Brief van Marine le Pen, 3 februari 2017

screenshot_103

(Vertaling: “delamontagne”)

Beste vrienden,

Opnieuw hebben de echte bedreigingen die op Frankrijk drukken, toegeslagen. Vrijdagochtend heeft een man met een hakmes ingeslagen op soldaten die het Louvre Museum bewaken. Ik bewonder de koelbloedigheid, de moed en de competentie van onze militairen die uitstekend hebben gereageerd en de terrorist hebben “ontwapend”, zodat er geen ernstiger dingen konden gebeuren. Volgens alle informaties is deze man beïnvloed door de islamitische ideologie. Dit herinnert ons er weer aan dat de komende 5 jaar onze eerste prioriteit moet zijn de strijd tegen het islamitisch terrorisme. Iets dat de regeringen van Sarkozy en Hollande schromelijk hebben verwaarloosd.

Ja, het klopt dat de komende presidentsverkiezingen een keuze zal zijn van historische betekenis voor de westerse beschaving. De inzet is cruciaal voor de toekomst van ons land. Maar door het gebral van de media, parasiterend op het debacle uit het “Fillon-Camp”, moeten we toch het essentiële niet uit het oog verliezen. We hebben hier een president nodig die werkelijk besloten heeft Frankrijk haar onafhankelijkheid, defensie en vrijheid te waarborgen. En deze president, en dit geloof ik oprecht, kan er niet één zijn van mijn opponenten. Want geen enkele van hen is van plan maatregelen te nemen tegen het verder opkomende islamisme.

Ik wil de politie en de gendarmerie versterken om onze veiligheid te waarborgen zonder de mensen die ons beschermen verder veel te belasten, de douane weer in ere herstellen, zodat onze grenzen weer beschermd zullen zijn en genadeloos optreden tegen de islamitische netwerken. De buitenlandse “HAATPREDIKERS” moeten we verdrijven en de radicale moskeeën sluiten en buitenlandse financiering verbieden. Verder moeten we controleren wat er gebeurt in die “verenigingen” die onder valse naam opereren en andere doelstellingen hanteren en hiermee aan de ergste vorm van bekeringsdwang doen.

Maar deze week had ik ook het genoegen mensen te ontmoeten die in Frankrijk willen wonen, ondanks alle dreigingen en moeilijkheden, en aan hun toekomst willen werken. Ik bezocht op 1 februari de “Salon des Entrepreneurs”[ ondernemers] en sprak er met velen van hen over de maatregelen die ik zou willen nemen om de economie te stimuleren; een slim protectionisme instellen en een werkelijk economisch patriottisme, een politiek van her-industrialisering en het bevorderen van “made en France”. Het betekent wel het nemen van de nodige maatregelen en de uitdaging met de EU aan te gaan. IK GA DAT DOEN……

We kunnen niet langer toestaan dat de landbouw en de industriële structuur van het land verdwijnt als gevolg van de wilde globalisering en de oneerlijke concurrentie die de EU ons oplegt door onder meer de Euro en de detachering richtlijn voor arbeiders. Dit rampzalige beleid moet gestopt worden en we moeten een systeem krijgen dat recht doet aan de ondernemingen.

Frankrijk is een prachtig land en zal zich herstellen uit de moeilijkheden waarin haar onverantwoordelijke leiders haar al te lang hebben gehouden. Maar om dat te bereiken, moeten we allemaal ons best doen om iedereen ervan te overtuigen dat de ideeën die ik heb voor Frankrijk goed zijn. Ik reken op U ! En zoals elke week, een goede campagne gewenst voor U en onze vrienden. . . !

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, gezond realisme, Marine Le Pen, Patriottisme. Bookmark de permalink .

27 reacties op Brief van Marine le Pen, 3 februari 2017

 1. Marlies zegt:

  Dit is even wat anders dan die vagina-mutsen. Wat een vrouw!

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Zo zijn er binnen onze gelederen heus wel meer te vinden, maar er wordt ze vooralsnog niet de kans geboden om naar buiten te treden.Het is ook daarom, dat ik van mening blijft, dat wij echt wel íets meer van het extraverte van “Links” zouden kunnen overnemen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Johan zegt:

  Jammer, dat die militairen niet een extra salvo gegeven hebben. Nu kan die klote-Egyptenaar het over een paar jaar weer opnieuw proberen om een aanslag te plegen.
  Overigens, wat die moskeeën betreft, sluit ze maar allemaal, want het is één pot nat.

