Demonstratie Malieveld georganiseerd door Wouter Booij, PvdA persvoorlichter Den Haag

screenshot_75

De demonstratie tegen Trump eergisteren op het Haagse Malieveld toont weer eens overduidelijk aan hoe linkse machten Nederland in hun greep hebben. Het recht om te demonstreren geldt voor iedereen, maar de ervaringen van o.a. het afgelopen jaar tonen aan dat gemeenten zich flexibeler opstellen als het gaat om een linkse manifestatie dan als deze wordt aangemeld door ‘rechts‘.

Voor zo ver u het nog niet tot u heeft laten doordringen,  de demonstratie in den Haag werd georganiseerd door Wouter Booij (foto), Persvoorlichter & Communicatie man bij de PvdA, Den Haag.  Tevens klust Wouter nog wat bij via zijn ‘Sponning Communication ‘ een bedrijfje dat zich bezig houdt met debat begeleiding, organiseren van manifestaties enz.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
geennieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

25 reacties op Demonstratie Malieveld georganiseerd door Wouter Booij, PvdA persvoorlichter Den Haag

 1. Drs.P. zegt:

  De smerige slinkse tering rat, nivelleren die nsb-partij van de afgrond club naar 5 zeteltjes!!!

  Like

 2. topsporter zegt:

  het zijn flikkers meneer, zij discrimineren.

  Like

 3. LANDVERRADERS, ik heb er geen andere woorden voor.

  Like

 4. Onschuldige Bijstander zegt:

  We zijn fucked met dit soort…….

  Like

 5. Lee zegt:

  Stop die rozen maar op een plek waar de zon niet schijnt mafklapper.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Uiteraard weer een linkse smeerlap !

  Like

 7. Leo zegt:

  leuke foto
  Verwarde man met een bosje rozen……..

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Hier heeft de auteur zeker een punt: Links organiseert zich op dit vlak inderdáád beter dan rechts.
  Nou is het ook waar, dat de traditie van het demonstreren, de straat op gaan, van oudsher bij links ligt.
  Toch wel zorgwekkend, want hoe doorbréék je dat patroon bij rechts, nu het nodig zou zijn?
  Aan de andere kant is het weer zo, dat het Geert in 2013 weer wèl lukte. Ook bij rechts kan het dus wel succesvol zijn, mits het maar door duidelijke kopstukken wordt georganiseerd.
  En zo te lezen zaten er bij déze demo, achteraf bekeken, flink wat línkse kopstukken achter, wat dan ook weer een verklaring kan zijn.
  Tja, zo redenerend kom ik tot de conclusie, dat het demonstratie-wezen ter rechterzijde (om het dan maar even zo te noemen) het misschien wel nodig zou hebben, dat de PVV-zèlf hier meer initiatief ontplooit. Nee, echt: Wat, als ze dat nu eens echt deden? Als je het mij vraagt, hoeft Geert het niet eens altijd persoonlijk te doen: (hoewel dat natuurlijk wèl een ‘boost’ zou zijn) Misschien zouden Bosma, Agema of Sietsma óók wel succes sorteren.
  Om het even met het buiten-parlementaire te vergelijken: Dat Pegida-Dresden een paar jaar geleden meteen een succes kon worden, kwam mede, doordat de Duitsers op dat moment geen inter-parlementaire stem in die richting hádden. Nederland had die al wèl, zodat we hier werktuigelijk altijd naar Geert zijn blijven kijken. Maar Geert, of de PVV, heeft na die éne geen manifestatie/demonstratie meer georganiseerd. Zouden ze misschien wèl moeten doen. Een demonstratie, waar, zoals hier nu, dat moet je deze lui nageven, èchte kópstukken achter staan.
  Doordat Duitsland die destijds echt niet had, kon Bachmann er buiten-parlementair één worden,maar hier lag dat van meet af aan anders. (plús dat je jezelf nu eenmaal niet, binnen- of buitenparlementair, tot kopstuk máákt, zoals Wagensveld c.s.schijnen te denken; Daarvoor moet je, zeker in Nederland, àndere wegen bewandelen. En vooral ook:Zuiniger zijn op de achterban en het maken van tactische fouten vermijden.)
  Kortom, als het demonstratie-wezen zich hier van PVV-zijde ook zou willen ontwikkelen, dan zou het misschien nog mogelijk zijn door initiatieven van PVV-prominenten. Als die daarin niet geïnteresseerd zijn, ja, dan zou ik het ook niet meer goed weten.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Als de gewone man de straat opgaat (Pegida) staat de kit al klaar met een half leger om de mensen te zieken en tevens met een hele “zwerm” camera auto’s om iedereen in het geniep op de foto te zetten en files aan te leggen van de “gevaarlijke” goedgeaarde rechtsmens.
   Met deze debiele rooie ratten dag vandeweek is dat totaal niet gebeurd, terwijl de agressie ongekend groot is tegen anders denkende. Deze slinks demonstranten zijn mede een deel van de facistische knokploeg van de partij v/d afgrond en Geil Links en geniet aan alle kanten bescherming van de overheid.

