dus het is nog maar helemaal de vraag of dit soort maatregelen wel het gewenste effect heeft.
  En zo een land zou bij de EU moeten komen. Het is een schande.

  Like

 7. Hiermee houdt je de roddelpers tegen, verstandig van hem.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s