  Geliked door 2 people

  • steef zegt:

   Ja zooooooo jammer hè

   Die aanslag pleger / terrorist hadden ze gelijk dood moeten maken ❗!❗!

   Like

  • Mij lijkt het beste hem eerst uit te horen en hem dan een nekschot of zo te geven… en dan tegen zijn nabestaanden zeggen dat ie is vertrokken naar en omgekomen is in Syrië!!!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nekschot is zonde van de kogel.
    Betere methode, die door en door bewezen heeft het altijd goed te doen, is ‘m uit het raam gooien van het bureau op de 12e verdieping, waar hij zogenaamd verhoord werd. Met de mededeling dat de verdachte onder het roepen dat Allah de grootste had, zelf uit het raam sprong.
    De chef moet wel meewerken natuurlijk, maar dat doen ze altijd.
    Lijkt me ook ’n veel engere dood voor dat stuk ongedierte.

    Like

 3. Johan zegt:

  ps: Hebben jullie al gehoord van de “menselijke moskee-keten” Rotterdam. Daar zakte acuut mijn broek van af. Wat een stelletje imbecielen daar ! Vanwege een aanslagje in Canada, die in het niet valt vergeleken met al die moslim-aanslagen, gingen een aantal deugmensen vandaag in een kringetje rond de moskee dansen. Het moet niet gekker worden in Nederland !

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Linkse en gutmensch landverraders !!! Van mij mogen ze dat soort tuig deporteren naar een islamitisch land, kunnen we kijken hoe ze daar ontvangen worden !!

   Geliked door 1 persoon

  • Golden Girl zegt:

   Johan, als het die grote is naast het dierenasiel kunnen ze die idioten gelijk in een hondenhok daar zetten, of die dieren helpen ipv om de moskee een kring te maken, walgelijk dat type mensen, kunnen ze op verjaardagen vertellen hoe goed ze bezig zijn

   Like

  • Er zijn ook mensen te vinden die gaan demonstreren bij de gevangenis en voor de vrijlating van Mohammed B. die Theo van Gogh vermoord heeft. Zulke mensen zeggen dat Mohammed B. een oneerlijk proces gekregen heeft geleid door emoties van extreem rechts… en zulke mensen vinden Mohammed B. een held omdat ie ‘fascist’ Theo van Gogh vermoord heeft…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n kans om ’n heel stel van die linkse politiek-correcte blanke landverraders op te ruimen met ’n raketwerper.
   Ze hadden zich zelf al vastgebonden dus kat in ’t bakkie…!

   Geliked door 1 persoon

 4. carthago zegt:

  Marine, de enige reddende engel voor Frankrijk. Chapeau!

  Geliked door 1 persoon

 5. Heer M zegt:

  OT Ook hier moet Wilders wat aan doen, en niet alleen aan Islam. Zorg dat Nederlanders aan het werk kunnen!! http://www.nu.nl/economie/4439733/meer-bulgaren-en-roemenen-werk-in-nederland.html

  Geliked door 1 persoon

 6. Leo zegt:

  Off topic, maar wel belangrijke info in deze.
  Verkiezingen Nederland/ Frankrijk.

  Google: Kingsworldnews-gold Item: Alert: Former Soros associate just warned; we are about to witness Absolute Fucking Chaos around the globe.

  Like

 7. Sabeltant zegt:

  Duidelijke taal.

  Weg met Europa en weg met de islam!

  En precies over deze twee zaken die burger het belangrijkste vindt heeft de politieke elite het niet.

  Geliked door 2 people

 8. Wachteres zegt:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2017/02/03/egyptenaar-kocht-kapmessen-louvre-aanval-in-parijs-a1544489

  Egyptenaar kocht kapmessen Louvre-aanval in Parijs

  De man kwam vorige week donderdag aan op Charles-de-Gaulle, heeft terrorismeprocureur François Molins vrijdagavond bekendgemaakt.

  De man die vrijdagochtend bij het Louvre een groepje militairen aanviel met een kapmes zou een 29-jarige Egyptenaar zijn die op een toeristenvisum naar Parijs is gekomen.

