Absurd plan: EU-vlag op shirt Oranje

screenshot_84

BRUSSEL – Terwijl de EU-leiders zich op Malta verzamelen om te bespreken hoe grote, internationale dreigingen moeten worden aangepakt, houdt het Europees Parlement zich bezig met futielere zaken. Want als het aan het parlement ligt, spelen sportteams voortaan met een Europese vlag op de borst.

In een in het parlement aangenomen motie staat dat nationale Olympische comités en de sportfederaties van lidstaten aangemoedigd moeten worden om hun teams met de EU-vlag – naast de nationale vlag – te laten verschijnen bij internationale sportevenementen. Het voorstel komt uit de koker van de Italiaanse sociaaldemocraat Silvia Costa.

Lees verder>>>
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Absurd plan: EU-vlag op shirt Oranje

 1. Golden Girl zegt:

  wat volgt, alle Nederlanders oranje t shirt of in de winter oranje trui met de EU vlag erop, en bij niet dragen een fikse boete, rot op met je verknipte EU, dames en heren weer reisje Malta, (vr)eten en drinken op malle Pietje de gewone burger zijn geld

  Like

 2. man, man……………………waarover praat men daar over op Malta ………..”reclame “voor de EU ????Je zult maar moeten spelen tegen een land dat geen EU lid is……………….het zoveelste bewijs dat men daar bij de EU knettergek is …………..over gloeilampen en stofzuigers…………….het lijkt wel de Europese Vrouwen Bond……………

  Like

 3. Pingback: Sitetitel

 4. koddebeier zegt:

  Wederom slaat het EU grootheidswaanzin toe zich spiegelen aan zaken/dingen die niet van hun zijn.
  Walgelijke mannetjes en vrouwtjes, BAH !!

  Like

 5. Flo zegt:

  Maar dan op de voorkant van het shirt de kop v Verhofstadt,en op de achterkant die van Juncker ,als je toch voor lul wil lopen ,doe het dan meteen goed

  Like

 6. Claudia M. zegt:

  Gele sterren op kleding…, mmmm?

  Like

 7. Gewoon ABSURD. Hebben ze niet wat beters te doen.

  Like

 8. Bernardus zegt:

  En zo worden we door dit soort kleine veranderingen, wat er weldegelijk doorheen gedrukt zal worden, een Verenigde Staten van Europa ingetrommeld. De overgrote meerderheid wilt dit soort zaken waarschijnlijk niet maar vind het allemaal wel best. En de kinderen worden doormiddel van televisie en scholen geïndoctrineerd dat het allemaal normaal is al die multiculti en één Europa dus die gaan dat alleen maar toejuichen. Hoe dan ook gaat Europa ons door de strot worden gedrukt worden alhoewel de ‘rechtse’ partijen misschien nog roet in het eten kunnen gooien maar daar is het waarschijnlijk te laat voor.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @Bernardus, een paar jaar geleden hadden ze al eens geprobeerd om EU-vlaggen bij sportevenementen te plaatsen en gezien alle tegenreacties die daar op media en het internet kwamen was er onder de bijna 1000 reacties vrijwel geen enkele bij die positief stond tegen dit onzalige plan! De linkse EU-kontlikkers zijn zo verdwaasd met hun harten als een platgereden pad en het feit dat ze hun ziel en zaligheid aan de god van de EU-Moloch hebben verkocht dat zij NOOIT meer het licht zullen aanschouwen, iets wat de Farizeeër Paulus wel meedoen hij de christenen vervolgde en zich gedroeg als een os die vocht tegen de prikkels van een stok!
   Als ik bovendien bepaalde predikanten in steden zoals Eindhoven weer moet aanhoren over Jezus Christus dan luister ik daar niet eens meer naar omdat zij valse profeten zijn en zichzelf uitverkoren voelen en ben ik meer (in stilte) aan de toespraken van Adolf Hitler gewend geraakt!
   Wederom zullen talloze spelers zich gaan verzetten tegen de EU-vlag en deze nooit op hun shirts dragen en de jeugd van Europa heeft allang doorgekregen dat er geen Verenigd Europa bestaat, laat staan dat ze zich tot de islam bekeren daar ze veel liever op smartfones, iPads en computers turen!
   Laten ze anders zelfs een kudde wisenten (Europese bizons) op dat akelige EU-mispunt van een Silvia Costa met haar zure tronie afsturen en naar ik hoop zal de grootste wisent haar zo’n harde kopstoot tegen haar achterwerk verkopen dat ze de Atlantische Oceaan overvliegt!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s