Klap in het gezicht van Mark Rutte (VVD): Oekraïne wil bij de EU én NAVO

screenshot_73

(Door: Bas Paternotte)

Kiev heeft lak aan bijsluiter associatieverdrag en komt zelfs met referendum

Slechte dagen voor minister-president Mark Rutte. De Raad van State kraakte deze week zijn zelfbedachte bijsluiter voor het Associatieverdrag met Oekraïne. Nu blijkt Kiev zelf lak te hebben aan de door Rutte in EU-verband afgedwongen voorwaarden. Want wat zegt de Oekraïense Petro Porosjenko donderdag tegen Duitse media:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, NAVO, nieuw fascisme, Oekraïne, Rotzakken, Rutte, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Klap in het gezicht van Mark Rutte (VVD): Oekraïne wil bij de EU én NAVO

 1. Elena zegt:

  Dat naziland is nog steeds in oorlog.
  Hoogste tijd voor NEXIT !

  Geliked door 1 persoon

 2. Mary zegt:

  Natuurlijk wist Rutte dat, lak aan het referendum/volk maar ja verkiezingen he.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Mooi, worden de nietsnutten in de Kamer eens wakker geschud en komen er fikse ruzies. Prima, zo voor de verkiezingen.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Natuurlijk wil Oekraine bij de NATO. Dit is een land in oorlog dat steun zoekt tegen de russen en de separatisten. Moeten wij als NL ook meevechten. Ik offer daar mijn kinderen niet voor op. Ze zoeken het daar zelf maar uit. Mocht den Haag het in zn harsens halen om bijv, de opkomst van dienstplichtigen weer in het leven te roepen dan is mijn advies, niet gaan, liever een dienstweigeraar in de cel dan een lijk op een erebegraafplaats. Nederland is het niet waard om verdedigd te worden, de vijand is al binnen. Deze vijand staat op de minaretten van zijn bunkers (die het uiterlijk hebben van een vredelievende moskee), op de uitkijk om te zien of het uur U al daar is om ons in de rug aan te vallen. Dus den Haag, bekijk het zelf maar. Ik kom wel kijken als uw karkas ergens aan een haagse lichtmast bungelt. PS, Ben benieuwd of lieden met 2 paspoorten ook worden opgeroepen als n.dienstplichtigen.

  Geliked door 2 people

 5. Hendrik zegt:

  Tsja, en dan met een Trump die aan Putin’s zijde staat en zeker niet zal helpen wordt het dus een oorlog tussen de EU en Rusland. Lekker hoor zo”n nieuw lidmaatschap!

  Like

 6. Ze kunnen hem beter Mark Rotte noemen. Bij die vent komt er alleen maar viezigheid uit die mond. Hier scoort hij goed mee. letterlijk en figuurlijk een etterbak.

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Natuurlijk wist pinokkio dat allang, zijn handelsmerk……liegen en bedriegen !!

  Geliked door 1 persoon

 8. Anna zegt:

  Hier zal Rusland altijd een stokje voor steken……. Militair ingrijpen!!!!! Hopelijk kan Trump dit blokkeren…..
  Dit is een regelrechte oorlog verklaring aan Rusland…..

  Tusk en Juncker zulle kraaien als een paar kleine kinderen die op schoolreisje mogen, maar dit wordt oorlog….Zouden beide heren dat zo graag willen……? . Is daarom al het miltair materiaal nog door Obama naar Europa gebracht???? Trump haal het maar snel terug…. Poroshenko met oorlogstuig is levensgevaarlijk….. en Tusk en Juncker mag je tegelijk meenemen naar de USA……. in Alaska is en nog wel een afgelegen huisje voor hen….

  Geliked door 1 persoon

 9. Edjan zegt:

  Rutte’s “geitenpaadje” was niets dan een smoes om te zorgen dat de Nederlanders hun snavel zouden houden, Rutte niet al te veel gezichtsverlies zou leiden en de stapsgewijze gebiedsuitbreiding met Oekraïne gewoon door zou gaan. En gewoon doorgaan zál hij.

  Maar dit is maar een symptoom van een veel groter probleem: Nederland heeft in de EU helemaal niets te vertellen. Duitsland is de baas in de EU en helemaal niemand anders. Met een lichte overdrijving kun je stellen dat de EU = Groot-Duitsland. Nederlandse politici doen precies wat hen is opgedragen in ruil voor wat mooie baantjes.

  De Duitser is beleefder dan de Nederlander, inderdaad, maar je moet niet onverwacht terugkomen als hij over je aan het roddelen en schelden is. Dat zijn pijnlijke momenten. De Duitser waant zich weer een hele Piet.

  Als je de Duitser een paar biertje geeft, wordt duidelijk dat zijn spijt over het verleden toch voornamelijk een praatje voor de Bühne is. In feite is hij nog steeds trots op de macht en oorlogsverrichtingen van Duitsland tijdens de wereldoorlogen. Lang geleden kwam je nog wel eens mensen tegen die hadden mee gevochten in de oorlog maar die waren allen zgn. ziekenbroeder geweest. Ook is de Duitser maar wat trots op het feit dat de EU totaal gedomineerd wordt door Duitsland. Nederland zien ze als een afhankelijke provincie.

  Mijn voorouders kwamen uit Duitsland en ik heb er nog familie wonen. De afgelopen jaren ben ik nogal eens in Duitsland geweest en heb met veel mensen gepraat. Mijn sympathie voor de Duitsers is behoorlijk geslonken. Uitgezonderd misschien Thüringen en Saksen.