  De man was op donderdag 26 januari aangekomen op vliegveld Charles-de-Gaulle nabij Parijs. Hij had op 8 november 2016 bij het Franse consulaat in Dubai een visum gekregen. Een verblijfsvergunning voor de Verenigde Arabische Emiraten zou er op wijzen dat hij daar woonachtig is. In Parijs verbleef had hij een appartementje gehuurd in het chique 8e arrondissement. Ook had hij een auto gehuurd, die vrijdag is teruggevonden.

  In zijn rugzak heeft de politie onder andere een iPad, een verfspuitbus en een tweede machete gevonden. De kapmessen, volgens Molins “militaire machetes” van elk 40 centimeter lang, heeft hij afgelopen zaterdag bij een wapenhandel nabij Place de la Bastille in Parijs gekocht. Hij betaalde er 680 euro voor. Zondag 5 februari zou hij terugvliegen naar Dubai.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kijk.
   Daarom heeft Trump die blokkade van die 7 Arabische landen ingesteld.
   Juist om visumaanvragen van Arabische moslims uit probleemlanden, alwaar het administratief een grote teringzooi is, stop te zetten, totdàt ze aldaar de zaak béter op orde zouden hebben…!

   En heel links Europa rolt momenteel gillend over straat!
   En heel links Amerika rolt er naast!
   Totdat ze allemaal gillend en met bloed overdekt… en met afgescheurde armen en benen samen met hun kinderen over de straat rollen…
   Doordat ze met z’n allen zijn opgeblazen door ’n Arabier met ’n visum uit een van die 7 landen…!!!

   Geliked door 1 persoon

 9. leefbarbaar zegt:

  Het mag duidelijk zijn dat de kans op een aanslag in Nederland weer enorm toeneemt na de verkiezingen. Zelfs een moslim met het denkvermogen van een wasknijper kan vermoeden dat een aanslag nu PVV-stemmen oplevert. En de uitkering in gevaar brengt.

  Deze denkwijze volgend in omgekeerde richting; de kans is natuurlijk heel groot dat de NSB een aanslag gaat plegen op een moskeet of haatschool om de PVV kapot te maken met valse beschuldigingen. Je kunt er op wachten.

  Geliked door 1 persoon

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Geert hoeft alleen maar te kopiëren en plakken.
  Natuurlijk ook een briefje: Beste Marine, ik heb je brief gelezen en we gaan het samen doen.
  Groet – Geert.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 11. Fred zegt:

  Marine Le Pen.
  De Jeanne D`arc van 2017.

  Geliked door 1 persoon

 12. Marcel zegt:

  In Frankrijk heeft men grote problemen door de massale immigratie. Toeristen worden beroofd in Parijs door illegalen die op straat slapen. Ook zijn er verkrachtingen door migranten. Nogal wat Chinese en andere toeristen gaan niet meer naar Parijs en zoeken een andere bestemming. Een aantal jaren geleden waren er grote rellen in de banlieus met veel brandstichtingen en plunderingen. De werkloosheid is groot onder migranten en ook onder anderen. En dan als “kers op de taart” ook nog aanslagen van moslimterroristen op Charlie Hebdo, een Joodse supermarkt, een poppodium, een stadion en ga zo maar verder. Frankrijk is het zat dat het land in ellende wegzakt vandaar dat er vele Fransen op het Front National gaan stemmen. Frankrijk is zo’n ontzettend mooi land en een van de mooiste landen die ik ken. Jammer dat het van binnenuit kapot wordt gemaakt door de deur open te zetten voor massa-immigratie en problemen binnen te halen en die heeft Franktijk al genoeg (met name hoge werkloosheid door de-industrialisering door globalisering) . Deze migranten zullen aansluiten bij de lange rij van werklozen en delen van de migranten zullen in de criminaliteit belanden en delen zullen radicaliseren tot jihadist. .

  Like

 13. Anna zegt:

  Jammer dat Frankrijk zoveel groter is dan Nederland….. in ons kleine landje met zijn enorme overbevolking is het bijna onmogelijk geworden om zelf supporting te zijn…. Frankrijk heeft zware industrie ( auto’s ) en een enorm landbouw potentieel…. wat heeft Nederland… dienstverlening…… zachte sector… Wilders dat is nog iets om over na te denken; hoe wil je het protectionisme in Nederland vormgeven….

  Geliked door 1 persoon

 14. Mario Schettini zegt:

  Heel slim van LePen om in haar brief ook Sarkozy een veeg uit de pan te geven. Tenslotte is ook hij schuldig aan het moslim nazisme.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s