Laat u niet in de maling nemen

screen-shot-2017-02-01-at-13-30-18-1132x670

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

(Door: H. Numan)

Op dit moment gaat extreem en iets minder extreem links compleet los van de wereld tegen Trump en dus ook tegen Wilders. De ophef over Trump, ach. Dat is hetzelfde als urineren in een donker pak. Geeft je een warm gevoel, en niemand die het merkt. Trump heeft net als Wilders tegen alles en iedereen in het presidentschap verworven. Sterker nog, zijn eigen Republikeinse Partij heeft hem waar ze dat kon beentje gelicht. Wilders heeft daar in ieder geval geen last van. Dus zal Trump zich iets aantrekken van een minuscuul protest ergens aan de rand van de Noordzee? Natuurlijk niet. Maar toch even wat zaken waar u over moet nadenken.

Onze nationale schande trots KLM loopt te jeremiëren dat de ban die Trump instelde hun ongelofelijk veel schade berokkent. Nee dus. Ze zitten zwaar in de problemen, en vinden het bijzonder prettig dat ze de schuld daarvan bij iemand anders kunnen leggen. Ik heb lange tijd gewerkt als visa manager voor een reisbureau. Dat was in de tijd voor Schengen, toen je voor ieder land wat je wilde bezoeken een visum moest aanvragen. Er zijn 75 ambassades en consulaten in Thailand. Gemiddeld genomen verandert iedere ambassade minstens vijftien keer per jaar iets. Openingsuren, kosten, documentatie, enz.  Maal 75 zijn dat 1125 veranderingen per jaar. Dus ongeveer vijf wijzigingen per dag. Ik hoefde echt niet bij mijn baas aan te komen met de smoes ‘ze hebben de boel veranderd, sorry’. De KLM heeft veel meer regels en regeltjes waar ze rekening mee moet houden, dit is er een van. Niet eens een belangrijke. De Telegraaf, die de jammerklacht van de KLM pagina groot publiceerde, deed dit om haar politieke partij de VVD een beetje te steunen. Want deze maatregel zou de KLM grote schade berokkenen. Goh, ik wist niet dat het grootste deel van KLM-klanten uit zeven landen van het Midden Oosten kwamen. Da’s echt nieuw voor me.

screenshot_89De media gaan breeduit over een enorme demonstratie op het Haagse Malieveld. Enorme opkomst. Oh ja? Op een gewone werkdag, woensdagmiddag? Wie kan er op kosten van de baas en in zijn tijd demonstreren? Dat zijn er niet zo gek veel. Er zijn wel veel te veel uitkeringsgerechtigden die daar helemaal geen recht op hebben. Die hebben tijd zat, en geld? Ach, daar regelen we wel wat voor. Aardige, zeer unieke mensen. De meesten zijn zo uniek dat ze een uniform parfum/aftershave gebruiken: chateau de meur. Zoveel mensen met capuchons, Palestijnen-sjaaltjes, zonnebrillen en petten op dat de Wet op de Weerkorpsen rechtstreeks van toepassing is. Tenminste, als dit een pro-Wilders demonstratie was geweest. Dit is anti -Trump, dus mag het. Allemaal heel vredelievende mensen die zo af en toe een journalist een kopstoot geven en hun koters gebruiken als onwillig uithangbord. Of als levende barricade, mocht de zaak onverhoopt uit de hand lopen. Sterker nog, ze is er nog razend trots op ook. Niks nieuws dus. Exact hetzelfde deden de demonstranten in de jaren-70 en -80 ook. Helemaal geweldloos. Nu dus hun kinderen. Appels vallen en rotten niet ver van de boom.

screenshot_86Dan de grote campagne in Amerika. Daar schamen ze zich nergens meer voor. Het heeft helemaal niets te maken met democratie. Kijk maar naar de poster. Een vrouw met een kopvod om. De voorzitster? Die is niet alleen mohammedaanse, ze is ook groot voorstander en wegbereider van sharia recht. Verschilt weinig met hoe links Nederland actie voert, maar nu gewoon open en bloot. De leiders willen geen echt democratie, maar (een al dan niet islamitische) volksrepubliek Amerika. De poster ziet u ook in Nederland, dat is nu eenmaal moeilijk te verstoppen. Maar we praten er verder niet over, dus het ontgaat de meeste mensen dat dit geen democratische demonstratie is, maar een dommocratische. Dat de leiding warm voorstander van sharia recht is? Ach. Moet kunnen. Toch?

