Hersenonderzoek naar criminaliteit

screenshot_90

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Jonge criminelen gaan mogelijk binnenkort onderworpen worden aan een hersenonderzoek. Zo wil men vaststellen dat/of crimineel en exceptioneel gewelddadig gedrag mogelijk aangeboren ofwel genetisch bepaald is. Dat gaat bij voorbaat al problemen opleveren, want als daar uit komt dat Marokkanen, Nederturkjes en Antillianen daar hoger op scoren dan de gemiddelde Nederlander, wordt dat door bepaalde ‘politieke’ partijen bij voorbaat al afgedaan als discriminatie en etnisch profileren…

Onderzoek

En dàt deze groepen daar enorm in uitspringen t.a.v. de autochtone bevolking is reeds onderzocht en bewezen. De Antilliaanse Nederlanders zijn volgens onderzoek (zie bijlage) het vaakst verdacht (6,0%), gevolgd door de Marokkaanse (5,3%), Surinaamse (4,1%) en Turkse Nederlanders (3,1%). Antilliaans-Nederlandse mannen springen er uit met een verdachtencijfer van 9,4%! Dat deze overdadige gewelddadige criminaliteit door deze betreffende etnische groeperingen voornamelijk gericht is op de autochtone bevolking, en dan bij voorkeur de zwakste groepen zoals bejaarden en/of vrouwen, heet géén discriminatie… En dat is op z’n minst opmerkelijk te noemen. De reden daarvoor ontgaat ons compleet, omdat wij tenslotte in het nú leven, maar zij zien het als logisch en als wraak voor waar ‘zij’ honderden jaren geleden onder hebben moeten lijden…

Ziek systeem

Hoe tegengesteld, lees ronduit achterlijk de Nederlandse denkwijze en wetgeving vanuit de overheid en Den Haag wordt gehanteerd, wordt wel duidelijk in hoe Wilders als racist en extreemrechts wordt weggezet, terwijl er volledige medewerking wordt verleend aan imams van wie al decennia lang bekend is wat zij hier werkelijk komen doen. Namelijk de thuis niet opgevoede of volgens de sharia wetgeving opgevoede Nedermoslims te instrueren aanslagen te plegen en/of de bevolking hun zieke ideologie op te leggen. Dat begint al op diverse scholen, waar vrouwelijke leerkrachten worden geïntimideerd door jonge moslimjochies, omdat ze hun ‘vrouwelijke vormen’ laten zien en waar discussies in de klas over moslimgeweld, Turkije, Syrië en ISIS steevast uitlopen op agressie en soms gewelddadig gedrag. Ook tegen docenten! … In Nederland heeft namelijk iedereen het recht op een eigen mening en vrijheid van geloofsovertuiging. Tenminste, als het niet tegen de islam en/of de sharia wetgeving ingaat. Hoe ziek is Nederland? Zó ziek dat de gemiddelde Nederlander maar liever zijn/haar mond houdt om geweld, bedreiging en intimidatie door moslims te voorkomen. Een pure vorm van onderdrukking dus, maar Rutte vindt het echt een prachtig land en mafklapper Klaver wil er het liefst nòg meer van! Regels stellen of er tegen optreden doen zij overigens niet, dat zou vrijheidsbeperkend zijn voor hun ‘geloof’… Dat de overige klasgenootjes, docenten en de overige bevolking hierdoor wèl ernstig in hun vrijheden beperkt wordt, doet niet ter zake.

