Criminele afspraken tussen Openbaar Ministerie Kiel en politie: Delicten door migranten moeten mild worden bestraft

screenshot_98

Criminele juristen en politici horen slechts op één plaats thuis: In de gevangenis.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Met Merkel, haar regering, alle landelijke ministeries, alle Duitse rechtbanken, alle gevestigde partijen, alle leidinggevenden in de politiekorpsen (ik beschuldig niet de gewone politiemensen), alle OM’s en rechters, alle journalisten en alle leraren die hun leerlingen naar de Antifa toe drijven inbegrepen, zouden zo’n 100.000 tot 200.000 Duitsers wegens legio wetsbreuken en hoogverraad een gevangenisstraf tegemoet kunnen zien. En wel tussen 2 jaar tot levenslang! Behandeling uitsluitend voor een speciale rechtbank, waarvan de rechters bewezen hebben níet links te zijn. Niet genoeg gevangenissen daarvoor? Wie binnen een jaar voor 7 miljoen indringers plus gezinsaanhang woningen kan bouwen, kan ook voor een fractie van dat bedrag gevangenissen bouwen!

michael-mannheimer-blog

Wanneer bij justitie criminelen het voor het zeggen hebben

Wanneer een rechter in een warenhuis een stukje kauwgum steelt, kan hij zijn baan verliezen. Hoewel dit delict niet echt ernstig is. Als dezelfde rechter evenwel recht en wet verkracht, zich aldus vergrijpt aan de fundamenten van onze samenleving en van de rechtsstaat, overkomt hem niets.

Er zit meer dan een beetje scheef in de staat Duitsland

Nu, Merkel is er in voorgegaan: De lagere politieke rangen doen het na: Recht en wet mogen in het Merkel-land (dat is niet op één lijn te stellen met Duitsland, hoewel het het Duitse staatsgebied omvat) naar believen worden gebroken, als het maar dat ene doeleinde dient: De genocide op het Duitse volk.

Daartoe mogen misdaadstatistieken van de kant der indringers worden verheimelijkt of genadeloos vervalst. Daar geldt plotseling niet meer dezelfde verplichtende opsporingsdruk als wanneer het om een biologisch-Duitse delinquent zou gaan. Daar wordt ook meteen Artikel 3 (gelijkheidsbeginsel voor de wet) eenvoudigweg uitgeschakeld.

Wetsbrekers uit justitie en politiek verdienen slechts één toekomst: Gevangenis.

Nu, daarop is maar één antwoord: Arrestatie van de rechtsverkrachter – zelfs al het zou gaan om hele OM’s en ministeries. Onmiddellijke overbrenging naar een Huis van Bewaring wegens acuut vlucht- en onderduikgevaar. Rechtsgeding, veroordelingen. En wel voor een speciale rechtbank, waarvan de rechters en officieren van justitie bewezen hebben niet op de hand van Links te zijn. Ook het hoger beroep dient voor een speciaal gerecht. Want de arrondissementsrechtbanken zijn, zoals bekend, volkomen verpest door Links.

Levenslang beroepsverbod opleggen, samen met het verlies van recht op pensioen. Veroordelen tot die gevangenisstraffen, die in geval van rechtsverkrachting nu al gelden, maar nooit worden toegepast.

Nog is dat allemaal illusie. Omdat alles nog in handen van rechtsmisdadigers is. Maar dat kan van de ene nacht op de andere veranderen. Niemand van deze misdadigers in zwarte toga’s mag er zeker van zijn dat hij met zijn misdaad wegkomt, alleen omdat hij jurist of lid van een regering is.

De door de wetsbrekers geschorste, dappere politieman wordt meteen weer ingezet, en, voorstel van mij, hij krijgt de post van hoofdcommissaris. Omdat hij voor de heilige grondbeginselen van onze rechtsstaat meer moed en inzet heeft getoond dan alle verraders die toevallig de macht hadden om hem te ontslaan.

www.epochtimes.de

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, establishment, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Criminele afspraken tussen Openbaar Ministerie Kiel en politie: Delicten door migranten moeten mild worden bestraft

 1. Steven zegt:

  Geen gevangenis…gewoon op hun knieen voor een zelfgegraven kuiltje en pang pang…

  Geliked door 1 persoon

 2. henk der niederlander zegt:

  Het zou natuurlijk het beste zijn om dit soort achter de tralies te zetten maar daar zal nooit iets van komen.
  Als we even terug in de geschiedenis gaan kun je snel gevonden krijgen op internet dat collaborerende rechters in Nederland maar ook in Duitsland na de oorlog feitelijk niks of heel weinig in de weg is gelegd.
  Hetzelfde is ook nu van toepassing.
  Daarbij komt ook nog als een iemand het lef zou hebben om een rechter voor het gerecht te brengen hij in zoverre zijn leven niet meer zeker is dat bij een minime overtreding de maximum straf gaat volgen uitgesproken door de heren collegea .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nogmaals.
   Wat is dat toch voor een vreemde gewoonte om ongedierte tijdelijk te verzamelen.
   We bouwen daarvoor speciale instituten die we gevangenis noemen.
   We richten ze als luxe hotels in en zorgen er voor dat elk stuk ongedierte het eten krijgt wat hij thuis ook krijgt

   Uitzichtloze hobby…want na ’n tijdje laten we ze weer op die zelfde samenleving los,
   waar we ze nèt met veel moeite, en ten koste van véél belastinggeld, uit hebben opgevist.

   Lekker uitgerust en voorzien van extra fanatische geestelijke kennis, en in het vaste voornemen om het dit keer slimmer aan te pakken… mogen ze naar huis alwaar
   ze nòg een financiële verrassing te wachten staat.
   De staat heeft namelijk, èlke maand en over de tijd dat ze in dat hotel woonden,
   ’n heel behoorlijk bedrag op hun rekening gestort, dat nu aangegroeid is tot ’n leuk kapitaal waar ze direct wapens en drugs voor kunnen kopen…!
   Ze hadden namelijk geen kosten. De staat betaalde alles…!

   Het kan niet gekker!
   Waarom doen we dit soort idiote waanzinnige dingen toch…?

   Omdat we namelijk zogenaamd zo beschaafd zijn….?
   Nou, die wetenschap geeft enorme voldoening. Geeft ’n ontzettend goed gevoel.
   Rutte roept dan ook altijd dat er geen beter land in de hele wereld is dan Nederland.
   En je zult zien dat hij als beloning op 15 maart weer voor de komende vier jaar tot onze Premier gekozen zal worden….!

   Like

 3. Ja, dat heb je te danken Merkel de waanzinnige.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Volgens een jaren geleden gehouden onderzoek van de Cornhertliga in nederland, heerst er in nederland klassejustitie. Voor het plegen van hetzelfde feit wordt iemand uit de lagere sociale klasse zwaarder gestraft dan iemand van een hoger maatschappelijk echelon. Denk aan rechter Kalbsfleis in de Schipholaffaire. Zelfs niet bestraft, hoewel bewezen werd van wat hij had misdaan. Denk aan de RSV.affaire (al wat langer geleden). De heer Joep van den Nieuwenhuis. Veroordeeld tot een aantal jaren gevangenisstraf. Straf is nooit ten uitvoer gelegd. Dit zijn maar 2 voorbeelden van velen. Denk aan de coulante behandeling van Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn. Hij wordt met fluwelen handschoenen aangepakt door het befgajes (bargoens voor rechterlijke macht). De pluchezitters gniffelen achter hun hand.Het is ze weer gelukt.

  Like

 5. Erik zegt:

  Geen van de verraders mag ontkomen, ook daar moeten de grenzen voor dicht want voor je het weet zitten ze in Zuid-Amerika, wat al eens erder gebeurde.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Vluchten kan niet meer Erik.
   Ook al zullen ze naar Zuid Amerika vluchten….
   Die tijden hebben we gehad.
   Nu worden ze daar ook uit gehaald en teruggestuurd naar Nederland.

   Like

 6. elisah zegt:

  Deze migranten komen vaak uit landen waar extreem zware straffen gegeven worden, wanneer ze hier niet of nauwelijks gestraft worden voor criminele activiteiten, geeft dat een extra stimulans om door te gaan op de ingeslagen criminele weg.
  Het geeft hen ahw een beloning voor hun gedrag ipv een gepaste afstraffing, daardoor komen deze mensen in een negatieve spiraal van criminaliteit terecht, want deze praktijken zijn lonend.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik vind dat iedereen die met dubbele paspoorten in NL. rondloopt in Nederland gestraft zou moeten worden volgens de wetten van het land waar hij/zij vandaan komt, als het land in kwestie ze niet wil terugnemen.
   D.w.z. in precies dezelfde omstandigheden….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s