  Geliked door 2 people

 10. guusvelraeds zegt:

  Hoeveel stiekeme onderonsjes zijn er geweest tussen de EU en de fascisten in Kiev alvorens deze zet op het schaakbord Europa gedaan werd? Hoeveel miljoenen/miljarden waardeloze Euro’s werden Porosjenko voor de neus gehouden om toehappen te bespoedigen? Er rest nog maar een oplossing. Richt al je electorale spervuur op de fascisten in Brussel en schiet die hele tent aan flarden.

  Geliked door 1 persoon

 11. 100% met je eens Edjan, ik heb zelf in de zestiger jaren in Hanau bij Frankfurt gewoond, toen nog gedomineerd door de Amerikanen en heb zodoende zowel de Amerikanen als de Duitsers heel goed leren kennen en breek me de bek niet open

  Like

 12. V.w.b. Oekraïne, Kiev verspreidt nu zelfs het gerucht dat de nieuwste gevechten bij Donetsk zijn gevoerd door Russische soldaten met steun van de separatisten. En veel van die nationalistische domme West Oekraïners geloven dit stellig, dus zal Pinokkio Rutte dit ook wel gaan geloven met de steun van de communistische EU ergo stasi Merkel.
  Die miljardair Chocoprince Poroshenko is en blijft een levensgevaarlijk mannetje vooral met de steun van Soros en Merkel

  Like

 13. Joannes den Hollander zegt:

  Citaat Edjan: ” Mijn sympathie voor de Duitsers is behoorlijk geslonken.”

  Vergis je niet Edjan. Ze laten gewoon niet het achterste van hun tong zien. Nog niet. Naar de buitenwereld stellen ze zich onopvallend op. Als ze onder elkaar zijn wordt het echter een heel ander verhaal want de Germaanse volksgeest is nog wel degelijk aanwezig bij velen. Dat geldt in elk geval voor mijn Sibbe waar het behoud van de raszuiverheid met bijbehorende volksgeest al generaties lang hoog in het vaandel staat. En dat willen we zo houden. Dat geldt natuurlijk ook voor eenieder die met een van de onzen wil trouwen. Dat kan, vermits je door onze selectieprocedure komt want eugenetica vinden wij gewoon enorm belangrijk.
  Wat ons betreft mogen ze op alle middelbare scholen vakken als rassenkunde en eugenetica per direct invoeren. Vooral op de linksmensch zal dat een zeer verhelderende en heilzame werking hebben. En op korte termijn zal dat zeker zijn vruchten afwerpen.
  Wij vinden elk ras uniek. Racistisch zijn we dus zeker niet. Zolang onverwante rassen in hun eigen landen blijven wonen vinden we dat allemaal prima en is er geen vuiltje aan de lucht.

  Geliked door 1 persoon

 14. Japio zegt:

  Hij kan mij niet genoeg klappen in het gezicht krijgen

  Like

 15. hslot4 zegt:

  Hoe snel wil Europa een oorlog met Rusland dan is dit wel de snelste weg Poroshenko is een America hoer van de Obama administratie .
  Bombadeert zn eigen mensen en geeft Rusland de schuld puur voor propaganda doeleinden vermoordt ie zn eigen volk .
  Het handwerk van meneer Poroshenko Let op niet voor jeugdige kijkers bevat schiokkende beelden :

  Like

 16. Flo zegt:

  Die klootzakken in Brussel maken bonje met iedereen ,Ruzie kan je hebben ,en het ligt altijd aan de een of aan de ander ,maar ruzie met Rusland ,Amerika ,Engeland ,,dan moet je jezelf eens na laten kijken ,er zitten in Brussel een stelletje ongekozen lullen een derde wereldoorlog uit te lokken ,en mocht die uitbreken zitten die lapswanzen als eerste in een vliegtuig ,naar verwegistan ..

  Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Dat ironisch genoeg nog te bedenken dat de ouders, grootouders en overgrootouders van de huidige Oekraïners, Wit-Russen, Balten, Kozakken, Tartaren, kaukasiërs, Russen e.v.a. tijdens WO II dezelfde fouten maakten die de linkse politici maken met de islam die zij de hielen likten en hier niets kwaad in zagen.
  Toen de Grote Vaderlandse Oorlog uitbrak dachten al die groepen dat de Nazi-Duitsers ook volkomen ongevaarlijk waren, wilden ze daarmee samenwerken en verwachten dat de Duitsers daarmee helden waren en goed, lief en aardig konden worden gemaakt met brood, bloemen, wodka, zout en met het aanbieden van een bad en bed waar gezinnen daarginder nog over gingen twisten omdat ze dolgraag allemaal een Duitser in huis wilden hebben! Adolf Hitler was zelfs door Jozef Stalin en de geallieerden totaal niet lief, goed, aardig en heldhaftig te krijgen omdat hij hen allemaal alleen maar wilde haten!
  En zo is het thans ook met de radicale islam die goed constant met kwaad belonen en het idee dat we dadelijk ook nog Oekraïne (waar op 17 juli 2014 de Boeing 777-200ER van de Malaysia Airlines-vlucht MH17 werd neergehaald met 193 Nederlanders daarin!) bij de EU krijgen zal al helemaal een ramp worden omdat ze daarginds gewoon, in plaats van een bananenrepubliek, een kokosnoot-republiek hebben omdat ze elkaar en de Russen constant de hersenen inslaan. Dit hele Oekraïne-verdrag bestaat alleen maar op papier en is dus allang gedoemd om te mislukken naar ik wens!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s