Bemoeiziek

Waar ze zich echter wèl druk over maken, is het geweld waarvan iedereen die er aan deelneemt van tevoren weet waar ze aan beginnen. Grote ophef in de sociale media en binnen de politiek over een filmpje van hooligans die elkaar georganiseerd, in een afgelegen gebied ontmoeten. Gebeurt het eindelijk op een andere plaats dan in het stadion en heeft verder niemand er last van, is het weer niet goed! Datzelfde geldt voor motorclubs. De hiërarchie en de clubstatuten zijn daar bekend als je lid wordt, dus je weet waar je aan begint en wat de gevolgen zijn als je je misdraagt of de club door je gedrag beschadigt. Dan moet je dus niet zeuren als je (bij bad-standing) horizontaal het clubhuis verlaat. Dat wist je van tevoren, daar heb je zelf ook aan meegedaan of op z’n minst mee ingestemd en daar heeft dus verder niemand iets mee te maken. Regels zijn regels. Bij een bokswedstrijd (ook afgesproken werk met vastgestelde regels) klaagt de verliezer de winnaar tenslotte ook niet aan wegens geweld en mishandeling…

Baanbedreiging

Turken spreken openlijk over ‘die kut-Marokkanen’, Marokkanen vinden het andersom ‘kut-Turken’ en samenwerken op de werkvloer is vaak in de basis vaak een probleem, puur op afkomst. Waar beide groepen het echter roerend over eens zijn, zijn de door hen bestempelde ‘kut-Polen’ die hun banen afpakken. Wat dat betreft zal het er met de ‘nieuwe Nederlanders’ niet beter op worden. Degene die ik spreek (als dat al mogelijk is,  spreken bijna alleen Arabisch met een enkel woord Nederlands of Engels en hebben lage of helemaal géén opleidingen (zal wel toeval zijn als ik de overheid moet geloven…). De Nederlandse taal vinden ze vaak te moeilijk, wat overigens ook zo is, maar dat terzijde. De afgelopen jaren zijn er binnen de zorg duizenden goede, ervaren en gediplomeerde verpleegkundigen ontslagen wegens de u aangeprate ‘crisis’ en de daarop volgende bezuinigingen. Die plaatsen probeert men nu op te vullen met statushouders (asielaanvragers die een status als Nederlander hebben gekregen. De nieuwe Nederlanders dus). Dat is goedkoper voor de zorg… Dat er daardoor heel veel werkloze Nederlanders zijn die er hùn werk en leven voor hebben moeten opofferen, boeit ze niet in Den Haag. We betalen ze wel vanuit de uitkeringsinstanties. Tenminste, een tijdje… daarna zoeken ze het maar lekker zelf maar uit. Nog opmerkelijker is het dat de Polen die hier al jaren wonen en werken en hier een huis hebben gehuurd of zelfs gekocht nog steeds met een Poolse kentekenplaat mogen blijven rijden en dus hoeven zij geen APK en wegenbelasting betalen. Dat is een extra trap na voor de werkzoekende autochtone Nederlander. De VVD vindt dat overigens geweldig en doet dat af als ‘marktwerking’.

Belasting

Winkeliers klagen steen en been over het feit dat internetwinkels hen hun inkomsten afnemen en klagen u nog net niet aan voor het feit dat u niet meer naar de ‘gezellige’ winkels komt, maar liever het pakket thuis laat bezorgen. Het komt niet in ze op dat ze daarvoor bij de overheid en de gemeentes moeten zijn. De bedragen van de belastingen en heffingen voor hun winkelpanden zijn namelijk zó hoog dat het onmogelijk is om een product tegen een concurrerende prijs in de winkel te leggen. En dan heb ik het nog niet eens over het torenhoge parkeergeld wat een tweede factor is om uit de winkelsteden weg te blijven. Diefstal van uw geld door de overheid en gemeenten is overigens gemeen(te)goed tegenwoordig. Vraag dat maar eens aan een Amsterdammer die daar een huis heeft gekocht. Het is tekenend voor het malafide, inhumane gedrag van de gemeenten tegenwoordig. Zij zien zichzelf namelijk als ‘een bedrijf’ dat winst moet maken om de overtallige en zwaar overbetaalde ‘managers’ te kunnen voorzien van hun dagelijkse luxe en exclusieve feestjes. Als overheid ben je namelijk gerechtigd te stelen van de bevolking en deze tot op de rand van de afgrond of wanhoop te brengen. De overheid is tenslotte onaantastbaar en uiteraard geeft Den Haag ze daarin de volledig vrijheid met alle dagelijkse misstanden van dien.