Dan komen we bij de groep die het minste te winnen heeft bij massa-immigratie, en alles doet om die mogelijk te maken. Feministen. Wees eerlijk: voelt u zich aangesproken door een trut die zich hult in een katoenen vagina om “respect” af te dwingen? Bassie en Adriaan doen het een stuk beter. Dit heeft net zo min iets te maken met democratie als klitten snijden. Onze geitenwollen  tuinbroeken zijn warm voorstander van hogere lonen voor vrouwen, kindhuwelijken (maar enkel voor het enige ware geloof), sharia recht, discriminatie van mannen en iedereen die het niet met hen eens is en vermoedelijk ook eerwraak. Dat soort zweefteven vertegenwoordigd het Amerikaanse of bij ons het Nederlandse volk? Laat me niet lachen.

screenshot_87

Rutte heeft met een leeg inlegvelletje het referendum van tafel geveegd. Hij wordt direct compleet in z’n hemd gezet door de Raad van State. Die zegt dat dit, inderdaad, een leeg inlegvelletje is. En nog veel meer door Porosjenko zelf, die het helemaal niet met Rutte eens is. Dat hele verdrag moet direct leiden tot een EU- en NAVO-lidmaatschap, en verder basta! Daar sta je dan op je geitenpaadje. Een jaar glibberen, giechelen en traineren naar de gallemiezen. In de peilingen heeft dat vrijwel geen invloed. Net zo min als het aftreden van Van der Steur.

Zekers, de VVD is … één zeteltje kwijt geraakt. Je moet de mensen natuurlijk wel geloofwaardig belazeren, anders trappen ze er niet meer in. Ergens voelt onze elite toch wat nattigheid. Want gelijk komt men met een alternatieve peilmethode, ontwikkeld door de Tilburgse halal universiteit. In die methode staat de VVD opeens op gelijke voet met de PVV. Toeval? Ik denk het niet.

Laat u ook niet in de maling nemen met alternatieven voor de PVV. Die zijn er niet. Je kunt op twee zetelrovers met een clown stemmen. Zeker. Dan kies je toch voor de VVD of de PvdA, want die spinnen daar goed garen bij. Exact hetzelfde voor de club van Thierry Baudet. Toen de PVV zich een weg hakte in het politieke oerwoud met gevaar voor eigen leven hoorde je hem niet. Nu de PVV dat pad bijna heeft uitgehakt, rent hij er snel naar voren om te kunnen incasseren. Met mr. Theo Hiddema, die nu voor de derde keer van partij is gewisseld. Aardige man, weet het prima te brengen. Maar wel een beetje een huurling. Toen de PVV niet genoeg bood, stapte hij over naar de twee zetelrovers, en nu zit hij voor zo lang het duurt bij Thierry. Wie betaalt meer?

Ze zullen het best goed bedoelen. Vooral voor zichzelf, vergis u niet. Maar VNL en FvD zijn partijen die het oude liedje willen blijven zingen. Een graantje meepikken. Lekker door polderen. Compromisje hier en een compromisje daar. Tegen de kiezer zeggen: Sorry. We kunnen de grenzen niet sluiten. Vindt D66 niet goed. We moeten honderdduizend asieltoeristen accepteren. Moet van de EU en onze progressieve coalitiepartners. We hebben echt ons best gedaan, hoor! Maar we hebben wel een spijkerhard compromis bereikt: geen 100.000 uitvreters extra dit jaar, maar slechts 99.000. Dat was bikkelhard onderhandelen, maar we hebben dat toch bereikt!

Ongeveer een derde van ons volk steunt de PVV. Dus twee derde doet dat niet. Deels omdat ze vreten uit een andere ruif, deels omdat ze de PVV ‘te hard’ vinden. Sorry mensen. De PVV is het zachtste wat nu nog mogelijk is. Er zijn geen andere mogelijkheden meer. De tijd van pappen en nathouden, die is nu voorgoed voorbij.

pvv-nieuw

Door:
H.Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

17 reacties op Laat u niet in de maling nemen

 1. het zoveelste prachtige verhaal van een oude bekende , mooi Nu man………………leest bijzonder prettig…………..

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Chapeau Numan, voor dit zorgvuldig inventariseren
  en nu maar duimen, dat er iets van wordt begrepen
  want onze Samenleving wordt helaas beheerst door lepen,
  waarvan de meesten het gewoon nooit kúnnen leren !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. D. G. Neree zegt:

  Inderdaad. zorgelijk genoeg is de PVV het laatste redmiddel voor een democratische omslag. Anders is Nederland binnen 4 jaar ondergegaan in geweld en chaos. En zelfs als Wilders wint zal het niet geweldloos gaan allemaal.
  Nederland bevindt zich in een lastig parket. We zijn door de linkse goedmens volkomen gespleten. Ze hebben van de helft van het land fascisten gemaakt en zoiets is niet makkelijk meer zonder moeilijke acties recht te breien, aangezien ze zich zelf daardoor in de fascistische hoek hebben geplaatst. Zie de toenemende agressie bij extreem links, gesteund door politiek links.