   Like

  • Mirjam zegt:

   Geert moet geen demonstratie geven. Hij moet zich juist distantiëren van al die fake news gekken en idioten. Door gewoon te blijven doen zoals hij altijd doet, geeft hij juist het signaal af dat hij die gekte niet nodig heeft en dat hij is zoals hij is. Het is overduidelijk waar Geert voor staat, maar de andere partijen geven juist, door hun hetze en hun van de hak op de tak springen en plotseling half PVV leuzen te roepen, hoe onbetrouwbaar ze in werkelijkheid zijn. Zoals de wind waait, waait hun jasje. En als ze de verkiezingen eenmaal zouden hebben gewonnen, dan veranderd de windrichting weer.

   Dát weet toch iedereen. En iedereen behalve de PVV is in hun verkiezingsretoriek en hun opportunisme dezelfde leugens achterna gegaan. Behalve Geert en de PVV. Zij verkondigen nog steeds hetzelfde en beledigen nog steeds hetzelfde. Dat waar Geert voor staat, staat hij al jaren voor en zo moet het blijven. Hij zal zeker van zich laten horen, maar niet om populaire Henkie te worden. Hij zal dan van zich laten horen als het ook noodzakelijk is en zo moet het ook.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Hij heeft die manifestatie in 2013 immers ook georganiseerd. Ik zie niet in, waarom dat niet nog eens zou kunnen.

    Like

   • Mirjam zegt:

    Als de PVV nu zou gaan demonstreren, dan zou dit in dezelfde categorie vallen als die nutteloze demonstraties die er nu al door de PVDA, VVD, GL, D66 en de rest worden gedaan. Om alles zijn ze aan het demonstreren en om alles maken ze zich druk. Overal zijn ze aanwezig, om zich maar zoveel als mogelijk in te picture te wringen. Het komt opdringerig en onecht over, juist ook omdat ze alles in aanloop naar de verkiezingen doen. Daarna zal je ze niet meer horen en zijn ze stil en van te voren hebben ze hun grote monden ook niet opengedaan toen er onrecht werd gepleegd in wetsbesluiten over de ouderen of over de vluchtelingen.

    Nu ineens staan ze op scherp en ik zal je zeggen dat dit gewoon over irritant op mensen overkomt, omdat er zoveel onechtheid van afstraalt. Je wordt gewoon moe van deze onnodige mediageilheid, omdat het vooral gericht is op ego en niet op landsbelang.
    Trump hebben ze bij zijn kladden, of in ieder geval dat proberen ze. Hij is een nationale melkkoe geworden voor de linksen, zodat ze maar in the picture blijven en het ‘gewone’ volk hen niet vergeet, ze melken die arme man zijn reputatie uit ten eigen voordeel, dus in dit gedrag, liften ze ook al mee op iemands anders zijn ‘succes’.
    Geert doet dit niet, Geert geeft zijn mening, hij steunt Trump, en daarmee is de kous af en zo hoort het.
    Trump had een reden om zijn beslissingen uit te voeren en deed niets bijzonders, maar de linksen zullen en moeten hem in een slecht daglicht stellen, zodat ze er zelf beter uitzien. Opportunisme pur sang.
    Geert en de PVV demonstreren niet als het niet nodig is, ook niet in verkiezingstijd, speciaal niet in verkiezingstijd. Ze doen wat ze altijd doen, en dat is het beste.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Mirjam: Ik help het je hopen. Ik weet nog steeds niet zeker of die algehele stilte van één kant nu wel zo gunstig is.
    Links redt het telkens weer, juist door haar extravertheid.
    Goed, éen lijdt er dan van tijd tot tijd verlies. -Nu de PvdA, bijvoorbeeld. Maar als die kiezers in plaats van op de PvdA op GL of D66 stemmen, heb je er nóg niets aan.
    Links laat zich in z’n gehéél duidelijker zien en dat houdt ze dan ook als geheel op de been.
    Vroeg of laat zullen we daar tóch eens iets tegenover moeten zetten, daar blijf ik bij.

    Like

   • Mirjam zegt:

    @Theresa.
    Gisteren werd ik misselijk van de ‘linkse’ onderwerpen die de hele tijd op de televisie, in de kranten, in de show-/praatprogramma’s, in het nieuws etc. te zien waren over het linkse gedachtegoed. De etnische diversiteit bij de politie, het protesteren tegen het beleid van Trump continu, het belachelijk maken van Trump d.m.v. gemaakte filmpjes over het zijn van …..second. Over Rusland, over de Oekraine, waar Trump dus ook weer de schuld van krijgt. Over de linkse partijen, Asher die zijn gebakken lucht weer in de ether strooide. Over ik weet niet wat en ga zo maar door.

    Wat me opviel, maar wat ik allang eigenlijk al wist: het hield niet op en er was géén één stem te horen van mensen die tegen deze propaganda waren. Het was allemaal linkse indoctrinatie, geleuter, leugens, afgunst, rotzooi… Er was géén één stem die ze LIETEN horen, van mensen die ‘rechts’ zijn, in hun ogen dan, en die een andere mening verkondigden. Het hield gewoon niet op, het Nederlandse volk wordt er gewoon mee dood gebombardeerd.

