FOTO

screenshot_100

“Rechts-populisten” haten niet. Zij zijn niet TEGEN iets, maar VOOR iets: Voor de bescherming van de vrijheid van hun land.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Populisme". Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTO

 1. Drs.P. zegt:

  Sommige linkse populisten haten waarschijnlijk ook niet, maar willen wel heel graag alles van u weten onder het mom van veiligheid. Net zoals ene gristenunie minister Rouvoet van schaamhaar een aantal jaren geleden. Die lui sporen gewoonweg niet en leren het nooit!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27561543/___Moderniseer_grensbewaking___.html

  Like

  • Jan zegt:

   Ik plak mij snor en baard op het gezicht, zet pruik op, steel iemand nummerplaat en ben binnen. Buma is wereldvreemd of/en een demagoog die probeert te concurreren met de PVV, grenscontrole, en met de rooien, geen grenzen.
   Achterlijke sekte. Het is nooit goed gekomen na de fusie van de 3 partijen tot CDA. Rooie bende met christelijk sausje om de anderen te belazeren.
   Als ik Buma hoor begin ik direct te kokhalzen. Was enkele weken terug in Buitenhof en kwam zijn flutboekje ‘Tegen het cynisme. Voor een nieuwe moraal in de politiek.”Tegen het cynisme. Voor een nieuwe moraal in de politiek’ promoten terwijl hij zelf een volledig immorele sekteleider is die aanhoudend land en volk verraad, om over zijn verraad aan het christendom maar niet te spreken.
   http://www.npo.nl/buitenhof/20-11-2016/VPWON_1250252/POMS_AVRO_6100384

   Je merkt direct bij dit immorele volk dat de verkiezingen voor de deur staan

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Nou ja, zijn niet tegen iets, behalve de islam dan. Laat ik hopen.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Vóór vrijheid betekend automatisch tegen islam, tegen iedere ideologie die mensen wil verbieden iets te doen waarmee niet per se anderen geschaad worden. Daarbij hoort natuurlijk ook de kanttekening dat de westerse wereld haar burgers te weinig waarborgen biedt tegen een ideologie die als een trojaans paard van binnenuit overheden en paralel daaraan de hele samenleving wil overnemen, uiteindelijk de ultieme wens van het geloof in haat.

   Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Brief van Marine le Pen, 3 februari 2017

  Beste vrienden,
  Opnieuw hebben de echte bedreigingen die op Frankrijk drukken, toegeslagen.
  Vrijdag-ochtend heeft een man met een hakmes op soldaten die het Louvre Museum bewaken, in geslagen.
  Ik bewonder de koelbloedigheid, de moed en de competentie van onze militairen die uitstekend hebben gereageerd en de terrorist hebben “ontwapend” zodat er geen ernstiger dingen konden gebeuren.
  Volgens alle informaties is deze man beïnvloed door de islamitische ideologie.
  Dit herinnert ons er weer aan dat de komende 5 jaar onze eerste prioriteit moet zijn de strijd tegen het islamitisch terrorisme.
  Iets dat de regeringen van Sarkozy en Hollande schromelijk hebben verwaarloosd.

  Ja het klopt dat de komende Presidents-Verkiezingen een keuze zal zijn van historische betekenis voor de westerse beschaving. De inzet is cruciaal voor de toekomst van ons land.
  Maar door het gebral van de media, parasiterend op het débacle uit het “Fillon-Camp”, moeten we toch het essentieële niet uit het oog verliezen.
  We hebben hier een President nodig die werkelijk besloten heeft Frankrijk haar onafhankelijkheid, verdediging en vrijheid, te waarborgen.
  En deze President, en dit geloof ik oprecht, kan er niet één zijn van mijn opponenten.
  Want geen enkele van hen is van plan maatregelen te nemen tegen het verder opkomende islamisme.
  Ik wil de politie en de gendarmerie versterken om onze veiligheid te waarborgen zonder de mensen die ons beschermen verder veel te belasten, de douane weer in ere herstellen zodat onze grenzen weer beschermt zullen zijn en genadeloos optreden tegen de islamitische netwerken.
  De buitenlandse “HAATPREDIKERS” moeten we verdrijven en de radicale moskeeën sluiten en buitenlandse financiëring verbieden.
  Verder moeten we controleren wat er gebeurt in die “verenigingen” die onder valse naam opereren en andere doelstellingen hanteren en hiermee aan de ergste vorm van bekerings-dwang doen.

  Maar deze week had ik ook het genoegen mensen te ontmoeten die in Frankrijk willen wonen ondanks alle
  dreigingen en moeilijkheden en aan hun toekomst willen werken.
  Ik bezocht op 1 Februari de “Salon des Entrepreneurs”[ ondernemers] en sprak er met velen van hen over de maatregelen die ik zou willen nemen om de economie te stimuleren; een slim protectionisme instellen en een werkelijk economisch patriotisme, een politiek van herindustrialisatie en het bevorderen van “made en France”.
  Het betekent wel het nemen van de nodige maatregelen en de uitdaging met de EU aan te gaan.
  IK GA DAT DOEN……

  We kunnen niet langer toestaan dat de landbouw en de industriële structuur van het land verdwijnt als gevolg van de wilde globalisering en de oneerlijke concurrentie die de EU ons oplegt door ondermeer de Euro en de detacheringsrichtlijn voor arbeiders.
  Dit rampzalige beleid moet gestopt worden en we moeten een systeem krijgen dat recht doet aan de ondernemingen.

  Frankrijk is een prachtig land en zal zich herstellen uit de moeilijkheden waarin haar onverantwoordelijke leiders haar al te lang hebben gehouden.
  Maar om dat te bereiken moeten we allemaal ons best doen om iedereen ervan te overtuigen dat de ideeën die ik heb voor Frankrijk, goed zijn.
  Ik reken op U !
  En zoals elke week, een goede campagne gewenst voor U en onze vrienden…………..!

  Like

 4. Als ze voor geen islam zijn. zijn ze toch in principe tegen de islam.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  We moeten eens af van de termen ‘rechts’ en ‘links’. We kunnen ze noemen naar wat ze zijn. De mensen met gezond verstand en de gekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s