  Geliked door 5 people

 4. Bob Fleumer zegt:

  En zo is het, de tijd van pappen en nathouden is over, het is oorlog met de islam en die moet gewonnen worden ik wil geen dhimmie worden!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Nederland veranderd in een land waar ik me als autochtone Nederlander steeds minder thuis voelt.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   De PVV is nog de enige redding, maar als die wederom buitenspel wordt gezet door een cordon sanitaire dan is het land niet meer te redden en wordt het tijd om te vertrekken.

   Geliked door 2 people

  • Drs.P. zegt:

   @Sjaak,
   Je schopt tegen de verkeerde club!!
   De veroorzakers van alle booslim ellende zitten in den haag, zowat alle partijen, uitgezonderd de PVV. De rest zijn niets anders dan smerige nsb-ers en alleen bezig met een mooi baantje in Brussel. Het begon met ene Kok, een smerige socialistische zakkenvuller die ons met de Maastricht treaty de EU inlulde, daarna een smerige VVD-Zalm-rat die ons de pleuro inlulde en een smerige CDA-schoft, bakmetellende die ons gigantisch naaide na een referendum.
   Momenteel lopen er nog meerdere slinkse debielen rond die mee doen met demonstraties tegen Trump. Als onze hele nsb-overheidsclub het niet zouden faciliteren, zou er geen asielrat het land binnenkomen. Deze smerige faciliteerders zijn stuk voor stuk hoofdelijk schuldig aan land- en eigenvolk verraad!!!!

   Like

 6. BertG. zegt:

  De vroegere heersers, die im Dunklen, waren verstandige mensen.
  Als het volk te hard ging morren deden ze een stapje terug, lieten de schapen een held op het schild hijsen en als ze dan allemaal weer braaf ingeslapen waren gingen ze weer rustig door met de maagden het bos in te sleuren.
  http://breinbrouwsels.nl/mag-ik-mijn-kasteelheer-terug/

  Geliked door 1 persoon

 7. Visje zegt:

  Ongeveer een derde van ons volk steunt de PVV. Dus twee derde doet dat niet. Deels omdat ze vreten uit een andere ruif, deels omdat ze de PVV ‘te hard’ vinden. Sorry mensen. De PVV is het zachtste wat nu nog mogelijk is. Er zijn geen andere mogelijkheden meer. De tijd van pappen en nathouden, die is nu voorgoed voorbij.
  —————————-

  En zo is dat!
  – onze Geert Wilders is geen haat prediker, zoals men hem graag wegzet, hij is onze laatse kans op ’n eigen vrij land.
  Maar zoals oa die sukkel van de Denkpartij, gevolgd door vrouwen die totaal de weg kwijt zijn

  Snappen dat totaal niet meer, totaal gehersenspoeld., door het linkse denken, en zie wat ’n linkse mevrouw met haar grote mond, of liever gezegd wat ’n manwijf, doet.
  Laten wij ons aub niks wijs maken, door zulke onnozelen lieden,,,,!

  ’n mooi weekend gewenst,

  mvg Visje

  Like

 8. joga zegt:

  Uitstekend verwoord en een directe uitnodiging voor elke echte Nederlander , waartoe ik ook de allochtonen reken, die hun andere paspoort door de WC hebben getrokken (zijn er inmiddels zeer veel van) , want die zien al die gelukzoekers, die echt niets kunnen en nooit iets zullen bijdragen, hun uitkeringen en/of banen toegespeeld krijgen, om 15 maart PVV te stemmen.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De PVV is het zachtste wat nu nog mogelijk is.

  Dit is de beste zin uit het hele stuk. PVV is het zachtste wat nu NOG MOGELIJK is.

  Wat zullen ze schrikken als het echt gaat beginnen in de Europese straten.

  Bij het zien van de volgende video begrijpen we ook meteen waarom progressieve partijen stuk voor suk allemaal voor controlled parenthood en voor abortus zijn. Het vervangen van het Europese volk kan ze niet snel genoeg gaan.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Wie geen PVV stemt, omdat-ie de PVV ‘te hard’ vindt, zal dan toch eerst eens voor zichzelf moeten formuleren, hoe hij het dán wil hebben.
  Willen zulke mensen bijvoorbeeld uit de EU of niet? Zijn ze voor de multikul en het open grenzen-beleid of niet?
  Zo ja, dan zal er toch echt de beuk in moeten, of één en ander wordt nóóit gerealiseerd.
  Dat mensen dat maar niet willen snappen!

  Like

 11. Ik noem dit een stille oorlog waar politiek gevochten moet worden om je ideaal te kunnen bereiken. Helaas kan dit nu eenmaal niet op een softe manier, daar moet men dan maar aan wennen.

  Like

 12. ieznogoedh zegt:

  Of als levende barricade, mocht de zaak onverhoopt uit de hand lopen.

  Dat hebben ze in ieder geval wel goed afgekeken van de immer zielige ‘palestijnen’.

  Like

 13. steef zegt:

  Juist ja zo is dat 😎👍👍

  STEM PVV – P V V

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s