Hersenonderzoek… Misschien moeten ze dat ook maar eens standaard gaan doen bij (aankomende) politici en overheidsbestuurders. Ik draag, op Dijkhof na, de gehele VVD, Asscher, Klijnsma, geheel DENK, Artikel 1 en met name mafklapper Jesse Klaver alvast voor.

Bijlage: www.ministrando.org

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit. Bookmark de permalink .

13 reacties op Hersenonderzoek naar criminaliteit

 1. is er al uitgerekend wat ONS dat gaat KOSTEN ????????

  Like

 2. joga zegt:

  Dat voordragen van die door u aangegeven namen bedoelt u waarschijnlijk: met VOORRANG.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Je moet naar de pap kijken, die er in gelepeld wordt. Is die halal, dan weet je dat het bij de ouders al fout zit en de kotert genetisch kansloos is. Hapje soera voor mammie, hapje haat voor pappie……

  Like

 4. Fred zegt:

  Hersenonderzoek?
  Lijkt me niet nodig.
  Gewoon eens met wat mensen in de straat praten en je hebt alle informatie die je nodig hebt.

  Like

 5. Het lijkt wel of ze overal een excuus voor zoeken.

  Like

 6. Mary zegt:

  De wet stelt dat mensen die bewezen een gevaar voor de samenleving vormen niet losgelaten mogen worden op die samenleving, dus mocht dit genetisch bepaald zo zijn, en gezien de cijfers lijkt dat er sterk op, moeten wij tegen deze mensen beschermd worden door ze uit die samenleving te verwijderen.

  Like

 7. Steven zegt:

  De meeste zwarten hebben een IQ van een baksteen.
  Het zal wel aangeboren zijn, of noem het afwijking.
  Maar Nederland heeft liever een land vol debielen die onderhouden moeten worden, dan mensen die vooruitgang en stabiliteit willen.

  Like

 8. elisah zegt:

  Bij dit hersenonderzoek naar crimineel gedrag, kunnen ze misschien ook eens kijken naar het stemgedrag bij deze hersenafwijking, dan zouden ze een onaangename linkse verrassing kunnen krijgen.

  Like

  • elisah zegt:

   Dit onderzoek doet me trouwens denken aan Cesare Lambroso, de Italiaans criminoloog, die de uiterlijke kenmerken van criminelen in kaart bracht (schedelmetingen etc).
   Hij zag oa een verband tussen criminaliteit en primitiviteit, evolutietheorie etc.
   Wanneer er een verband met criminaliteit gevonden wordt in dit nieuwe hersenonderzoek, zal het ontkent en verketterd worden en als discriminerend bestempeld worden.

   Like

 9. Erik zegt:

  Klik om toegang te krijgen tot ob270_volledige_tekst_tcm44-150786.pdf


  Hier kan je er alles over lezen en in je I-book zetten.
  Verder goed stuk Drs. E.N. Schilder

  Like

 10. Wat zonde om daar geld aan uit te geven. terwijl de uitkomst bij ons allang bekent is.

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  PROBLEEM
  Het onderzoek zal stiekem verdwijnen in een achteraf gelegen archief want bij aantonen dat een woestijn ras meer moordlustig etc etc vertoont ……………en de rest zal dan botsen met de gevestigde orde.

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  ‘Jeugdbendes vinden het juist stoer dat ze ons miljoenen kosten’

  Ze hebben alles wat hun hartje begeert: mooie meisjes, dure auto’s, stoere kleding, veel vrienden en soms ook wapens. “Probeer iemand uit een jeugdbende dan maar te overtuigen om een ander pad te kiezen”, zegt criminoloog Jeroen van den Broek.

  Uit een onderzoek van het ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat criminele jeugdgroepen de maatschappij jaarlijks honderden miljoenen euro’s………

  http://nos.nl/artikel/2161602-jeugdbendes-vinden-het-juist-stoer-dat-ze-ons-miljoenen-kosten.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s