    De hele media is in handen van links en zij maken daar volop gebruik van met hun leugens en met hun dwangmiddelen. Geerts woorden, Geerts stellingen, worden continu geboycot, veranderd in tegenpropaganda en omgeturnd in leugens. Zou Geert gaan demonstreren, dan laten zij dat zien aan de burgers zoals het hun uitkomt en niet zoals Geert het in alle eerlijkheid bedoeld. Geert kan beter bij zichzelf blijven en zich melden als hij werkelijk naar voren denkt te moeten treden. Dat is zijn kracht en dat weet heel Nederland en ook de hele wereld inmiddels. Hij is de no-nonsens man, hij hoeft niet op te gaan in de menigte van leugenaars, om gekozen te worden. De waarheid doet dat voor hem. Dat wat ik gisteren opmerkte, geloof maar, Theresa, dat heeft heel Nederland opgemerkt. Nederland is kapot gemaakt door links en ze blijven doorgaan. Daar komt op 15 maart een einde aan. Want Geert moet winnen en daar moeten allemaal voor zorgen. En als ze tegen gaan liggen, dan moet heel Nederland de straat op en dat gaat ook gebeuren. Dán is het einde oefening met links.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is voor iedereen duidelijk wie Geert is, voor vriend en vijand, dat ben ik met je eens.
    Maar dat de achterban daarom doorlopend maar als één blok “de zwijgende meerderheid” moet blijven spelen tot aan de verkiezingen, dat ze zich niet mogen profiléren, naar buiten toe, daar blijf ik mijn twijfels over houden.
    Dat hoeft helemaal niet op de manier van dat linkse zooitje, maar er moet wèl aan gewerkt worden, dat de PVV-stemmer vroeg of laat wat meer “uit de kast” durft te komen, vind ik dus.
    Om te beginnen zouden we ècht een eigen omroep moeten hebben, zoals de AfD van plan is, en daarin regelmatig sympathisanten de kans geven om aan het woord te komen. Dat zou al een begin zijn.
    Van dít patroon, alles stilzwijgend en onzichtbaar over je heen laten komen, wat links voor iedereen zichtbaar over ons uitbraakt, moeten we het op den duur ook niet hebben, voor mijn gevoel. De PVV moet eigenlijk niet slechts één man zijn: De mensen, die in hem geloven en op hem stemmen, moeten zich minstens kunnen laten zíen.
    Als jij daar persoonlijk geen behoefte aan hebt, is dat jouw goed recht, maar ík vind het nu eenmaal nodig, dat die mogelijkheid er komt voor diegenen, die niet bang zijn om naar buiten te treden en die niet straffeloos maar alles oover zich uit willen laten braken.
    In welke vorm, daar zou nog over nagedacht moeten worden, maar onzichtbaar blijven, en dat als vaste norm, lijkt me gewoon de weg niet.

    Like

 9. Thoth zegt:

  Ach jé, weer z’n linkse flikker. Tesamen met SP, D’66 en GL. Man, man, man….

  Moslims, vrouwen, lichamelijk gehandicapten, een kleine kleuter die druiven eet…

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  De islamisering van NL heeft ONS al zo’n 500 miljard gekost (uitkeringen, zorgkosten, politie-inzet, hulpverlening, “inburgeren”, GRATIS WONEN, fokpremies, gelul in de 2e (slaap)Kamer etc etc etc). 500 miljard armer en NL verkloot en afgegleden!!

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Het was ook een intens zielige vertoning, de teloorgang van links ten voeten uit.

  Like

 12. Flo zegt:

  Debielen ,normale mensen gaan niet naar zoiets.

  Like

 13. Rapunzel zegt:

  Wouter Booij is homo en gaat met kutmuts en al headfirst van een flat als de mossels het voor het zeggen hadden in Nederland.

  Het zeepschuwe schorem staat daar schaamteloos tussen de palestijnse vlaggen omdat het kan.
  Geen AFA, geen agenten in burger die een opstootje fake-nieuwsen, geen idiote regels dat je met de auto naar een station moet om met het Onrendabelen Vervoer naar de demo gebracht te worden.
  Geen “verdachte pakketjes” waardoor je ergens anders heen moet.
  Geen van de sprekers wordt voor het hekje getrokken wat ze ook zeggen.

  3 linkse kopstukken, Yasser Klaver, Pechtold en lulletje Asscher en toch maar 2000 halve garen aanwezig.
  Laat ze lopen, doen ze eens wat.

  Alleen met dat kleine bleeksmoeltje kun je te doen hebben, met zijn pitloze druiven, daar zou ik met liefde en plezier een stapel spekpannenkoeken voor bakken.
  Schijt aan dat “mijn beste vriendje is een moslim” bordje wat door zijn ontaarde moeder geknutseld is.
  Dat kind zou beschermd moeten worden tegen dit soort idioten.

  Like

 14. Flo zegt:

  Dit lijkt mij een gevalletje “van het hoogste gebouw” als zijn moslim vriendjes het voor het zeggen zouden krijgen….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s