Accepteer dat het een strijd wordt tussen Wilders en de rest

screenshot_81

(Door: Afshin Ellian)

In Amerika zijn de verliezers van de verkiezingen vol wrok. Ze kunnen het maar niet verkroppen dat Donald Trump zegevierde. Afshin Ellian´s advies aan Nederlandse politici en kiezers: bestrijd de peilingen en uitslag niet. Accepteer de politieke werkelijkheid.

Democratie is niet voor bange mensen. Het is een bekende uitdrukking die het menselijke vermogen bijna te boven gaat. De democratie gaat conflicten niet uit de weg. Sterker, een dergelijk politiek stelsel bevordert vele conflicten. Democratie creëert de voorwaarde voor de permanente vertwijfeling. Geen enkele autoriteit wordt uitgezonderd van de democratische vertwijfeling.

pvv-nieuw

Lees verder>>>
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

6 reacties op Accepteer dat het een strijd wordt tussen Wilders en de rest

 1. Sabeltant zegt:

  We hebben op 15 maart nog eenmaal de kans om Nederland te veranderen.

  Als Wilders geen flinke voorsprong krijgt dan zullen we roemloos ten onder gaan aan de Europese socialistische dictatuur.

  Na nog vier jaar beleid van Brussel zal er geen weg meer terug zijn omdat men dan gewoon zorgt dat “rechts” nooit meer aan de macht komt door de import van kanslozen die opzettelijk arm en afhankelijk van het staatsinfuus gehouden worden.

  Die zullen alleen nog geloven dat “links” er voor hun is en dat de “rijken” verantwoordelijk zijn voor hun armoede.

  Het is nu of nooit meer!

  Laat uw stem niet verloren gaan.

  Stem tegen de EU en de massa immigratie.

  En voor zover ik alle verkiezingsbeloftes heb bekeken is daarvoor maar uit één partij te kiezen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het wordt een strijd tussen GOED (PVV) en het KWAAD (De rest van de politieke partijen). Een strijd voor het welzijn en vrijheid van onze burgers tegen de landverraders, de collaborateurs die heulen met de vijand.(de islam met wie we al jaren in oorlog zijn)

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Wilders PVV zal volgens mij de allergrootste partij worden na de verkiezingen. Maar het probleem over links blijft. Het probleem blijft zou Pim Fortuyn zeggen. Zoals er nu tegen Trump te keer gegaan word, gaat dat door links ook gebeuren (na de verkiezingen) met de PVV. Ondanks de verwachte (enorme) grootte van de PVV, blijven de overige politieke partijen halstarrig voort bashen. Wat volgt is een tien partijen kabinet met linksen en midden partijen om te voorkomen dat de PVV mee gaat doen. Dit is schandalig genoeg Nederland op zijn best. Ik zal er in deze niet ver naast zitten !

  Like

  • Mirjam zegt:

   En als dit zo zou gebeuren, dan moet het volk de straat op, massaal. En de regering laten weten dat we niet accepteren dat een democratisch gekozen vertegenwoordiger van het volk, overruled wordt door linkse achterbakse mentaliteit en dat we géén andere regering accepteren dan die die gekozen is door het Nederlandse volk!

   Like

 4. Nederland heeft altijd een grote bek naar andere landen, laat de regering maar eerst eens naar zichzelf kijken voor dat hij gaat wijzen naar andere landen. Valt hier nog veel te verbeteren. Ons land is duidelijk in tweeen gedeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s